Pikajuoksulegendan suojatit pysäytettiin täysin syyttä: "Rasistisia poliiseja ei ole ainoastaan Yhdysvalloissa"

iltalehti 07:48 08.07

Suur-Lontoon poliisi on antanut tapahtumista oman vastineensa. Entinen pikajuoksijatähti Linford Christie on antanut täyslaidallisen Suur-Lontoon poliisia kohtaan. 100 metrin pikajuoksun muun muassa Barcelonan olympialaisissa vuonna 1992 voittanut Christie jakoi Twitterissä videon, jossa poliisit pysäyttävät auton ja laittavat kaksi henkilöä käsirautoihin.


Ano Turtiaisen rasistisen viestin jälkipuinti äityi riidaksi: Yrityksen maksut rästissä kansainväliselle lajiliitolle – ”Sopimustamme on loukattu”

iltalehti 19:53 07.07

Kansainvälinen voimanostoliitto IPF ja Gometal-voimailuvälineyrityksen omistava Ano Turtiainen ovat tukkanuottasilla. Kansanedustaja Ano Turtiaisen viimekuista tviittikohua selvitellään yhä Kansainvälisessä voimanostoliitossa IPF:ssä. Turtiainen teki kesäkuun 3. päivänä Twitteriin päivityksen, jossa hän kommentoi Yhdysvalloissa tuolloin alkaneita mielenosoituksia ja lisäsi mukaan rasistisen kuvan poliisiväkivallan seurauksena kuolleesta George Floydista.


Harryn ja Meghanin esikoinen Archie-poika kasvaa kovaa vauhtia – pienokaisen kerrotaan oppivan nopeaan tahtiin uusia taitoja

mtv 18:05 07.07

Harry ja Meghan nauttivat täysin rinnoin perhe-elämästään Yhdysvalloissa.


Koomikko Ismo Leikola palaa Los Angelesista takaisin Suomeen: ”Meininki täällä tuntuu olevan jotenkin tulenarkaa”

iltalehti 13:49 07.07

Koomikko sanoo, että Yhdysvalloissa on turha haaveillakaan keikkailusta aikoihin. Koomikko Ismo Leikola, 41, muutti vaimonsa kanssa Los Angelesiin vuonna 2015. Viiden vuoden aikana koomikko on luonut kansainvälistä uraa Yhdysvalloissa. Koronapandemian aiheuttama tilanne on saanut Leikolan hankkimaan lentoliput ja matkaamaan takaisin synnyinmaahansa.


TikTok kieltoon Yhdysvalloissa? Ulkoministeri Pompeo: Kannattaa ladata ”vain jos haluaa henkilö­kohtaisia tietojaan Kiinan käsiin”

iltasanomat 10:15 07.07

Ihmisten kannattaa ladata TikTok "vain, jos haluaa henkilökohtaisia tietojaan Kiinan kommunistisen puolueen käsiin", Pompeo sanoi.


Ismo Leikola palaa takaisin Suomeen – Yhdysvalloissa uraa luova koomikko julkaisi huolestuttavan päivityksen maan tilanteesta

iltasanomat 09:31 07.07

Vallitseva koronavirustilanne sai Ismo Leikolan jättämään Yhdysvallat toistaiseksi.


Urheilutähti teki uskomattoman sopimuksen Yhdysvalloissa – "Ensimmäinen puolen miljardin dollarin pelaaja urheiluhistoriassa"

MTV 07:53 07.07

Kansas City Chiefsin NFL:n Super Bowlin mestariksi viime kaudella johdattanut pelinrakentaja Patrick Mahomes on tehnyt Yhdysvaltojen urheiluhistorian suurimman pelaajasopimuksen.


Mustana nuorena New Yorkin Bronxissa kasvanut Jamar Wilson tuntee rasismin Yhdysvalloissa – Suomella on omat ongelmansa, mutta etenkin yhdessä asiassa maiden erot ovat kuin "yö ja päivä"

MTV 07:10 07.07

Joensuun Katajaan kesken viime kauden Ranskasta saapunut takamies Jamar Wilson on juurtunut tukevasti Suomeen. Susijengissä jo vuosikaudet pelannut konkari ei enää tähyä ulkomaille, sillä nykyisessä kotimaassa asiat ovat mallillaan myös parketin ulkopuolella.


