Therese Johaug ja norjalaishuiput rikkoivat heti sääntöjä yhteis­harjoituksissa – ”Voi olla joskus vaikeaa”

iltasanomat 12:01 03.06

Norjalaistähdet eivät pitäneet määrättyä turvaväliä yhteislenkillä.


Therese Johaug ja norjalaishuiput aloittivat yhteis­harjoittelun ja rikkoivat heti sääntöjä – ”Voi olla joskus vaikeaa”

iltasanomat 12:01 03.06

Norjalaistähdet eivät pitäneet määrättyä turvaväliä yhteislenkillä.


Therese Johaug ja muut norjalaistähdet rikkoivat heti koronarajoituksia – "Emme pystyneet noudattamaan omia sääntöjämme"

MTV 10:22 03.06

Norjan hiihtoliitto on tehnyt tiukkoja rajoituksia harjoitteluunsa koronaviruspandemian vuoksi. Rajoituksia rikottiin kuitenkin jo ensimmäisissä ryhmäharjoituksissa.


Kommentti: Tuore F1-kisakalenteri ja merkilliset käänteet kulisseissa osoittavat raa'an faktan – Valtteri Bottaksella on todella vähän aikaa vakuuttaa pomonsa

yle 07:30 03.06

Valtteri Bottaksen täytyy onnistua heti ennätystiiviin F1-kauden alussa, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Roope Visuri.


Uusi tosi-tv-sarja alkaa: brittiperhe jätti oravanpyörän - asuu veneessä paratiisissa ja riitaantuu heti

iltalehti 06:23 03.06

Uudessa tosi-tv-sarjassa seurataan brittejä, jotka muuttavat unelmiensa perässä Kreikan saaristoon. Uusi elämä Kreikassa -sarjassa seurataan brittejä, jotka ovat jättäneet kotimaansa ja muuttaneet Kreikan upeaan saaristoon rennomman elämän perässä. Cornwallilaiset Laura ja Ross muuttavat 8- ja 5-vuotiaiden poikiensa kanssa 13-metriseen purjeveneeseen. Tavoitteena on löytää saaristosta sellainen saari, jonne veneen voisi ankkuroida talveksi.


Sekoaako Liverpool juhannuksena? Jürgen Klopp: ”Juhlimme heti, kun se on mahdollista!”

iltalehti 22:05 02.06

Räväkkyydestään tunnettu Liverpool-valmentaja herkutteli mestaruusjuhlien mahdollisuudella. Englannin Valioliiga palaa yli kolmen kuukauden koronatauoltaan kesäkuun 17. päivä. Erityisellä innolla pelien jatkumista odotetaan Liverpoolissa, jossa kaupungin suurseura on lähellä sen historian ensimmäistä mestaruutta Valioliigassa. Liverpool voi varmistaa mestaruuden jo ensimmäisessä ottelussa paluun jälkeen, jos Manchester City häviää Arsenalille 17. kesäkuuta pelattavan ottelun. Tällöin Liverpoolille riittää voitto juhannuspäivänä pelattavasta ottelusta paikallisvastustaja Evertonista.


Amin Asikainen ja Nadia Ammouri avoimina koronan vaikutuksista: työt vähenivät, hermot kiristyivät – yksi haave nousi esiin

iltalehti 07:07 02.06

Asikaisten perheessä koronakevät on vietetty tiiviisti perheen kesken kotioloissa. Tärkeäksi asiaksi nousi nyrkkeilyvalmentaja Amin Aikaiselle ja personal trainer Nadia Ammourille ulkona liikkuminen. Koronavirus tyhjensi suurelta osin Asikaisten kalenterin töistä ja muista menoista. Tiiviisti yhdessä aikaansa viettävä perhe sai tottua arkeen, jossa oltiin paljon neljän seinän sisällä, pidettiin etäkoulua ja liikuttiin ulkona. Paletin pyörittäminen tuntui aluksi ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisesta ja personal trainer Nadia Ammourista hankalalta. – Rutiinit lähtivät muodostumaan siinä heti alkuun. Lapset jäivät heti kotiin ja koulua alettiin käymään kotoa käsin. Nadia oli ulkona liikkumisesta alkuun tarkka, mäkin vedin kumihanskat kädessä ja suoja suun edessä kauppaan, Amin Asikainen kuvailee Iltalehdelle Helsingin Uimastadionilla.


Hattulalainen Simolan perhe tuli Tallinnaan pöytäostoksille heti kun raja aukesi – "Ihana päästä käymään edes vähän ulkomailla"

yle 20:34 01.06

Viro avasi tänään rajansa suomalaismatkailijoille, mutta turistiryntäystä Tallinnaan ei nähty.


Keihäsmies Toni Kuuselalta heti huonoja uutisia kauden avauskisan jälkeen

iltasanomat 17:17 01.06

Kuusela otti voiton, mutta lisäksi tuli huonoja uutisia.


