TSN: Patrik Laineen Jets ei vielä palaa harjoitusjäälle – ei tarpeeksi pelaajia

MTV 21:48 05.06

Koronaviruksen tuomalta tauolta paluuta rakenteleva NHL-jääkiekkoliiga ilmoitti torstaina, että seurat saavat avata harjoitustilansa ja -kaukalonsa maanantaista lähtien. Kaikkialla ei paluu jäälle kuitenkaan tapahdu. Kanadalaisen TSN-sivuston mukaan muun muassa Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens eivät suunnittele harjoitusjään avaamista maanantaina. Syy on varsin yksinkertainen.


Ruotsissa alkoi harvinainen oikeudenkäynti – diplomaatti on käräjillä ensi kertaa 200 vuoteen valtion turvallisuuden vaarantamisesta

yle 19:18 05.06

Entisen suurlähettilään Anna Lindstedtin oikeudenkäynnin taustalla on muun muassa outo hotellitapaaminen ja kiinalainen liikemies väärennetyin henkilöllisyyksin.


Poikkeuksellinen vyyhti: arvokkaita kuormaimia varastettiin ja myytiin eteenpäin väärennetyillä papereilla – yksi työkone johdatti jäljille

yle 13:14 05.06

Poliisi on tutkinut kokonaisuutta muun muassa törkeinä varkauksina, väärennyksinä sekä törkeinä petoksina.


Pauliina Littorin jätti Ruotsin seurapiirit taakseen – nauttii elämästä Helsingissä: ”Kirjoitan erotiikkanovellia”

iltalehti 11:02 05.06

Pauliina Littorin on nauttinut kuluneen kevään rauhasta. Taideasiantuntija Pauliina Littorin, 49, muutti viime syksynä takaisin Suomeen ja odotti innolla uutta arkea Ruotsissa vietettyjen vuosien jälkeen. Kevät on ollut tänä vuonna jotain aivan muuta kuin kukaan osasi odottaa, mutta Littorin on saanut aikansa kulumaan mielekkäiden projektien parissa. Littorin kuvaa itseään introvertiksi, ja hän on aina viihtynyt hyvin myös yksin. Itsenäinen työ tutkijana ja kirjoittajana on auttanut siinä, että hän ei kaipaa jatkuvasti hälyä ympärilleen.


Vaihdoitko sinäkin bussin skootteriin? Kypärä päässä yksin kulkeminen nousi suosioon koronakeväänä – kaksipyöräisten kauppa käy hyvin

yle 05:50 05.06

Autokauppa sakkasi koronakevään aikana. Sen sijaan kaksipyöräiset ovat käyneet kaupaksi, niillä on korvattu joukkoliikennettä.


Prinssi Harry purkaa murheitaan veljelleen – prinssi Williamilta yksinkertainen neuvo

iltalehti 16:52 04.06

Prinssi Williamin ja Harryn välit ovat olleet paranemaan päin, kertoo US Weekly. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välien on aiemmin kerrottu viilenneen sen myötä, kun Harry jätti brittihovin alkuvuodesta. Yhdysvaltoihin herttuatar Meghanin kanssa muuttaneen Harryn on kuitenkin kerrottu olleen veljensä kanssa yhteydessä uudesta kodistaan, Los Angelesista käsin. US Weeklyn mukaan veljekset ovat olleet puheissa koskien esimerkiksi haasteita, joita Harry on Jenkeissä kohdannut. Lehden lähteiden mukaan esimerkiksi turvallisuutta koskevat asiat sekä julkisuus on ollut puheenaiheena kaksikon välisissä keskusteluissa. Vaikuttaa siis siltä, että Harryn kokemat haasteet ovat lähentäneet veljeskaksikkoa.


Pelko olympialaisten peruuntumisesta leijuu yhä ilmassa - Japani suunnittelee jyrkkiä toimenpiteitä "yksinkertaistettujen" kisojen järjestämiseksi

MTV 15:48 04.06

Japani tulee harkitsemaan useita erilaisia toimenpiteitä "yksinkertaistettujen" olympialaisten varalle, jottei ensi vuodelle siirrettyjä kisoja jouduta perumaan koronaviruspelkojen takia kokonaan. Asiasta uutisoi maailman suurimpiin sanomalehtiin lukeutuva Yomiuri Shimbun.


Lewis Hamilton osoitti rodullisen epätasa-arvon pomolleen yksinkertaisella kysymyksellä – "Sanoin, etten ole oikeastaan koskaan ajatellut sitä"

MTV 12:25 04.06

Mercedeksen F1-tallipomo Toto Wolff on osoittanut tukensa Lewis Hamiltonille, joka on puhunut melko raivokkaasti formulaväen hiljaisuudesta keskellä Yhdysvaltain poliisin rasismiskandaalia.


