Levi saattoi olla ”viruslinko” – Nyt Pohjanmaalla todettu useita hiihto­keskukseen yhdistettyjä korona­tartuntoja

iltasanomat 19:44 06.04

Tartunnat ovat voineet saada alkunsa Itävallan Tirolin tapaan illanviettopaikasta, arvioi Vaasan tartuntataudeista vastaava lääkäri Heikki Kaukoranta.


Harri Kirvesniemi ja Juha Mieto ovat hurjan suomalaistilaston kärkipäässä – perinteen jatkuminen sai pioneerin kyyneliin

iltalehti 11:00 05.04

Legendaariset hiihtäjät Harri Kirvesniemi ja Juha Mieto tähdittävät Suomen kaikkien aikojen kilometrinnielijöiden Top Ten -listaa. Juoksu-, hiihto- ja pyöräilykilometrit kattavan tilaston laittoi aikoinaan alulle seinäjokelainen urheilun ja musiikin monitoimimies Simo Nikula, joka halusi herätellä kansaa liikkumaan. Helmikuussa 85-vuotiaana kuollut kilometritehtailija juoksi aikanaan muun muassa Utsjoelta Helsinkiin (1 320 km). Uskomattomista kilometrimääristä kertovan tilaston ylläpidosta vastaa nyt Ilpo Kaukoranta.


Ässien ex-valmentaja Pasi Kaukoranta pääsi pois Yhdysvalloista: ”Saimme liput vasta neljännellä yrittämällä”

iltalehti 20:39 22.03

Kaukorannat lentävät pian Lontoosta Helsinkiin. Lentokentillä näkee paljon kasvomaskeja ja kumihanskoja. Ässien entinen päävalmentaja Pasi Kaukoranta on palaamassa takaisin Suomeen. Kaukoranta, joka matkusti vaimonsa ja kahden ystävänsä kanssa lomalle Floridaan pari viikkoa sitten, joutui alun perin hankaluuksiin matkallaan.


Ex-liigavalmentaja listasi 10 syytä potkujen taustalla: ”Jos näistä kolme on huonosti, joukkue alkaa häviämään”

iltalehti 13:38 10.01

Pasi Kaukoranta on tutkinut valmentajien potkuihin johtaneita syitä. – On kysymys johtamisopista ja myös henkisestä valmennuksesta, entinen liigavalmentaja Pasi Kaukoranta taustoittaa analyysinsä perusteita. –?Henkisen valmennuksen merkitys nousee päivä päivältä. Yksilövalmennuksen lisäksi se on myös joukkueen henkistä valmentamista. Kun palavereissa käydään asioita joukkueen kanssa läpi, siinä on myös henkinen valmennus isossa roolissa.


Tuoreimmat potkut viimeinen pisara – Ässissä mestaruuden voittanut Pasi Kaukoranta julkaisi tutkimuksensa valmentajien irtisanomisista: "Siitä voi tulla erittäin iso ongelma jo viikossa"

MTV 11:07 10.01

Entinen SM-liigavalmentaja Pasi Kaukoranta haastatteli tutkimuksessaan potkut saaneita valmentajia selvittääkseen irtisanomisiin johtaneita syitä.


Hot topics