Markkanen joukkueensa tehokkain – Utah Jazz hehkutti tähteään hassulla suomen kielellä

lähde: Keskisuomalainen 03:09 04.11

Markkasen kolmosilla Jazz pääsi Orlandon ohi pisteellä, kun pelikellossa oli vain 20 sekuntia aikaa. Ottelun tehopelaaja Bancheron kori vei voiton vieraille.

Hyppysissä ollut kotivoitto lipesi käsistä viimeisen kymmenen minuutin aikana | Keskipohjanmaa

lähde: Keski Pohjanmaa 03:07 22.10

Pelikellossa vajaat 50 minuuttia ja tulostaululla kotijohto 5–3. Turhautunut vastustaja ottaa tyhmän jäähyn ja Nibacos ylivoimalle. Sitä kestää 40 sekuntia, kunnes L...

Lähtö lähemmäksi lisäajalla - KPV:n johtoasema kääntyi tappioksi 90 minuutin jälkeen | Keskipohjanmaa

lähde: Keski Pohjanmaa 03:07 03.09

Pelikellossa 90 minuuttia ja kotijoukkueella kaikki hyvin. Ekenäs IF oli kärsimässä ensimmäisen tappion sitten seitsemän edellisen pelin, mutta onnistui kääntämään m...