HIFK-luotsi otti kantaa HPK-konkarin ulosajoon, toivoo kurinpidolta tasaisuutta – "Tuomiot ovat suhteessa tekoihin"

MTV 20:50 21.09

HIFK:n ja HPK:n välisen ottelun yhdeksi puhuttavimmaksi tilanteeksi nousi HPK-pakki Arto Laatikaisen ulosajoon johtanut taklaus.


Video: Jälleen päähän kohdistunut taklaus – Liigakonkari Arto Laatikainen taklasi HIFK-pelaajaa suihkutuomion arvoisesti

jatkoaika.com 18:17 21.09

HPK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa nähtiin toisessa erässä puhuttava tilanne kotijoukkueen konkaripakin Arto Laatikaisen taklatessa HIFK:n Micke-Max Åstenia suihkutuomion arvoisesti.


Jälleen päähän kohdistunut taklaus – Liigakonkari Arto Laatikainen taklasi HIFK-pelaajaa suihkutuomion arvoisesti

jatkoaika.com 18:17 21.09

HPK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa nähtiin toisessa erässä puhuttava tilanne kotijoukkueen konkaripakin Arto Laatikaisen taklatessa HIFK:n Micke-Max Åstenia suihkutuomion arvoisesti.


Karmea pommi päähän! HPK:n konkaripakki Arto Laatikainen jyräsi HIFK:n hyökkääjän Micke-Max Åstenin ja lensi suihkuun

iltalehti 18:17 21.09

HPK:n puolustajaveteraani lensi pihalle ottelusta 5+20 minuutin rangaistuksella. Päähän kohdistunut taklaus kuohutti peliä taas Liigassa, kun HPK:n Arto Laatikainen sai 5+20 minuutin rangaistuksen taklattuaan HIFK:n Micke-Max Åstenia Hämeenlinnassa. Åsten luisteli ja kurotti kohti kiekkoa oman alueensa laidassa, kun kovaa vauhtia tullut Laatikainen nosti kyynärpäätään taklaukseen. Taklaus näytti menevän osittain ohi Åstenista, mutta oli selkeästi päähän kohdistunut ”pommi”.


HPK:n konkaripakki passitettiin suihkuun – taklaus tärähti HIFK-hyökkääjää päähän

MTV 18:08 21.09

HPK:n Arto Laatikaisen ottelu päättyi ulosajoon HIFK:ta vastaan pelatun ottelun toisessa erässä.


Liiga-kierros: Tapparan ja Kärppien junat jyskyttävät tasaisen varmasti ? joko Ilves saa pistetilinsä auki?

jatkoaika.com 11:17 21.09

Lauantaina on vuorossa kuuden ottelun kierros. Tapparan ja Kärppien otteet ovat olleet alkukaudesta vahvoja ja tänään molemmilla joukkueilla on hyvät mahdollisuus jatkaa voittoputkiaan. Ilves puolestaan hamuaa kauden ensimmäisiä pisteitään. Mielenkiintoinen kamppailu on myös HPK:n ja HIFK:n välinen uusinta eilisestä matsista.


Liiga-kierros: Tapparan ja Kärppien junat jyskyttävät tasaisen varmasti - joko Ilves saa pistetilinsä auki?

jatkoaika.com 11:17 21.09

Lauantaina on vuorossa kuuden ottelun kierros. Tapparan ja Kärppien otteet ovat olleet alkukaudesta vahvoja ja tänään molemmilla joukkueilla on hyvät mahdollisuus jatkaa voittoputkiaan. Ilves puolestaan hamuaa edes kauden ensimmäisiä pisteitä. Mielenkiintoinen kamppailu on HPK:n ja HIFK:n välinen revanssi eilisestä matsista.


HIFK:n-kaataja Valtteri Puustinen vertaa heikentyneen mestarin tilannetta viime kauteen: ”Tähtiä rupesi löytymään”

iltalehti 22:57 20.09

Viime kauden Suomen mestari ja nuorten maailmanmestari Valtteri Puustinen oli HPK:n tehopelaaja Helsingissä. Hallitsevan mestarin HPK:n resiina on alkuvaikeuksien jälkeen takaisin raiteillaan. – Kaksi ekaa peliä hävittiin maalilla. Nyt ollaan pystytty kääntämään ne voitoiksi, ja tästä on hyvä jatkaa, Puustinen summasi keskiviikon 3–2-voiton SaiPasta ja perjantain 4–2-numerot HIFK:ta vastaan.


HPK:n tehokas ensimmäinen erä IFK:n turmana

jatkoaika.com 21:25 20.09

HIFK ja HPK kohtasivat Helsingin perjantaisessa illassa. HPK meni jo ensimmäisessä erässä menojaan, ja näin ollen pisteet matkasivat Hämeenlinnaan.


