KHO päätti: Verohallinnon on luovutettava veronkiertoon liittyviä päätöksiä toimittajalle iltalehti 15:43 22.05

Korkein hallinto-oikeus pysyi hallinto-oikeuden linjalla ja hylkäsi Verohallinnon valituksen. Näin ollen veronkiertotapaukseen liittyvät paperit on tietopyynnön mukaisesti luovutettava niitä pyytäneelle toimittajalle. Korkein hallinto-oikeus on määrännyt Verohallinnon luovuttamaan parin vuoden takaiseen veroparatiisi-juttuun liittyviä asiakirjoja niitä pyytäneelle toimittaja Jarno Liskille. Aiemmin Yleisradion palveluksessa työskennellyt ja sittemmin vapaana toimittajana uraansa jatkava Liski teki vuonna 2015 Verohallinnolle tietopyynnön niin sanottuja Liechtenstein-tapauksia koskevista verotuspäätöksistä. Verohallinnon hylättyä tietopyynnön ja täten kieltäydyttyä luovuttamasta papereita, lähti Liski hakemaan tietoja oikeusteitse.


Trumpin asianajaja Giuliani väittää: Erikoissyyttäjä päättää Trumpia koskevan tutkinnan syyskuuhun mennessä iltalehti 02:28 21.05

Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani väittää, että erikoissyyttäjän on tarkoitus saada Trumpia koskeva tutkinta valmiiksi syyskuuhun mennessä. Giulianin väitteistä kertoi ensimmäisenä New York Times, mutta Giuliani on sittemmin esittänyt väitteen myös muun muassa NBC News -kanavalla sunnuntaina. Giuliani sanoo, että erikoissyyttäjä Robert Mueller on informoinut häntä aikataulustaan koskien tutkintaa, jossa selvitetään, onko Trump estänyt oikeutta toteutumista ja vehkeilikö hän Venäjän kanssa vuoden 2016 presidentinvaalien yhteydessä.


Näin paljon Jasper Pääkkönen on muuttunut – hurjassa nousukiidossa oleva ura alkoi lähes 20 vuotta sitten: muistatko nämä tyylit? iltasanomat 14:16 17.05

Jasper Pääkkönen singahti tähdeksi Salatut elämät -sarjasta yli 19 vuotta sitten. Sittemmin näyttelijä on tehnyt lukuisia menestysrooleja ja muuttunut melkoisesti.


Sydänkohtauksen saanut Meghan Marklen isä muutti mielensä - haluaa tyttären suostuttelemana sittenkin häihin, jos lääkäri päästää iltalehti 19:37 15.05

Meghan Marken sydänvaivoista kärsinyt isä päätti jo ettei lähde Yhdysvalloista Lontooseen saattamaan tytärtään alttarille. Nyt miehen mieli on muuttunut. Thomas Markle, 73, on vatvonut yhdysvaltalaismedioissa osallistumistaan ja osallistumattomuuttaan tyttärensä häihin. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tulevana lauantaina Lontoossa. Thomas sai viikko sitten sydänkohtauksen ja on sittemmin ollut toipilaana. Nyt hän on kertonut viihdesivusto :lle päätyneensä jälleen sairaalaan sydänvaivojensa vuoksi. Hänestä otetaan sairaalassa kokeita ja lääkäreiden mukaan hänen sydämensä kärsi vakavista vaurioista kohtauksen myötä. Thomas kertoo lehdelle, että Meghan koitti soittaa hänelle maanantaina, mutta mies ei ollut puhelimen ääressä. Meghan oli lähettänyt sitten tekstiviestin, jossa hän isän mukaan kertoo rakastavansa tätä ja olevansa huolissaan hänen terveydentilastaan. Thomasin mukaan Meghan ei kanna hänelle kaunaa paparazzikuvakömmähdyksestä.


