Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentaja pettyi FIS:n fluorivoidepäätökseen: "Aiheuttaa hämmennystä ja spekulaatiota"

MTV 15:00 28.05

Maastohiihtomaajoukkueen uusi huoltopäällikkö Martin Norrgård tuo osaamista fluorivoiteista luopumiseen Ruotsista. Päävalmentaja Teemu Pasasen mukaan Norrgårdin valinta oli melko yksimielinen päätös. 


Hiihtopiirejä myllää kohupuheenaihe: "Suurempi vaikutus kuin veridopingilla"

MTV 12:31 27.05

Asteittain käytöstä poistuvat fluorivoiteet ovat nousseet lähiaikoina maastohiihdossa voimakkaasti tapetille. Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n maastohiihtokomitean ruotsalaisjäsen Niklas Jonsson peräänkuuluttaa tulevaisuuteen toimivan valvontajärjestelmän tarvetta.


Rohkeista kuvistaan tunnettu naispelaaja oli lähellä härskiä lupausta: ”Luojan kiitos en tehnyt sitä”

iltalehti 10:53 27.05

Paige Spiranac oli lähellä lipsauttaa tviitin, jota hän olisi taatusti katunut myöhemmin. Tom Bradyn startti The Match -hyväntekeväisyysgolfissa oli niin kehno, että hänelle naureskeltiin ympäri maailmaa. Kuusi ensimmäistä väylää NFL-tähti räiski menemään aivan miten sattui. Bradyn peli oli niin hapuilevaa, että golftähti Brooks Koepka lupasi jopa lahjoittaa 100 000 dollaria hyväntekeväisyyteen, jos pelinrakentaja tekee parin ensimmäisen yhdeksän reiän aikana.


Tenniskaunottaren karmeat treffit: ”Kundi oksensi 20 minuutin välein”

iltalehti 11:19 26.05

Kanadalaisneito etsii rakkautta nyt deittisivuston avulla. 26-vuotias Eugenie Bouchard tarjosi hyväntekeväisyystempuksessa itseään treffiseuraksi eniten tarjoavalle. Lähtöhinta oli 2 500 dollaria, mutta hinta kipusi lopulta 85 000 dollariin. Sillä summalla joku onnellinen pääsee johonkin Grand Slam -turnauksen otteluun, saa Bouchardin nimikirjoituksella varustetut kengät ja mailan sekä yhteisen illallisen sinkkuneidon kanssa. Bouchard kävi jo viikonloppuna virtuaalitreffeillä omaa podcastia tekevän Bob Meneryn kanssa. Virtuaalitreffien hinta oli 4 000 dollaria, ja tämäkin summa meni hyväntekeväisyyteen.


Kansainvälisen liiton päätös raju isku Norjan hiihdolle – "Se on surullista"

MTV 10:22 26.05

Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) päätti maanantaina pienentää järjestäjämaan osallistujakiintiötä tulevalle kaudelle. Etenkin Norja on vastustanut voimakkaasti osallistujakiintiöiden pienentämistä.


Myös Kansainvälinen ampumahiihtoliitto seuraa FIS:n esimerkkiä – fluoritesti tulikokeeseen kesäkuussa

MTV 10:06 26.05

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU aikoo seurata Kansainvälistä hiihtoliittoa (FIS) ja kieltää fluorivoiteiden käytön. Hiihtoliitto teki asiasta päätöksen viime marraskuussa, ja se koskee asteittain jo ensi kautta. Ampumahiihtoliitto ilmoitti tuolloin, että se odottaa fluorivoiteiden käytön paljastavaa testiä.


FIS:n tuoreen päätöksen ympärillä riittää yhä suuria kysymysmerkkejä, Jari Isometsä ei yllättynyt liiton ratkaisusta – "Ehkä se on liian toiveikas ajatus"

MTV 07:20 26.05

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ilmoitti maanantaina vähentävänsä asteittain fluorivoiteiden käyttöä kauteen 2022-23 mennessä. MTV Urheilun hiihtoasiantuntija Jari Isometsän mukaan päätös on hyvä ja odotettu.


Kansainvälinen hiihtoliitto linjasi: Maastohiihdon fluorivoiteen totaalipanna voimaan 2022-23

yle 21:51 25.05

FIS päätti viime syksynä, että fluorivoiteet kielletään ympäristö- ja terveyssyiden vuoksi.


Kansainvälinen hiihtoliitto linjasi: Maastohiihdon fluorikiellon totaalipanna voimaan 2022-23

yle 21:51 25.05

FIS päätti viime syksynä, että fluorivoiteet kielletään ympäristö- ja terveyssyiden vuoksi.


FIS:n fluorivoidepäätös otti takapakkia – kohuvoiteista luovutaankin asteittain

MTV 21:13 25.05

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on ilmoittanut luopuvansa suksien fluorivoiteista porrastetusti kauteen 2022-23 mennessä.


FIS:n fluorivoidepäätös otti takapakkia – kohuvoiteista luovutaan asteittain

MTV 21:13 25.05

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on ilmoittanut luopuvansa suksien fluorivoiteista porrastetusti kauteen 2022-23 mennessä.


Nettikirppikset takovat nyt ennätyksiä – All time high lyöty jo useasti peräkkäin, kerrotaan Tori.fistä

yle 14:01 24.05

Kotitaloudet kuluttavat kirppishankintoihin lähes 400 euroa vuodessa.


