Leijonien sentteriä kaivataan kipeästi, pelikunto mystisessä verhossa – ”En tiedä itsekään” MTV 14:53 18.05

Juho Lammikko loukkaantui USA-pelin ensimmäisessä erässä, eikä ole pelannut sen jälkeen MM-turnauksessa.


Leijonien NHL-sentteri sai kovan tällin: hyökkääjä poissa aamujäiltä – tilannetta arvioidaan päivä kerrallaan iltalehti 12:37 15.05

Juho Lammikko jätti aamuharjoitukset väliin. USA-ottelussa kovan tällin päänsä seudulle saanut Juho Lammikko ei osallistunut Leijonien aamuharjoituksiin keskiviikkona Kosicessa. Jenkkihyökkääjä Luke Glendeningin jyräämäksi joutunut Lammikko jätti USA-pelin kesken avauserän jälkeen. Leijonat tiedottaa Twitterissä sentterin kärsivän ylävartalovammasta ja tilannetta arvioidaan päivä kerrallaan.


Leijonien NHL-vahvistus putosi salaperäisesti kokoonpanosta, Jukka Jalonen oli vähäsanainen: ”Joku vamma” iltalehti 21:35 13.05

Juho Lammikko pelasi vain avauserän Yhdysvaltoja vastaan. Suomi koki tappiotakin kovemman takaiskun, kun pirteästi jääkiekon MM-kisat aloittanut Juho Lammikko joutui jättämään USA-pelin kesken. Lammikko oli normaalisti kokoonpanossa avauserän, mutta ei palannut kaukaloon enää ensimmäisen erätauon jälkeen. Porilaissentteriä ei näkynyt edes vaihtopenkillä.


Kaapo Kakolta itsevarma kommentti amerikkalaistoimittajalle iltalehti 20:47 13.05

Leijonien kuopus ei ujostellut kertoa tavoitettaan. Kolmessa MM-kisaottelussa viisi maalia tehnyt Kaapo Kakko oli 2–3-tappioon päättyneen USA-pelin jälkeen taas median piiritettävänä. Kakko varataan juhannuksena NHL:ään joko ykkösenä tai kakkosena. New Jersey Devils päättää, ottaako se Kakon vain USA:n Jack Hughesin, joka on Kosicessa jäänyt täysin Kakon varjoon.


Kaapo Kakolla ratkaisun paikka USA-pelin jatkoajalla: ”Lähdettiin taas hakemaan highlight-maalia” iltalehti 20:24 13.05

USA kaatoi Leijonat jatkoajalla 3–2. Kaapo Kakko piti USA:n voittomaalia kyseenalaisena. Jatkoaikaa oli pelattu 3.47, kun Dylan Larkin pääsi vapaasti nousemaan kohti Suomen maalia. Larkinin rannelaukaus painui Veini Vehviläisen kainalosta verkon perille. Tilannetta edelsi kamppi, kun Juhani Tyrväinen kaadettiin puolustusalueella.


Grillikioski tuhoutui Jätekontti paloi

Uutiset