Turvekielto veisi myös kotimaiset salaatit, kurkut ja yrtit – yhdeksän kymmenestä kauppapuutarhasta sanoo lopettavansa, jos turvetta ei voi käyttää

yle 19:00 03.07

90 prosenttia kasvihuoneviljelijöistä kertoo lopettavansa toiminnan, jos turpeen käyttö kasvualustana loppuu.


Ruotsissa vain yhdeksän uutta koronakuolemaa

iltasanomat 16:20 03.07

Uusia koronatartuntoja on torstain jälkeen ilmoitettu 780 lisää.


Sean Bergenheim julkaisi suutelukuvan: "Elämäni paras kielari" – Vilma-vaimolta hauska kommentti

mtv 21:05 02.07

Sean ja Vilma Bergenheim ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta. 


Mugello F1-kalenteriin? Daniel Ricciardo innoissaan: ”Se olisi mahtavaa!”

iltalehti 17:52 02.07

Mugellon lisäksi myös Algarven Portimaon rataa ollaan huhuttu F1-kalenteriin. Italian Mugellon moottorirataa ollaan viime aikoina esitetty lisäykseksi F1-kalenteriin, jossa on tällä hetkellä vahvistettuna vain kahdeksan kilpailua. Yhdeksän osakilpailua on siirretty myöhempään ajankohtaan, mutta niiden ajankohdasta ei ole vielä varmuutta.


Kiinniottoja ja sakkoja – poliisilla toimenpiteitä Veikkausliiga-ottelun yhteydessä

MTV 13:11 02.07

Poliisi otti FC Lahti–HJK-otteluun liittyen yhdeksän henkilöä kiinni keskiviikkona Lahdessa. Kiinniotetut olivat pääasiassa kotijoukkueen kannattajia, jotka pyrkivät yhteenottoon HJK:n kannattajien kanssa.


Ile Uusivuori ja Marja Hintikka ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta – poseeraavat nostalgisissa kuvissa: "Luvja"

mtv 12:10 02.07

Pariskunta viettää tänään hääpäiväänsä. 


Hongkongissa protestoitiin turvallisuuslakia vastaan – 9 pidätettiin uuden lain perusteella

iltasanomat 16:23 01.07

Hongkongin poliisi kertoi pidättäneensä keskiviikkona ainakin 300 ihmistä. Näistä yhdeksän otettiin kiinni tiistaina voimaan tulleen turvallisuuslain perusteella.


Suora lähetys: Hongkongissa protestoidaan turvallisuuslakia vastaan – 9 pidätetty uuden lain perusteella

iltasanomat 16:15 01.07

Hongkongin poliisi kertoo pidättäneensä tänään jo 300 ihmistä. Näistä yhdeksän on pidätetty eilen voimaan tulleen turvallisuuslain perusteella.


20 vuotta Roskilden katastrofista: Yhdeksän nuorta talloutui kuoliaaksi kesken Pearl Jam -yhtyeen keikan

iltalehti 19:44 30.06

Pearl Jam esitti vuosipäivänä syvän osanottonsa kuolleiden nuorten vanhemmille. Tänään tiistaina on kulunut tasan kaksikymmentä vuotta Tanskan Roskilden rockfestivaalien tragediasta. Yhdeksän ihmistä kuoli tallouduttuaan tungoksessa. Onnettomuus tapahtui amerikkalaisen Pearl Jam -yhtyeen esiintymisen aikana, kun liian suuri ihmisjoukko pakkautui päälavan eteen.


Hollywood-legenda Carl Reiner on kuollut

iltalehti 17:26 30.06

Koomikko, ohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja kuoli 98-vuotiaana. Yksi Hollywoodin rakastetuimmista viihdetähdistä, Carl Reiner, on kuollut. Asiasta uutisoivat useat yhdysvaltalaislähteet. Reiner oli kuollessaan 98-vuotias. Reiner oli paitsi näyttelijä, laulaja ja koomikko myös komediallisiin elokuviin erikoistunut ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän on voittanut uransa aikana yhdeksän Emmy-palkintoa.


