Anna Puun puoliso on Jenni Vartiaisen ex-rakas – uutuuskirja paljastaa totuuden huhutusta kolmiodraamasta: ”Aivan kenen tahansa itsetunto ei kestäisi...”

iltasanomat 06:50 10.10

Anna Puu kertoo kirjassaan, miten avioero on vaikuttanut häneen ihmisenä ja kuinka ystävyys tuottaja Jukka Immosen kanssa syveni rakkaudeksi.


Veikö Anna Puu Jenni Vartiaiselta miehen? Avautuu asiasta uutuuskirjassa: ”Emme ole ylimpiä ystävyksiä”

iltalehti 00:01 10.10

Anna Puu asuu avoliitossa tuottajansa Jukka Immosen kanssa, joka on Jenni Vartiaisen ex-puoliso. Suhteen alkua taustoitetaan uutuuskirjassa. Outokummusta musiikkitaivaalle Idolsin kautta ponnistanut Anna Puu julkaisee tänään torstaina 10-vuotista artistiuraansa valottavan kirjan. Mari Koppisen ja Anna Puun kirjoittama Minä olen Anna Puu (WSOY 2019) taustoittaa myös Anna Puun nykyisen parisuhteen alkua. Anna Puu erosi lapsensa isästä vuonna 2013. Ex-avioparilla on vuonna 2010 syntyneen tyttärensä yhteishuoltajuus.


JVG:n Tarkenee-hitti rikkoi 20 miljoonan striimin rajan - mikään muu suomenkielinen kappale ei ole pystynyt samaan

iltalehti 17:28 04.09

JVG on jälleen rikkonut uuden ennätyksen. JVG:n vuonna 2015 julkaistu Tarkenee-hitti on rikkonut 20 miljoonan striimin rajan ja on näin ollen ensimmäinen ja ainoa suomenkielinen kappale, joka on pystynyt samaan, Warner Music Finland tiedottaa. Kappaletta on siis kuunneltu suoratoistopalveluissa 20 miljoonaa kertaa. Kappale teki jo julkaisupäivänään Suomen Spotifyn silloisen yhden vuorokauden kuunteluennätyksen, saavuttaen yli 100 000 kuuntelukertaa päivässä. Tarkenee-kappale palkittiin vuoden 2016 Emma Gaalassa vuoden striimatuimpana kappaleena. Tarkenee on JVG:n, Jukka Immosen, Antti ”Riisi” Riihimäen ja Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama.


Anna Puulta harvinainen avautuminen avioerostaan Trendi-lehdessä: ”Tie tähän on ollut helvetin pitkä ja kivinen”

iltalehti 15:59 12.06

Anna Puu kertoo Trendin haastattelussa avioerostaan sekä uudesta onnestaan tuottaja Jukka Immosen kanssa. Anna Puustjärvi sijoittui toiseksi vuoden 2008 Idolsissa, kun Koop Arponen voitti. Seuraavana vuonna ilmestyi esikoisalbumi Anna Puu. Se myi tuplaplatinaa ja Anna Puu kahmi Emma-gaalasta neljä pystiä. Hänen musiikkiuransa lähti rytinällä liitoon. Kymmenessä vuodessa Anna Puun elämässä on ehtinyt olla musiikin lisäksi muutakin.


juhlissa – Mörkö-Marko kaivantoon – kahden kupla on vasta Mäkiseltä kova päätös ratsasi ihmissalakuljettajia varakapteeninsa Andrew yhteisymmärryksessä Turun hovioikeus

Hot topics