Manchester City ei ole yksin – toisellekin suurseuralle läimäistiin pelikielto Euroopan huipputurnauksiin

MTV 10:44 04.06

Turkkilaisseura Trabzonspor on saanut Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta vuoden mittaisen osallistumiskiellon Euroopan huipputurnauksiin rikottuaan taloudellisia reilun pelin sääntöjä (FFP).


Amerikan vihatuin vanki: George Floydin tappamisesta syytetyn poliisin ura ja avioliitto vaihtuivat yksinäisyyteen eristyssellissä

iltasanomat 06:02 04.06

Derek Chauvin siirrettiin sunnuntaina yhteen Yhdysvaltain tarkimmin vartioiduista vankiloista. Virallinen syy siirtoon oli koronaviruksen uhka, mutta vankilalähteiden mukaan kyse on Chauviniin kohdistuvasta hengenvaarasta.


Veljeili yksinvaltiaan kanssa ja suututti Kiinan - Adidas antoi lähtöpassit jalkapallotähdelle

iltalehti 15:09 03.06

Adidas hylkää Mesut Özilin, uutisoi Bild. Saksalaislehti Bild kertoo, että Adidas ei jatka Mesut Özilin sponsorisopimusta. Välinevalmistajajätin päätös tarkoittaa merkittävää lovea Arsenal-tähden tuloihin, sillä hän kuittasi seitsemän vuoden mittaisesta sopimuksesta 24 miljoonaa euroa.


Koronan sairastanut TIS-Vilma joutui synnyttämään yksin – muistelee nyt kokemusta: ”Elämän pelottavin hetki”

iltalehti 12:58 03.06

Pienen tyttövauvan äiti kertoo Youtube-videollaan erikoisesta synnytyksestään. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso toivottivat hiljattain tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa. Parin odotusaika oli haastava, sillä sekä Vilma että Juuso sairastivat keväällä koronavirustartunnan. Tartuntariskin vuoksi Vilma päätyi synnyttämään yksin eristyksessä. Tuoreella Youtube-videollaan Vilma kertoo, miten raskasta hänen oli synnyttää ilman kumppaninsa tukea.


Herttuatar Catherine älähti lehtijutusta – hovin lakimiehet reagoivat alle 24 tunnin sisällä: nyt katkera Meghan tilittää ystävilleen

iltalehti 07:33 03.06

Herttuatar Catherinea ei miellyttänyt brittimedia Tatlerin kirjoittama kansijuttu, jossa hänen kerrottiin uupuvan työtaakkansa alle. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn nokkapokasta ja lakijutusta brittimedia Daily Mailia kohtaan on kirjoitettu paljon aikaisemmin. Pari suivaantui kohujutuista ja esimerkiksi siitä, että lehti julkaisi Meghanin ja isän Thomas Marklen henkilökohtaista kirjeenvaihtoa. Tuolloin Meghan jäi omien sanojensa mukaan tilanteessa yksin, eikä brittihovi ollut tukemassa.


Dokumentti tänään tv:ssä: amerikkalaisteini murhasi 4-vuotiaan siskonsa - karmiva hätäkeskuspuhelu ei jätä äitiä rauhaan

iltalehti 05:58 03.06

Murhaaja perheessä -dokumentissa taustoitetaan, miten lapsen tekemä surma vaikuttaa perheenjäseniin. Helmikuussa 2007 Texasin Abilenen-kotiin saapunutta yksinhuoltajaäiti Charitya odotti lohduton näky. 4-vuotiasta Ella-tytärtä vietiin ruumispussissa pois ja esikoispoika Paris, 13, oli poliisin huostassa. Poika oli jäänyt siskonsa kanssa kotiin äidin mentyä töihin. Talossa oli ollut myös lapsenvahti, mutta Paris oli kehottanut tätä lähtemään pois. Kun sisarukset olivat kahden, poika oli ottanut veitsen ja iskenyt siskoaan sillä 17 kertaa.


Kohusarja Normaaleja ihmisiä alkaa Ylellä - nuorten seksikohtaukset vuotivat pornosivustoille

iltalehti 06:41 02.06

BBC:n Normaaleja ihmisiä -sarja on kohahduttanut seksisisällöllään. Sally Rooneyn palkittuun kirjaan perustuva, suitsutettu BBC:n 12-osainen draamasarja seuraa Mariannen (Daisy Edgar-Jones) ja Connellin (Paul Mescal) suhteen kehittymistä lukiovuosista aina yliopiston loppupuolelle. Marianne ja Connell asuvat pikkukaupungissa Irlannissa, mutta siihen yhtäläisyydet heidän välillään loppuvatkin. Connell on suosittu ja pidetty jalkapalloilija, kun taas Marianne on koulussakin yksin. Jokin epätodennäköistä kaksikkoa kuitenkin vetää yhteen. Sarja on täynnä nuoruuden kasvukipuja, nuorta rakkautta sekä surumielisyyttä ja toiveikkuutta.


