Kiti Kokkosen kädentaidot hämmästyttävät somessa: ”Milloin näitä voi hankkia omaksi?”

iltalehti 08:18 18.01

Kiti Kokkosen keramiikkatyöt keräävät haltioituneita kommentteja Instagramissa. Kiti Kokkonen tunnetaan näyttelijänä, mutta tähden someseuraajille on käynyt selväksi, että hän on myös äärimmäisen taitava käsistään. Kokkonen innostui taannoin keramiikkatöistä, ja hän on jakanut viime aikoina aktiivisesti kuvia aikaansaannoksistaan Instagram-tilillään. Kokkosen keramiikkatöiden kantavana teemana ovat metsän eläimet, joiden inspiroimana hänen käsissään on syntynyt useita taideteoksia. Viimeisimpänä Kokkonen julkaisi videon lautasesta, jonka reunalla komeilee kaksi suloista bambi-hahmoa.


Hallitus kokoontuu neuvottelemaan koronatilanteesta – Yle seuraa, katso suorana kello 9.15 alkaen

yle 08:12 18.01

Hallituksen työlistalla on koronastategian päivittäminen. Pääministeri Marin arvioi viime viikolla, että valmista tuskin tulee vielä tänään.


Hallitus kokoontuu neuvottelemaan koronatilanteesta – Yle seuraa, katso suorana klo 9.15 alkaen

yle 08:12 18.01

Hallituksen työlistalla on koronastategian päivittäminen. Pääministeri Marin arvioi viime viikolla, että valmista tuskin tulee vielä tänään.


Sosiaalipäivystäjä näkee työssään äkilliset kriisit ja ongelmien kasautumisen seuraukset – huoli aikuisten ja nuorten syrjäytymisestä kasvaa

yle 07:15 18.01

Viime aikoina kasvava huolenaihe ovat olleet syrjäytymisvaarassa olevat nuoret. Myös työikäisille tarvittaisiin monipuolisemmin palveluja. Vaalichatissa pohditaan, miten heikommista pidetään huolta.


Kahdella suomalaisurheilijalla viikonloppuna hurjat panokset – ampumahiihdon ja yhdistetyn valmentajat haluavat täyttää kaikki Suomen maapaikat Pekingiin

yle 06:34 18.01

Ampumahiihdossa halutaan vielä näyttää niin naisten kuin miestenkin viestijoukkueen iskukykyä Pekingin olympialaisiin. Yhdistetyssä viimeisestä kisapaikasta väännetään Otto Niittykosken ja Leevi Mutrun välillä.


Charlenen pitkä poissaolo on saanut koko ruhtinaskunnan huolestumaan – paine kohdistuu erityisesti Albertiin

iltalehti 05:31 18.01

Kuninkaallisasiantuntija toteaa, ettei ruhtinatarta ole juuri nähty Monacossa viime vuoden alun jälkeen. Viime aikoina runsaasti terveyshuolista kärsinyt ruhtinatar Charlene, 43, toipuu parhaillaan pitkäksi venyneestä Etelä-Afrikan matkastaan hoitolaitoksessa Monacon ulkopuolella. Kuninkaallisasiantuntija Coryne Hall arvioi nyt, että ruhtinattaren pitkän poissaolon seuraukset alkavat näkyä hovin elämässä. Hall uskoo tilanteen olevan ”hyvin ongelmallinen,” ja paine kasautuu erityisesti ruhtinas Albertin, 63, suuntaan. Charlenen pitkä poissaolo onkin muun muassa herättänyt epäilykset siitä, ovatko vuonna 2011 naimisiin menneen pariskunnan välit täysin kunnossa.


Alkon myynti laski viime vuonna selvästi – samppanjan suosio kasvoi

stara 05:00 18.01

Alkosta ostettiin noin 89 miljoonaa litraa juomia viime vuonna. Määrä


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 18.01

Alkosta ostettiin noin 89 miljoonaa litraa juomia viime vuonna. Määrä


Sankarista antisankariksi – Henri Jokiharjun NHL-peli alkoi hyvin ja päättyi ikävästi

iltalehti 22:45 17.01

Henri Jokiharju oli näkyvässä roolissa pelin ensimmäisessä maalissa, mutta myös viimeisessä osumassa. Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings kohtasivat toisensa kello 20 Suomen aikaa alkaneessa ottelussa maanantai-iltana. Red Wings voitti jatkoajalla 3–2. Red Wings voitti kaksikon edellisen kohtaamisen vastikään sunnuntaina 4–0. Sabres oli jo ottamassa revanssin varsinaisella peliajalla, mutta Red Wings nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja peli meni jatkoajalle.


