Nyrkkeilijä Dillian Whyte iski vastustajan kanveesiin – "Haluan Anthony Joshuan" MTV 08:38 29.07

Raskaan sarjan ammattilaisnyrkkeilijä Dillian Whyte voitti Joseph Parkerin lauantaina Lontoon Greenwichissä.


Britannian salaisen palvelun johtaja: Isis yrittää tehdä tuhoisia iskuja Euroopassa iltalehti 10:08 14.05

Britannian salaisen palvelun MI5:n johtajan mukaan Islamilainen tasavalta yrittää tehdä tuhoisia ja monimutkaisempia iskuja Euroopassa menetettyään alueensa Lähi-idässä. MI5:n johtaja Andrew Parker varoittaa Isisin uhasta tänään maanantaina Berliinissä eurooppalaisten turvallisuusjohtajien kokouksessa, kertoo BBC. Parkerin mukaan esimerkiksi Britanniassa on estetty 12 terrori-iskua sitten Westminsterin hyökkäyksen vuonna 2017.


Sarah Jessica Parker saapui punaiselle matolle kaksostensa kanssa - tältä he näyttävät nyt iltalehti 13:14 05.05

Sarah Jessica Parker tunnetaan esimerkiksi televisiosarjasta Sinkkuelämää. 53-vuotias Sarah Jessica Parker on tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä. Parkerin läpimurtoroolina pidetään Carrie Bradshawin roolia Sinkkuelämää -sarjassa. Hänet on nähty myös lukuisissa elokuvissa. Parker on ollut naimisissa näyttelijä Matthew Broderickin kanssa vuodesta 1997 asti. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, vuonna 2002 syntynyt James -poika sekä vuonna 2009 syntyneet kaksostytöt Tabitha ja Marion.


Kommentti: Joshua oli yhtä tylsä kuin Klitshko – loistava mestari lyö seuraavaksi katutappelijan MTV 11:41 01.04

Anthony Joshuan esitys lauantaisessa MM-ottelussa saattoi olla monelle nyrkkeilyn ystävälle pettymys, mutta brittijärkäle selvitti Joseph Parkerin heittämän haasteen fiksusti ja melko koskemattomana – kuin Vladimir Klitshko aikanaan.


Joshua ei aikaillut tanssikutsussaan – "Wilder, nyt mennään!" MTV 09:31 01.04

Anthony Joshuan viesti kaikui voimakkaana Yhdysvaltoihin, kun hän oli lyönyt Joseph Parkerin nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa Cardiffissa lauantaina – Deontay Wilder, on aika kohdata.


Tämä video on karua katseltavaa - Aleksandr Povetkin tyrmäsi britti-iskijän kylmästi kanveesiin iltalehti 09:08 01.04

Aleksandr Povetkin tyrmäsi David Pricen Cardiffin nyrkkeilyillassa. Video Povetkinin tyrmäysiskuista. Ammattinyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin raskaan sarjan maailmanmestaruusottelua edeltäneessä kamppailussa kohtasivat Venäjän Aleksandr Povetkin ja Iso-Britannian David Price.


Anthony Joshualle suvereeni voitto MM-kehässä – komea tyrmäysputki katkesi MTV 08:06 01.04

Anthony Joshua kukisti Joseph Parkerin selvin tuomaripistein nyrkkeilyn raskaan sarjan kahden maailmanmestarin kohtaamisessa Cardiffissa lauantaina.


Video: Anthony Joshua löi Joseph Parkerin 12 erässä iltalehti 04:23 01.04

Voittonsa myötä Anthony Joshua pitää mestaruustittelinsä. Video ottelusta. Nyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Lauantai-yön ottelua Britannian Cardiffissa seurasi paikan päällä noin 78 000 katsojaa.


Anthony Joshua löi Joseph Parkerin 12 erässä iltalehti 04:23 01.04

Joshua on voittonsa myötä raskaan sarjan kiistaton mestari. Lauantai-yön ottelua Britannian Cardiffissa seurasi paikan päällä noin 78 000 katsojaa. Anthony Joshua (Iso-Britannia) löi vastustajansa Joseph Parkerin (Uusi-Seelanti) 12 erässä.


Anthony Joshua on häkellyttävä tyrmäyskone - katso, kuinka vastustajat tippuvat: Heleniuksenkin voittaja lyötiin karusti iltalehti 22:34 31.03

Raskaan sarjan supertähti Anthony Joshua kohtaa Joseph Parkerin lauantaina Cardiffissa. Katso videolta Joshuan hurja tyrmäysten kavalkadi. Joshua-Parker-ottelu on katsottavissa Viaplaylla ja Viasatin kanavilla. Joshua on otellut ammattilaisena 20 kertaa ja voittanut kaikki matsit tyrmäyksellä. Myös uusiseelantilainen Parker on voittanut kaikki 24 otteluaan ammattilaisena, joista 18 on tullut tyrmäyksellä.


"Haluan ruumiin tililleni" – nyrkkeilymestari Deontay Wilderilta todella häiriintynyt avautuminen MTV 18:31 31.03

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder on hämmentänyt kommenteillaan juuri Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin välisen MM-ottelun alla.


Brittityrmääjä Anthony Joshualla on selvä tavoite – miljardi euroa! iltasanomat 18:04 31.03

Raskaan sarjan mestari Anthony Joshua kohtaa lauantaina Joseph Parkerin.


"Joshua syö Parkerin elävältä" – nyrkkeilysuuruudet ennakoivat kuumaa MM-ottelua MTV 13:27 29.03

Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin MM-ottelu pysäyttää nyrkkeilymaailman lauantaina. Kaksikko iskee neljästä raskaan sarjan mestaruusvyöstä Cardfiffin Millennium-stadionilla yli 70 000 silmäparin edessä.


apuvälineeksi käyttäytymistään täysin ylivoimaisesti, hämmentyi Tshekkoslovakian miehityksen

Uutiset