Iljettävä epäily Vantaalla: jätevettä on voinut päästä talousvesijohtoon - tehoklooraus käynnissä, vettä ei pidä juoda iltalehti 19:59 25.02

Tehokloorauksen aikana vettä ei Helsingin seudun ympäristöpalvelujen mukaan käyttää muuhun kuin WC:n huuhteluun. Vantaan Hämevaarassa on meneillään vesijohdon tehoklooraus osoitteessa Viikatetie 1-36. Tehokloorauksen syy selviää Helsingin seudun ympäristöpalvelujen eli HSY:n Twitter-tililtä: Viikatetiellä on tapahtunut putkirikko, jonka aikana epäillään päässeen jätevettä vesijohtoon. Vedenjakelu katkaistiin eilen illalla. Tehiklooraus jatkuu arviolta maanantaiaamuun kello kahdeksaan. HSY:n tiedotteen mukaan kloorattua vettä ei pidä juoda eikä kloorauksen aikana tule käydä suihkussa mahdollisten ärsytysoireiden vuoksi. Tehokloorauksen aikana kloorattua vettä ei HSY:n mukaan saa käyttää kuin WC:n huuhteluun. Vesi ei kuitenkaan ole nautittuna terveydelle vaarallista.


49-vuotias mies löydettiin kuolleena merestä Uudessakaupungissa - etsittiin ilmatyynyaluksella ja lentokaluston avulla iltalehti 19:59 24.02

Mies löydettiin tänään kello 17 aikaan. Hän oli ollut kateissa torstaista saakka. Länsi-Suomen merivartiosto löysi tänään noin kello 17 paikkakuntalaisen 49-vuotiaan miehen menehtyneenä meressä olevasta railosta Uudessakaupungissa. Mies löydettiin Iso-Vehasen saaren pohjoispuolelta noin viisi kilometriä mantereesta. Mies oli ollut kateissa torstaista saakka. Merivartiosto oli etsinyt miestä ilmatyynyaluksen ja lentokaluston avulla. Länsi-Suomen merivartiosto ilmoitti Twitter-tilillään hieman puolenpäivän jälkeen, että etsinnät ovat päättyneet tuloksetta ja että asia siirtyy poliisille. Merivartio oli kuitenkin jatkanut etsintöjä ja löytänyt vainajan.


Oppositiojohtaja Navalnyi Twitterissä: Minut on pidätetty iltalehti 12:50 22.02

Venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on pidätetty. Venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi kertoo Twitter-tilillään, että hänet on pidätetty Moskovassa lentokentällä. Navalnyi on tunnettu Putinin hallinnon vastustaja. Hän ei pysty osallistumaan tuleviin presidentinvaaleihin omien sanojensa mukaan tekaistujen syytteiden vuoksi.


Kaupasta ostettu kylpypommi värjäsi naisen siniseksi stara 18:30 21.02

Twitter-käyttäjä Rebekah Butler on julkaissut kuvan, jossa hän esittelee siniksesi


Kylpypommi värjäsi naisen siniseksi – kuvasta tuli valtava nettihitti stara 18:30 21.02

Twitter-käyttäjä Rebekah Butler on julkaissut kuvan, jossa hän esittelee siniksesi


Viihdelehti Stara.fi stara 18:30 21.02

Twitter-käyttäjä Rebekah Butler on julkaissut kuvan, jossa hän esittelee siniksesi


Viisi vuotta vankeutta Twitter-viesteistä Bahrainissa iltalehti 11:26 21.02

Tunnettu bahrainilainen aktivisti Nabeel Rajab arvosteli tviiteissään Jemenin sotaa ja sai viisi vuotta vankeutta. Rajab oli johtava hahmo Bahrainin vuoden 2011 demokratiamielenosoituksissa. Keskiviikkona Rajab tuomittiin viiden vuoden vankeustuomioon Twitter-viesteistään, joissa hän arvosteli Saudi-Arabian johtaman koalition ilmaiskuja Jemeniin. Bahrain on mukana saudikoalitiossa.


Kaksi nuorta yritti päästä elokuviin samalla lipulla – klassinen keino käytössä! stara 22:00 20.02

Kaksi kalifornialaista nuorta on noussut Twitter-tähdiksi yritettyään varsin perinnetietoista huijausta


Venäläiset raivostuttanut ruotsalaissensaatio vaatii ampumahiihtäjiltä maailmancupin boikotointia iltalehti 12:27 20.02

Olympiahopeaa ampumahiihdon takaa-ajossa voittanut Sebastian Samuelsson aiheutti raivoa viime viikolla kommentillaan. Samuelsson kritisoi Twitter-tilillään Kansainvälisen ampumahiihtoliiton päätöstä, jonka mukaan Venäjän Tjumenissa voidaan järjestää maailmancupin päätösviikonloppu. Samuelssonin mukaan IBU:n ratkaisu oli suuri pettymys. Ruotsalaissensaatio korosti sitä, ettei Venäjällä ole tällä hetkellä Wadan valtuutettamia antidopingviranomaisia.


