Otteluseuranta: | Yli neljätuhatta katsojaa juhli, kun KalPa voitti avausottelun

lähde: Savon Sanomat 04:06 16.03

Kuopiolainen KalPa aloitti jääkiekon Liigan pudotuspelit komealla voitolla, kun se kuittasi vaasalaisen Sportin kotihallissaan luvuin 4–1 (0–0, 1–1, 3–0).

Yli 700 liigaottelun Erik Riska jättää jään ehkä jo tänään – tuplamaisterille koulutus on turva, jota hän suosittelee muillekin kiekkoilijoille

lähde: yle 12:02 12.03

Vaasan Sportin ennätysmies Erik Riska jättää jääkiekkokaukalot tuplamaisterina. Riskan uran viimeinen ottelu pelataan ehkä tänään tiistaina kotihallissa Ässiä vastaan.

Bine Maši?in sopimus purettu Sportin kanssa

lähde: jatkoaika.com 13:06 05.01

Vaasan Sportin ja Bine Maši?in tiet erkanevat yli kahden vuoden yhteistyön jälkeen.

Tappara kaatui jäähyihin – Sport vei yllätyspisteet Tampereelta

lähde: jatkoaika.com 22:02 28.12

Tapparan ja Sportin välisen kamppailun ratkaisuhetket nähtiin päätöserän loppupuoliskolla kirvesrintojen otettua nopeaan tahtiin viisi kahden minuutin rangaistusta. Tamperelaisten jäähyillessä Sportin ...

Kolmetoista sekuntia ylivoimaa riitti Tapparalle vierasvoittoon – Rönni palasi kokoonpanoon

lähde: Savon Sanomat 03:15 25.11

Sportin ja Tapparan välinen jääkiekkoliigan ottelu ei perjantaina tarjonnut kahden ensimmäisen erän aikana yhtään jäähyä tai maalia.

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 25.11

Kierrosraportti: Jukurit selätti Sportin, JYPin ylivoima oli jälleen rautaa

lähde: jatkoaika.com 22:06 30.09

Lauantain Liiga-kierroksella nähtiin paljon maaleja ja tiukkoja kamppailuja. Pelicans otti maistuvan vierasvoiton Helsingistä, Jukurit nollasi Sportin ja JYPin ylivoima jatkoi kovia tehojaan.