Prinssi Harryn ex-rakas närkästyi - sai kutsun vain kirkkoon, ei ole tervetullut iltajuhlaan iltalehti 12:35 14.05

Chelsy Davylle ei riitä pelkkä kirkkokutsu. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään lauantaina 19.5. Meghan Markle, 36, tuli tunnetuksi Rachel Zanen roolista suositussa Pukumiehet -televisiosarjassa. Sittemmin Markle on poistunut sarjasta ja muuttanut Lontooseen ollakseen kumppaninsa kanssa. Prinssi Harry ja Markle kihlautuivat syksyllä 2017.


Sinkkuelämää-hittisarjasta pornoversio: ”Sex in the City” stara 09:00 12.05

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin taannoin lukeutunut Sinkkuelämää on sittemmin nähty myös


Viihdelehti Stara.fi stara 09:00 12.05

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin taannoin lukeutunut Sinkkuelämää on sittemmin nähty myös


Ällistyttävä muodonmuutos puolessa vuodessa! Rajusti lihonut nyrkkeilyn megatähti on nyt ilmiömäisessä tikissä iltalehti 22:30 10.05

Nyrkkeilyn entinen neljän liiton raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury on kehäänpaluunsa kanssa täysin tosissaan. Urallaan edelleen tappioton Fury ei ole otellut sitten marraskuun 2015, jolloin hän voitti neljän liiton mestaruusottelussa Vladimir Klitshkon puhtain tuomariäänin. Siitä pitäen ura on mennyt täysin alamäkeen ja ollut kokonaan katkolla. Ensin Fury menetti IBF-liiton mestaruusvyön, kun kieltäytyi pakollisesta puolustuksesta liiton omaa ykköshaastajaa Vjatsheslav Glazkovia vastaan. Pian uusintaottelu Klitshkoa vastaan jouduttiin lykkäämään, ensin väitetyn loukkaantumisen ja sittemmin kokaiinikäryn takia.


Sarjakuristaja on viettänyt yli 20 vuotta elämästään vankeudessa - ensimmäinen uhri oli oma äiti iltalehti 00:19 08.05

Sarjakuristajana tunnettu Michael Maria Penttilä tunnettiin alkujaan nimellä Jukka Torsten Lindholm ja sittemmin Michael Maria Pentholm. Vuonna 1963 syntynyt oululaislähtöinen Penttilä tunnetaan sarjakuristajana rikosten tekotavan vuoksi. Hänet on tuomittu kahdesta taposta ja yhdestä kuolemantuottamuksesta sekä useista tapon yrityksistä. Vuonna 1985 keväällä Penttilä kuristi oman äitinsä Oulussa. Vuotta myöhemmin uhriksi joutui 12-vuotias tyttö, jonka Penttilä oli suostutellut mukaansa ja kuristi asunnossaan.


Star Wars -tähti Joonas Suotamon Hollywood-ura etenee? ”Muutamia juttuja on kiikarissa” iltalehti 19:18 07.05

ELOKUVA Uusimmassa Tähtien sota -elokuvassa näyttelevä Joonas Suotamo odottaa, että hänen pieni poikansa pääsisi näkemään isän Chewbaccan roolissa. Oscar-palkittu ohjaaja Ron Howard kertoi Steven Colbertin talk show'ssa jännittäneensä Solo: A Star Wars Story -elokuvan kuvauksia. Edessä oli ensimmäinen kuvauspäivä ja monimutkaisen, haastavan kohtauksen kuvaaminen. Jännitys laukesi, kun yli kaksimetrinen wookie Chewbacca tuli halaamaan ohjaajaa ja heittämään hänen kanssaan fistbumbin. Chewbacca oli suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo, 31, joka oli jätin karvoissa jo kolmatta kertaa. Entisen koripalloilijan näyttelijän ura lähti vauhdilla käyntiin, kun hän oli Peter Mayhew'n sijaisnäyttelijänä vuonna 2015 ilmestyneessä Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Sittemmin hän on perinyt roolin kokonaan itselleen ja tekee stuntitkin itse.


