Adi L Hasla rikkoi Suomen Spotify-ennätyksen stara 19:30 25.05

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 25.05

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen


Terhi Kokkosen kotiin passitus tuli yllätyksenä muille Vain elämää -tähdille – näin he kommentoivat ”hämmentäviä hetkiä” kuvauksissa: ”Tosi kurjaa, että se meni siihen” iltasanomat 13:23 22.05

Vain elämää -artistit kertovat Radio Aallon haastattelussa, että heidät pidettiin pimennossa siitä, miksi Kokkonen lähetettiin kotiin. Kaikki kuitenkin aistivat kuvauksissa muuttuneen tunnelman.


Arttu Wiskari kieltäytyi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta: ”Se on niin vaativa” iltalehti 15:12 20.05

Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpaillut Wiskari ei ole suostunut kilpailijaksi tanssiparketille - ainakaan vielä. Tällä viikolla Vain elämää -musiikkiohjelmassa nähtiin Arttu Wiskarille merkittäviä tulkintoja, kun muut ohjelman artistit tekivät omat versionsa hänen kappaleistaan. - Oli hassua olla pöydän päässä, eikä vetää mitään. Pystyi vaan juomaan viiniä ja fiilistelemään.


Vain elämää: Arttu Wiskarin aktiviteetti iskee Aki Tykille lapsuuden trauman päin pläsiä iltalehti 13:32 18.05

Vain elämää ohjelmassa tempaudutaan jääkiekon pauloihin - tosin ilman jäätä, luistimia ja kiekkoa. Vain elämää -ohjelmassa vieteään tällä viikolla Arttu Wiskarin päivää. Perjantain illallisjaksossa Wiskari pistää artistit pelaamaan jääkiekkoa, sillä mies kertoo olevansa intohimoinen penkkiurheilija. Hän kannattaa IFK-joukkuetta. Porukka jaetaan joukkueisiin ja he pukeutuvat autenttisiin pelipaitoihin. Wiskarin IFK-jengissä pelaavat lisäksi Sani ja Mira Luoti.


Vain elämää -artistien liikenneonnettomuudet - Happoradion rumpalin mersu päätyi lunastukseen, Vesala tunaroi äiti kyydissään iltalehti 18:59 17.05

Vain elämää -ohjelman artistit intoutuvat jakamaan liikenneonnettomuustarinoitaan ohjelmassa. Vain elämää -ohjelmassa vietetään tällä viikolla Arttu Wiskarin päivää. Torstain jaksossa aamupalan jälkeen artistit tempautuvat juttelemaan keikkaelämästä. Artistit saavat toisiltaan vertaistukea siinä, kuinka raskasta rundaaminen ympäri Suomen toisinaan on. Sani ryhtyy laskeskelemaan, montako kilometriä hänen autonsa mittariin voi yhden päivän aikana kertyä. - Suhaamisen määrä on järjetön. Saatan ajaa päivässä 800 kilsaakin, Sani toteaa.


Arttu Wiskari varasti koulun omaisuutta, ryöstösaalis paljastui - pyytää anteeksi tekojaan Vain elämää -ohjelmassa iltalehti 00:54 15.05

Vain elämää -ohjelmassa vietetään tällä viikolla Arttu Wiskarin päivää. Torstain Vain elämää -jaksossa artistit nauttivat lounasta pöydän päähän istuvan Arttu Wiskarin kanssa. Mies kertoo olleensa lapsena vauhdikas tapaus. Hänestä ei kuulemma saanut onnistuneita valokuvia, kun hän halusi aina vilautella niissä takalistoaan. Nostalgisissa inserttikuvissa nähdäänkin kieltään näyttävä pikkupoika-Wiskari. Aki Tykki yllättää Wiskarin kaivamalla esiin astian, joka on täynnä metallisia pyöreitä esineitä.


Vain elämää: Arttu Wiskari käännytettiin levy-yhtiöstä - laukoo suorat sanat haukkujilleen: ”En mene työpaikalle aukomaan, että v*ttu sä oot ruma jätkä” iltalehti 07:16 14.05

Arttu Wiskari avautuu saamastaan asiattomasta ulkonäkökeskeisestä palautteesta omana päivänään Vain elämää -ohjelmassa. Tällä viikolla Espanjan Mondan linnassa vietetään Arttu Wiskarin päivää. Torstain lounasjaksossa Wiskari taustoittaa tietään laulajaksi. Artistit näkevät nostalgista kuva- ja videomateriaalia rasavillistä Wiskarista pikkupoikana. Otoksissa hän irvistelee ja näyttää kieltä. - Ei mua voinut kuvata ollenkaan, kun näytin aina persettä, Wiskari naurattaa pöytäseuruetta.