Ilveksen tappioputki jatkuu – HPK:n tyrmäävä avauserä oli liikaa HIFK:lle: "En ole tämmöisessä pelissä ollut aikaisemmin"

yle 21:15 20.09

Kärpät ja Tappara jatkavat ilman tappiota SM-liigassa. Joukkueet jakavat sarjajohdon 11 pisteellä.


HPK:n räväkkä avauserä oli liikaa HIFK:lle, Ilveksen tappioputki jatkuu

yle 21:15 20.09

Kärpät ja Tappara jatkavat ilman tappiota SM-liigassa. Joukkueet jakavat sarjajohdon 11 pisteellä


HIFK:n kiri ei riittänyt - upeasti urakoinut maalivahti HPK:n voiton takuumiehenä

iltalehti 19:25 20.09

Hallitseva mestari HPK haki pisteet Helsingistä 4-2-voitolla HIFK:sta. Kahdella tappiolla kauden aloittanut HPK vaikuttaa saaneen resiinansa jälleen raiteilleen. Se voitti keskiviikkona kotonaan SaiPan 3-2 ja johtaa Helsingissä avauserän jälkeen 3-0. Vieraat olivat lähellä johtomaalia jo toisella minuutilla, mutta videotarkistuksen jälkeen Valtteri Puustisen laukauksen todettiin jääneen ylittämättä maaliviivan.


Liiga-kierros: Otto Paajanen ja HIFK kohtaavat HPK:n ja Lukko haastaa tulisesti kautensa aloittaneen Tapparan

jatkoaika.com 06:30 20.09

Perjantaina pelataan taas kosolti Liiga-kiekkoa. Täyden seitsemän ottelun kierroksen mielenkiintoisimmat ottelut pelataan Helsingissä, Kuopiossa sekä Raumalla.


HäSa: HPK:n kärkihyökkääjä sivussa viikkoja

jatkoaika.com 19:00 19.09

Markus Nenosella on edessään viikkojen huili, kertoo Hämeen Sanomat. Hyökkääjä loukkaantui SaiPaa vastaan käydyssä ottelussa.


HPK:n Hall of Fameen valittu Marko Tuulola - "Tunsin itseni aika pieneksi siinä porukassa"

jatkoaika.com 17:34 19.09

Marko Tuulola ehti SaiPa-ottelun erätauolla kertoa tunnelmistaan valintaan liittyen ja samalla pohdittiin jääkiekkoon liittyviä asioita.


Jesse Puljujärvelle syöttöpiste, HPK otti kauden avausvoittonsa - tässä ovat SM-liigakierroksen tulokset

iltalehti 21:09 18.09

Hallitseva Suomen mestari HPK otti kauden avausvoittonsa. Jukurit nipisti pisteen Kärpiltä. Kauden kaksi ensimmäistä otteluaan hävinnyt HPK otti keskiviikkona kolme pistettä 3–2-kotivoitolla SaiPasta. Elmeri Eronen teki HPK:lle kolmannen erän alussa jo 3–0-johto-osuman, mutta ottelu meni silti tiukaksi. Ville Vainikainen kavensi 2–3:een ajassa 55.03. HPK:n johto kuitenkin kesti.


Tampereen paikallisessa kanadalaismyrsky! Karri Kivi joutui tekemään nopean reagoinnin

MTV 18:58 13.09

Uusi liigakausi pyörähti käyntiin torstaina Hämeenlinnassa HPK:n ja Kärppien välisellä ottelulla. Räväkkä startti saadaan puolestaan tänään perjantaina, kun ohjelmassa on kuusi ottelua. Tampereella Tappara sai mainion alun paikallisottelussa Ilvestä vastaan.


Kärpille voitto HPK:sta kauden avausottelussa – HPK:n mestaruusviiri hallin kattoon

jatkoaika.com 09:00 13.09

Kausi 2019-2020 aloitettiin viime kauden finalistien kohtaamisella, kun Kärpät saapui Hämeenlinnaan vierailulle. Ottelun alussa hämeenlinnalaisyleisö sai nauttia mestaruusviirin nostamisesta, mutta itse ottelussa vierasjoukkue vei kauden ensimmäiset pisteet luvuin 2–3.


Tuomarivirhe vei voiton HPK:n käsistä – Päävalmentaja Pennasen ääni muuttui kellossa: ”Selitykset pois, sellaista sattuu”

jatkoaika.com 23:10 12.09

Liigakauden avaus käynnistyi tunteikkaasti. HPK:n mestaruusjuhlallisuudet sekä tuomarivirheen seurauksena evätty johto tahdittivat illan draaman kaarta.


erikoinen F1-kisa – olympialaisista manipulointiepäilyjen rockklubista, mutta lopulta Trevor Mingoia viihtyy yksi Merimaa ”Uskomatonta!”

Hot topics