Tukeeko Suomi oikeita urheilijoita? – ”Rahaa annetaan räkäposkihiihtäjille ja löntystelijöille” iltasanomat 06:30 15.03

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla mm. Brexitistä, sote-uudistuksesta ja urheilijoiden tukemisesta.


Pitäisikö ylipainoisten suomalaisten maksaa hiiliveroa? – ”Koen tämän loukkaavana” iltasanomat 06:30 01.03

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa Suomen kaupungistumisesta ja ilmastonmuutoksen torjumisesta.


Miten Suomessa liikutaan, kun öljy loppuu? – ”En näe muuta vaihtoehtoa kuin...” iltasanomat 06:30 22.02

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa liikennepolitiikasta. Millä Suomi liikkuu, kun öljy loppuu?


Pitäisikö desimaalimitoitus ulottaa myös kouluihin – joka opettajalle vähintään 25 oppilasta? iltasanomat 06:30 15.02

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa paljon keskustelua aiheuttaneesta hoitajamitoituksesta. Kaksikko ulottaisi desimaalimitoituksen myös kouluihin.


Löytyikö nyt ratkaisu vanhustenhoidon rahapulaan? iltasanomat 06:30 08.02

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa siitä, miksi poliitikot ovat ennemmin syytämässä lisää rahaa vanhustenhoidon valvontaan kuin itse vanhustenhoitoon.


Miksi poliitikot heräsivät vasta nyt vanhusten hätään? – ”Järjettömän tekopyhää” iltasanomat 06:30 01.02

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla vanhusten hoivapalveluista, maahanmuutosta ja sähköautoista.


Onko Suomesta tullut Pohjolan Puola? – ”Työperäinen maahanmuutto ei pelasta Suomen teollisuutta” iltasanomat 06:30 25.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa hävittäjähankinnoista ja maahanmuutosta.


Äreät vanhat äijät: Kiinalainen tekniikan tohtori ei pelasta Suomea – ”Miksi keskustelemme työperäisestä maahanmuutosta?” iltasanomat 06:30 25.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa hävittäjähankinnoista ja maahanmuutosta.


Äreät vanhat äijät: Brexitillä hätkähdyttävä seuraus – englanti ei ole pian EU:n virallinen kieli iltasanomat 06:30 18.01

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa Brexitistä ja seksuaalirikoksista.


Miksi saksalainen saa tunnissa enemmän aikaiseksi kuin suomalainen? iltasanomat 06:00 11.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat vuoden ensimmäisessä podcastissaan muun muassa saksalaisten tehokkuudesta ja matematiikkakokeilusta.


Miksi kaupunkilaisten pitää maksaa maaseudun sähkökatkojen ehkäiseminen? iltasanomat 06:30 04.01

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat vuoden ensimmäisessä podcastissaan muun muassa Aapeli-myrskystä, maailmankaupasta ja matkailusta.


Luhistuuko Euroopan unioni? Äreät vanhat äijät kertovat, mitä ensi vuonna saattaa olla edessä iltasanomat 06:30 28.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola paketoivat vuoden 2018 uutiset. Samalla he kertovat, mitä ensi vuonna saattaa olla edessä.


Kela-korvaukset loppuvat, jättilasku uhkaa – ”Jossain on tapahtunut hirvittävä laskuvirhe” iltasanomat 06:12 21.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa yritystuista, lääkärikäynneistä ja taksiasiainvaltuutetun... siis lapsiasiainvaltuutetun taksimatkoista.


Helsinkiläisen virkamiesjohtajan lausunto New York Timesissa hämmästyttää – ”Odotan Jan Vapaavuoren vastausta” iltasanomat 06:20 14.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa Brexitistä, ministeriön liikenneraportista ja Helsingin kaupungin toimialajohtajan lausunnosta koskien Oodi-kirjastoa.


Voiko Tallinna-tunneli kannattaa? – ”Jos tunnelin kaivaa Anne Berner, minä joudun maksamaan sen” iltasanomat 06:20 07.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä kertaa muun muassa rokotuspakosta ja tunnelista Tallinnaan.


Pitäisikö suomalaisille maksaa 800 € / kk? – ”Keskituloiset joutuvat maksumiehiksi” iltasanomat 06:32 30.11

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tällä viikolla muun muassa perustulosta, ay-liikkeen tulevaisuudesta ja Asovanmeren tilanteesta.


Uutiset