Muistatko vielä Niko Saarisen? Nyt hän poseeraa ilman housuja somessa stara 07:20 04.11

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja sittemmin monissa muissakin realitysarjoissa


Viihdelehti Stara.fi stara 07:20 04.11

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja sittemmin monissa muissakin realitysarjoissa


Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg katosi yhtäkkiä julkisuudesta: takana avioero ja yrityksen karu romahtaminen – odottaa nyt neljättä lastaan iltasanomat 08:14 03.11

Anna Strömberg voitti Miss Suomi-kilpailun vuonna 2003. Sittemmin hän vetäytyi julkisuudesta, koki karun pettymyksen yrittäjänä ja odottaa nyt neljättä lastaan.


Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg odottaa jo neljättä lastaan – takana avioero ja yrityksen karu romahtaminen iltasanomat 08:14 03.11

Anna Strömberg voitti Miss Suomi-kilpailun vuonna 2003. Sittemmin hän vetäytyi julkisuudesta, koki karun pettymyksen yrittäjänä ja odottaa nyt neljättä lastaan.


Dallas Stars on alkukauden perusteella siellä, missä sen kuuluukin olla ? sarjataulukon häntäpäässä jatkoaika.com 17:00 29.10

Dallas Stars aloitti kauden pirteästi, mutta on sittemmin erottunut joukosta enemmän ailahtelevaisuutensa vuoksi. Joukkue on tästä huolimatta juuri siellä, missä sen kuuluukin olla.


Pienen poikansa tapon yrityksestä syytetty yksinhuoltajaäiti avautui poliiseille väsymyksestään – "En tiedä kumpi on pahempaa, olla rikollinen vai mielisairas" MTV 06:55 28.10

Kuopiossa pienen poikansa tapon yrityksestä syytetty ja sittemmin kuollut noin 25-vuotias yksinhuoltajaäiti kertoi poliiselle olleensa väsynyt ja pohtineensa mahdollisuutta, että oli huolimattomuuttaan aiheuttanut viime kesäkuisen tulipalon. Asia käy ilmi tapauksen esitutkintamateriaalista.


Video paljastaa myrskyn voiman: Näin hurrikaani Michael pyyhkäisi Floridan yli ja jätti jälkeensä massiivisen tuhon iltasanomat 09:09 11.10

Yhdysvalloissa trooppiseksi myrskyksi sittemmin heikentynyt hurrikaani Michael aiheutti valtavaa tuhoa pitkin Floridan rannikkoa. Myrsky hajotti taloja, nostattanut tulvia ja kaatanut puita ja sähkölinjoja Meksikonlahden puoleisella rannikolla.


Taksikuski-Jorma auttoi vähävaraista perhettä ja joutui viranomaisten kanssa vaikeuksiin – kansa kannustaa Jormaa: "Koko Suomi on soitellut" MTV 18:10 10.10

MTV Uutiset uutisoi eilen taksikuski Jorma Saarelasta, joka osti 1000 litraa öljyä vähävaraisen perheen talon öljysäiliöön. Talo oli seissyt kylmillään kuukauden, kun Saarela päätti ojentaa auttavan kätensä. Sittemmin palautetta on hänen mukaansa tulvinut ympäri Suomea.


Lakialoite maakauppojen rajoittamisesta torpattiin viime hallitus­kaudella: ”Airiston Helmen tapaus olisi tyyppiesi­merkki...” iltasanomat 23:06 24.09

Sdp:n Suna Kymäläisen lakialoitteen allekirjoitti viime kaudella sata kansanedustajaa, joista kymmenen pyyhki sittemmin nimensä listalta pois.


