Jasse Ikonen ratkaisi HIFK:lle pisteet Rinkelinmäellä iltasanomat 20:49 16.02

HIFK kaatoi HPK:n jatkoajalla.


Tuntematon Teemu Turunen on Liigan paras pistemies ja pelastanut tehottoman HPK:n kärkikuusikkoon – Näin hän sen teki jatkoaika.com 07:30 15.02

Teemu Turunen johtaa yllättäen Liigan pistepörssiä, koska hän on harjoitellut ulko- ja sisäterän käyttämistä yhden jalan liu'uilla, opetellut välttämään yläkäden lukkiutumista liian lähelle vartaloa laukoessa ja uudistanut ruokailurytminsä. Nyt hän kehittelee maaotteluja varten uusia pyörähdyksiä.


Tuntematon Teemu Turunen oli viisi vuotta sitten Mestiksessä nokallaan – Nyt hän on Liigan paras pistemies ja pelastanut tehottoman HPK:n sarjan kärkikuusikkoon jatkoaika.com 07:30 15.02

Teemu Turunen johtaa yllättäen Liigan pistepörssiä, koska hän on harjoitellut ulko- ja sisäterän käyttämistä yhden jalan liu'uilla, opetellut välttämään yläkäden lukkiutumista liian lähelle vartaloa laukoessa ja uudistanut ruokailurytminsä. Nyt hän kehittelee maaotteluja varten uusia pyörähdyksiä.


Ässät äityi alakynnestä hurmokseen - Marttinen ja Appelgren HPK:n kaatajina jatkoaika.com 21:28 13.02

Ässät näytti jäävän jyrän alle, mutta kolmannessa erässä porilaiset löysivät ammattiylpeitensä ja kirivät komeaan voittoon HPK:sta.


Nuorten Leijonien päävalmentajat selvillä vuoteen 2022 ? Pennanen ottaa vetovastuun Helmisen jälkeen jatkoaika.com 10:09 11.02

Tällä hetkellä HPK:n päävalmentajana toimiva Antti Pennanen on nimetty Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi kausille 2020?22.


Repaleinen TPS kaatoi HPK:n - liigadebytantit isossa roolissa jatkoaika.com 21:24 08.02

Pahoista poissaoloista kärsinyt TPS nappasi tärkeän kotivoiton, kun HPK kaatui Turkuhallissa lukemin 4?2. Loukkaantumisten ja maajoukkuekomennusten paikkaajina olleet Julius Pohjanoksa ja Olli Valtola onnistuivat liigadebyyteissään erinomaisesti.


HPK:n kahden avainpelaajan runkosarja ohi – ”Meillä on vielä hieman pelimerkkejä” iltasanomat 20:22 05.02

SM-liigassa pelaavan HPK:n Philippe Cornet ja Markus Nenonen ovat otteluista sivussa vähintään runkosarjan loppuun saakka.


JYPin Mikko Kalteva päätti pitkän kuivan putken – ”Aika iso helpotus tuli” iltasanomat 20:28 02.02

JYP nappasi toisen voittonsa vuorokauden sisään SM-liigassa, kun se kukisti HPK:n kotikaukalossaan maalein 1–0.


Kesäinen ottelu keskellä lumisinta talvea jatkoaika.com 17:01 02.02

TPS kohtasi HPK:n Naisten Liigan alemman jatkosarjan ottelussa. Kupittaalla pelattu ottelu päättyi lukemiin 1 - 10. Kummallekin joukkueelle merkityksetön ottelu oli sisällöltään ottelun hengen mukainen. Lopulta parasta antia olivat ottelun sanavalmis kuuluttaja sekä talkookahvio.


Pasi Nurminen ulosajoista: "Toinen joukkue lentelee pihalle miten sattuu ja toisen joukkueen yksi kaveri saa tehdä ihan mitä haluaa" jatkoaika.com 21:57 01.02

HPK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa tuli kolme ulosajoa. Kaikki ulosajetut olivat Pelicansin joukkueesta.


