IS: Pirkko Mannola antoi Göran Stubbille pakit 60 vuotta sitten iltalehti 11:55 13.01

Göran Stubb kertoo Ilta-Sanomissa iskeneensä silmänsä tuoreeseen Miss Suomeen. Karkauspäivänä 2016 kihlautuneet Pirkko Mannola, 79, ja Göran Stubb, 82, asuvat nykyään saman katon alla. Periaatteessa pari olisi voinut sisustaa yhteistä kotia jo paljon aikaisemminkin - Ilta-Sanomat nimittäin kertoo Göranin iskeneen silmänsä Pirkkoon jo vuonna 1958.


Paavo Väyrynen: Media paapoo presidenttiä iltalehti 21:26 12.01

Väyrysen mukaan tasavallan presidenttiä koskevia epäedullisia asioita ei nosteta esille mediassa. Presidenttikisassa mukana oleva Paavo Väyrynen kertoo, että hänen mukejaan on kaupattu tuhansia ja kampanja on myötätuulessa. - Mukit tulevat Kiinasta, mutta painotyö on suomalaista perheyrityksen osaamista. Tunnetuista ihmisistä Pirkko Turpeinen ja Aune Mänttäri ovat takanani.


Pirkko Saision Elsa-tytär avautui Me Naisissa lapsuuskotinsa kaoottisesta arjesta – ”Meillä oli aina äidin kavereita jatkoilla” iltasanomat 20:47 10.01

Elsa Saisio kertoo Me Naisille, että hänen vanhempiensa Pirkko Saision ja Pirjo Honkasalon perheessä vallitsi boheemi tunnelma.


Keneltä karkasi Härski Pirkko? - Porin poliisi etsii veneen omistajaa iltalehti 17:18 06.01

Lounais-Suomen poliisi kehottaa veneen omistajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi on löytänyt Kokemäenjoelta Porista veneen, jonka omistajasta ei ole tietoa. Lounais-Suomen poliisin Facebookissa julkaiseman kuvan mukaan veneen nimi on Härski Pirkko.


Pirkko Ruohonen-Lerner haluaa peliautomaatit pois kauppojen kassoilta – ”Tulonsiirtoa köyhiltä rikkaille” iltasanomat 05:59 04.01

Europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lerner (ps) haluaa rahapeliautomaatit valvottuihin tiloihin.


Pirkko Mannola viettää jälleen joulun erossa Göran-rakkaasta iltalehti 14:02 23.12

Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola on jouluna Ruotsissa, Göran Stubb Suomessa. Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola, 78, viettää joulun tyttärensä Heidin perheen luona Ruotsin Örebrossä. Hän matkusti Ruotsiin kihlattunsa, jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbin, 82, kanssa hyvissä ajoin ennen aattoa. Pari vuotta yhtä pitänyt kihlapari viettää kuitenkin joulun erillään viime vuoden tapaan. - Göran viettää joulun sukulaistensa kanssa. Joulu on lasten juhla, joten tärkeintä on olla lastenlasten kanssa. Täälläkin odotettiin kovasti mummia Suomesta, kahden lapsenlapsen isoäiti kertoo.


Liisa, 91, aiotaan häätää asunnostaan tänään - aikoo taistella loppuun asti: ”En halua vanhainkotiin” iltalehti 06:00 18.12

Omasta asunnostaan häätöpäätöksen saanut Liisa Tiukka, 91, on viettänyt unettomia öitä. Karu häätö jouluviikon alussa maanantaina aamulla ahdistaa. Liisan naapurit Pirkko ja Jarmo Virtanen kävivät sunnuntaina illalla juomassa iltakahvit vanhuksen seurana ja auttoivat tavaroiden siirrossa eteiseen, lähemmäksi ovea, jos tyly häätö toteutetaan. Liisa ei helpolla asunnostaan kuitenkaan lähde. Hän uskoo loppuun asti, että hänen asianajajansa neuvottelee sovun taloyhtiön hallituksen kanssa. Liisan pöydällä on Tampereen kaupungilta valmis paperi, missä on päätös lyhytaikaisesta palveluasumisesta tamperelaiseen Koukkuniemen vanhainkotiin 18.-31.12.


”Työttömiltä tulee palautetta päin naamaa” – Hallitus puolusti haukuttuja aktivointitoimia uusisuomi 19:48 11.12

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) ja työministeri Jari Lindström (sin.) ovat puolustaneet eduskunnassa hallituksen kaavailemaa työttömien aktiivimallia. Mattila vakuutti, että sosiaali- ja terveysvaliokunnan lausunto otetaan valmistelussa tarkasti huomioon. Lindström vetosi kymppilistaan, joka viedään läpi.


