Työkyvytön HS:ssä: Kela tulkitsee lapsille säästetyn summan perheen tuloiksi – vaikuttaa toimeentulotukeen iltasanomat 11:45 16.10

Millainen summa lapsen tilillä saa olla, ettei siihen puututtaisi, alaikäisille lapsilleen säästänyt ihmettelee mielipidekirjoituksessaan Helsingin Sanomissa.


Koko aikuisikänsä työttömänä ollut Sonja, 30, kertoo, miksi hän elää mieluummin tuilla: "Normaali työ ei ole minulle" iltalehti 20:44 15.10

Iltalehden haastattelemat pitkäaikaistyöttömät kertovat, miksi TE-toimistosta tarjottu kuntouttava työ, työkokeilut tai kokopäiväinen työnteko eivät kiinnosta. Perjantaina työttömyyskeskustelu leimahti, kun työtä kartteleva Ossi Nyman, 39, kertoi Helsingin Sanomissa, ettei ole koskaan ollut työelämässä. Hän kertoi elävänsä työmarkkinatuella, vaikka hänellä ei ole mitään aikomusta mennä töihin. Pian Uudenmaan TE-toimistosta kerrottiin, että Nymanin tuet lakkautetaan selvitystyön ajaksi.


HS: Ex-kansanedustaja: ”On ihan oikein, että ökytalossa asuva maksaa luksuksesta” iltasanomat 10:49 15.10

Kokoomuksen entinen kansanedustaja Sampsa Kataja kirjoittaa päivän Helsingin Sanomissa, että kiinteistöveroa voisi yhä korottaa.


Uutiset