Pelicansin kasetti petti Hämeenlinnassa täysin - HPK meinasi silti menettää varmalta näyttäneen voittonsa jatkoaika.com 21:19 01.02

HPK:n ja Pelicansin kauden viimeinen runkosarjakohtaaminen oli kuuma kamppailu. Lahtelaiset kunnostautuivat ulosajoissa laajalla rintamalla, kun suihkukomennuksen saivat niin pelaaja, valmentaja kuin fysioterapeuttikin.


Pelicansin vaihtopenkiltä pyyhe kehään - pikkutakkinsakin jäälle heittänyt Ville Nieminen ja fysioterapeutti komennettiin suihkuun jatkoaika.com 20:18 01.02

HPK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa tunteet kuohuivat. Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen heitettiin ulos.


Pelicansin vaihtopenkiltä pyyhe kehään - Ville Nieminen ja huoltaja komennettiin suihkuun jatkoaika.com 20:18 01.02

HPK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa tunteet kuohuivat. Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen heitettiin ulos.


HPK:n virheet kävivät kalliiksi - Oskar Osala oli tylyn tehokas maalipaikoissaan jatkoaika.com 20:50 25.01

HPK:n ja Kärppien perjantai-illan ottelu oli tutun viihdyttävää jääkiekkoa. Sarjakärki Kärpät oli Lasse Kukkosen juhlaottelussa tehokas ja hyödynsi HPK:n virheet erinomaisella tehokkuudella.


Philippe Cornet sai kahden ottelun pelikiellon huitomisesta jatkoaika.com 12:24 23.01

Hyökkääjä Philippe Cornet joutuu katsomaan sivusta kaksi seuraavaa kamppailua, sillä hänelle tuomittiin kahden ottelun pelikielto HPK:n ja KalPan välisen ottelun tapahtumista.


Rissasen hattutemppu ei sittenkään riittänyt - Kuopiossa vuodatettiin taksikuskin kyyneleitä jatkoaika.com 19:53 19.01

KalPan ja HPK:n lauantai-illan kamppailu tarjosi kainalot kastelevan kokemuksen. Jaakko Rissasen viimeisteltyä hattutemppunsa kolmannessa erässä näytti, että täysi pistepotti jää Kuopioon, mutta HPK viritti kovan kirin.


Kultakurkun äänenavaus ennen matsia jatkoaika.com 22:10 12.01

HPK:n ja Ilveksen välinen alkulämmittely käytiin Ritari-areenan jäällä, kun taas selostaja Jani "Jantta" Alkio availi ääntään Duo Umpivintin keikalla Kerho-ravintolan puolella. Irwin Goodman-teemaisen ottelun aikana kuultiin lukuisia hittejä vuosien varrelta.


Järvisen ulosajo ei hidastanut Tapparaa ? Tehoketjun Levtchi: "Tiedän missä kaverit ovat" jatkoaika.com 08:00 10.01

Vuoden kolmella voitolla aloittanut Tappara vei HPK:n päänahan lukemin 4?1. Matti Järvisen ulosajo pian hämeenlinnalaisten 2?1 kavennuksen jälkeen toi HPK:lle mahdollisuuden kiriä rinnalle, mutta maalivahti Christian Heljankon johdolla kirvesrinnat pitivät pintansa. Voiton takuumiehinä hääri vuodenvaihteessa koottu kolmosketju kapellimestarinaan tehot 0+2 saalistanut Anton Levtchi.


Taas harvinainen temppu SM-liigassa! Oskar Osala mätti neljä maalia iltasanomat 21:44 09.01

Kärppien Oskar Osala oli keskiviikon liigakierroksen ykkösnimi. Tappara kaatoi kotonaan HPK:n


HPK:n tehoton ylivoima ja maalivahti Christian Heljanko Tapparan voiton avaimina jatkoaika.com 21:14 09.01

Hämeenlinnalaiset ovat vierailleet Tapparan luona nyt kolme vuotta tappiollisesti.


Uutiset