Varkauden kaupunginvaltuuston varajäsen menettämässä luottamustoimensa – sai vankeutta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

lähde: yle 18:32 23.02

Varkauden kaupunginhallitus käsittelee maanantaina Jussi Mikkosen luottamusta. Mikkonen sai kolmen vuoden ehdottoman vankeustuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


Sebastian Aho ratkaisi viime hetkillä – suomalaiset mukana seuranneessa joukkokahakassa

lähde: iltasanomat 08:52 23.02

Mikko Rantanen, Valtteri Puustinen ja Miro Heiskanen kirjasivat otteluissaan itselleen syöttöpisteet.


Askolan ex-kunnanjohtaja erosi kohun saattelemana –?korvausta tuli 120?000 euroa, mutta lähdön syistä vaietaan visusti

lähde: Uusimaa 04:10 23.02

Askolaa seitsemän vuotta luotsanneen Mikko Komulaisen irtisanoutumista hyvinvointialuejohtajan paikalta varjostaa kumma salamyhkäisyys.


Lentopallomaajoukkueen uusi päävalmentaja Olli Kunnari teki päätöksensä yhdessä päivässä – Mikko Esko aloittaa maajoukkueen apuvalmentajana ja managerina

lähde: Keskisuomalainen 03:50 23.02

Kolmatta kautta Akaa-Volleyn päävalmentajana toimiva Olli Kunnari on Joel Banksin seuraaja miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentajana.


Keusoten "salaisen ryhmän" nimet ovat nyt julki – nimettiin neuvottelemaan Mikko Komulaisen kanssa

lähde: Aamuposti 03:24 23.02

Helinä Perttu: "Aluehallitus nimesi ryhmän jäsenet tammikuussa."


Olli Kunnari ottaa maajoukkueen ohjat – ”Päätös syntyi päivässä”

lähde: iltasanomat 18:48 22.02

Olli Kunnari saa maajoukkueessa työparikseen tutun miehen, sillä Mikko Esko aloittaa maajoukkueen apuvalmentajana ja managerina.


Pelaajalegendat Suomen lentopallomaajoukkueen johtoon – Olli Kunnari ja Mikko Esko yllättyivät alkuun pesteistään

lähde: yle 11:21 22.02

Olli Kunnari on Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja. Mikko Eskon titteli on general manager. Kunnari jatkaa yhä Akaa-Volleyn päävalmentajana. Esko puhuu urastaan kuin Jari Litmanen.


Pelaajalegendat Suomen lentopallomaajoukkueen johtoon – Kunnari päävalmentajaksi, Esko general manageriksi

lähde: yle 11:21 22.02

Olli Kunnari on Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja. Mikko Eskon titteli on general manager.


Olli Kunnari on Suomen lentopallomaajoukkueen uusi päävalmentaja – Mikko Esko general manageriksi

lähde: yle 11:21 22.02

Kaksi Suomen pelaajalegendaa tulee Suomen miesten lentopallojoukkueen johtoon.


Pelaajalegendat Suomen lentopallomaajoukkueen johtoon – Olli Kunnari ja Mikko Esko yllättyivät aluksi pesteistään

lähde: yle 11:21 22.02

Olli Kunnari on Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja. Mikko Eskon titteli on general manager. Kunnari jatkaa yhä Akaa-Volleyn päävalmentajana. Esko puhuu urastaan kuin Jari Litmanen.


Jos yöpäivystys lakkautetaan, kärsiikö Salo enemmän kuin muu maakunta? Tyks-sairaalapalveluiden johtaja vastaa

lähde: Salon Seudun Sanomat 04:03 22.02

Salon sairaalamäen ympärivuorokautisen päivystyksen lakkauttaminen ei välttämättä viivästyttäisi hoitoon pääsyä. Näin toteaa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Tyks-sairaalapalveluiden johtaja Mikko Pietilä. Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmän esityksen mukaan ympärivuorokautinen päivystys tulisi keskittää Suomessa noin viiteen yliopisto- ja viiteen–kahdeksaan keskussairaalaan. Malli lopettaisi Salon sairaalan ympärivuorokautisen päivystyksen, ja yöpäivystys siirrettäisiin Varsinais-Suomessa Tyksiin. Yöpäivystyksen mukana Salon sairaalasta lähtisi raskaampi, osastohoitoa vaativa kirurgia....


Sa­li­ban­dyn jy­väs­ky­lä­läi­nen maa­il­man­mes­ta­ri vetää nyt hen­ki­lös­tö­vuo­kraus­bis­nes­tä – "Emme ole kek­si­mäs­sä pyö­rää uu­del­leen"

lähde: Keskisuomalainen 03:50 22.02

Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari Mikko Kohonen, 45, tavoittelee nyt menestystä henkilöstövuokrauksessa.


