Caitlyn Jenner osallistuu brittien Viidakon tähtösiin – yksi keskusteluaihe on ehdottomasti kielletty viidakossa

iltasanomat 11:51 14.11

Brittilehdet kirjoittavat Caitlyn Jennerin nettoavan itselleen muhkean rahapalkkion uudesta tosi-tv-tuotannosta.


Karri Kivi on ollut kuusi viikkoa työtön – kryptinen kommentti uumoiltuun TPS-pestiin: ”Jätkä miettii syntyjä syviä”

iltalehti 11:44 14.11

Mestarivalmentaja on puolentoista kuukauden työttömyysjaksonsa aikana ulkoillut tiiviisti. Karri Kivi vastaa puhelimeensa kotoaan Akaasta. Takana pitkä samoilulenkki metsässä happirikkaassa vesisateessa. –?Jätkä kävelee, latailee ja miettii syntyjä syviä, Kivi kuvailee.


Vanhat terveyskeskukset ovat rapautumassa käyttökelvottomiksi – kunnat pallottelevat korjausvastuuta, kun uutta sotea ei kuulu

yle 08:15 14.11

Lahden nastolaisille on luvattu uusi terveysasema jo pitkään. Mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut.


Jörn Donner hämmästyi aviottoman poikansa kovia väitteitä – täräyttää nyt julki oman mielipiteensä: ”Ei pidä paikkaansa”

iltasanomat 06:30 14.11

Jörn Donner kumoaa kirjailijapoikansa väitteet välinpitämättömästä isästä.


Jörn Donner hämmästyi aviottoman poikansa kovia väitteitä – täräyttää nyt julki oman mielipiteensä: ”Ei pidä paikkansa”

iltasanomat 06:30 14.11

Jörn Donner kumoaa kirjailijapoikansa väitteet välinpitämättömästä isästä.


Levottomuudet ovat jatkuneet Boliviassa vallan vaihduttua – entinen presidentti syyttää Yhdysvaltoja salaliitosta

yle 03:07 14.11

Entinen presidentti Evo Morales on myös tuominnut Yhdysvaltojen hyväksynnän Bolivian väliaikaiselle hallitukselle.


Ferrarin Charles Leclercille tuntuva lähtöruuturangaistus

iltalehti 20:16 13.11

Ferrari ilmoitti vaihtavansa Charles Leclercin autoon uuden voimayksikön. Koska Charles Leclerc oli käyttänyt jo koko kauden moottoriosakiintiönsä, lankeaa hänellä vähintään kymmenen lähtöruudun rangaistus. Mikäli talli joutuu vaihtamaan myös turbon tai MGU-H -yksikön (lämpöenergiaa varastoiva laite), lähetetään monacolainen vääjäämättä koko lähtöruudukon viimeiseksi. Käytännössä Ferrarilla oli vain huonoja vaihtoehtoja. Leclercin edellinen voimayksikkö kärsi pahan öljyvuodon Austinissa. Silloin se paikattiin vaihtamaan nuorukaiselle vanhempi moottoriversio, mutta sen tarjoama kisavauhti ei ollut lainkaan kilpailukykyinen.


Moottoroituja maskeja ja ruokailukielto – näin Suomen hiihtomaajoukkue suojautuu vaaralliseksi epäillyiltä fluorivoiteilta

iltasanomat 19:48 13.11

Suomen maajoukkueessa on tehty merkittäviä toimenpiteitä fluorivoiteiden haittojen ehkäisemiseksi.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 13.11.

iltalehti 16:39 13.11

Liisan Tulilintu yhä luottohevosena Toto64-1: Vermon Toto64-kierros vaikuttaa sopivan haasteelliselta. Eniten pelimerkkejä on kerännyt (76%) toisen kohteen Bring Me Brodde, mutta se varmistetaan suurempaa pottia toivoen. Avauskohteen selkeä suosikki on Callela Lisbeth, mutta keskinkertaiselle avaajalle ykkösrata voi muodostua ansaksi. Ykköshaastaja on Golda Paris, jolla yhä näkyy plakkarissa täyden matkan 11,3-tulos. Toto64-2: Bring Me Brodde on luonnollinen suuri suosikki, varsinkin kun Piquant Stride ja Three Dee Nodo tulevat jäämään pois. Kaveriksi otetaan mukaan nopea avaaja Wonder Woman. Tämä päässee keulaan ja luovuttanee paikkansa suursuosikille. Lopussa voi vaania voittoisaa iskua.


Huikea video – mies teki miltei mahdottoman Jenga-liikkeen

stara 16:00 13.11

Huojuva torni -nimelläkin tunnettu Jenga tarjoaa pelaajille piinaavia hetkiä. Jossain


Luftwaffe teki hyökkäyksen, joka antoi natseille synonyymin totaaliselle hävitykselle – tältä näytti Coventryn inferno

iltasanomat 15:49 13.11

Sireenin nouseva ja laskeva vonkuna oli kammottava ääni. Se alkoi kaikua marraskuisessa illassa vähän seitsemän jälkeen. Varoitussignaali tarkoitti, että kaksimoottoriset Heinkelit, Dornierit ja Junkersit olivat tulossa suoraan päälle millä hetkellä tahansa.


