Mercedekselle lisäjännitystä: Kilpailijatalli vaatii heti selvitystä kohukeksinnöstä

iltalehti 14:43 03.07

Protestimieliala leimahti jo kauden ensimetreillä. Red Bull on pyytänyt kansainvälistä autoliittoa FIAa linjaamaan Mercedeksen auton laillisuuden Itävallan GP-viikonloppua ajatellen. Hopeanuoli käytti ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa DAS-ohjausjärjestelmäänsä (Dual Axis Steering). FIA antoi talvitestien jälkeen Mercedekselle luvan käyttää keksintöään tällä kaudella, mutta muiden tallien mielestä se on sääntöjenvastainen.


Analyysi: Ranskan hallitus erosi, koska Macron haluaa loppukaudelleen uutta virtaa

yle 13:12 03.07

Ranskan pääministerin Édouard Philippen hallitus erosi perjantaina aamupäivällä ja nyt jännitetään, kuka nousee uudeksi pääministeriksi.


TikTok kiellettiin Intiassa – syynä maan ja Kiinan väliset jännitteet

stara 08:00 03.07

Somesovellus TikTok on nauttinut valtavasta suosiosta Intiassa. Nyt sovellus on


Länsirajalla jännitetään, vilkastuuko ruotsalaisten matkustaminen Suomeen heinäkuussa – huoli koronaviruksen leviämisestä kasvaa

yle 19:00 02.07

Vaasan satamassa on jo havaittu, että monet ruotsinsuomalaiset tulevat tänäkin kesänä perinteiseen tapaan lomailemaan ja sukuloimaan Pohjanmaalle.


Kaverit ovat jo kertoneet Viljamille, 19, mikä odottaa armeijassa – ”Ne mennään kuulemma täysin asenteella läpi, ei millään muulla”

iltasanomat 11:35 02.07

Maanantaina 6. heinäkuuta tuhannet uudet alokkaat aloittavat varusmiespalveluksen. Kysyimme nyt parin päivän päästä sekä seuraavassa saapumiserässä tammikuussa palvelukseen astuvilta nuorilta heidän odotuksistaan armeijaan lähtöä koskien. Mitä intissä tehdään ja miten siihen pitäisi valmistautua? Katso toiveikkaat ja jännittyneet tunnelmat videolta!


Kova MM-ralliuutinen kytemässä Virossa – maan hallitus järjestää tiedotustilaisuuden

MTV 14:51 01.07

Virossa jännitetään parhaillaan, saako maa järjestettäväkseen rallin MM-sarjan osakilpailun syyskuussa.


Taiwan lupaa tukea Hongkongin asukkaille – protestikielto varjostaa Kiinan vallan jännitteistä vuosipäivää

yle 06:58 01.07

Hongkongin hallintojohtaja Carrie Lam sanoo kiistellyn turvallisuuslain "täyttävän kansallisen turvallisuuden aukot".


Syöpädiagnoosi pakotti Janni Hussin pysähtymään – loman aikana hän teki haaveistaan totta: "Hattu kourassa töitä etsimään"

mtv 17:30 30.06

Janni Hussi on haaveillut radiotöistä jo vuosia. 


Jannika B avautui kiusaamisesta – naista nimiteltiin vitiligon vuoksi

stara 17:20 29.06

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 29.06

Suomalainen laulajatähti Jannika B on tullut tunnetuksi monista hittikappaleistaan, jotka


Prinsessa Estelle, 8, pääsee esittelemään Rio-koiraa serkuilleen ja ratsastamaan – näin kuninkaallisen perheen loma sujuu

iltalehti 13:31 29.06

Estelle ja Oscar ovat jännittäneet, estääkö korona Sollideniin pääsyn. Ruotsissa vallitsee pohjoismaisittain pahin koronatilanne. Kuninkaallinen perhekin on joutunut miettimään tarkasti, miten pandemia vaikuttaa kesänviettoon. Viime viikolla varmistui, että Floridassa asuva prinsessa Madeleine tulee kuin tuleekin lapsineen viettämään lomaa Ruotsiin, siitäkin huolimatta, että koronatilanne on myös Yhdysvalloissa paha.


