Upea video Australiasta – tämän jälkeen on pakko varata matka

stara 18:40 27.09

Australia on omintakeinen maa, jossa on riittämiin kuivia maita ja


Miljoonat koululaiset ympäri maailmaa vaativat tänään ilmastotoimia päättäjiltä – ”Valtameret nousevat, ja niin nousemme mekin!”

iltasanomat 11:05 20.09

Perjantaina ainakin 150 maassa järjestettävät koululaisten ilmastolakot käynnistyivät yöllä Suomen aikaa Australiasta ja Aasiasta.


Keihäänheiton kääpiösarjalaisesta tuli tähti: ”Patukkamainen tyyppi, vähän tulee Jorma Kinnunen mieleen”

iltalehti 09:40 30.08

Taiwanin Chao-Tsun Cheng teki asiantuntijoihin vaikutuksen heittokädellään ja juoksuvoimallaan. On ollut kenialaista, egyptiläistä ja trinidadilaista keihäänheiton arvokisamitalistia tällä vuosikymmenellä. Pohjois-Amerikasta ja Australiastakin on tullut kovia miehiä. Nyt keihäsmaailman huipulla on herra Aasiasta: Taiwanin Chao-Tsun Cheng, 25.


Andy, 56, herättää ihmetystä treenaamalla surffausta Vantaanjoessa: "Toivoisin, että Suomessa olisi aaltoja – mutta hei, se on kuitenkin vettä!"

MTV 06:36 27.08

Australiasta Suomeen elämänsä rakkauden perässä. 24 talvea sitten tänne asettunut Andy Darlington treenaa nyt surffausta Vantaanjoella.


Valjaista vapautetusta maitovalaasta tuli turistinähtävyys – Hvaldimir hurmaa ihmisiä päivittäin Hammerfestin satamassa

yle 14:10 11.07

Valaan houkuttelemana Pohjois-Norjaan on matkustanut ihmisiä Australiasta saakka.


Australiasta löydetty hyönteislaji nimettiin Game of Thrones -pahiksen mukaan – muuttaa toiset ötökät käveleviksi zombeiksi

yle 09:02 02.07

Uudella kimalaiskärpäslajilla on yhtäläisyyksiä mystisen Yön kuninkaan kanssa.


Boris Johnson: Britannian otettava maahanmuuton malli Australiasta

iltasanomat 03:14 27.06

Pääministeriksi pyrkivä Boris Johnson sanoo olevansa avoin ulkomaiselle osaamiselle ja maahanmuutolle, mutta sen täytyy olla kontrolloitua


Näkökulma: Kumikuningas hallitsee myös F1-sarjaa - Valtteri Bottas kadotti ratkaisevan etunsa

iltalehti 07:07 25.06

Valtteri Bottas ei häviä vauhdissa Lewis Hamiltonille, mutta nastolalaisella on vakava ongelma renkaitten kanssa, kirjoittaa Janne Palomäki. Kuluvan F1-kauden alkupuolella puhuttiin paljon Bottas 2.0:sta. Pari kautta täysin Lewis Hamiltonin jalkoihin jäänyt nastolalaiskuski oli vihdoin oppinut pistämään kampoihin. Australiasta irtosi kauden avausvoitto dominoivan esityksen jälkeen. Suomalainen kruunasi ylivoimansa kirjauttamalla vielä bonuspisteen kisan nopeimmasta kierroksesta.


Tiesitkö? Joensuussa järjestetään heavyneulonnan MM-kisat

iltalehti 13:38 22.06

Heavyneulonnan MM-kisat kajahtavat käyntiin heinäkuussa. Pidätkö raskaasta musiikista ja neulomisesta? Tässä on sinulle tapahtuma. Suomessa järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa koskaan heavyneulonnan MM-kisat. Semifinaaleihin kilpailijoita ilmoittautui monesta maasta. Heavyneulonnan taituriksi löytyi halukkaita Alankomaista, Australiasta, Iso-Britanniasta, Japanista, Latviasta, Meksikosta, Ruotsista, Saksasta, Tanskasta, Valko-Venäjältä, Venäjältä, Yhdysvalloista sekä Suomesta, tapahtuman sivuilla kerrotaan.


Opaalikaivoksesta löydetyt fossiilit ovat sekä dinosauruksia että jalokiviä

yle 21:03 17.06

Australiasta ei ole aiemmin saatu yhtä varmaa näyttöä dinosaurusten laumaelämästä.


Huimaa draamaa MM-futiksessa! Italia yllätti Australian lisäajan maalilla, Juventus-tähti iski kaksi osumaa – katso huippuhetket

yle 16:10 09.06

Barbara Bonansea puski Italian voittoon Australiasta lisäajan viime hetkillä. Katso ottelun huippuhetket kuvaa klikkaamalla!


Kovaa luottoa tyttäreen! Ranskan avointen superyllättäjän vanhemmat uhrasivat välierän ja lensivät Australiasta Lontooseen finaaliin

MTV 11:25 08.06

Australialainen tennisihme Ash Barty selviytyi yllättäen Ranskan avointen finaaliin. Vanhemmat olivat halunneet nähdä välieräottelun, mutta he ottivat riskin ja missasivat välierän nähdäkseen tyttärensä finaalin Marketa Vondrousovaa vastaan. 


Kahdeksan vuorikiipeilijää kateissa Himalajalla – Viimeinen viesti: He yrittävät kohti kiipeämätöntä huippua

yle 20:38 01.06

Kadonneessa ryhmässä on kiipeilijöitä Britanniasta, Yhdysvalloista, Australiasta ja Intiasta.


Helsingin Oodi ehdolla maailman parhaaksi uudeksi yleiseksi kirjastoksi

yle 14:42 28.05

Muut ehdokkaat tulevat Australiasta, Hollannista ja Uudesta-Seelannista.


Hölsä loppukirin, kärsivällisyys palkitsi MV-julkaisun naiset Kim Jong-unin Paavo Hölsä poliisi ryhtyy säikyttelemään syystä” väisteli lain kouraa – pelottava ”Torjunta

Hot topics