ESPN asetti NHL:n laitahyökkääjät järjestykseen – suomalaistähti neljänneksi

lähde: Keskisuomalainen 03:50 22.02

Mikko Rantanen on NHL-jääkiekkoliigan tämän hetken eliittiä, muistuttaa myös yhdysvaltalainen urheilusivusto ESPN tai ennemminkin sen asiantuntijapaneeli.


Tänään tv:ssä: Vuoden 2012 kotimainen elokuva oli poikkeuksellinen tapaus – Mikko Leppilampi valmistautui kuin Hollywood-sotaelokuvaan - Episodi.fi

lähde: Episodi 03:10 22.02

JP Siilin ohjaama ja käsikirjoittama Härmä sijoittuu 1800-luvun Etelä-Pohjanmaalle puukkojunkkarien aikakauteen. Vuonna 2012 valmistuneen elokuvan keskiössä on kaksi veljestä, joita esittävät Mikko Leppilampi ja Lauri Tilkanen. Leppilammen esittämä juopotteleva ja tappeleva esikoispoika Esko on perintöjärjestyksessä ensimmäinen, mutta Tilkasen roolihahmo, suoraselkäinen Matti, on isännän suosikki. Veljekset joutuvat taistelemaan paitsi perinnöstä myös Pamela Tolan esittämän Ainon suosiosta. […]


Mitä salolaiskansanedustajat sanovat siitä, että luottamuspaikat rajattaisiin kahteen?

lähde: Salon Seudun Sanomat 04:03 21.02

Pääministeri Petteri Orpon (kok.) ajatus luottamushenkilöpaikkojen rajaamisesta saa kannatusta salolaisilta kansanedustajilta Saku Nikkaselta (sd.) ja Mikko Lundénilta (ps.). Orpo sanoi sunnuntaina pääministerin haastattelutunnilla Ylen Radio Suomessa, että hänen mielestään luottamushenkilöiden paikat voitaisiin rajata esimerkiksi kahteen. Hän näkee hankala tilanteen, jossa sama henkilö on yhtä aikaa kuntapäättäjänä, hyvinvointialueen valtuustossa tai hallituksessa sekä kansanedustajana. Päättäjän pitää paikasta...


Yhä useampi työikäinen haluaa synnyinseudulleen Lappiin – Mikko Niemelän kaltaiset ovat toivottuja paluumuuttajia

lähde: yle 19:30 20.02

Paluumuuttajat ovat haluttua väkeä Inarissa. He tuntevat seudun ja eivät välttämättä tarvitse sitä ensimmäistä vuokra-asuntoa. Inari tarjoaa tontteja ja toivottaa tervetulleeksi.


Tappara-valmentaja Rikard Grönborg joutuu kurinpidon syyniin

lähde: jatkoaika.com 10:58 20.02

Liigan toimitusjohtaja Mikko Pulkkinen on maanantaina asettanut Rikard Grönborgin kurinpitokäsittelyyn.


Tappara-valmentaja Rikard Grönborg kurinpitokäsittelyyn

lähde: jatkoaika.com 10:58 20.02

Liigan toimitusjohtaja Mikko Pulkkinen on maanantaina asettanut Rikard Grönborgin kurinpitokäsittelyyn.


Paavo Väyrysen omistamassa hotellissa syttyi tulipalo

lähde: iltasanomat 09:08 20.02

Hotellinjohtaja Mikko Lampelan mukaan hotellin asukkaat, hotellin yhteydessä toimivan nuorisokodin asukkaat sekä henkilökunta jouduttiin evakuoimaan.


Kun muu perhe nukkuu, yksinäisyys valtaa Mikko Toiviaisen – Suomi kärjessä nuorten aikuisten kokemassa yksinäisyydessä

lähde: yle 05:55 20.02

Mikko Toiviainen ei ole yksin, mutta tuntee usein yksinäisyyttä. Suomalaiset nuoret aikuiset ovat tutkimuksen mukaan yksinäisempiä kuin muut samanikäiset Pohjoismaissa ja Virossa.


Kuin pleksi, joka estää pääsyn toisen luo – tältä yksinäisyys tuntuu, vaikka lähellä olisi muita ihmisiä

lähde: yle 05:55 20.02

Mikko Toiviainen ei ole yksin, mutta tuntee usein yksinäisyyttä. Suomalaiset nuoret aikuiset ovat tutkimuksen mukaan yksinäisempiä kuin muut samanikäiset Pohjoismaissa ja Virossa.


Kirja-arvio | Kulttipelaaja riekkui Kuopion baareissa, tappeli, rälläsi ja mälläsi – silti muistelmateoksen nä­kö­kul­ma voisi olla te­rä­väm­pi

lähde: Savon Sanomat 04:09 19.02

Mikko Vehviläinen: SapergiaKirja Kuopion kulttisankarista ja kiekkobuumista.