Suomen keihäslupaus teki heti avauskisassa komean ennätysparannuksen – ”Ei ole vielä haettu tuloskuntoa millään tavalla”

iltasanomat 17:10 01.06

Julia Valtanen oli maanantain keihäsnimi Jyväskylässä.


19-vuotiaalta Julia Valtaselta heti komea ennätysparannus, nousi ikäluokkansa maailmantilastossa toiseksi – Toni Kuusela jätti kisan kesken

yle 15:29 01.06

Julia Valtanen ja Toni Kuusela veivät nimiinsä voitot kesäkauden ensimäisessä keihäskisassa Suomessa.


Keihäskausi alkoi! Suomen huippulupaus tinttasi heti hurjan ennätysparannuksen

iltasanomat 14:51 01.06

Jyväskylän Harjulla käytiin keihäskisat heti maanantaina iltapäivällä.


Niikko: Haavisto soitti ja kertoi al-Holilta palaajista heti kerrottuaan presidentille

iltasanomat 12:30 01.06

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Mika Niikon mukaan ulkoministeri Pekka Haavisto tiedotti valiokuntaa etukäteen niin kuin oli sovittu.


Kaverukset saapuivat ”support-meiningillä” drinkeille Helsingin Teurastamolle heti aamupäivällä: ”Eteenpäin”

iltasanomat 12:13 01.06

Ilta-Sanomat oli paikalla kun Helsingin Teurastamolla herättiin lievempien koronarajoitusten aikaan.


Raju tylytys! Lewis Hamilton vaatii F1-väkeä toimimaan rasismitaistelussa – Daniel Ricciardo ja Charles Leclerc reagoivat heti

iltalehti 10:39 01.06

Lewis Hamilton jyrähti Instagramissa F1-kollegoilleen. Tummaihoinen George Floyd kuoli viikko sitten pidätyksen yhteydessä, kun minneapolisilainen poliisi Derek Chauvin piti polveaan epäillyn niskassa niin pitkään, että tämä menehtyi. Tapahtuman jälkeen Yhdysvalloissa alkoivat valtavat protestit ja mellakat poliisia vastaan. Myös F1-tähti Lewis Hamilton on nyt ottanut Instagramissa kantaa surullisiin tapahtumiin. Hän toivoo, että tunnetut ihmiset nousisivat puolustamaan tummaihoisia ja muita vähemmistöjä.


Terassille oli jonoa kello 8.45 Helsingin Kalliossa – ”Taivaan portit ovat auenneet”

iltasanomat 09:56 01.06

Baarit ja terassit ovat auenneet maanantaiaamuna. Helsingin Kalliossa, jossa ravintoloita on varsin runsaasti, porukkaa oli liikkeellä jo heti aamutuimaan.


Tutut naamat olivat ovella jo 6.15 – Raksilan uimahalli avautui

iltasanomat 08:58 01.06

Raksilan uimahallin uimarit ovat odottaneet innolla ovien aukeamista. Sisään on maanantaina päässyt jo heti kuuden jälkeen.


Taas mennään! Keihästä heitetään heti – mukana jo yli 80 metriä kiskaissut suomalaishuippu

iltalehti 08:32 01.06

Valtioneuvoston ohjeiden mukaan urheilukilpailut voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin eli turvallisuus ja terveellisyys varmistaen. Yleisötapahtumien yläraja on ainakin heinäkuun loppuun asti 500, ja määrä sisältää myös toimitsijat ja urheilijat. Iltalehti on paikalla Jyväskylässä, jossa keihäskesä käynnistyy tänään kello 12.45 naisten ja kello 14.15 miesten kilpailulla. Kutsukilpailussa on paikalla naisten kotimainen kärki ja miehistä muun muassa Toni Kuusela, Toni Keränen ja Teemu Narvi.


Hyviä F1-uutisia: kauden avauskisalle näytettiin vihreää valoa – Itävallassa heti kaksi kilpailua

iltalehti 08:07 31.05

F1-kausi on näillä näkymin käynnistymässä 5.7. BBC:n mukaan Itävallan hallitus on hyväksynyt F1-kisan järjestämisen heinäkuun alussa. Formulakausi olisi nyt tarkoitus polkaista käyntiin Spielbergin radalla tuplakisalla. Ensimmäiset pisteet jaettaisiin suunnitelmien mukaan 5.7. ja seuraavat viikkoa myöhemmin 12.7.


Anu Saagim teki intiimin paljastuksen kesken joogaohjelman – keskustelu kiistellystä aiheesta roihahti heti: ”Kusjuures karvane kiisu-miisu moes”

iltasanomat 13:14 30.05

Anu Saagim sohaisi aihetta ohjelmassaan paljastettuaan, ettei itse ole viitsinut ajella karvojaan koronaepidemian aikana.


Hot topics