Naiset puhuivat Dagens Nyheter -lehdessä "kulttuuriprofiilin" seksuaalisesta häirinnästä – Ruotsin akatemiaa ravistellut skandaali oikeuskäsittelyssä MTV 06:44 19.09

Ruotsin akatemiaa ravistellut skandaali päätyy tänään pieneltä osin tuomioistuimen käsittelyyn. Akatemiasta sittemmin eronneen jäsenen aviomies on syytteessä kahdesta vuonna 2011 tehdystä raiskauksesta. Uhri oli molemmilla kerroilla sama henkilö.


Jarno Saarisen Soili-leski pöyristynyt törkykuskin tempusta: "Ei ole kaikki muumit talossa" MTV 19:00 13.09

Ratamoottoripyöräilylegenda Jarno Saarinen menehtyi vuonna 1973 Monzan radalla traagisessa onnettomuudessa. Turvallisuustilanne on ratamoottoripyöräilyssä sittemmin kohentunut, mutta Saarisen leski Soili Karme on pöyristynyt törkytempuista, joita lajissa on viime aikoina nähty.


Ferrarin lähipiiristä onniteltiin Leclerciä kuskisopimuksesta – uusi viesti ilmestyi tilalle MTV 18:14 06.09

Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen yritys Garage Italia on onnitellut Charles Leclerciä Ferrari-sopimuksesta ennen spekuloidun F1-kuskikontrahdin virallista julkistusta. Sittemmin yritys on poistanut Facebook-julkaisunsa.


Ferrarin lähipiiristä onniteltiin Leclerciä kuskisopimuksesta – viesti poistettiin nopeasti MTV 17:00 06.09

Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen yritys Garage Italia on onnitellut Charles Leclerciä Ferrari-sopimuksesta ennen spekuloidun kontrahdin virallista julkistusta. Sittemmin yritys on poistanut Facebook-julkaisunsa.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisää murhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisämurhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Eric Lindros korjasi lausuntoaan: Ei haluakaan NHL:n kieltävän taklauksia jatkoaika.com 16:49 24.08

Eric Lindros ehdotti viime viikkoisessa aivotärähdyksiä käsittelevässä konferenssissa NHL:n kieltävän taklaukset. Sittemmin kiekkotähti on korjannut ehdotustaan.


Sankarisukeltaja Mikko Paasin rakas esine löytyi vuosikymmenten jälkeen – naisen lähettämä viesti pysäytti: ”Miten voi olla mahdollista” iltasanomat 07:04 18.08

–?Isältäni 25 vuotta sitten ylioppilaslahjaksi saamani ja sittemmin hävittämäni sukelluskello löytyi. Kiitos ihmisten hyvätahtoisuuden, Thaimaassa pelastusoperaatiossa mukana ollut Mikko Paasi kiittää.


Pöllöraati luonnehtii Niinistön ulostuloa kekkosmaiseksi eleeksi: "Voisikohan sitä kutsua myllykirjeeksi?" MTV 10:19 16.08

Sauli Niinistöstä ilmestyi tällä viikolla kaksi kirjaa, joiden esittämiä väitteitä on sittemmin puitu julkisuudessa. Pöllöraati ruoti Huomenta Suomessa kirjan kohuväitteet ja viimeisimmät käänteet.


Poliisi käynnisti tutkinnan: Hoitokodissa asunut nainen menehtyi saunassa saamiinsa vammoihin iltasanomat 15:25 13.08

Poliisi on aloittanut esitutkinnan hoitokodissa asuneen ja sittemmin sairaalassa menehtyneen naisen kuolemasta. Tapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena.


Poliisi käynnisti tutkinnan: Hoitokodissa asunut nainen menehtyi saunomistilanteessa iltasanomat 12:14 13.08

Poliisi on aloittanut esitutkinnan hoitokodissa asuneen ja sittemmin sairaalassa menehtyneen naisen kuolemasta. Tapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena.


-kapellimestarikilpailussa ei löytynyt Ässiin pestattu Elorinne Lukon Virta ”Kenties onnistunut pysäyttämään TUTOa paistanut marraskuussa yhtään Sportin ja

Uutiset