Krimin räjähdyksen uhriluku nousee – suurin osa uhreista teini-ikäisiä: Venäjä pitää iskua terroritekona MTV 15:14 17.10

Ukrainassa, Krimin niemimaalla tänään tapahtuneen räjähdyksen uhriluku on noussut, kertovat uutistoimistot. Tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin 13 ihmistä on kuollut räjähdyksessä.


Räjähdys korkeakoulussa Krimillä – Ainakin 10 kuollut, useita kymmeniä loukkaantunut MTV 13:21 17.10

Useita ihmisiä on kuollut räjähdyksessä Ukrainassa Krimin niemimaalla, kertovat venäläiset uutistoimistot. 


Räjähdys korkeakoulussa Krimillä – 10 kuollut, useita kymmeniä loukkaantunut MTV 13:21 17.10

Useita ihmisiä on kuollut räjähdyksessä Ukrainassa Krimin niemimaalla, kertovat venäläiset uutistoimistot. 


Kommentti: Nyt tuli suurin skisma lähes tuhanteen vuoteen – ortodoksikirkkojen riita kiristää tilannetta Ukrainassa iltasanomat 16:33 12.10

Kun Kreml lupaa suojella Ukrainan venäjänkielisten ortodoksien etuja, on tilanne vaarallinen, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Ukrainalaisella asevarikolla tapahtui valtava räjähdys – viranomaiset epäilevät sabotaasiksi iltasanomat 19:47 09.10

Ukrainassa arviolta 12?000 ihmistä evakuoitiin tiistaina asevarikolla syttyneen tulipalon ja useiden räjähdysten takia.


Asevarikolla räjähti Ukrainassa – viranomaiset epäilevät sabotaasia MTV 11:15 09.10

Ukrainassa sattui varhain aamulla räjähdys maan armeijan asevarikolla. Maan turvallisuusviranomaiset kertovat epäilevänsä että räjähdykset johtuivat sabotaasista.


Asevarikolla räjähti Ukrainassa – tuhansia evakuoitu ja lentokieltoalue julistettu MTV 10:43 09.10

Ukrainassa on sattunut räjähdys maan armeijan asevarikolla. Räjähdys tapahtui noin neljän aikaan Itšnian kaupungissa 176 kilometriä pääkaupungista Kiovasta itään.


Media: Ukrainassa asevarikolla iso räjähdys – tuhansia ihmisiä evakuoitu iltasanomat 10:00 09.10

Ukrainassa on tapahtunut suuri räjähdys asevarikolla reilun 170 kilometrin päässä pääkaupunki Kiovasta, uutisoivat muun muassa Sun ja Mirror.


Asevarikolla räjähti Ukrainassa – toistaiseksi ei tietoa vahingoista MTV 08:51 09.10

Ukrainassa on sattunut räjähdys maan armeijan asevarikolla.


Itä-Ukrainassa tulitaukoa rikotaan jopa 1?700 kertaa päivässä – tyypillinen tapahtumaketju voi lähteä liikkeelle yhdestä huudosta iltasanomat 21:56 13.09

Kokenutta Ety-järjestön tarkkailijaa turhauttaa täydellinen tilivelvollisuuden puute: Minskin sopimuksen rikkomisesta ei seuraa yhtään mitään.


Näkökulma: Pieni rohkea kansa joka vähät välitti Venäjän painostuksesta uusisuomi 19:12 30.07

Venäjän presidentti Vladimir Putin on arvaamaton voimapoliitikko. Hänen johtamansa valtio on ottanut haltuunsa ja valvontaansa sille kuulumattomia alueita Georgialta ja Ukrainalta. Itä-Ukrainassa käydään yhä Venäjän myötävaikutuksella sotaa.