"Eniten asiassa harmittaa oma pöljyyteni, ja huijatuksi tuleminen"?–?Nettipetoksissa on menetetty jopa satoja tuhansia euroja

lähde: Kymen Sanomat 03:56 19.02

Ihmiseltä voidaan silmänräpäyksessä viedä elinikäiset säästöt, toteaa suuren luokan nettipetoksia tutkiva rikosylikonstaapeli Mikko Sorjonen.


Mikko Kuusiniemen silmät osaavat etsiä luvattomia tekstejä aikatauluista

lähde: yle 18:19 18.02

Päihde- ja mielenterveystyötä tekevä sosionomi Mikko Kuusiniemi kokee, että puhdas ympäristö ja koti ovat ihmisen turvapaikkoja.


Mikko Kuusiniemi kyllästyi katukuvaan ja alkoi poistaa graffiteja – unelmoi samasta New Yorkissa

lähde: yle 18:19 18.02

Päihde- ja mielenterveystyötä tekevä sosionomi Mikko Kuusiniemi kokee, että puhdas ympäristö ja koti ovat ihmisen turvapaikkoja.


"Eniten asiassa harmittaa oma pöljyyteni, ja huijatuksi tuleminen"?–?Mikkelissäkin on ihmisiä, joilta on viety silmänräpäyksessä tuhansia tai jopa satoja tuhansia euroja

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:30 18.02

"Ihmiseltä voidaan silmänräpäyksessä viedä elinikäiset säästöt", toteaa Mikkelissä suuren luokan nettipetoksia tutkiva rikosylikonstaapeli Mikko Sorjonen.


Suosittu Mummodisko tuli Korsoon – vanhat hitit ja Tuija Piepponen houkuttelivat tanssimaan

lähde: Vantaan Sanomat 04:50 17.02

Hikisessä iltapäivässä soivat soivat dj Mikko Haapalaisen vinyylilevyt.


Teijon koulu sai luvan olla luontokoulu – Kaupunki nosti meille peukkua, sanoo rehtori

lähde: Salon Seudun Sanomat 04:03 17.02

Teijon koulu saa liittää luontokoulun osaksi koulun toimintaa. Salon opetuslautakunta päätti asiasta tällä viikolla. Lautakunta hyväksyi yksimielisesti varapuheenjohtaja Kirsi-Maria Jokisen (sd.) kokouksessa tekemän esityksen. Teijon koulun rehtori Mikko Linna kuvaa opetuslautakunnan päätöstä "hivenen positiiviseksi yllätykseksi". Tilanne näytti hänen mielestään heikommalta, kun asiaa käsiteltiin lautakunnassa ensimmäisen kerran. – Silloin mietittiin, onko luontokoulun järjestämien edes luvallista. Nyt...


Hautalehdon toisella kaudella nähdään entistä julmempia murhia Porvoon idyllissä – Mikko Leppilampi: "Rooli on minulle tosi tärkeä"

lähde: Seura 04:24 16.02

Christian Rönnbackan dekkareihin perustuva Hautalehto pyörähtää toiselle kaudelleen MTV Katsomon maksullisella puolella.


Keski-Uusimaan hyvinvointialuejohtajan pestistä eronnut Mikko Komulainen pääsi Keski-Suomen johtajavalinnassa loppusuoralle – saa ison erorahan

lähde: Keskisuomalainen 03:51 16.02

Eron taustalla oli luottamuspula. Erosopimus velvoitti jättämään kaikki tehtävät välittömästi.


Mirka ja Mikko Tabermanin työpaikkaromanssi kasvoi yhteiseksi yritykseksi – "Ajattelimme, että tämänkin voisi hoitaa eri tavalla"

lähde: Hämeen Sanomat 03:43 16.02

Pieni Suuri Kuljetus syntyi oman karmean asiakaskokemuksen kautta.


Mikko Komulaisen erosopimus tukkii hyvinkääläisten aluepäättäjien suut – Annika Kokko: "Ulkopuoliset eivät voi kritisoida, koska eivät tiedä, mitä tapahtuu"

lähde: Aamuposti 03:27 16.02

Hyvinkääläinen aluevaltuutettu Pentti Puhakka uskaltaa sanoa, ettei Mikko Komulaisen esiintyminen vakuuttanut häntä aluevaltuustossa.


Hykystä lähtenyt Mikko Komulainen ajautui erimielisyyksiin Keusotessa – Irtisanoutui ja saa kahdeksan kuukauden palkan

lähde: Forssan Lehti 03:33 15.02

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän (hyky) yhtymäjohtajana aiemmin toiminut Mikko Komulainen jättää tehtävänsä Keusotessa.


Hyvinvointialuejohtaja Mikko Komulaisen eron taustalla luottamuspula – erosopimus velvoitti jättämään kaikki tehtävät välittömästi

lähde: Aamuposti 03:26 15.02

Olli Savela (vas.) teki muutosesityksen joka raukesi kannattamattomana.