Mustana nuorena New Yorkin Bronxissa kasvanut Jamar Wilson tuntee rasismin Yhdysvalloissa – Suomella on omat ongelmansa, mutta etenkin yhdessä asiassa maat eroavat on kuin "yö ja päivä"

MTV 07:10 07.07

Joensuun Katajaan kesken viime kauden Ranskasta saapunut takamies Jamar Wilson on juurtunut tukevasti Suomeen. Susijengissä jo vuosikaudet pelannut konkari ei enää tähyä ulkomaille, sillä nykyisessä kotimaassa asiat ovat mallillaan myös parketin ulkopuolella.


Yhdysvalloissa tehtiin historian rahakkain sopimus joukkueurheilussa – arvo käsittämättömät puoli miljardia!

iltalehti 05:57 07.07

NFL:ssä ei pihistellä. Amerikkalaisen jalkapallon taalaliigassa NFL:n supertähti Patrick Mahomes kirjoitti peräti 10 vuoden mittaisen jatkosopimuksen joukkueensa Kansas City Chiefsin kanssa. Sopimuksen arvoksi raportoidaan käsittämättömät 503 miljoonaa dollaria. Sopimus on historian rahakkain Pohjois-Amerikan joukkueurheilussa.


USA haluaa pois maasta ulkomaalaiset opiskelijat, jotka suorittavat kurssinsa verkossa

yle 04:29 07.07

Yhdysvalloissa oli yli miljoona ulkomaalaista opiskelijaa lukuvuonna 2018-19.


Tältä näyttää 90-luvun hittilaulaja Janitan uusi musiikkivideo – luo nyt uraa Yhdysvalloissa

iltalehti 14:36 06.07

Janita keikkailee säännöllisesti Yhdysvalloissa. Muistatko vielä laulaja Janitan? Janita on nyt julkaissut uutta musiikkia videon kera. Our Love Is All We Have -kappale näki päivänvalon New Yorkin aikaan maanantaiaamuna.


Korona-arkea eletään Yhdysvalloissa kahdessa tyystin eri todellisuudessa

yle 14:11 06.07

Arkea maailmalta: Washingtonin-kotimme on koronajakolinjalla, jossa toiset naapurit suojautuvat, toiset viisveisaavat, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Paula Vilén


Yhdysvalloissa koronatartuntojen kovasta lisääntymisestä syytetään liian nopeaa rajoitusten purkua

iltasanomat 01:46 06.07

Koronavirustartunnat ovat lisääntyneet merkittävästi erityisesti eteläisissä ja läntisissä osavaltioissa.


Korona sotki kansainväliseen uraan tähtäävän entisen Salkkarit-tähden suunnitelmat – palasi Pihlajakadulle: "Erikoista, mutta kivaa"

mtv 22:02 05.07

Yhdysvalloissa uraa luonut Irina Vartia palasi Monica Mustavaaran rooliin Pihlajasadun kolmannelle tuotantokaudelle.


Trumpilta määräys patsaspuistosta "suurille amerikkalaisille"

yle 16:43 05.07

Rasisminvastaiset mielenosoitukset ovat jatkuneet Yhdysvalloissa viikkoja.


Mies ei päässyt kaljakauppaan ilman hengityssuojainta – onneksi autossa oli vaippoja

stara 14:40 05.07

Yhdysvalloissa on asetettu monin paikoin sääntö, että ihmisten on pidettävä


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 05.07

Yhdysvalloissa on asetettu monin paikoin sääntö, että ihmisten on pidettävä


Prinsessa Madeleinen lapset juhlistivat Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää – suloinen kuva iloisesta kolmikosta

iltalehti 10:26 05.07

Yhdysvalloissa vietettiin lauantaina 4. heinäkuuta itsenäisyyspäivää. Ruotsin prinsessa Madeleine, 38, on asunut perheensä kanssa Floridassa vuodesta 2018. Yhdysvalloissa juhlitaan itsenäisyyspäivää heinäkuun neljäntenä. Juhlapäivä huomioitiin myös prinsessan Instagram-tilillä. – Hyvää itsenäisyyspäivää, Madeleine kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Järjettömät COVID-19 -bileet Yhdysvalloissa – sairastunut voittaa rahapotin

stara 09:20 05.07

Yhdysvaltojen Alabamassa, Tuscaloosan kaupuingissa asuvat opiskelijat ovat ryhtyneet järjestämään COVID-19


Hot topics