Kihlaushuhut kuumenevat: Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas heittää lisää vettä myllyyn

iltalehti 09:13 07.09

Alexandra Escat lisäsi julkaisemaansa kuvasarjaan sormus-emojin ja vihjaili siitä, miten ”asiat käyvät toteen”. Näyttelijä Jasper Pääkkösen ja espanjalais-filippiiniläisen mallirakkaan, Alexandra Escatin, kihlaushuhut käynnistyivät torstaina. Jasper nimittäin jakoi Instagramissaan spekulaatiot vauhtiin ryöpsäyttäneen kuvan. Kuvassa pariskunta suutelee autiomaassa, jossa hiekka näyttäisi jatkuvan silmänkantamattomiin. Pääkkösen kuvatekstistä käy ilmi, että bilevaatteisiin pukeutunut pariskunta on ikuistanut hellän hetkensä Yhdysvaltojen Nevadassa. Kuva on napattu Black Rockin aavikolla, jonne on pykätty pystyyn Burning Man -festivaalit.


Jasper Pääkkönen julkaisi intiimin kuvan Alexandra-rakkaansa kanssa – kommenttikenttä räjähti

mtv 07:43 06.09

Jasper Pääkkönen poseeraa tuoreessa kuvassa naisystävänsä Alexandra Escatin kanssa häntä suudellen.


Jasper Pääkkönen romanttisessa kuvassa Alexandra-rakkaansa kanssa - harvinainen kuva käynnisti kihlausspekulaatiot

iltalehti 21:32 05.09

Näyttelijä Jasper Pääkkönen tunnelmoi sosiaalisessa mediassa yltiöromanttisella kuvalla. Yhdysvalloissa uraa luova näyttelijä Jasper Pääkkönen julkaisi Instagram-tilillään torstai-iltana kauniin yhteiskuvan espanjalais-filippiiniläisen mallirakkaansa Alexandra Escatin kanssa. Kuvassa pariskunta suutelee autiomaassa, jossa hiekka näyttäisi jatkuvan silmänkantamattomiin. Pääkkösen kuvatekstistä käy ilmi, että bilevaatteisiin pukeutunut pariskunta on ikuistanut hellän hetkensä Yhdysvaltojen Nevadassa. Kuva on napattu Black Rockin aavikolla, jonne on pykätty pystyyn Burning Man -festivaalit.


Jasper Pääkkönen julkaisi lemmekkään kuvan Alexandra-rakkaansa kanssa – kommenttikenttä täyttyi onnitteluista

iltasanomat 20:50 05.09

Pariskunta poseeraa Pääkkösen uudessa Instagram-kuvassa keskellä autiomaata.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas julkaisi lumoavan kauniin kuvan Mikkelistä – ”Voin kutsua tätä paikkaa kodikseni”

iltasanomat 17:49 14.08

Malli Alexandra Escat kirjoittaa Instagramissa nauttivansa suunnattomasti Suomen luonnosta ja rauhallisuudesta.


Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat rakastui Suomeen: ”Voin kutsua tätä paikkaa myös kodikseni”

iltalehti 16:07 14.08

Näyttelijä Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat rauhoittuu Suomen luonnossa. Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat on lomaillut tänä kesänä Suomessa useamman viikon. Malli on nauttinut erityisesti suomalaisesta luonnosta. Sosiaalisessa mediassa jakamassaan videossa Escat meditoi. Videon saatetekstissä hän paljastaa viettäneensä kesät yleensä välimerellisessä ympäristössä tanssien aamusta iltaan. Erilainen kesä on tarjonnut rauhaa. – Elämässä on kuitenkin kyse tasapainosta ja tämä pohjoismaa on tarjonnut minulle kaipaamaani rauhaa. Tämä on salainen rauhoittumispaikkani... Voin kutsua tätä paikkaa myös kodikseni, Escat iloitsee. Näet julkaisun myös täältä.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas hehkuttaa Suomea: "Paikka, jota voin kutsua kodiksi"

mtv 08:29 14.08

Alexandra Escat viihtyy Suomessa.


Nooralotta Neziri kertoo tänään tv:ssä vakavasta onnettomuudesta - ”Olimme tosi pahassa hirvikolarissa”

iltalehti 08:45 04.08

Nooralotta Nezirin äiti loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, mikä jätti jälkensä myös tyttären lapsuuteen. Urheilijoita esittelevässä Tulosten takana -sarjassa tavataan tänään kaksi tekijää: Antti Ruuskanen ja Nooralotta Neziri, joka saadaan TV2:lle ensimmäiseksi. Nooralotta käy läpi lapsuutensa kertaheitolla muuttanutta vakavaa onnettomuutta. – Olimme tosi pahassa hirvikolarissa, jossa äitini vammautui tosi vakavasti. Hän sai pysyvän aivovamman, aitajuoksija kertoo toimittaja Alexandra Kral-Leszczynskille.


Siepattua Alexandraa ei otettu hätäkeskuksessa tosissaan – sitten Romanian poliisi löysi kahden teinin ruumiit

iltasanomat 22:13 28.07

Alexandra, 15, soitti kolme kertaa hätänumeroon ja kertoi hädästään. Mielenosoittajat ovat kerääntyneet kaduille Romaniassa järkyttyneinä poliisin toiminnasta.


Muistatko Tanskan entisen prinsessan Alexandran? Tällaista elämää hän elää nykyään

iltasanomat 13:38 23.07

55-vuotias ex-prinsessa erosi hiljattain, kun tämän miesystävän rikollinen menneisyys paljastui hänelle ikävällä tavalla.


Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas hehkuttaa Suomea – vei perheensä monien turistien suosimaan kesäkohteeseen: ”Historiallinen helmi”

iltasanomat 18:29 22.07

Näyttelijä Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso esitteli perheelleen suomalaista kulttuuria ja tutustutti heidät muun muassa saunaan.


Jasper Pääkkösen mallirakas toi perheensä Suomenlinnaan ja julkaisi kuvan kesäidyllistä: ”Perheeni Suomessa”

iltalehti 13:20 22.07

Linnan juhlien kuningattareksikin tituleerattu Alexandra Escat nauttii lomastaan Suomessa. Filippiiniläis-espanjalainen Alexandra Escat seurustelee suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen kanssa. Pariskunta lomailee parhaillaan Suomessa. Escat on jakanut kuvan Suomenlinnasta saatetekstein: – Perhe Suomessa. Vietämme muutamia ihania päiviä merestä, auringosta, saunasta ja nähtävyyksistä nauttien, Escat kirjoittaa. Hän myös kertoo Suomenlinnan olleen matkan kohokohta, sillä hän pitää paikan historiasta.


Norjan kruununprinssin perhe harvinaisissa kesäkuvissa - tältä prinsessa Ingrid Alexandra, 15, ja prinssi Sverre Magnus, 13, näyttävät nyt

iltalehti 15:14 13.07

Norjan kruununprinssiparin rakkaustarina on kestänyt jo 20 vuotta. Norjan kruununprinssi Haakonin puoliso kruununprinsessa Mette-Marit on seissyt miehensä rinnalla jo 20 vuotta. Pariskunta tutustui yhteisten ystävien kautta vuonna 1999 ja suhde on vain voimistunut vuosien vieriessä, vaikeasta alusta huolimatta. Mette-Maritin ja Haakonin suhdetta ei katsottu hyvällä suhteen alkaessa, sillä Mette-Marit oli yksinhuoltaja ja hänen taustaansa tavallisen perheen tyttärenä pidettiin huonona kruununprinssille. Haakon ei kuitenkaan ilkeistä puheista välittänyt, vaan avioitui rakastamansa naisen kanssa elokuussa 2001. Vuonna 2000 hovi oli jo ilmoittanut julkisesti hyväksyvänsä Mette-Maritin ja toivovansa muidenkin tekevän niin.


Jasper Pääkkönen saapui seurapiirihäihin muuttuneena – silmiinpistävä ero aiempaan tyyliin

iltasanomat 13:36 12.06

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat julkaisi seurapiirihäistä kuvan, jossa pistää silmään näyttelijän uusi tyyli.


Jasper Pääkkönen ja mallirakas Rooman ökyhäissä – hempeät kuvat aiheuttivat väärinkäsityksen: someseuraajat onnittelivat

iltalehti 09:04 12.06

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat saivat somekansan luulemaan, että kyse oli heidän häistään. Lukuisa joukko suomalaisjulkkiksia osallistui viikonloppuna räppäri Spektin eli Samuli Huhtalan ja UPM-perijätär, vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin häihin Roomassa. Mukana häähumussa oli myös näyttelijä Jasper Pääkkönen mallirakkaansa Alexandra Escatin kanssa.


Tanskan prinssi Joachim tänään 50 vuotta - harvinaisessa perhekuvassa äitipuolen käsi lepää prinssi Nikolain, 19, reidellä

iltalehti 17:27 07.06

Tanskan kuningatar Margareetan nuorempi poika, prinssi Joachim, juhlii tänään pyöreitä vuosia. Tasavuosien kunniaksi Tanskan hovi on jakanut sosiaalisessa mediassa kauniin perhekuvan, jossa synttärisankari on rakkaidensa ympäröimänä. Kuvassa ovat vasemmalta oikealle prinssi Nikolai, 19, Joachimin vaimo, prinsessa Marie Cavallier, 43, prinsessa Athena, 7, prinssi Joachim, prinssi Felix, 16, ja prinssi Henrik, 10. Joachimin vanhimmat pojat Nikolai ja Felix syntyvät tämän kariutuneesta liitosta hongkongilaissyntyisen Fredriksborgin kreivitär Alexandran kanssa. Athena ja Henrik ovat Joachimin ja Marien lapsia. Marie ja Joachim avioituivat vuonna 2008


Saksan jalkapallonaisten kohumainos loksauttaa leuat - sisältää roisin penisviittauksen

iltalehti 17:34 16.05

Saksan naisten jalkapallomaajoukkue teki Deutsche Welle -kanavan kanssa tv-mainoksen, joka on varsin räväkkää katseltavaa ja kuunneltavaa. Jalkapallon naisten MM-kisat potkaistaan käyntiin 7. kesäkuuta Ranskassa. Euroopan kestomenestyjä Saksa on toteuttanut Deutsche Welle -kavanan kanssa mainoksen, joka pohjustaa tulevaa MM-urakkaa - ja tekee sen varsin räväkästi. Videolla otetaan kovin sanoin kantaa naisten jalkapallon asemaan suhteessa miespuolisiin kollegoihin. Joukkueen pelaajat Dzenifer Marozsan, Alexandra Popp ja Melanie Leupolz kyselevät videolla, tietääkö kukaan, keitä he ovat. Lähtöoletus on, että kukaan ei tiedä.


ex-johtaja on Kolmen maan

Hot topics