Mikko Komulainen jättää Keusoten hyvinvointialuejohtajan tehtävät

lähde: Aamuposti 03:26 15.02

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue alkaa välittömästi valmistautua uuden hyvinvointialuejohtajan rekrytointiin.


Testaa, miten hyvin tunnet suomalaiset näyttelijät! Parhaat saavat 12/12

lähde: iltasanomat 17:45 14.02

Mitä sukua näyttelijä Iina Kuustonen on laulaja Mikko Kuustoselle? ? Entä millä lempinimellä Hannele Lauria usein kutsutaan?


Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluejohtaja irtisanoutui – taustalla luottamuspula

lähde: yle 15:14 14.02

Mikko Komulainen ehti palvella tehtävässä vajaat puolitoista vuotta.


Suurlähettiläs Mikko Hautala torjuu spekulaatiot Stubbin kabinettiin siirtymisestä

lähde: iltasanomat 11:12 14.02

Hautala kirjoittaa Facebookissa, että hänellä on edessään ”aivan toisenlaiset” kuviot.


Tulikuuma Artturi Lehkonen takoi tehoja, Mikko Rantanen säesti – Connor McDavid iski hirmupisteet

lähde: iltasanomat 07:59 14.02

Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen tehtailivat suomalaismaaleja Colorado Avalanchen ja Washington Capitalsin kohtaamisessa.


Katso kuvat | Ysärin alussa Citylle pääsi autolla, Oleksia ei vielä ollut ja tuulipuvut kahisivat

lähde: Etelä-Saimaa 03:27 14.02

Etelä-Karjalan museo on digitoinut osan valokuvaaja Vesa Mikkosen valtavasta aineistosta. Kuvista voi bongata 1990-luvun alkupuolen vaatemuotia ja katukuvaa Lappeenrannassa.


LISÄÄ UUTISIA

Biden vetosi kongressiin Ukraina-tuen läpiviemiseksi – ”Heidän ammuksensa ovat loppumassa”

Susijengi taisteli pitkään voitosta kuuden MM-hopeamitalistin Serbiaa vastaan – ”Yksi kovimmista paikoista pelata”

Korot nostivat Trumpin korvaus­summan yli 450 miljoonaan dollariin

63-vuotias mies kateissa Evi­järvellä – soita 112, jos näet hänet

Kanye West yritti piiloutua kokovartaloasuun futismatsissa – herätti ylenpalttisesti huomiota

Fingerpori 21.2.2024

Sairaalaan tuotiin vauva, jonka hengen pelastuminen oli hetkistä kiinni – vanhemmat tuomittiin törkeästä väkivallasta vankeuteen

Kamala luonto 13.2.2024

EK haluaa uudistukset läpi työtaisteluista huolimatta – "Pallo on hallituksella"

KalPalle huono uutinen Porissa –?avainpelaaja putosi kokoonpanosta lämmittelyn jälkeen

Otteluseuranta | Pelicansille kolmas voitto putkeen – lahtelaiset nousivat sarjassa kolmanneksi

Navalnyin äitiä ja asianajajia ei edelleenkään päästetty näkemään Navalnyin ruumista, kuolinsyyn tutkinnan kestoa jatkettu

Saarikko Ylellä Marinin hallituksesta: ”Nyt valitsisin toisin”

Muistatko BB-Kakin? Takavuosien tosi-tv-tähti selvisi sydäninfarktista ja auttaa työkseen skitsofreenikkoja

OnlyFansiin siirtynyt Drea De Matteo täytti 52 - tältä Sopranos-kaunotar näyttää nyt - Episodi.fi

EU:n uudet Venäjä-pakotteet julki – luetteloon lisättiin 194 nimeä

Ruotsin Kristersson tapaa Unkarin Orbanin –?Ruotsin Nato-jäsenyyden ratifiointi loppu­suoralla

Vitiligo-supermalli kuvattiin suihkussa – kertoi samalla bisneksistään

Uunikala kalapuikoista – tämä ohje on hitti lapsiperheessä!

Talvilomaviikko on monelle Forssan seudun yritykselle piristys keskellä talvea – Lomalaiset jättävät euroja seudulle monipuolisesti

Suki Waterhouse paljasti raskausvatsaansa punaisella matolla

Rami Määttä otti kaiken irti historiallisesta maalista – "Kyllä porilainen kiekkokansa on elementissään silloin kun kuuluukin"

Jättimäinen paljastus Kylian Mbappesta

Tällaisen tekoälynaisen formulatalli loi sometililleen – saivat rajua kritiikkiä

Kaaharin ohitus johti nokkakolariin ja 4 joutui sairaalaan – poliisi sai esitutkinnan valmiiksi