Kämppikset Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö: koronakriisi toi välirikon – eivät puhuneet viikkoihin

iltalehti 19:56 01.06

Kämppiksinä asuville Niko Saariselle ja Jenna Mäkikyrölle poikkeusaika on tuonut haasteita. Alun perin Big Brotherista kuuluisuuteen nousseet ja myöhemmin monissa tosi-tv-ohjelmissa esiintyneet Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat asuneet samassa taloudessa helmikuun alusta saakka. Ratkaisuun päädyttiin, kun molemmat kokivat kämppisasumisen yksineloa mielekkäämmäksi. Alkuun yhdessä asuminen sujui kavereiden kesken leppoisasti, kun Saarinen työskenteli päivät ja Mäkikyrö illat. Poikkeustilan myötä töiden loppuminen ja lisääntynyt kotona oleilu sai kuitenkin hermot kireälle.


Suosittua neuvontasivua pitävä Rob kasvoi ilman isää ja auttaa nyt itse arjen perusaskareissa–yksinkertaisilla videoilla megasuosio

iltalehti 11:39 01.06

Rob Kenney haluaa esimerkillään auttaa nuoria erilaisissa pulmatilanteissa. Dad, How Do I -videokanavaa ylläpitää mies nimeltä Rob Kenney, joka kasvoi itse ilman isää. Videoissaan hän neuvoo sellaisissa kysymyksissä, joihin vanhemmat osaavat usein vastata. Videoissa hän neuvoo esimerkiksi puhdistamaan viemärin, ajamaan parran ja sitomaan solmion. – Yritän tehdä parhaani antaakseni käyttökelpoisia ja käytännöllisiä neuvoja monista kodin perusjutuista, Kenney kertoo tilistään somessa.


Keski-ikäinen Rob Kenney kasvoi ilman isää ja neuvoo nyt arjen perusaskareita Youtubessa –yksinkertaisilla videoilla megasuosio

iltalehti 11:39 01.06

Rob Kenney haluaa esimerkillään auttaa nuoria erilaisissa pulmatilanteissa. Dad, How Do I -videokanavaa ylläpitää mies nimeltä Rob Kenney, joka kasvoi itse ilman isää. Videoissaan hän neuvoo sellaisissa kysymyksissä, joihin vanhemmat osaavat usein vastata. Videoissa hän neuvoo esimerkiksi puhdistamaan viemärin, ajamaan parran ja sitomaan solmion. – Yritän tehdä parhaani antaakseni käyttökelpoisia ja käytännöllisiä neuvoja monista kodin perusjutuista, Kenney kertoo tilistään somessa.


Korona-ajan yllättävä sankari – ilman isää kasvanut Rob Kenney neuvoo nuorille kotiaskareita Youtubessa, yksinkertaisilla videoilla megasuosio

iltalehti 11:39 01.06

Rob Kenney haluaa esimerkillään auttaa nuoria erilaisissa pulmatilanteissa. Dad, How Do I -videokanavaa ylläpitää mies nimeltä Rob Kenney, joka kasvoi itse ilman isää. Videoissaan hän neuvoo sellaisissa kysymyksissä, joihin vanhemmat osaavat usein vastata. Videoissa hän neuvoo esimerkiksi puhdistamaan viemärin, ajamaan parran ja sitomaan solmion. – Yritän tehdä parhaani antaakseni käyttökelpoisia ja käytännöllisiä neuvoja monista kodin perusjutuista, Kenney kertoo tilistään somessa.


Korona-ajan yllättävä sankari – Rob Kenney neuvoo kotiaskareita Youtubessa, yksinkertaisilla videoilla megasuosio

iltalehti 11:39 01.06

Rob Kenney haluaa esimerkillään auttaa nuoria erilaisissa pulmatilanteissa. Dad, How Do I -videokanavaa ylläpitää mies nimeltä Rob Kenney, joka kasvoi itse ilman isää. Videoissaan hän neuvoo sellaisissa kysymyksissä, joihin vanhemmat osaavat usein vastata. Videoissa hän neuvoo esimerkiksi puhdistamaan viemärin, ajamaan parran ja sitomaan solmion. – Yritän tehdä parhaani antaakseni käyttökelpoisia ja käytännöllisiä neuvoja monista kodin perusjutuista, Kenney kertoo tilistään somessa.


Hot topics