Auto törmäsi jalankulkijaan Tampereella – yli 60-vuotias nainen sai vammoja eri puolille vartaloa MTV 16:38 14.12

Henkilöauto törmäsi keskiviikkona jalankulkijaan Tampereen Epilässä, kertoo poliisi. Poliisin mukaan hieman yli 60-vuotias nainen sai vammoja useisiin kehonosiin. Turma sattui Pispalan valtatiellä.


Rekka tulessa Äänekosken ja Saarijärven rajalla - Valtatie 13 poikki iltalehti 11:20 14.12

Pelastuslaitoksen mukaan sammutustyöt ovat käynnissä. Rekka palaa Äänekosken ja Saarijärven rajalla Valtatie 13:lla. Sammutustyöt ovat pelastuslaitoksen mukaan käynnissä. Valtatie 13 on tällä hetkellä poikki liikenteeltä.


Valtatie 13 poikki: Rekka palaa tiellä Äänekosken ja Saarijärven rajalla iltasanomat 11:14 14.12

Sammutustyö on käynnissä.


Kirkas valoilmiö valaisi mustan taivaan Loviisassa - ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” iltalehti 21:16 13.12

Kotkalaisen Polina Poluskin kuvaamalla videolla näkyy, kuinka pimeä ilta vaihtuu äkilliseen päivänvaloon. Kotkalainen Polina Polusk, 18, oli tiistaina matkalla Helsingistä Kotkaan valtatie 7:lla, kun erikoinen valoilmiö kiinnitti hänen huomionsa. Tapahtumahetkellä kello oli jo lähemmäs kuusi illalla. Pimeä oli laskeutunut jo pitkän aikaa sitten, kun musta taivas muuttui yhtäkkiä valoisaksi.


Poliisi epäilee: Uudenkaarlepyyn kolariauto yritti ohittaa kiellosta huolimatta - 10 kuukauden ikäinen lapsi kuoli iltalehti 16:14 11.12

Esitutkinnassa ilmenevien tietojen perusteella on epäiltävissä, että auto jossa menehtynyt lapsi oli, on ohittanut edellä ajavaa autoa ja tällöin vastaantulevan liikenteen kaistalla kolaroinut vastaan tulleen auton kanssa. Tapahtumapaikalla on ohituskielto merkitty keltaisella sulkuviivalla.. Maanantaina aamulla noin seitsemän aikaan tapahtui valtatie 8 Uudenkaarlepyyn kunnassa kolmen henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa menehtyi 10 kuukauden ikäinen lapsi. Tapahtumapaikka on muutaman sataa metriä Monåntien risteyksestä etelään.


10 kuukauden ikäinen vauva kuoli kolarissa Uudessakaarlepyyssä - Poliisi korjaa: vauva oli turvakaukalossa iltalehti 13:31 11.12

Valtatiellä 8 maanantaiaamuna tapahtuneessa kolarissa on kuollut 10 kuukauden ikäinen vauva. Onnettomuus sattui seitsemän aikaan aamulla muutama sata metriä Monåntien risteyksestä etelään. Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöautoa.


10 kuukauden ikäinen vauva kuoli kolarissa Uudessakaarlepyyssä - autossa ei ollut lasten turvaistuinta iltalehti 10:57 11.12

Valtatiellä 8 maanantaiaamuna tapahtuneessa kolarissa on kuollut 10 kuukauden ikäinen vauva. Onnettomuus sattui seitsemän aikaan aamulla muutama sata metriä Monåntien risteyksestä etelään. Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöautoa.


10 kuukauden ikäinen vauva kuoli kolarissa Uudessakaarlepyyssä iltalehti 10:17 11.12

Valtatiellä 8 maanantaiaamuna tapahtuneessa kolarissa on kuollut 10 kuukauden ikäinen vauva.


Vakava liikenneonnettomuus Pohjanmaalla MTV 10:01 11.12

Pohjanmaalla, valtatiellä kahdeksan Vaasan ja Kokkolan välillä on sattunut vakava liikenneottemuus.


Vakava liikenneonnettomuus Pohjanmaalla - useita loukkaantunut ja 8-tie poikki iltalehti 09:58 11.12

8-tielle on järjestetty kiertotie. Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan, että Valtatie 8:lla Uudessakaarlepyyssä Månantien risteyksessä on sattunut vakava liikenneonnettomuus. Useampi ihminen on loukkaantunut. Tie on poikki ja kohtaan on järjestetty kiertotie.


