Keke Rosberg aiheutti toimillaan hankaluuksia Mika Salolle – tuore F1-tähti sai Nokian avustuksella mehukkaan takaisinmaksun

iltalehti 23:59 29.09

Mika Salo sai ensimmäisellä täydellä F1-kaudellaan taustalleen sen, mistä Keke Rosberg oli haaveillut kymmeniä vuosia – Nokian tuen, kertoo uutuuskirja. Mika Salo oli 1990-luvulla yksi kolmesta F1-ratoja kolunneesta suomalaiskuljettajasta. Salo, toisin kuin ikätoverinsa, vuonna 1989 ykkösissä debytoinut Jyrki Järvilehto ja Raiviosuonmäen-naapurinsa, vuonna 1991 F1-debyyttinsä tehnyt Mika Häkkinen, ei saanut unelmansa toteuttamiseen vetoapua vuoden 1982 maailmanmestarilta Keke Rosbergilta. Salon tuoreesta elämäkertakirjasta Mika Salo – Elämäni (Readme.fi) käy ilmi, miten hän sai uransa alkutaipaleella tuntuvaa taloudellista tukea edesmenneen teollisuusneuvoksen Juha Parmasuon Teräsjousi-firman kautta, ja myöhemmin oma, merkittävä roolinsa oli myös Juhani Ruususella, joka ajoi 1960-luvulla kilpaa Rosbergin isän Lars-Erikin kanssa.


Kimi Räikkönen nähnyt koko ajan tallikaverinsa vauhdin: ”No en tiedä, onko kehittynyt”

MTV 06:29 12.07

Kimi Räikkösen mielestä on ollut vain ajan kysymys, milloin Alfa Romeon tallikaveri Antonio Giovinazzi alkaa löytää suuntansa ensimmäisellä kokonaisella F1-kaudellaan.


3 vuotta erottavat netti­pornon hulppea rystynosto jopa poliisin JYP tulikuumista kuumempi Todistusaineistoon

Hot topics