Trumpin nimittämä CIA-johtaja aikoi vetäytyä kidutustaustansa takia iltalehti 14:25 07.05

CIA:n johtoon ehdotettu Gina Haspel halusi säästää vakoiluviraston kielteiseltä julkisuudelta. Presidentti Donald Trumpin ehdokas USA:n ulkomaantiedustelupalvelu CIA:n johtoon oli vähällä vetää ehdokkuutensa pois, Washington Post kertoo. Gina Haspel oli perjantaina vierailulla Valkoisessa talossa ja sanoi tapaamisessa viranomaisten kanssa, että hän voi astua syrjään, mikäli hänen taustansa aiheuttaisi brutaalin kuulustelun ja sitä kautta vahinkoa CIA:n maineelle. Lehden tiedot perustuvat neljän vanhemman viranomaisen haastatteluihin. Haspel on CIA:n varajohtaja, ja hän on ollut aikanaan osallisena sittemmin kiellettyyn kidutusohjelmaan. Hän johti yhtä CIA:n salaisista pidätyskeskuksista Thaimaassa, jossa ainakin yhtä epäiltyä al-Qaida-terroristia kidutettiin. Lisäksi hän allekirjoitti määräyksen tuhota liki sata videonauhoitusta kuulusteluista.


Putous-tähti Timo Lavikaisesta tuli yksinhuoltaja 90-luvulla – kertoo erilaisesta elämästään: ”Kaikki naiset eivät olleet valmiita äitipuolen rooliin” iltasanomat 12:04 06.05

Putouksesta tuttu Timo Lavikainen tuli ensimmäisen kerran isäksi 23-vuotiaana, oli pitkään yksinhuoltaja sekä sittemmin myös isäpuoli. Nyt isyydestä kertyy taas uutta kokemusta joulukuussa syntyneen Lennen ansiosta.


Anna Nicole Smithin tytär Dannielynn, 11, harvinaisissa kuvissa - kuin ilmetty äitinsä iltalehti 10:07 06.05

Edesmenneen malli-näyttelijän tytär kävi isänsä Larry Birkheadin kanssa Kentucky Derby -laukkakisassa. Helmikuussa tuli kuluneeksi jo 11 vuotta povipommi Anna Nicole Smithin kuolemasta. Näyttelijänä ja mallina uraa luonut kaunotar kuoli traagisesti yliannostukseen 39-vuotiaana, kun hänen tyttärensä Dannielynn Birkhead oli vain viiden kuukauden ikäinen. Kuolemaa seurasi kiista lapsen isyydestä. Smithin elämänkumppani Howard K. Stern ei ollutkaan lapsen isä, vaan entinen rakastaja Larry Birkhead. Sittemmin Birkhead on kasvattanut tytärtään hevosistaan kuulun Kentuckyn osavaltiossa piilossa julkisuudelta. Isä ja tytär edustavat punaisella matolla vain harvakseltaan.


Anna Nicole Smithin tytär Dannielynn, 11, harvinaisissa kuvissa - pikkukaunotar on kuin ilmetty äitinsä iltalehti 09:20 06.05

Edesmenneen malli-näyttelijän tytär kävi isänsä Larry Birkheadin kanssa Kentucky Derby -laukkakisassa. Helmikuussa tuli kuluneeksi jo 11 vuotta povipommi Anna Nicole Smithin kuolemasta. Näyttelijänä ja mallina uraa luonut kaunotar kuoli traagisesti yliannostukseen 39-vuotiaana, kun hänen tyttärensä Dannielynn Birkhead oli vain viiden kuukauden ikäinen. Kuolemaa seurasi kiista lapsen isyydestä. Smithin elämänkumppani Howard K. Stern ei ollutkaan lapsen isä, vaan entinen rakastaja Larry Birkhead. Sittemmin Birkhead on kasvattanut tytärtään hevosistaan kuulun Kentuckyn osavaltiossa piilossa julkisuudelta. Isä ja tytär edustavat punaisella matolla vain harvakseltaan.