Taito­luistelija Emmi Peltonen, 22, otti kuvan sairaala­pediltä – kertoi samalla leikkauksesta

iltalehti 21:29 17.01

Emmi Peltosen nilkka on nyt leikattu. Taitoluistelija Emmi Peltosen , 22, nilkka on nyt leikattu. Peltonen joutui vetäytymään viime hetkillä Viron EM-kilpailuista. Nuori luistelija on kärsinyt nilkkavammasta syksystä saakka.


Myanmarin sisällissota kiihtyy – uusi sukupolvi tarttuu aseisiin

yle 20:22 17.01

Sisällissota Myanmarissa on viime kuukausina laajentunut uusille alueille, missä kaupunkinuoret hankkivat aseellista koulutusta. Sotilasjuntan ilmavoimat ja tykistötuli ajavat nyt pakolaisia Thaimaan vastaiselle rajalle.


Ilves jatkoi hurjaa pisteputkeaan Kärppien kustannuksella – Vadim Žerenko torjui Liiga-uransa ensimmäisen nollapelin

jatkoaika.com 19:42 17.01

Uusi Liiga-viikko käynnistyi Ilveksen ja Kärppien kohdatessa toisensa toistamiseen tänä kalenterivuonna. Tyhjässä Nokia Arenassa pelattu runkosarjan neljäs ja viimeinen kohtaaminen päättyi Ilvekselle luvuin 4–0.


Eteläsavolaisten vaali-into näkyy ennakkoäänestysbussissa – vaalivirkailija: "Äänestäjiä liikkeellä reippaasti enemmän kuin viime kuntavaaleissa"

yle 18:17 17.01

Ennakkoäänestys on ollut koko Suomeen verrattaessa poikkeuksellisen vilkasta Etelä-Savossa. Tämä on näkynyt myös Mikkelin maalaisseutua kiertävässä ennakkoäänestysbussissa. Aluevaalien ennakkoäänestys päättyy huomenna.


Eteläsavolaisten aktiivisuus vaaliuurnilla näkyy ennakkoäänestysbussissa – vaalivirkailija: "äänestäjiä liikkellä reippaasti enemmän kuin viime kuntavaaleissa"

yle 18:17 17.01

Ennakkoäänestys on ollut koko Suomeen verrattaessa poikkeuksellisen vilkasta Etelä-Savossa. Tämä on näkynyt myös Mikkelin maalaisseutua kiertävässä ennakkoäänestysbussissa. Aluevaalien ennakkoäänestys päättyy huomenna.


Liikemies Peter Fryckman asui Kulosaaren luksustalossa ilman uusien omistajien lupaa – yritti kumota häädön väittämällä tuomaria asenteelliseksi

yle 17:55 17.01

Liikemies Peter Fryckman yritti saada muutoksen käräjäoikeuden viime vuonna antamaan tuomioon, jolla hänet häädettiin asunnosta Helsingin Kulosaaren arvoalueella. Talo siirtyi turkulaisen miljonäärin omistukseen vuonna 2013, mutta Fryckman jatkoi kiinteistössä asumista.


Liikemies Peter Fryckman asui Kulosaaren luksustalossa ilman uusien omistajien lupaa - yritti kumota häädön väittämällä tuomaria asenteelliseksi

yle 17:55 17.01

Liikemies Peter Fryckman yritti saada muutoksen käräjäoikeuden viime vuonna antamaan tuomioon, jolla hänet häädettiin asunnosta Helsingin Kulosaaren arvoalueella. Talo siirtyi turkulaisen miljonäärin omistukseen vuonna 2013, mutta Fryckman jatkoi kiinteistössä asumista.