Ministerin Pirkko Mattilan savusaunatwiitti sai demarit takajaloilleen - ”Se herättää närää” iltalehti 20:22 08.12

- Kahdella naisella oli samanlainen puku linnanjuhlilla, uutisten mukaan. Hmmmmm. Monellako miehellä oli sitten samanlainen? Eläköön erilaisuus ja samanlaisuus. Hyvää viikonloppua kaikille, se oottaa muuten savusauna. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan (sin) twiitti savusaunomisesta herätti suurta ärtymystä pääoppositiopuolue SDP:n eduskuntaryhmässä tänään. Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi työttömyysturvalain ja eräiden muiden lakien muuttamisesta tuli kiireellä eduskunnan täysistuntoon perjantaina.


Pirkko Mattila: Selvitys maahanmuuton kustannuksista julkaistaan vielä tämän vuoden puolella iltalehti 09:01 08.12

Juha Sipilän (kesk) hallituksen on määrä selvittää maahanmuuton kustannukset. Hanke kirjattiin hallitusohjelmaan. - Laaditaan riippumaton selvitys maahanmuuton kustannuksista ja vaikutuksista yhteiskunnassamme, joka mahdollistaa tosiasioihin pohjautuvan keskustelun ja paremman kotouttamispolitiikan sekä päätöksenteon, hallitusohjelmassa todetaan. Selvityksen oli määrä valmistua toukokuussa, mutta tuolloin kerrottiin, että selvitys valmistuu aikaisintaan syyskuun lopussa. Ylitarkastaja Jere Päivinen sosiaali- ja terveysministeriöstä kommentoi asiaa STT:lle heinäkuun alussa. Hänen mukaansa selvitys julkaistaan aikaisintaan syyskuun lopulla.


Pirkko Arstila muistelee ystäväänsä Leena Kaskelaa – ”Meistä neljästä alkuperäisestä uutisankkurista enää minä olen elossa” iltasanomat 18:25 03.12

Leena Kaskelan tyyliin kuului, että hän piti yksityisasiat poissa julkisuudesta.


Ex-kollega Pirkko Arstila yllättyi Leena Kaskelan kuolemasta: ”Hän oli hyvin onnellinen” iltalehti 15:14 03.12

MTV:n uutisten vanha kollega Pirkko Arstila kunnioitti Leena Kaskelaa etenkin siinä, kuinka hyvin tämä säilytti yksityisyytensä. Kolumnisti Pirkko Arstila muodosti Leena Kaskelan, Kai Lindénin ja Esko Tommolan kanssa MTV:n ensimmäisen uutisankkurinelikon 1980-luvun alussa. Kun Arstila kuuli uutisen Kaskelan poismenosta sunnuntaina, hän järkyttyi. - En tiennyt Leenan olevan sairas. Kuvittelin, että hänellä olisi vielä monta onnellista vuotta. Nyt meidän alkuaikojen nelikosta on jäljellä enää minä. Sekin tuntuu vähän omituiselta, Arstila toteaa mietteliäänä.


Tamminen latasi täyslaidallisen Enbuskelle: ”Fokus alkaa olla henkilöv***uilu - se on syvältä” iltalehti 07:15 23.11

Juhani Tamminen antoi Tuomas Enbusken kuulla kunniansa IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -studiossa. Tamminen otti voimakkaasti kantaa Enbusken kolumniin, jossa hän leimasi Tammisen ja Pirkko Arstilan noloiksi vanhuksiksi. Tammista ei ärsytä vain häneen viitannut kolumni, vaan Enbusken tyyli laajemminkin.


Ministeri Mattila: Lääkevirastosta käytiin kova kisa – Suomi sai lähes huonoimmat pisteet iltasanomat 20:41 20.11

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) ei usko, että Helsingin kampanja lääkeviraston tavoittelemiseksi olisi alkanut liian myöhään.