Arttu Wiskarin Minä suojelen sinua kaikelta -tulkinta herkisti artistit – ”Tuli ikävä omia lapsia” iltasanomat 21:10 11.05

Arttu Wiskari esitti Ultra Bra -hittiä tunteiden vallassa.


Tv:n miljoonayleisö vaihtui satapäiseen kiekkofaniryhmään - Tami Tamminen rinnastaa itsensä Dannyyn: ”Me artistit eletään esiintymisen tuomasta energiasta” iltalehti 22:16 10.05

Turkulainen on Herningissä suomalaisen lätkäbaarin pääesiintyjä. Iso valkoinen tila-auto saapuu tanskalaisen hotellin pihaan. Kyytiin nousee tuttu hahmo. - Kuski on absoluuttinen ammattimies. Sanoin, etten tiedä, miten kiittäisin kyydeistä, joten lue tämä. Annoin hänelle kirjani Aurinkokuningas. Seuraavana aamuna hän tuli vedet silmissä kiittämään ja kertoi, että jumalauta, kirja on kova juttu, Juhani Tamminen, 67, kertoo.


Vain elämää - Terhi Kokkonen romahti kyyneliin intiimistä syystä iltalehti 19:47 10.05

Terhi Kokkosta Vain elämää -jakson laulut eivät itketä, sen sijaan hän romahtaa kyyneliin intiimistä syystä. Videolla Terhi Kokkonen käy läpi sitä, mikä johti hänen poistamiseen Vain elämää -sarjasta. Vain elämää -sarjassa artistit usein liikuttuvat kyyneliin, kun he kuulevat toisten versioimia kappaleita.


Siiri Nordin kertoo, miksi artistit retkahtavat huumeisiin - ”Itse olen mielelläni humalassa” iltalehti 20:45 09.05

Muusikko Siiri Nordin käyttää alkoholia, nikotiinia ja kofeiinia, mutta huumeisiin hän ei halua koskea. Videolla Siiri Nordin kertoo, miksi niin moni artisti käyttää huumeita ja mitä hän itse ajattelee huumeiden käytöstä. Kovassa pyörityksessä Killer-yhtyeen huippusuosion aikana ollut ja soolouraakin tehnyt Siiri Nordin tietää, miten rankkaa artistin elämä on. Nordin vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Laura Voutilainen paljastaa Arto Nybergin ohjelmassa, miten tienaa Mamma Mia! -musikaalista: ”Tämä on päätyöni” iltalehti 19:56 06.05

Laura Voutilainen tähdittää Mamma Mia -musikaalia, jota on esitetty yli 400 eri kaupungissa. Laulaja Laura Voutilainen, 42, on ollut jo toistakymmentä vuotta Suomen artistitaivaalla. Uraan on mahtunut niin tanssilavoja, konserttisaleja kuin musikaalejakin. Tänä keväänä artisti nähdään suositussa Mamma Mia! -musikaalin pääosassa, jota on esitetty yli 444 eri maassa. Voutilainen saapui Arto Nybergin vieraaksi ohjelmaan suoraan näytöksestä. Voutilainen esittää musikaalissa pääroolia, eli Donnaa, jonka lapsi on menossa naimisiin. Donna ei ole varma lapsensa isästä, joten hän kutsuu häihin kolme eri vaihtoehtoa. - Minua suositeltiin rooliin, mutta kävin samat koelaulut, mitä kaikki muutkin, Voutilainen kertoo Nybergille.


Lauri Tähkä oikeasta nimestään: "Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi" mtv 08:15 01.05

Alasti-klubilla kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä. Subilla 1.5. klo 21 nähtävässä jaksossa Lauri Tähkä kertoo avoimesti muun muassa ristimänimestään.


Vain elämää saa jatkoa - uusi kausi nähdään syksyllä iltalehti 13:20 26.04

Suosittu Vain elämää jatkuu syksyllä. Uuden kauden artistin julkistetaan myöhemmin. Suositun Vain elämää -ohjelman 8. kausi alkaa televisiossa huomenna. Nelonen ilmoitti tänään, että ohjelma saa jatkoa ja 9. kausi tullaan näkemään ruuduissa ensi syksynä. Uusi kausi kuvataan jälleen Hirvensalmen Satulinnassa. Mukana olevat artistit julkistetaan myöhemmin.