Ilkka: Poliisi epäilee - Maalahden kuolonkolariauto ohjattiin tarkoituksella rekan eteen iltalehti 18:54 09.12

Vuosina 1987 ja 1997 syntyneiden ulkomaalaisten pelaajien kohtalo on kerännyt runsaasti osanottoja sosiaalisessa mediassa. Vaasalaisen futsal-joukkueen pelaajien kuljettama auto ajautui Maalahdella Valtatie 8:lla vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Molemmat pelaajat kuolivat heti. Poliisin mukaan henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen nokkakolarin tahallaan, kertoo sanomalehti . Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja tappona.


Suomalaisseura kertoi suru-uutisen: Kaksi joukkueen pelaajaa kuoli auto-onnettomuudessa itsenäisyyspäivänä iltalehti 14:01 09.12

Jalkapallon Kakkosessa pelaava Närpes Kraft kertoi Facebookissa, että kaksi seuran pelaajaa on kuollut. Seura kertoo Facebook-päivityksessään, että seuran pelaajat saivat surmansa auto-onnettomuudessa itsenäisyyspäivänä. mukaan pelaajien kuljettama auto ajautui Maalahdella Valtatie 8:lla vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Molemmat pelaajat kuolivat heti. Myös uutisoi kolarista itsenäisyyspäivän aamuna. - Lämpimimmät ajatuksemme perheille, omaisille ja kaikille tovereille tässä tragediassa, Kraft kirjoittaa.


Auto törmäsi puuhun Pirkanmaalla – kuljettaja loukkaantui vakavasti iltasanomat 13:28 09.12

Kuljettaja loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto suistui ulos tieltä ja törmäsi puuhun Pirkanmaalla valtatiellä 12 lauantaina aamupäivällä.


Auto alkoi heittelehtiä ohitustilanteessa ja törmäsi puuhun – kuljettaja loukkaantui vakavasti MTV 12:45 09.12

Kuljettaja loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto suistui ulos tieltä ja törmäsi puuhun Pirkanmaalla valtatiellä 12 lauantaina aamupäivällä.


Vilja, alkoholit, tukkipuu, autot, lääkkeet, liha... - EK:n selvitys paljastaa, että nelostie on Suomen selkäranka iltalehti 12:21 08.12

Kartat kertovat, miten tavara liikkuu Suomen valtateillä. Vilja, virvoitusjuomat, rehut, tukkipuu, selluloosa, kodinkoneet, aseet, raakateräs, lääkkeet, maalit, asfaltti, sora, betoni, kukat, taimenet, tekstiilit - tämä kaikki kulkee pitkin nelostietä, käy ilmi EK:n selvityksestä, jossa tarkasteltiin eri tieosuuksien taloudellista arvoa. Myös kolmostie on niin maataloustuotannon, elintarvike-, teknologia- ja kemianteollisuuden kuin kaupankin näkökulmasta kannalta merkittävä valtatie.


Kaksi kuoli onnettomuudessa Pohjanmaalla – auto tuntemattomasta syystä päin rekkaa MTV 09:08 06.12

Pohjanmaalla Maalahdessa kaksi ihmistä on kuollut liikenneonnettomuudessa valtatiellä kahdeksan, kertoo pelastuslaitos.


Kaksi kuollut liikenneonnettomuudessa Maalahdessa iltalehti 09:05 06.12

Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä Kolnebackenin suuntaan. Kaksi henkilöä on menehtynyt liikenneonnettomuudessa valtatie kahdeksalla Maalahdessa. Pelastuslaitos sai tiedon kuorma-auton ja henkilöauton kolarista noin klo 5.50 keskiviikkoaamuna. Poliisin tietojen mukaan henkilöauto oli ajautunut vastaantulevan kuorma-auton keulaan. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi matkustaja. Heistä molemmat menehtyivät onnettomuudessa välittömästi.


Yksi kuollut liikenneonnettomuudessa Maalahdessa iltalehti 07:19 06.12

Yksi ajokaista on suljettu liikenteeltä Kolnebackenin suuntaan. Yksi henkilö on menehtynyt liikenneonnettomuudessa valtatie kahdeksalla Maalahdessa. Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta noin kello 6.20 keskiviikkoaamuna. Liikenneviraston mukaan yksi kaista on suljettu liikenteeltä.


Uutiset