Juhani Tamminen vastaa: ”Enbuske halveksii minua iän takia!” iltalehti 16:45 17.11

Juhani Tamminen vastaa Tuomas Enbusken viimeviikkoiseen kolumniin kolmella pointilla. Viime lauantain (IL 11.11. 2017 ) jättinumerossa kolumnistinne Tuomas Enbuske välittää väärää tietoa ja "oksentaa"( kts.www.eurotam.com) brändini päälle tavalla, joka saa kokeneen Leijonan (Lion #79) ärjymään!! Alex Stubb tyyliin "3 pointtia"! 1. Senioriteetin loukkaus: Enbuske halveksii Pirkko Arstilaa ja minua, ensisijaisesti iän takia!! Tätä minä kutsun "ikärasismiksi", jonka olisin odottanut soittavan kelloja ko. toimituksen johdossa!! Tänä aikakautena, jolloin hienoa maatamme johtaa presidentti Niinistö (69 v.) suvereenilla tavalla ja pyrkii jatkokaudelle!! Samaan aikaan Ilkka Kanerva (69 v.) vie rauhan sanomaa ylivertaisesti sinivalkoisen arvomaailman saattelemana!! Tämä "Veli" Enbusken päässään kehittämä "ikärasismi" kohdallani kertoo enemmän kolumnistin täydellisestä tietämättömyydestä kapasiteettini suhteen! OMG!!


”Salassa pidettäviä tietoja ulkopuolisiin firmoihin” - kansanedustaja jyrähtää sairaalan virheistä iltalehti 19:08 14.11

Kansanedustaja Satu Taavitsainen jätti kirjallisen kysymyksen Mikkelin keskussairaalan potilasasiakirjojen puutteista. Iltalehti uutisoi Mikkelin keskussairaalassa hoidossa olleiden potilaiden ja heidän omaistensa huolesta potilasasiakirjojen puutteisiin liittyen. Potilaiden ja omaisten mukaan lääkärit ovat kirjoittaneet sairauskertomuksiin virheellistä tietoa ja jopa valheellisia väittämiä. Virallisten asiakirjojen virheiden ja puutteiden koetaan leimaavan potilaita ja vaikeuttavan heidän jatkohoitoaan monin eri tavoin. Joissakin tapauksissa potilasasiakirjojen virheet ja väärät väittämät ovat saattaneet vaarantaa potilasturvallisuuden. SDP:n kansanedustaja, Mikkelin kaupunginvaltuuston puheenjohtajistoon kuuluva Satu Taavitsainen jätti tänään sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalle (sin) kirjallisen kysymyksen potilasasiakirjojen oikeellisuudesta ja mahdollisten virheiden korjaamisesta.


Esinäytös jo 20 vuotta sitten: Nuoriso haukkui Pirkko Arstilaa rumaksi – puskapissasta sukeutui raju yhteenotto iltasanomat 20:46 11.11

”Mä tapan sut, sä olet niin ruma, mä tapan sut”.


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Tami ja Arstila ovat vasta alkua - noloista vanhuksista tulee yhä laajempi riesa iltalehti 16:21 10.11

Parasta suomalaisessa kulttuurissa on, että meillä ei automaattisesti arvosteta vanhuksia, vaan heitä kohdellaan yksilöinä, kirjoittaa Tuomas Enbuske. Viikon suurin uutinen oli, että Elämä takana -lehti on vielä olemassa. Vielä isompi uutinen oli, että Elämä taakkana -lehdellä on oikein internet-sivut. Eläkkeellä oleva uutisankkuri Pirkko Arstila kirjoitti sinne kolumnin. Kolumnissa hän arvosteli kaupan jonossa seisovan nuoren naisen ulkonäköä kateuden ja ilkeyden sekaisilla tourette-termeillä. Tytöllä ei olisi saanut olla jalassa jumppahousut vaan hame. Ja muutenkin tyttö näytti kaikin puolin väärältä, erityisesti miehen katseille. Se ei aiheuttanut some-raivoa. Se aiheutti pikemminkin some-hämmennyksen. Päätoimittaja pyysi anteeksi, mutta Arstila ei. Oikeasti kyse oli sukupolvien välisestä kuilusta, syvästä salaisesta solasta.


Salainen sola, heilimöinti, hurmahame... Erikoistutkija tulkkaa Pirkko Arstilan kohukolumnin termit niin, että nykynuorikin ymmärtää iltasanomat 19:34 08.11

Tässä lyhyt Arstila-nykynuori-sanakirja.


Pirkko Hämäläinen, 59, ei pystynyt enää syömään gluteenia – kehitti leivonnaisia, joista tuli miljoonabisnes iltasanomat 08:02 22.10

Pirkko Hämäläinen aloitti leipomisbisneksen tekemällä leivonnaisia äidin kanssa maalaistalon keittiössä Joutsassa. Tuotteita myytiin torilla.


Uutiset