Hymyilevä Sillanpää tupakalla konserttitalon edessä: ”Tulee toimittaja, pitää mennä” iltalehti 18:00 14.04

Jari Sillanpää saapui Kajaaniin hyväntuulisena. Hyväntuulinen ja nauravainen Jari Sillanpää laskeutui Helsingin-koneesta Kajaaniin ja aloitti konserttiharjoitukset kello 17.30. Muutamaa minuuttia ennen harjoituksia mies tuprutteli hymy kasvoillaan Kajaanin iltapäivän auringossa Kaukametsän konserttitalon ovella, mistä artistit ja esiintyjät kulkevat. Kun Sillanpää huomasi Iltalehden toimittajan, hän tumppasi savukkeen.


Vain elämää -sarjan tekotapa yllätti Terhi Kokkosen: muut artistit täysin eri linjoilla – ”Niistä aiheista ei olisi tarvinnut puhua” iltasanomat 20:31 11.04

Terhi Kokkonen keskeytti Vain elämää -ohjelman kuvaukset, koska koki ohjelman konseptin sotivan omia arvojaan vastaan. Muut tämänvuotiset artistit kertovat nyt, miten he kuvaukset kokivat.


Vain elämää -artistit paljastavat Terhi Kokkosen potkujen salatut taustat: Keskeytyksiä, odottelua, salaisia keskusteluja tuotannon kanssa iltalehti 20:55 10.04

Vain elämää -artisteille Terhi Kokkosen lähtöpassit eivät lopulta tulleet yllätyksenä. Vain elämää -sarjan kahdeksannen tuotantokauden kuvauksissa tapahtui odottamaton käänne, kun laulaja Terhi Kokkonen passitettiin kesken kuvausviikon pois Mondan linnasta, Espanjasta. Danny, Kasmir, Aki Tykki, Mira Luoti, Sani ja Arttu Wiskari jäivät viidennen kuvauspäivän jälkeen jatkamaan, kun yksi oli joukosta poissa. Nyt Vain elämää -tähdet avautuvat Iltalehdelle siitä, mitä heidän mielestään kuvauksissa tapahtui.


Vain elämää: Näissä jaksoissa Terhi Kokkonen on mukana - missaa Aki Tykin ja Sanin päivät iltalehti 15:03 10.04

Laulaja poistettiin ohjelman kuvauksista viidennen päivän jälkeen. Laulaja Terhi Kokkonen astui tänään median eteen, kun hän ja muut Vain elämää -artistit osallistuivat ohjelman tiedotustilaisuuteen. Kokkonen poistettiin kuvauksista viidentenä kuvauspäivänä ja kolmena viimeisenä päivänä mukana olivat enää Danny, Arttu Wiskari, Sani, Mira Luoti, Aki Tykki ja Kasmir. Nelonen julkisti tänään uuden kauden jaksojärjestyksen. Samalla selvisi, että Kokkonen on mukana ohjelman viidessä ensimmäisessä jaksossa. Hänen oma artistipäivänsä ehdittiin kuvata, ennen kuin tuotantoyhtiö päätti hänen poistamisestaan.


Vain elämää -tiedotustilaisuus alkamassa - mukana myös kuvauksista poistettu Terhi Kokkonen iltalehti 12:03 10.04

Nelosen suosikkiohjelman tulevan tuotantokauden artistit tapaavat mediaa Helsingin Kalastajatorpalla. Nelosen Vain elämää -ohjelman tulevan tuotantokauden lehdistötilaisuus alkaa Helsingin Kalastajatorpalla tänään tiistaina puolenpäivän aikaan. Paikalla ovat Danny, Sani, Arttu Wiskari, Kasmir, Aki Tykki, Mira Luoti - sekä potkut saanut Terhi Kokkonen. Tilaisuudessa lehdistölle näytetään kurkistus tulevaan kauteen ja ohjelman laulajat kertovat kokemuksiaan kuvauksista. Iltalehti ja IL-TV ovat paikalla haastattelemassa Kokkosta ja muita Vain elämää -artisteja.


Bottaksen kanssa CMorelle Elo varoittaa epäiltyä ”isolla väellä” eron koittaessa haudalla ja ihmettelimme, historian suurin potti kävellyt Alan Lotossa ennätyspotti murskaksi huipputuloksella 85,46! poliisi etsii kahta poliisioperaatio – Poliisi rahallisesti salliva Suomen keihään superlupaukselta täydellistä loppua – tylytti Viasatilla ”Mitä – kyyneleitä,

Uutiset