Ferrarin jännitteet puhututtavat F1-kauden alla – ex-pomo uskoo: Sebastian Vettel käyttäytyy kunnolla

MTV 11:54 29.06

F1:n alkuvuoden isoin jymypaukku kuultiin Ferrarilta, kun se ilmoitti, että nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel jättää tallin kauden 2020 jälkeen. Ferrarin ex-pomo Stefano Domenicali uskoo, ettei Vettel aiheuta ylimääräistä skismaa, vaikka hänet on sysätty kakkoskuskiksi.


Yläasteella kuullut ilkeät sanat satuttivat Jannika B:tä vielä vuosienkin jälkeen – julkaisi riipaisevan kirjoituksen: "Sa? et na?a? vaikka katsot mua"

mtv 09:05 29.06

Laulaja Jannika B kertoo Instagramissa saaneensa yläasteella ilkeitä kommentteja, jotka ovat aiheuttaneet hänessä epävarmuutta vielä aikuisiälläkin.


Odotettu F1-kausi käynnistyy C Moressa erityisjärjestelyin – koko tiimi Suomessa

MTV 08:00 29.06

Formulafanien odotus on vihdoin ohi ja moottorit käynnistyvät. Poikkeusoloissa alkavan F1-kauden tempo on tiivis ja jännitettävää riittää lähes jokaiselle viikonlopulle. Mukana on edelleen kaksi suomalaistähteä: Valtteri Bottas lähtee mestaruusjahtiin Mercedeksen F1-tallissa ja Kimi Räikkönen jatkaa Alfa Romeon ratissa.


Syöpädiagnoosi sai Janni Hussin toteuttamaan unelmansa: ”Otin ensimmäistä kertaa kunnon tuumaustauon”

iltalehti 18:26 28.06

Kysymysmerkin muotoinen arpi olkapäässä herätti Hussin tarttumaan haaveeseensa. Bloggaaja, fitnessmalli, juontaja Janni Hussi meni vuosi sitten keväällä lääkäriin näyttämään harmittomaksi luulemaansa näppylää. Se paljastuikin dermatofibrosarkoomaksi, ihon harvinaiseksi, pahanlaatuiseksi sidekudoskasvaimeksi. Kasvain leikattiin ja nyt kaikki on hyvin.


Kauniit ja rohkeat -tähdet palasivat suosikkisarjan kuvauksiin koronatauon jälkeen – Katherine Kelly Lang julkaisi iloisen kuvan työpaikaltaan: "Jännittävää"

mtv 12:04 28.06

Kauniit ja rohkeat -kuvaukset jatkuvat koronatauon jälkeen


Jannika B julkaisi harvinaisen kuvan upeasta kodistaan – suosii retroa, vintagea ja kierrätystä: "Paikka on kaunis harmoninen, se inspiroi"

mtv 11:03 28.06

Jannika B:n ja Toni Wirtasen koti ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.


Janni Hussi muistelee, kuinka yllättävä syöpädiagnoosi rohkaisi toteuttamaan suuren unelman

iltasanomat 22:02 27.06

Hussi kertoo Instagramissa muuttaneensa elämänsä suuntaa sairastuttuaan harvinaiseen syöpään.


Janni Hussi muistelee hetkeä, kun kuuli ensimmäistä kertaa syövästään – yllättävä diagnoosi rohkaisi toteuttamaan suuren unelman

iltasanomat 22:02 27.06

Hussi kertoo Instagramissa muuttaneensa elämänsä suuntaa sairastuttuaan harvinaiseen syöpään.


Laulaja Jannika B:n rehellinen päivitys – kesän keikkalavat vaihtuivat rantaleikkeihin

iltalehti 16:16 27.06

Poikkeusolojen myötä monet suomalaisartistit ovat joutuneet luopumaan keikkakesästään. Tavallisesti Suomen kesä on monille artisteille vauhdikasta keikka-aikaa. Pandemian vaatimien peruutusten myötä myös artistit sopeutuvat parhaillaan uuteen, poikkeukselliseen kesään. Laulaja Jannika B on jakanut Instagramissa hellyttävän kuvan, jossa hän peuhaa vedessä kahden lapsen kanssa. Kuvan yhteydessä hän avaa sitä, miten erikoista kesää hän itse parhaillaan elää.


Hot topics