Zlatan Ibrahimovic tölväisi entisen seuransa tilaa – "Surullista"

MTV 09:06 09.10

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic kritisoi entisen seuransa, Italian Serie A:ssa pelaavan AC Milanin tilaa.


Mario Balotelli leimattiin jalkapallon ongelmapelaajaksi – Huuhkajien maalivahti kertoo kokemuksensa kohutähdestä: ”Erittäin kohtelias”

iltalehti 20:22 08.10

Brescian maalivahti Jesse Joronen on aloittanut väkevästi Serie A:ssa. Jesse Joronen luonnehtii kauden alkua kelvolliseksi. –?Pitää koko ajan saada lisää pisteitä. Meidän joukkueessa ei ole mikään kriisi päällä. Koko ajan yritetään pelata paremmin ja saada myös enemmän pisteitä, Joronen sanoo Kalastajatorpalla maajoukkueen lehdistötilaisuudessa.


USA:ssa Trumpin liittolainen vaatii presidentin Syyria-päätöksen kumoamista, Grahamin mukaan kurdien hylkääminen tahraa Yhdysvaltain kunnian

yle 10:06 07.10

Turkki saattaa aloittaa pian sotilaallisen operaation Koillis-Syyriassa. Yhdysvallat on alkanut vetää omia joukkojaan pois alueelta.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Juventuksen salama-alku liikaa Interille

yle 23:50 06.10

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Fiorentina, Atalanta ja Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Punainen kortti ei hidastanut SPALia, Parma kaatui 1-0 – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:52 05.10

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voiton nappasivat SPAL, Hellas Verona ja AC Milan. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Lauri Markkanen tienaa NBA:ssa vähemmän kuin Suomen NHL-tähdet, mutta pian hän räjäyttää pankin – näin hänen palkkansa nousee lähes Kimi Räikkösen ennätyslukemiin

MTV 15:44 04.10

Chicago Bullsin suomalaistähti Lauri Markkanen tienaa NBA:ssa vielä suhteellisen matalia summia, mutta lähivuosina tilanne on muuttumassa merkittävästi. Markkasesta tulee hyvin mahdollisesti yksi historian kovapalkkaisimmista suomalaisurheilijoista.


Jesse Jorosen Brescian peli siirrettiin Serie A:ssa vastustajan seurajohtajan kuoleman takia

yle 21:15 03.10

Brescian ja Sassuolon välinen Serie A:n ottelu pelataan siirrettiin joulukuulle.


Suora lähetys: Näin USA:ssa valmistaudutaan Trumpin ja Niinistön tapaamiseen

iltasanomat 21:29 01.10

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tapaavat keskiviikkona Valkoisessa talossa. ISTV on paikalla Washington D.C.:ssä.


USA:ssa valmistaudutaan Trumpin ja Niinistön tapaamiseen

iltasanomat 21:29 01.10

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tapaavat keskiviikkona Valkoisessa talossa. ISTV on paikalla Washington D.C.:ssä.


Suora lähetys kello 21: Näin USA:ssa valmistaudutaan Trumpin ja Niinistön tapaamiseen

iltasanomat 19:21 01.10

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tapaavat keskiviikkona Valkoisessa talossa. ISTV on paikalla Washington D.C.:ssä.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Napoli kaatoi Brescian maalin erolla

yle 23:46 29.09

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Napoli, Lazio, Roma, Udinese ja Fiorentina. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit – Atalanta liian kova pala Sassuololle, Gomez hyvässä maalivireessä

yle 23:44 28.09

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voiton nappasivat Juventus, Inter ja Atalanta. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Lauri Markkaselta vaaditaan Chicagossa jo NBA-tähdistöotteluun yltämistä – kuvat: kova rääkki salilla on tuottanut tulosta: ”Tunnen itseni vahvemmaksi”

iltalehti 14:43 28.09

Lauri Markkasen kolmas kausi NBA:ssa käynnistyy muutaman viikon kuluttua kovin odotuksin. Chicagossa Lauri Markkasen ja Bullsin toisen tähtipelaajan Zach LaVinen ympärille on rakennettu vihdoin joukkue, jolta voi oikeasti odottaa jotain. Jenkkilaituri Thaddeus Youngin ja tshekkitakamies Thomas Satoranskyn hankinnat sekä lupaavan Coby Whiten varaaminen kesän NBA-draftissa luovat edellytyksiä otteluiden voittamiselle.


Trumpiin kohdistuneesta ilmiannosta tietoja USA:ssa julki – Katso nyt tiedustelujohtajan selitys kongressille, miksi hän ei kertonut siitä

yle 14:46 26.09

USA:n Kansallisen tiedustelupalvelun DNI:n johtaja Joseph Maguire on maan johtava tiedusteluviranomainen.


Rekkakuski munasi USA:ssa: Yli 136 000 kananmunaa päätyi kokkeliksi tielle

iltasanomat 12:07 26.09

Kuski ei itse huomannut lastinsa purkautumista.


Synkkä kolmikko saapui Nixonin luo kertomaan, että peli oli pelattu – näin virkasyytteitä on aiemmin USA:ssa viety läpi

iltasanomat 07:43 26.09

Donald Trump on vasta neljäs virkasyyteprosessin kohteeksi joutunut Yhdysvaltain presidentti.


Inter jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Lazion – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 00:05 26.09

Serie A:ssa pelattiin seitsemän ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Atalanta, Fiorentina, Inter, Parma, Lecce ja Cagliari. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Tapio Suominen paljastaa elämäkerrassaan: Petteri Ahomaan imitaatio hienolla illallisella USA:ssa meni liian pitkälle – ”Täydellinen hiljaisuus laskeutui saliin”

iltalehti 17:36 25.09

Tapio Suominen muistelee elämäkerrassaan Petteri Ahomaan edesottamuksia Atlantan olympialaisissa. – Atlantan olympialaiset olivat minulle Petteri Ahomaan kisat. Näin Tapio Suominen alustaa kaksi elämäkerrastaan löytyvää tarinaa, joissa Ahomaa, Ylen silloinen olympiastudioisäntä, esiintyy.


julki poliisin uhrissa oli vain

Hot topics