Presidentti Niinistö kommentoi Ranskan kaavailemia 10 maan sotilasjoukkoja: ”Voimme sitä miettiä, mikä lisäarvo tuolla voisi olla” iltasanomat 15:35 04.05

Niinistön mukaan Ranska on jo valinnut 10 maan perusjoukkonsa, ja sittemmin Suomen kiinnostusta liittyä mukaan on kysytty.


'N Sync -poikabändi harvinaisissa yhteiskuvissa, miehet ovat muuttuneet 23 vuodessa - tunnistatko vielä? iltalehti 22:02 01.05

Tyttöjen suosikit Justin, JC, Lance, Joey ja Chris ovat muuttuneet vuosien varrella. 'N Sync -poikabändi on yksi 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun legendaarisimmista popyhtyeistä. Bye Bye Bye, I Want You Back ja It's Gonna Be Me -kappaleistaan tunnetun yhtyeen keulakuva oli Justin Timberlake, joka on sittemmin menestynyt sooloartistina. Yhtyeeseen kuuluvat hänen lisäkseen myös laulajat JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone ja Lance Bass. Kolme levyä julkaissut yhtye on nyt saanut maanantaina tähden Hollywoodin Walk of Famelle Hollywood Boulewardilla. Bändin jäsenet nähtiin pitkästä aikaa harvinaisissa yhteiskuvissa. Mukana paikan päällä oli myös Timberlaken vaimo, näyttelijä Jessica Biel.


Lempäälän pakoautossa useita omatekoisia ampuma-aseita - poliisia ammuttiin putkihaulikolla iltalehti 11:20 29.04

Poliisi on ottanut illan ja yön aikana kiinni kaksi miestä liittyen Lempäälässä eilen tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen. Poliisin mukaan Lempäälän pakoautosta paenneita, sittemmin kiinniotettuja epäillään törkeästä ampuma-aserikoksesta. Autosta, jossa miehet olivat matkustajina ennen takaa-ajoa, oli useita ampuma-aseita.


Romanian kiekkoilun kulta-ajat loppuivat jo viime vuosisadalla – ”Haluan uskoa, että suunta on paraneva” jatkoaika.com 18:41 27.04

Ehkä nykyisessä kontekstissa kuulostaa melko erikoiselta, mutta 1930-luvulla Romania pelasi jääkiekon MM-kisoissa seitsemän kertaa. Se teki vielä B-ryhmästä yhden visiitin päätasolle vuonna 1977, mutta sittemmin on vajonnut yhä alemmas divisioonien I- ja II-tason välille.


Meghan Marklen veli jatkaa tylytystään, haukkuu siskonsa tekopyhäksi: ”Hän on huijari” iltalehti 17:18 21.04

Prinssi Harryn kanssa vihille astelevan Meghan Marklen velipuoli äimistelee siskonsa välinpitämättömyyttä omaa perhettään kohtaan. Prinssi Harry ja Meghan Markle avioituvat 19. toukokuuta. Meghan Marklen siskopuoli Samantha Grant on haukkunut siskoaan pyrkyriksi useissa lehtien haastatteluissa. Hän on kertonut negatiivisesta suhtautumisestaan brittihoviin sekä syyttänyt siskoaan perheensä hylkäämisestä sitä myötä, kun hänestä tuli julkisuuden henkilö. Aluksi Meghanin veli Thomas Markle Junior puolusti Meghania Samanthan väitteiltä julkisuudessa mutta sittemmin hänkin on kääntynyt Meghania vastaan. Thomas on antanut -lehdelle laajan siskoaan tylyttävän haastattelun juuri kuukausi ennen kuninkaallisia häitä.


asian pelottavan päättäjiä HIFKn osaomistaja Niklas internet itseään ”Se kaahattua Mersunsa päin Kolme ebola-potilasta mopoautoa Sastamalassa – näin pitkän ojaan Hondurasissa Pallokerho Katastrofaalinen sijaitsee oikeustalo vuoden kilpailukielto uhkaa – suomalaisjuoksija järkyttyi

Uutiset