14 voitotonta peliä riitti – VPS:lle vihdoin palkinto iltasanomat 21:42 20.10

Vaasan Palloseura katkaisi Veikkausliigassa 14 voitottoman ottelun putken kukistamalla FC Lahden tasaisessa kamppailussa 2–1.


Veikkausliiga-tähti Veli Lampi lopettaa pelaajauransa iltalehti 16:16 18.10

Vaasan Palloseuraa edustava jalkapalloilija Veli Lampi lopettaa uransa tähän kauteen, tiedotti hänen seuransa keskiviikkona. 33-vuotiaan Lammen ura liigassa alkoi juuri Vaasan Palloseurassa 15 vuotta sitten. VPS:n lisäksi Lampi on edustanut kotimaisessa liigassa HJK:ta. Laitapuolustaja on pelannut myös Sveitsissä, Hollannissa ja Ukrainassa. Nykyisen VPS-kapteenin tilille kertyi myös 33 A-maaottelua.


Nainen katosi Vaasan Gerbyssä – oletko nähnyt Araxieta? iltasanomat 13:21 17.10

Poliisi jatkaa parhaillaan maastoetsintöjä Gerbyn laajalle alueella.


Oletko nähnyt tätä naista? Poliisi pyytää havaintoja iltalehti 12:37 17.10

Poliisi pyytää ihmisiä tarkistamaan kiinteistöillään olevat vajat sekä varastot Vaasan alueella. Poliisi pyytää havaintoja lauantaina Vaasassa kadonneesta Araxie Illmanista. Viimeinen varma havainto kadonneesta on viime lauantailta, jolloin hänet on nähty kello 14-16 välisenä aikana kävelemässä Gerbyntietä keskustan suuntaan.


70-vuotias muistisairas nainen katosi Vaasassa - poliisi kaipaa vihjeitä iltalehti 10:23 16.10

70-vuotias muistisairas Araxie Illman katosi lauantaiaamuna Vaasasta. Nainen katosi lauantaina seitsemän jälkeen aamulla Lindroosintieltä. Kadonnutta etsittiin sunnuntaina Vaasan alueelta poliisin ja Vapepan etsijöiden toimesta, mutta tuloksetta.


JYPillä yllätysratkaisija: nyrkkisankarina tunnettu Yonkman tykitti maalin iltalehti 19:44 15.10

Sportin ja JYP:in välinen sunnuntaiottelu ei valunut höntsäksi Vaasan Kuparisaaressa. Ottelu sisälsi paljon kaksinkamppailuja ja pieniä nokkapokkia, vaikka mikään suuri maalikarkelo ottelu ei ollutkaan. Avauserässä nähtiin kaksi osumaa, joista toisen voidaan sanoa olevan melko harvinaislaatuinen.


Uutiset