Veret seisauttava läheltä piti -tilanne moottoritiellä – mies välttyi täpärästi auton alle jäämiseltä

stara 15:20 13.11

Kojelautakameran tallentamalla videolla seurataan veret seisauttavaa hetkeä moottoritiellä. Siinä tien


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 13.11

Kojelautakameran tallentamalla videolla seurataan veret seisauttavaa hetkeä moottoritiellä. Siinä tien


Rehvasteliko Mercedes ylivoimaisuudellaan muille F1-talleille? – "Binottot ja muut pähkäilevät Brasiliassa"

MTV 14:32 13.11

Toto Wolffin poissaololla Brasilian GP:stä ei ole vaikutusta isossa kuvassa, mutta se kertoo Mercedeksen valta-asemasta F1-tallien keskuudessa, C Moren selostaja Niki Juusela näkee. 


Poliisi epäilee: ”Kainuun Madame” paritti kielitaidottomia naisia hierontaliikkeissä kolmella paikkakunnalla

iltasanomat 14:26 13.11

Oulun poliisi tiedotti epäilevänsä ulkomaalaistaustaista naista paritusrikoksesta.


Nyt puhuu Jörn Donner - kommentoi aviottoman poikansa paljastuskirjan väitteitä: "Hyljeksitty poika -termi on aivan väärin"

iltalehti 10:45 13.11

Otto Gabrielsson, Jörn Donnerin avioton poika, kirjoittaa keväällä ilmestyvässä kirjassa isälleen. Otto Gabrielsson on kirjailija-poliitikko Jörn Donnerin, 86. ruotsalainen, psykologiksi opiskeleva 38-vuotias poika. Hänen kirjansa Vildhavre - Sista brevet till pappa (Rikkaruoho - Viimeinen kirje isälle) ilmestyy huhtikuussa. Schildts\&Söderströms (S\&S) -kirjakustantamon tuoreen uutuusluettelon mukaan kyseessä on hyljeksityn pojan puheenvuoro. Kirjassa poika kertoo, kuinka on toivonut isänsä ottavan yhteyttä tai vastaavan edes yhteydenottoihin. Kirjassa poika kertoo myös sisaruskateudesta. Hän ihmettelee, miksi velipuolet ovat läheisiä isänsä kanssa, mutta hänet on sysätty syrjään. Yhdessä sinun kirjasi arviossa minua kutsuttiin hukkakauraksi. Olen rikkaruoho, jonka ei kuuluisi olla olemassa, jolla ei ole merkitystä eikä hyötyä kenellekään, Gabrielsson kirjoittaa kirjassa riipaisevasti.


Onko tämä todella MM-kisojen mainos? Suomalaispomo: ”Ei kaikkein onnistunein”

iltalehti 10:43 13.11

Salibandyn MM-kisojen mainos ei ole saanut innostunutta vastaanottoa. Salibandyn naisten MM-kisat pelataan joulukuun alussa Sveitsissä. Kisajärjestäjien mainoskuva on herättänyt ihmetystä, jopa närkästystä. Kuvassa esiintyvät naiset eivät ole peliasuissa vaan trikoissa ja urheilupaidoissa, minkä on tulkittu luovan vääränlaista kuvaa huippu-urheilutapahtumasta.


Kuka ihme on "Suomen Messi"? Huuhkajien luottosoturi pelaa elämänsä jalkapalloa ja nimeää ottelun, jolloin maajoukkueen suunta muuttui

MTV 08:30 13.11

Kuuloaisti terävöityy, kun Huuhkajien mediatapahtumassa kuulee lempinimen "Suomen Messi". Joni Kaukon ulkoinen olemus ja pelityyli ovat melko kaukana seurajoukkuetovereiden silmäkulman pilkkeenä syntyneen letkautuksen alkuperäisestä verrokista, mutta perjantain Liechtenstein-pelissä hän on todennäköisesti tärkeä osa Suomen pelin moottoria.


NHL:n yön suomalaiset: Mikael Granlundille valtava helpotus – karmiva putki katkesi vihdoin ja viimein

MTV 08:05 13.11

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund kamppaili pitkän tovin ajan tehottomuuden kanssa. Yön kierroksella Granlund sai vihdoin ja viimein onnistumisen.


27-vuotias saudiarabialaisnainen tekee historiaa – ajaa ensimmäisenä naisena kansainvälisen moottoriurheilukilpailun kotimaassaan

iltalehti 06:21 13.11

Reema Juffali ei välitä häneen kohdistuvista epäilyksistä. 27-vuotias Reema Juffali on ensimmäinen saudiarabialainen nainen, joka hyppää ratin taakse kansainvälisessä autourheilukilpailussa kotimaassaan. Juffali kilpailee marraskuussa Jaguar I-Pace eTrophyssa, joka on Formula E:n Saudi-Arabian GP:n oheiskilpailu.


Angelesin lähellä EM-kisoihin Huuhkajat! Suora Esapekka Lapilta Huuhkajien kosketusetäisyydellä kapteenisto paikalle lähetys kaikkien miestä Poliisi tutkii nälkiintyneet lampaat perhesyistä – supertähti Sidney Crosby voin kuolla

Hot topics