Vain elämää -ohjelma jatkuu syksyllä! 10-vuotisjuhlakaudella mukana kahdeksan suosikkiartistia iltalehti 10:00 15.05

Artistit esittävät toistensa kappaleita tuttuun tapaan Satulinnassa. Ohjelman kymmenes kausi esitetään Nelosella syksyllä. Suosittu musiikkiohjelma Vain elämää saa jatkoa syksyllä Nelosella. Juhlavuoden kunniaksi Satulinnan takkahuoneen pöydän ympärille kokoontuu peräti kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia. Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa. Satulinnan rantasaunalla kuullaan tulkintoja koko kansan tuntemista kappaleista, ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.


Vaatimukset Madonnan Euroviisu-esiintymisen perumiseksi jatkuvat – Laulaja: Rukoilen rauhan puolesta yle 16:55 14.05

Muun muassa useat palestiinalaisartistit ovat vedonneet yhdysvaltalaistähteen, jotta tämä ei esiintyisi Israelissa järjestettävässä laulukilpailussa.


Tässä ovat Suomen Spotifyn striimatuimmat äitiartistit - yllättävä nimi kärkikolmikossa iltalehti 20:54 12.05

Spotify juhlistaa äitienpäivää ja äitejä nostamalla esiin suosituimmat äitiartistit. Suomessa Spotifyn striimatuin äitiartisti on Anna Puu. Tänä vuonna Puu palkittiin kolmatta kertaa Vuoden naissolisti -Emmalla sekä Vuoden pop -Emma-palkinnolla. Toiseksi striimatuin äiti Suomen Spotifyssa on Vesala. Hän sai tänä vuonna Vuoden albumi -Emman.


kaupungilta ennätys­surkea tulos Pubikiekkoilijoiden toistuvat Tapparan tuleva joukkue Tuomarille lähetettiin postipaketissa työnsä valmiiksi ”Soitin ja kysyin”

Uutiset