Venäläistoimittajan murhan Ukrainassa lavastanut paljastaa nyt tapahtumien taustat: "Salamurha" tehtiin, jotta tiedustelupalvelu sai haltuunsa 47 nimen tappolistan MTV 16:46 23.07

Venäläistoimittaja Arkadi Babtshenkon murha lavastettiin, jotta Ukrainan tiedustelupalvelu saisi haltuunsa tappolistan, jolla on 47 nimeä, kertoo BBC.


Toimittajan murhan lavastanut paljastaa tapahtumien taustat: "Salamurha" tehtiin, jotta saatiin 47 nimen tappolista MTV 16:46 23.07

Venäläistoimittaja Arkadi Babtshenkon murha lavastettiin, jotta Ukrainan tiedustelupalvelu saisi haltuunsa tappolistan, jolla on 47 nimeä, kertoo BBC. BBC:n mukaan Babtshenkon ”salamurhasi” entinen ortodoksipappi, johon venäläistoimijat ottivat yhteyttä hänen taistellessaan Itä-Ukrainassa – ja joka paljasti tapposuunnitelmat Ukrainan tiedustelupalvelulle.


Ilkka Kanerva: Itä-Ukrainan olot kamalat – ”Ei uskoisi olevan mahdollista vain käsivarren päässä täältä” MTV 10:42 12.06

Kansanedustaja ja ulkopolitiikan konkari Ilkka Kanerva kuvailee oloja Itä-Ukrainassa kamaliksi. Eniten hän on huolissaan maan sisäisten pakolaisten tilasta, joita on pari miljoonaa.


Argentiinan sotilashallituksen perintö ei tule toistumaan Venäjällä uusisuomi 21:44 11.06

Jalkapallon MM-turnaus alkaa torstaina Venäjällä. Kisojen järjestäminen Venäjällä on tuomittu maailmalla jyrkästi. Onhan Venäjä todettu syylliseksi sotatoimiin Ukrainassa.


Tällainen on Ukrainassa murhatuksi luultu venäläistoimittaja – vieraili MTV:n lähetyksessä kahdeksan vuotta sitten MTV 13:17 30.05

Jatkuvasti televisiossa näytettävä sota traumatisoi venäläiset, Anna Politkovskaja kritisoi Vladimir Putinia ja Tshetshenian sotaa oikeista syistä, presidentin sotaretket eivät lopu Ukrainaan. Näin karun todellisuuden Venäjästä ja sen johtajasta maalasi sotareportteri Arkadi Babtshenko.


Tällainen oli Ukrainassa murhattu venäläistoimittaja – vieraili MTV:n lähetyksessä kahdeksan vuotta sitten MTV 13:17 30.05

Jatkuvasti televisiossa näytettävä sota traumatisoi venäläiset, Anna Politkovskaja kritisoi Vladimir Putinia ja Tshetshenian sotaa oikeista syistä, presidentin sotaretket eivät lopu Ukrainaan. Näin karun todellisuuden Venäjästä ja sen johtajasta maalasi sotareportteri Arkadi Babtshenko.


Tunnettu venäläistoimittaja ammuttu kuoliaaksi Ukrainassa – tiedetään kritisoineen Putinia MTV 22:35 29.05

Tunnettua venäläistä toimittajaa on ammuttu Ukrainan Kiovassa. Hän kuoli haavoihinsa ambulanssissa, Ukrainan poliisi kertoo.


Tunnettu venäläistoimittaja ammuttu kuoliaaksi Ukrainassa MTV 22:35 29.05

Tunnettua venäläistä toimittajaa on ammuttu Ukrainan Kiovassa. Hän kuoli haavoihinsa ambulanssissa, Ukrainan poliisi kertoo.


ei tiedä mistä eivät kiinnostaneet heikkoon Hovioikeus Helsingin Ohikulkija pysähtyi Kuortin seurataan vuotavaa toteamus C Moren tulevaisuus puhuttaa – umpikujaa uutuuskirjassa ”Missä ovat – edes myymäläpäällikkö ”sitä ihteään”

Uutiset