Olympiavoittaja Pertti Ukkolalle kunniaa – valittiin kansainvälisen painiliiton hall of fameen

iltasanomat 14:57 14.09

Pertti Ukkola paini olympiavoiton lisäksi MM- ja EM-kultaa.


Venäjä hamuaa EM-kultaa suomalaisen huippuluotsin johdolla – "Valmentajan otettava iso rooli"

MTV 08:09 12.09

Venäjän lentopallomaajoukkueen ensi vuoden Tokion olympialaisiin johdattanut Tuomas Sammelvuo lähtee miehistöineen luottavaisin mielin tänään käynnistyviin Slovenian EM-kisoihin.


Mira Potkosen jalat eivät olleet enää liikkua, EM-kultaa tuli: "Tämä on kolme minuuttia sinun elämästäsi"

MTV 21:43 31.08

Mira Potkosen taktiikka piti, ja hän uusi nyrkkeilyn 60-kiloisten Euroopan mestaruuden kukistamalla hurjan iskumyllyn jälkeen loppuottelussa Ranskan Maiva Hamadouchen kaikin tuomariäänin Espanjassa käytävissä EM-kisoissa.


Mira Potkonen uusi EM-tittelinsä – voitti ranskalaisvastustajansa kaikin tuomariäänin

iltasanomat 20:55 31.08

Mira Potkonen juhlii 60-kiloisten sarjan nyrkkeilyn EM-kultaa.


Nyrkkeilijä Mira Potkoselle EM-kultaa!

iltalehti 20:43 31.08

Mira Potkonen on voittanut kultaa nyrkkeilyn EM-kilpailuissa Espanjassa. Potkosella oli finaalissa vastassa ranskalainen Maiva Hamadouche. Suomalainen otteli fiksusti ja iski tarvittavat osumat ärhäkän Hamadouchen puolustuksen petettyä.


Se on siinä: Mira Potkonen iski EM-kultaa!

MTV 20:38 31.08

Mira Potkonen on voittanut nyrkkeilyn EM-kultaa Espanjassa naisten 60 kilon sarjassa. Euroopan mestaruus on suomalaistähdelle toinen perättäinen.


Ruotsin tähtijuoksijaa haukuttiin pulskaksi – avautuu nyt ”äitimahastaan”: ”En näytä tyypilliseltä naisyleisurheilijalta”

iltalehti 06:09 29.08

Moa Hjelmer on kehopositiivisuuden sanansaattaja. Ruotsalainen pikajuoksija Moa Hjelmer nousi yleisurheilukansan kaapin päälle vuonna 2012, kun hän voitti Helsingissä 400 metrillä EM-kultaa. Huippusuoritusta ennen Hjelmerin vartalosta naljailtiin.


Suomen entinen pikajuoksutähti on innoissaan nuorten esiinmarssista – nostaa myös konkarit esiin: ”Eivät ole antaneet periksi”

iltalehti 20:39 28.08

Pikajuoksun nuorten EM-mitalisti Johanna Manninen uskoo, että Suomessa ollaan nyt oikealla tiellä. Johanna Manninen voitti urallaan muun muassa sadan metrin ja 4x100 metrin kultaa vuoden 2007 universiadeista. Hänellä on myös kaksi nuorten EM-kultaa. Entinen pikajuoksija myy nykyään ulkoliikuntavälineitä, joten urheilu ei ole kadonnut elämästä mihinkään. Manninen seuraa yleisurheilua kuitenkin vähemmän kriittisellä tavalla kuin oman uran aikana.


Suomalainen kuulantyönnön arvokisavoittaja avaa huhuja jenkkien douppaamisesta – hämmästelee kansainvälistä muutosta: "Kyllä se on oikeastaan hirvittänyt"

MTV 08:10 18.08

Kuulantyönnön sisäratojen EM-kultaa vuonna 2000 voittanut Timo Aaltonen kertoo, ettei hänelle tultu koskaan tarjoamaan dopingia. Hän ei kuitenkaan ollut tiettyjen maiden suhteen sinisilmäinen – epäilyt kohdistuivat muun muassa Yhdysvaltoihin.


Suomen naisille EM-kultaa amerikkalaisessa jalkapallossa

yle 23:47 17.08

Suomen naiset veivät Euroopan mestaruuden niukasti ennen Britanniaa.


MM-hopeaa! Eveliina Saloselle historiallinen mitali frisbeegolfissa

yle 21:25 17.08

Aiemmin urallaan jo frisbeegolfin EM-kultaa juhlinut Eveliina Salonen saavutti nyt MM-hopean.


Frisbeegolfin MM-hopeaa! Eveliina Saloselle historiallinen mitali

yle 21:25 17.08

Aiemmin urallaan jo frisbeegolfin EM-kultaa juhlinut Eveliina Salonen saavutti nyt MM-hopean.


Oleksii, 13, voitti historiallisesti EM-kultaa uimahypyissä – toiseksi tullut yli kymmenen vuotta vanhempi

iltasanomat 21:55 13.08

Oleksii Sereda voitti uimahyppyjen EM-kultaa historian nuorimpana 10:n metrin hypyissä.


Vasta 13-vuotias sensaatio voitti EM-kultaa – nuorin voittaja koskaan aikuisten tasolla

MTV 17:00 13.08

Ukrainan Oleksii Sereda voitti uintihyppyjen EM-kultaa 10 metrin kilpailussa. Hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin voittaja 13 vuoden ja seitsemän kuukauden iässä.


Mahtava kuva palkintopallilta! EM-kultaa voittanut teini teki historiaa – ulkonäössä huvittava ero kilpakumppaneihin

iltalehti 20:21 12.08

Ukrainalaissensaatio lunasti myös paikan Tokion olympialaisiin. Vasta 13-vuotias Oleksii Sereda voitti kymmenen metrin kilpailun EM-kultaa sunnuntaina Kiovassa. Ukrainalaisesta tuli samalla lajin nuorin Euroopan mestari. Hopealle nousi Ranskan Benjamin Auffret, 24, joka on siis yhdeksän vuotta Seredaa vanhempi. Pronssilla oli puolestaan Venäjän Ruslan Ternovoi, 18.


Minä vuonna Janne Holmen juoksi maratonilla EM-kultaa? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:59 29.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minä vuonna Rovaniemen Palloseura on perustettu? 2) Mikä maa on miesten lentopallon hallitseva maailmanmestari?


Ranskalais-suomalainen Marcus, 13, voitti kartingin EM-kultaa! Kimi Räikköseltä nimensä saanut kuski hopealla

iltasanomat 16:38 21.07

Sinivalkoinen kypärä päässään ajava Marcus Amand pääsi juhlimaan kartingin juniorien EM-kultaa sunnuntaina. Tuukka Taponen putosi EM-mitaleilta.


3,4 hakee jatkoa puheenjohtajana Kriteriumin karsinnat ja puhutaan vaihtoehtoisista totuuksista” yhä huulta ympärillä kiihtyy ympärillä kiihtyy –

Hot topics