Kalle Rovanperä sanoi ääneen sen, mitä useat vielä epäilevät: ”Haluamme olla mukana”

iltalehti 17:12 17.01

Kalle Rovanperä on asettanut riman korkealle rallin MM-kaudella 2022. Kalle Rovanperä llä käynnistyy kolmas vuosi Toyotan tehdastiimissä, kun kausi pärähtää torstaina käyntiin Monte Carlon osakilpailulla. Pelin henki muuttuu hieman, sillä MM-sarjan pääluokassa ajetaan jatkossa hybridiyksiköillä varustetuilla Rally1-autoilla. Rovanperä , 21, otti viime vuonna ensimmäiset voittonsa rallin MM-sarjassaVirossa ja Kreikassa – ja lisäksi hän nousi palkintokorokkeelle Rovaniemen ja Belgian osakilpailuissa. Suomalaistähti sijoittui MM-sarjan loppupisteissä neljänneksi.


SM-liigalle ensimmäinen naispuolinen toimitusjohtaja – siirtyy pestiin Triplan johdosta

MTV 16:03 17.01

Jääkiekon SM-liiga on nimittänyt uuden toimitusjohtajan. Kati Kivimäki siirtyy nykyisen toimitusjohtajan Riku Kallioniemen tilalle viimeistään ensi kesänä.


Kati Kivimäki on Liigan uusi toimitusjohtaja –?aloittaa uudessa pestissä viimeistään kesällä

jatkoaika.com 15:45 17.01

Kivimäki toimii tällä hetkellä Mall of Triplan toimitusjohtajana.


Liiga valitsi Riku Kallioniemen seuraajan – uusi toimitusjohtaja on Kati Kivimäki

jatkoaika.com 15:45 17.01

Mall of Triplan toimitusjohtajana työskentelevä Kivimäki siirtyy Kallioniemen paikalle viimeistään kesällä.


Sää

Sää

Kuva: UFC-tähden kasvot kokivat rajun muodon­muutoksen hirmuiskijän verisessä käsittelyssä

Kiinan karun koronapolitiikan seuraukset: Miehen annettiin kuolla sydänkohtaukseen, nainen menetti vauvansa

UFC-tähdeltä hurja paljastus – nousi mestariksi, vaikka näkee kehässä vastustajan kolmena

Eteläisen pallonpuoliskon lämpöennätys rikki Australiassa – yli 50 astetta

Molemmat sukset irtosivat ilmassa – selostaja yllättyi: ”Todella härski kaatuminen”

Lauri Markkasen heittokäsi herkkänä – Clevelandin voittoletku venyy

Joka sadas kuolema Suomessa oli viime vuonna koronaviruksen aiheuttama – nämä olivat yleisimmät kuolinsyyt

Erikoinen sääilmiö riepotellut pää­kaupunki­seutua: terassille tuli rakeita, ali­kulku­tunnelissa kellui jättimäinen ”jää­lautta” – pelastus­laitoksella kädet täynnä töitä

BBC: Tsunami iski Tongalle – satelliitti­kuva paljastaa valtavan pamauksen merellä

Yli 20 vuotta Hollyoaksia tähdittänyt näyttelijä sai potkut – syynä K18-kuvat OnlyFans -sivustolla

Stefan Holm sai kasvohalvauksen – julkaisi pelottavia kuvia

Sotilaallinen läsnäolo Itämerellä vahvistuu – nyt Ruotsin rannikon tuntumaan on sijoitettu Naton sota-alus

Rikosoikeuden professori: Pieksämäellä koronarajoituksia vastaan kapinoivassa ravintolassa ainekset ennakkotapaukseksi

Konsulttiyhtiön selvitys potilastietojärjestelmä Asterin hankinnasta: riskienhallinta puutteellista, kokonaiskuvan hallinnassa ja taloudessa epäselvyyksiä

Suomalaisdiplomaatti ei usko, että Novak Djokovicia nähdään Australian avoimissa: "Se olisi paha isku politiikalle, jota täällä on noudatettu"

”Kovaa olen itseäni ruoskinut” – Valtteri Bottas avautuu henkisestä taakastaan, Toto Wolffin tokaisu meni metsään

USA:n jääkiekko­maajoukkue olympialaisiin on julkaistu – ryhmässä yksi pelaaja Suomesta

Jari-Matti Latvala vireessä, kärkimiehelle kallis virhe Tunturi­rallissa: "Tullut näköjään tavaksi”

Kommentti: Pitäkää formulanne! Upean kauden päättäneestä häpeällisestä näytelmästä tuli entistäkin irvokkaampi – FIA ja Mercedes nolasivat itsensä

IS selvitti: Näin paljon korona­potilaita on sairaaloissa ensi­sijaisesti muusta syystä

Haluatko lukea lisää?