Muistatko vielä Kirsi Alm-Siiran sekoilut uutislähetyksessä? Luki tällä kertaa uutiset hius kurkussa: ”Lähihistoriani karmeimpia kokemuksia” iltalehti 21:13 13.03

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralla on vuosien varrella pokka pettänyt kesken haastattelun ja hän on myös pudonnut kesken uutislähetyksen tuoliltaan. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran uutislähetyksissä on monesti sattunut ja tapahtunut yllättäviäkin asioita. Alm-Siira muistetaan monista sekoiluistaan kesken suoran lähetyksen. Sekoilut ovat nyt saaneet jatkoa, sillä hän kertoo tuoreimmassa Instagram-päivityksessään lukeneensa eilen uutislähetyksen hius kurkussaan. Kirsi Alm-Siira kertoo suoriutuneensa vaikeutuneesta tehtävästä.


Keijo Leppäsellä tänään suuri päivä: 25 vuotta MTV:llä! Kutsuperuste uutisankkuriksi naurattaa yhä MTV 21:31 11.03

Uutisankkuri Keijo Leppänen juhlii tänään merkkipaalua työurallaan. Pitkäaikainen uutisankkuri sai täyteen 25 vuotta MTV Uutisissa.


Keijo Leppäsellä tänään suuri päivä: 25 vuotta MTV:llä! – Kutsuperuste uutisankkuriksi naurattaa yhä MTV 21:31 11.03

Uutisankkuri Keijo Leppänen juhlii tänään merkkipaalua työurallaan. Pitkäaikainen uutisankkuri sai täyteen 25 vuotta MTV Uutisissa.


Uutisankkurin kommentti: Lastentarhanopettajat ja hoitajat ovat arkeni sankareita – miksi heidän arvostuksensa on pysähtynyt vain 2300 euroon? MTV 16:16 07.03

Yle kertoi maanantaina, että Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat sopineet epävirallisesti keskenään, että kunnat eivät kilpaile palkoilla houkutellakseen päteviä lastentarhaopettajia avoinna oleviin tehtäviin.


Pirjo Nuotio muistelee ystäväänsä Pirjo Kauppista: "Kaikki muistavat positiivisena ihmisenä" mtv 09:29 06.03

Entinen uutisankkuri Pirjo Nuotio muistelee radio- ja tv-juontajana tutuksi tullutta Pirjo Kauppista.


Pitkäaikainen ystävä Pirjo Nuotio muistelee Pirjo Kauppista: ”Hän oli sellainen aurinko ja ilopilleri” iltasanomat 20:51 05.03

MTV:n eläköitynyt uutisankkuri Pirjo Nuotio arvosti Pirjo Kauppisen positiivisuutta ja hyväntuulisuutta.


Pirjo Nuotio suree ystäväänsä Pirjo Kauppista: ”Kivut ovat nyt loppu” iltalehti 20:01 05.03

Pirjo Nuotio ja Pirjo Kauppinen tekivät monta matkaa yhdessä. Uutisankkuri Pirjo Nuotio oli edesmenneen Pirjo Nuotion pitkäaikainen ystävä. - Tutustuimme vuonna 1992 tai 93 Rukalla. Toki olin tiennyt hänet jo Kaustisena aiemminkin radion puolelta, mutta silloin satuimme samoihin seurueisiin. Kaikki nämä vuodet olimme hyvinä hyviä ystäviä, niin kaksin kuin kumppaneidenkin kanssa, tapasimme paljon myös nelisin, Iltalehden tavoittama Nuotio kertoo.


Uutisankkurin kommentti: Nuoren naisen jäätävän infernaalinen juoksulenkki – ennätyspakkasilla koirakin karkasi kotiin MTV 08:33 10.02

Hyvää iltaa uutisista! Suomalaisten suhtautumisessa säähän on tapahtunut dramaattinen muutos. Ennätysintoilu on johtanut siihen, että mediataloja piinaa jo superlatiivien puute.


