50 nollapelin suomalaismaalivahti saa kovaa ylistystä: ”Uskomaton koko kauden” iltalehti 20:24 13.03

Veteraani voi vihdoin voittaa NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon. Nashville Predators luottaa suomalaismuuriinsa. Mikä on luottaessa, kun Pekka Rinne loistaa maalivahtitilastojen kärjessä tai aivan kärjen tuntumassa. Rinne on tällä kaudella torjunut NHL:ssä toiseksi eniten voittoja (37). Suomalaisen edellä on vain Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevski 40 voitollaan. Nollapelejä Rinne ja Vasilevski ovat torjuneet kumpikin seitsemän, eikä kukaan muu maalivahti ole yltänyt vastaavaan saavutukseen. Myös päästettyjen maalien keskiarvossa ja torjuntaprosentissa Rinne on NHL:n eliittiä. Rajapyykit rikki


Yön NHL-kierros: Pekka Rinne taas huimassa vireessä - Barkovin pisteputki jatkuu iltalehti 06:37 09.03

Yöllä pelattiin 12 ottelun NHL-kierros. Läntisen konferenssin kärjessä porskuttava Nashville Predatros otti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi kotikaukalossaan Anaheim Ducksin 4-2. Pekka Rinne torjui Predatorsin maalilla 31 laukausta. Voitto oli Rinteelle jo kauden 37:s. Hän on tilastossa toisena Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevskin (40) jälkeen. Vasilevski ja Rinne johtavat yhdessä nollapelitilastoa seitsemällä nollapelillä.


Pekka Rinteen loistopeli vei vastustajan tehot - suomalaiselle kauden kuudes nollapeli iltalehti 05:18 26.02

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne nollasi St. Louis Bluesin. Rinne torjui 27 Predatorsin 4-0-voittoon päättyneessä ottelussa. Nollapeli oli Rinteelle kauden kuudes. Suomalainen nousi nollapelillään koko NHL:n tilastoissa toiselle sijalle. Vain Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevski on torjunut enemmän nollapelejä kuin Rinne.


Onko tässä vuoden torjunta? Venäläistähden temppu NHL:ssä vetää sanattomaksi iltasanomat 07:58 11.02

Andrei Vasilevskin venytys nousi lauantain kierroksen puheenaiheeksi.


Video: Venäläisvahdilta käsittämätön torjunta NHL:ssä – "Miten hän teki tuon?!" MTV 04:30 11.02

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Tampa Bay Lightningin venäläismaalivahti Andrei Vasilevski venyi huimaan torjuntaan ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Vierasjoukkue Kingsin supertähti Anze Kopitar näytti jo iskeneen maalin, mutta Vasilevski onnistui venymään poikkeuksellisella tavalla yrityksen eteen.


NHL-maalivahtien topit ja flopit: Vasilevski ylitse muiden jatkoaika.com 16:00 03.01

Kuluva NHL-kausi on saavuttamassa puolimatkan krouvinsa, minkä vuoksi Jatkoaika kohdistaa katseensa alkukaudella onnistuneisiin ja epäonnistuneisiin maalivahteihin. Kokeneet torjujat ovat päässeet listalle niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä, mutta listauksesta löytyy myös nuoria yllättäjiä.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Ovetškin nousi Capitalsin sankariksi ja maalipörssin kärkeen jatkoaika.com 05:49 03.01

Aleksandr Ovetškin nujersi Carolina Hurricanesin. Andrei Vasilevski torjui toisen perättäisen nollapelinsä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Uutiset