Annimari Korte loistaa kesän ykköstähtenä – nämä yksityiskohdat tekevät hänestä paremman kuin kilpailijoistaan

iltasanomat 17:07 10.07

Aitajuoksun SE-naista ylistetään lajitaidosta, mutta hän on myös raju harjoittelija ja vahva kilpailija.


Annimari Korte virittelee huippukuntoaan elokuulle – uudet ennätykset vaativat aitavälien takomista sekuntiin ja sen alle: "Tiedän, että pystyn juoksemaan huomattavasti kovempaa"

yle 16:21 10.07

Kortteen harjoituksia valvovan Mikel Ylöstalon mukaan Korte tulee vielä juoksemaan kovempaa kuin aiemmin on nähty.


Annimari Korte avaa syitä huippuaikojensa takana, tavoitteena vielä kovemmat suoritukset – "Pitäisi pystyä helposti alle"

MTV 15:40 10.07

Annimari Korte on aitajuoksun tekniikkataituri. Pelkästään se ei silti selitä hänen viime kesänä juoksemaansa Suomen ennätystä 12,72, ei parin kymmenyksen tasonnostoa viime kaudesta, eikä asemaa suomalaisen yleisurheilun tämän kesän ykköstähtenä.


Annimari Korte ehti miettiä ”yhtä sun toista” kisan aikana – huipputulos nostaa odotuksia: ”Paljon kovempi aika on tulossa”

iltasanomat 07:07 09.07

Annimari Korte aitoi maailman tämän kauden kakkosajan.


Annimari Korte odottamattomassa lyönnissä, lähenteli Suomen ennätystä – oli perääntyä vielä alkulämmittelyn aikana: "Onneksi päätin tulla"

MTV 22:14 08.07

Jyväskylän keskiviikkoillassa käyty yleisurheilun GP-kilpailu tarjosi jälleen kerran huipputasokkaan naisten sadan metrin aitafinaalin, jonka ykköseksi nousi tuttu nimi, Annimari Korte.


Asiantuntija lataa kovan arvion Annimari Kortteesta – nykyinen ennätys voi olla pian paperia: ”Täysin realistista”

iltalehti 22:01 08.07

Toni Roponen painottaa, että Annimari Kortteen perustasokin on todella kova. Jyväskylässä nähtiin hyvätasoinen yleisurheiluilta, jonka huipensi naisten aitajuoksufinaali. Siinä Annimari Korte pinkoi 100 metriä aikaa 12,76 – eli vain neljän sadasosan päähän Suomen ennätyksestä. Motonet GP -kisan voiton vienyt Korte kertoi kisan jälkeen Ylellä, että kunto ei kuitenkaan ollut ihan paras mahdollinen. Edellisen viikon treeni oli ollut kova, ja Espanjasta saapunut muuttokuorma oli rasittanut entisestään.


Samuelsson ja Korte Jyväskylän suurimmat tähdet – ottelijat kamppailivat paremmuudesta harvinaisemmalla lajikattauksella: "Ottelijoiden kanssa kisaaminen on aina ihanaa"

yle 21:47 08.07

Seitsenottelijat kilpailivat Jyväskylässä ottelun ensimmäisen päivän lajit lukuun ottamatta kuulantyöntöä.


Annimari Korte pääsi lähelle Suomen ennätystään – Neziri ja Hurske taipuivat finaalissa

MTV 20:58 08.07

Keskiviikkona Jyväskylässä järjestetty yleisurheilun GP-kilpailu huipentui naisten sadan metrin aitojen finaaliin.


Annimari Korte pinkoi jo lähelle Suomen ennätystä – kova aika sai aituritähden liikuttumaan: "Kolme päivää sitten lopetin treenin itkien"

yle 20:58 08.07

Annimari Korte lähenteli Jyväskylässä omaa Suomen ennätystään menneinä päivinä kokemastaan väsymyksestä huolimatta.


Annimari Kortteen vahva meno jatkuu, nyt mentiin jo lähelle Suomen ennätystä – Nooralotta Nezirin vauhti hiipui alkueriin nähden

yle 20:58 08.07

Annimari Korte lähenteli Jyväskylässä omaa Suomen ennätystään.


Annimari Korte todella lähellä Suomen ennätystä! Purkautui Ylellä: ”3 päivää sitten lopetin treenin itkien”

iltalehti 20:54 08.07

Annimari Korte pääsi viiden sadaosan päähän Suomen ennätyksestä. Jyväskylän Motonet GP huipentui naisten 100 metrin aitajuoksun loppukilpailuun keskiviikkoiltana. Voiton vei Annimari Korte ajalla 12,76. Hirmuaika jäi vain viiden sadasosan päähän hänen Suomen ennätyksestään.