Kuva: Uutisankkurit hulvattomina! Kirsi Alm-Siira ja Keijo Leppänen testasivat uuden jumppahuoneen mtv 10:09 09.02

MTV Uutisten uutisankkurit Keijo Leppänen ja Kirsi Alm-Siira heittäytyivät villiksi toimituksen uudessa taukohuoneessa.


Uutisankkurit Kirsi Alm-Siira ja Keijo Leppänen repäisivät: temppuilevat puolapuissa - veikeä otos iltalehti 07:19 09.02

Uutisankkurit ovat saaneet työpaikalleen jumppahuoneen. Kirsi Alm-Siira hauskuuttaa someseuraajiaan veikeällä yhteiskuvalla Keijo Leppäsen kanssa. Otoksessa uutistenlukijaparivaljakko on tempautunut taukoliikunnan pauloihin. Leppänen roikkuu puolapuiden ylimmäisestä puolasta ja Alm-Siira roikkuu pää alaspäin hänen vieressään. Suoraan lähetykseen sopivasta vaatetuksesta päätellen kyseessä on ihan hetkellinen päähänpisto uutislähetysten välissä. - Meillä on töissä uusi jumppahuone mahtavan työkaverin toteuttamana. Käytiin Kekenkin kans hiukki venuttelemas seiskan jälkeen, Alm-Siira kirjoittaa kuvan ohessa.


Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira paljastaa Eevassa: ”Sain potkut koulusta” iltalehti 18:10 31.01

Kirsi Alm-Siira sanoo Eevassa oivaltaneensa rajojen tärkeyden vasta aikuisena. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kertoo tuoreessa Eeva-lehdessä olleensa melkoinen poikatyttö. Satakuntalaisessa Noormarkun pitäjässä hän resusi pienenä pitkin peltoja ja hyppeli rautatiesillalta jokeen. Jälki-istuntoakin tuli, kun Kirsi solmi poikien kanssa opettajien polkupyöriin papattimattoja. - Aina, kun olin törttöillyt, jouduin kotona puhutteluun. Jos en tullut iltakymmeneksi kotiin, isä tuli hakemaan minut kylältä ja antoi arestia, Kirsi kertoo Eevassa.


Harvinainen rakkaustarina - meteorologi ja uutisankkuri rakastuivat iltalehti 10:23 19.01

Rakkaus syttyi työpaikalla. Meteorologi Al Roker ja uutisankkuri Deborah Roberts työskentelevät kilpailevilla televisiokanavilla. Silti rakkaus roihuaa kaksikon välillä yhtä kovaa kuin 25 vuotta sitten. Roker ja Roberts tapasivat vuonna 1990, kun Roberts tuli samaan tiimiin Rokerin kanssa. Roker ihastui älykkääseen naiseen heti ja pyysi tätä kanssaan lounaalle.


Trump väittää p***läpipuheitaan demokraattien valheiksi – Valkoinen talo ei vieläkään kiistä presidentin alatyylistä ilmaisua iltasanomat 22:45 12.01

”Hyvää huomenta mahtavimmasta ja kauneimmasta p***läpimaasta maailmassa”, toivotti eteläafrikkalainen uutisankkuri aamulla. Kaikkialla maailmassa reaktiot Trumpin rasistiseksi tulkittuun kommenttiin eivät olleet yhtä valoisia.


Legendat Tulosruudussa: Jari Porttila ja Leo Silolahti ankkureina torstaina! MTV 08:53 09.01

MTV3:n Tulosruudussa havisevat torstaina 11. tammikuuta historian lehdet, kun uutisankkurin tehtäviin hyppäävät klo 22.25 kaksi todellista konkaria, Jari Porttila ja Leo Silolahti. Antero Mertarannan vieraina nähdään kaksi muuta MTV:n urheilulähetysten entistä voimahahmoa, Ari Mennander ja Kari Tyni.


Uutiset