Punainen väri vaihtui mustaan – Renault-kuski esitteli uuden kypäränsä MTV 09:27 20.02

Renault-kuski Nico Hülkenberg esitteli virallisella twitter-tilillään tämän kauden kypäränsä. 


Nyt puhuu epäonnistuneesta kansallislaulusta pilkattu Fergie: ”Yritin rehellisesti parhaani” iltalehti 06:48 20.02

Laulaja toteaa, että hänellä on tapana ottaa taiteellisia riskejä, mutta nyt yritys ei mennyt putkeen. Yhdysvaltalaislaulaja Fergie tulkitsi sunnuntaina NBA All-Stars 2018 -pelissä Los Angelesissa Yhdysvaltojen kansallislaulun. Hänen omalaatuinen tulkintansa, jossa oli aivan uusi, hidastettu ja jazzahtava sovitus, sai netissä murskatuomion. Artistin taidonnäyte poikia sosiaalisessa mediassa valtavan määrän meemejä ja muuta irvailua. Monen Twitter-kommentoijan mukaan laulaja ei tehnyt lainkaan kunniaa alkuperäiskappaleelle kummallisella tulkinnallaan.


Suomalaismiehen kuolemaa tutkinut ugandalaistoimittaja vapautettiin - oli kaapattuna kuusi päivää iltalehti 21:29 19.02

Suomalaisen liikemiehen kuolemaa tutkinut toimittaja on vapautettu Ugandassa. Suomalaismiehen kuolemasta uutisoinut toimittaja Charles Etukuri kaapattiin työpaikkansa New Visionin pääkonttorista Ugandan Kampalassa kuusi päivää sitten. Asiasta kertoi tuolloin lehti Twitter-tilillään. Lehden mukaan Etukurin kaapanneessa autossa oli viisi armeijapukuista henkilöä sekä kuljettajana toiminut henkilö tavallisissa vaatteissa.


Trump jatkoi Twitter-hyökkäystään: tulilinjalle joutui Oprah iltasanomat 12:01 19.02

Yhdysvaltain presidentin Twitterissä nähty raivokohtaus oli sunnuntaina yksi päivän pääpuheenaiheista Yhdysvaloissa.


Tältä näyttää Red Bullin uusi F1-auto - talli maksimoi huomioarvon ”erikoisvärityksellä” iltalehti 11:56 19.02

Red Bullin F1-talli on paljastanut uuden RB14-autonsa. Virallisesti Red Bull esitellään vasta talvitestien avauspäivänä ensi viikon maanantaina, mutta jo nyt tallin Twitter-tilillä voi nähdä RB14-muodot. Samalla talli maksimoi uuteen autoonsa kohdistuvan kiinnostuksen, koska nyt julkisuuteen ”vuodettu” kuva on ”erikoisvärityksessä”. Käytännössä siis RB14 esitellään ensin pääsponsori Aston Martinin leimoilla, ja varsinainen kisaversio nojannee edelleen vahvasti Red Bullin omaan teemaväritykseen.


Trumpin Twitter-raivokohtauksesta varoituksia myös omilta – ”Pahinta mitä hän voi tässä maailmassa tehdä...” iltasanomat 01:56 19.02

Presidentti hyökkäsi viikonloppuna viestien sarjallaan muun muassa demokraatteja ja FBI:ta vastaan.


Katso dramaattinen video Floridan kouluampumisesta: Kymmenet nuoret pakenevat tappajaa poliisien suojiin iltalehti 19:27 15.02

Floridan joukkomurhasta on julkaistu opiskelijan kuvaamaa uutta videomateriaalia. Floridan keskiviikkoisesta kouluampumisesta hengissä selvinnyt opiskelija David Hogg on kuvannut dramaattisen videon, jolla nähdään kymmeniä opiskelijoita pakenemassa ampujaa poliisien suojiin. Video on julkaistu uutistoimisto AP:n Twitter-tilillä.


Suomalaismiehen mystinen kuolema Ugandassa saa yhä uusia outoja piirteitä: Nyt tapausta tutkinut rikostoimittaja on kaapattu iltalehti 08:30 14.02

Asiasta kertoo Twitter-tilillään rikostoimittajan työnantaja New Vision -lehti. - Turvallisuuspalvelu kaappasi (abduct) toimittaja Charles Etukurin New Visionin pääkonttorista Kampalasta, ugandalainen New Vision -lehti kertoo Twitter-tilillään. Lehden mukaan Charles Etukurin kaapanneessa autossa oli viisi armeijapukuista henkilöä sekä kuljettajana toiminut henkilö tavallisissa vaatteissa.


Tee sipsipussista kulho! Japanilainen idea toimisi meilläkin stara 11:30 13.02

Japanilainen sipsejä syövä Twitter-käyttäjä on keksinyt, kuinka hän taittelee sipsipussista


Uutiset