Sébastien Ogier väläytti veitsenterävää muistiaan: murjaisi Marcus Grönholmin legendaarisen lausahduksen yllättävässä paikassa

MTV 13:21 23.05

Toyotan Sébastien Ogier, M-Sportin Esapekka Lappi ja Hyundain Ott Tänak keskustelivat DirtFish-sivuston haastattelussa rallin MM-sarjan tulevaisuudesta. Puheeksi nousi muun muassa autoihin kaudelle 2022 tehtävät muutokset.


Venäjä ryhtyi FIS-kabinetissa poikkeuksellisiin toimiin – tavoitteena viedä Johannes Hösflot Kläbon kilpailuetu?

MTV 09:15 22.05

Venäjä on esittänyt aktiivisesti muutosehdotuksia maastohiihtokauden säädöksiin oman hiihtoliittonsa pomon Jelena Välben johdolla Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n vuosittaisessa kevätkokouksessa, kertoo Dagbladet.


Tennistähti tarjosi itseään treffiseuraksi – hinta karkasi nopeasti pilviin: ”En malta odottaa voittajan tapaamista”

iltalehti 17:28 17.05

Eugenie Bouchard oli haluttua illallisseuraa. Eugenie Bouchardilla on Instagramissa yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Tennistähti Eugenie Bouchard pisti itsensä likoon hyvän tarkoituksen puolesta. Aiemminkin romantiikannälkäisiin tempauksiin suostunut kanadalainen tarjosi itseään treffiseuraksi eniten tarjoavalle.


Stefan Therman ylistää itseään rakastuneeksi mieheksi – julkaisi hempeän kuvan sängyllä makoilevasta Sofia Belórfista

iltasanomat 15:48 16.05

Martina Aitolehdestä eronnut Stefan Therman viettää tiiviisti aikaa yhdessä Sofia Belórfin kanssa. Pari on tällä hetkellä lomalla Hangossa.


Stefan Therman ylistää itseään rakastuneeksi mieheksi – julkaisi hempeän kuvan sängyllä makoilevasta Sofia Bélorfista

iltasanomat 15:48 16.05

Martina Aitolehdestä eronnut Stefan Therman viettää tiiviisti aikaa yhdessä Sofia Bélorfin kanssa. Pari on tällä hetkellä lomalla Hangossa.


Valmistajat vaativat myrkkypulveria takaisin laduille – Kansainvälinen hiihtoliitto haastettiin oikeuteen

iltalehti 13:50 15.05

Luistoa parantavien fluoripulvereiden käyttö aiheuttaa kuumia tunteita. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS kieltää suksissa käytettävät nykymuotoiset fluorivoiteet kaudesta 2020–2021 lähtien. Nyt kansainväliset voiteluyritykset haluavat kumota FIS:n päätöksen. Dagbladetin mukaan suurin osa alan voitelualan yrityksistä suhtautuu fluoripulverikieltoon skeptisesti. Poikkeuksia ovat ainoastaan suomalainen Vauhti ja norjalainen Swix.


Koiranpentukatras nimettiin hoitajien ja lääkäreiden mukaan – söpöin kuvasarja hetkeen

iltalehti 23:29 13.05

Koiranpennuille etsitään nyt sopivia koteja. Monissa maissa nimetään lapsia ja lemmikkejä lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Myös monet uudesta koronaviruksesta selvinneet potilaat ovat halunneet näyttää arvostuksensa jollakin tavalla, joten kaikkein rakkaimpien nimeäminen hoitohenkilökunnan mukaan nähdään yhtenä tapana näyttää kunnioitusta ja arvostusta. Söpön kuvasarjan koiranpennut on nimetty koronaviruksen parissa Walesissa työskentelevien lääkäreiden ja hoitajien mukaan. Kuvassa ovat Michelle, lääkäri Hilary, Stephi, Beverly ja Louise. Lääkäri Hilary on tunnettu televisiokasvo Britanniassa. Hän puhuu erityisesti koronaviruksesta. Koirat odottavat sopivien kotien löytymistä Cardiffissa sijaitsevassa sijaiskodissa. Pennut sijoitetaan sopiviin perheisiin muutaman viikon päästä. Pentujen nimistä on kirjoittanut esimerkiksi Express-lehti.


Suomalainen Jasmin avioitui amerikkalaisen reality-rakkaansa kanssa: Nyt häntä ei jätetä rauhaan

iltalehti 06:00 10.05

Jasmin oikoo sinnikkäästi vääriä mielikuvia ja väittämiä. Hän ei ole postimyyntimorsian. 90 päivää morsiamena -jenkkirealitya tähdittävää suomalaista Jasmin Abelardia (o.s. Lahtinen) ei vain jätetä rauhaan. Hän on jo saanut oikoa useita virheellisinä pitämiään näkemyksiä, mutta työsarkaa riittää vielä. Iltalehden haastattelussa Jasmin haluaa tähdentää sitä, ettei hän ole mikään postimyyntimorsian. Hän ja Blake kohtasivat treffisivustolla, tapasivat muutaman kerran kasvokkain, rakastuivat, kihlautuivat ja lopulta avioituivat, kun Jasmin muutti USA:han. Tänään TLC:llä esitettävässä jaksossa juhlitaan itse asiassa juuri pariskunnan häitä.


Hot topics