Annimari Kortteelta huima juoksu! Uusi Suomen ennätys todella lähellä

iltalehti 20:54 08.07

Annimari Korte pääsi viiden sadaosan päähän Suomen ennätyksestä. Jyväskylän Motonet GP huipentui naisten 100 metrin aitajuoksun loppukilpailuun keskiviikkoiltana. Voiton vei Annimari Korte ajalla 12,76. Hirmuaika jäi vain viiden sadasosan päähän hänen Suomen ennätyksestään.


Katso tallenne: Annimari Korte ja Samuli Samuelsson tykittivät huippuajat

yle 18:00 08.07

Jyväskylän yleisurheiluilta päättyi huipputulokseen, kun Annimari Korte hätyytteli nimissään olevaan SE-aikaa pika-aidoissa. Samuli Samuelsson piti huippuvauhtia 100 metrillä.


Suomen aiturinaisilla on jälleen tulinen kohtaaminen – Nooralotta Neziri: ”Meillä on joka kisassa ihan hirveät paineet”

iltalehti 06:56 08.07

Suomen pika-aiturinaisilla piisaa haastetta kilpailuissa. Harjun stadionilla keskiviikkona järjestettävän yleisurheilukilpailun herkkupala on naisten sadan metrin aitakilpailu, jossa mukana ovat Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske. Alustavan tiedon mukaan heidän rinnalleen lähtötelineisiin asettuu myös kauden kärkiajan 12,81 puolitoista viikkoa sitten tykittänyt Annimari Korte.


Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen torjui nollapelin ja äärettömän tärkeän voiton Brescialle

MTV 23:11 05.07

Maalivahti Jesse Jorosen Brescia tarttui viime hetkellä ohueen oljenkorteensa Italian jalkapalloliigan putoamistaistossa.


Tätä on odotettu – Joronen torjui Brescialle kalenterivuoden avausvoiton

yle 22:40 05.07

Maalivahti Jesse Jorosen Brescia tarttui viime hetkellä ohueen oljenkorteensa Italian jalkapalloliigan putoamistaistossa.


Näkökulma: Lewis Hamilton on keskittynyt liikaa Black Lives Matter -liikkeeseen – ”Ei katoa pääkopasta, ja kilpaveljet tietävät sen”

iltalehti 12:39 02.07

Lewis Hamilton on ottanut näkyvän roolin Black Lives Matter -liikkeessä, mutta onko miehen fokus karannut jo liikaa? kysyy Iltalehden Juuso Taipale. Lewis Hamilton tietää sanojensa painoarvon. Kun F1-sarjan suosituin kuljettaja (kyllä, Kimi Räikkönen ei sitä enää ole) sanoo jotain sosiaalisessa mediassa, välittyy viesti salamannopeasti kymmenille miljoonille ihmisille. Ja koska Hamilton kiinnostaa, hoitaa media tiedonvälityksen vieläkin laajemmalle väestölle. Ei ole yllätys, minkä kannan tummaihoinen Hamilton on ottanut Black Lives Matter -kansanliikkeeseen. F1 on kantanut oman kortensa kekoon, eikä vähiten sarjan suurimman tähden niin vaadittua.


Ihmeellistä sekoilua Annimari Kortteen tilastosta: Kärkiajasta ”ei mitään epäselvää”, jopa kansainvälinen lajiliitto myönsi virheensä IL:lle

iltalehti 15:38 29.06

Annimari Kortteen ja Elvira Hermanin järjestys maailmantilastossa on aiheuttanut hämminkiä. Naisten 100 metrin aitojen maailmantilasto on aiheuttanut viime päivinä hämmennystä. Annimari Korte juoksi Espoossa lauantaina ajan 12,81. Yleisurheilun lajiliitto Suomen Urheiluliitto (SUL) hehkutti kisojen jälkeen Kortteen olevan maailman kärkinainen.


Nooralotta Neziri kävi Annimari Kortteen kanssa kovan kisan – lähetti nyt tärkeät terveiset: "Pilkettä silmäkulmassa"

iltalehti 16:16 28.06

Nooralotta Neziri juoksi lauantaina tiukan kilpailun muiden aituritähtien kanssa. Pika-aiturit Nooralotta Neziri ja Annimari Korte kisasivat lauantaina Espoon Kaikki Liikkuu -kilpailussa. Kaksikko juoksi illan molemmat kisat vierekkäisillä radoilla ja kummassakin juoksussa Nezirin ja Kortteen kädet osuivat yhteen.


Annimari Korte kertasi dramaattista aitakisaa – näin hän kuittasi Nezirin toiveen: ”Kuvista näkee, että hänen kätensä on minun radallani”

iltasanomat 12:34 28.06

Huippuvireinen Annimari Korte juoksi lauantaina Espoossa kaksi loistavaa aikaa, mutta jotain jäi silti hampaankoloon.


Hot topics