Moni kuninkaallinen on kokenut karun kohtalon – muistatko nämä traagiset kuolemat? Auto-onnettomuus, lumivyöry, salamurha...

iltalehti 08:15 30.06

Onnettomuudet ja henkirikokset ovat vieneet myös kuninkaallisten henkiä. Kuninkaallisten elämä vaikuttaa monelle hienolta ja loistokkaalta. Moni kuninkaallinen elämä on kuitenkin päättynyt traagiseen kuolemaan. Muistatko vielä nämä tapaukset? Nepalin kuninkaallinen palatsi kohtasi tragedian vuonna 2001, kun kruununprinssi Dipendra ampui useita perheenjäseniään kesken juhlien. Verilöylyssä kuoli yhdeksän ihmistä, mukaan lukien Dipendran vanhemmat kuningas Birendra ja kuningatar Aishwarya, ja haavoittui viisi. Teon päätteeksi Dipendra ampui itseään ja vaipui koomaan. Hän kuoli vammoihinsa kolme päivää myöhemmin. Dipendrasta tuli isänsä kuoltua kuningas, eikä häntä olisi hallitsijana voitu tuomita teostaan, jos hän olisi selvinnyt hengissä. Dipendran kuoleman jälkeen valtaan nousi tämän nuorempi veli Gyanendra, joka ei ollut paikalla turmahetkellä.


Sara Siepin yritys teki jättivoiton - ”Hieno vuosi!”

iltalehti 11:14 29.06

Sara Siepin yritys Semihima teki muhkean voiton heti ensimmäisellä tilikaudellaan. Sara Siepin viime vuonna perustama yritys Semihima Oy sai toiminnalleen mainion alun. Yritys teki nimittäin tilinpäätöstietojen mukaan heti ensimmäisellä, yhdeksän kuukauden, tilikaudellaan komean tuloksen. Yrityksen liikevaihto oli peräti 215 000 euroa, voittoa se teki 123 000 euroa. Yrityksen liikevaihtoprosentti on näin ollen komeat 71,6 prosenttia.


Turussa löytyi kuluneen viikon aikana yhdeksän tartuntaa ulkomaisten työntekijöiden asuntolassa – viisi työskentelee Meyerin telakalla

yle 21:17 28.06

Tartunnan saaneet on asetettu eristykseen ja 13 altistunutta on karanteenissa.


Manchester United näyttää ovea yhdeksälle eri pelaajalle

MTV 18:41 25.06

Englantilainen jalkapalloseura Manchester United vapauttaa yhdeksän akatemiapelaajaa palveluksestaan. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.


Iginla ja Hossa heti Hall of Fameen – neljä muutakin legendaa sai kunnian

iltalehti 00:03 25.06

Torontossa sijaitseva Hockey Hall of Fame kutsui kuusi uutta jäsentä kunniagalleriaansa. Entiset huippuhyökkääjät Jarome Iginla ja Marian Hossa saivat valinnan Hall of Fameen heti ensimmäisenä vuonna, jolloin olivat valintakelpoisia. Iginla edusti vuodet 1996–2013 Calgary Flamesia ja toimi joukkueen kapteenina yhdeksän kauden ajan. Uransa hän lopetti vuonna 2017 Los Angeles Kingsin riveissä edustettuaan sitä ennen myös Pittsburgh Penguinsia, Boston Bruinsia ja Colorado Avalanchea.


92-vuotias seksitohtori tänään tv:ssä: Ruth ei aio jäädä eläkkeelle

iltalehti 08:33 24.06

Kiitetyn ja arvostetun Ruth Westheimerin meriittilista on pitkä. Ruth Westheimer, 92, ei kerro, kuinka paljon hänellä on rahaa. Sitäkään hän ei kerro, kenen kanssa hän harrastaa seksiä. Puhetta seksistä silti riittää Dokumenttiprojektissa nähtävässä Ryan Whiten Seksitohtori Ruth -ohjauksessa. Se on valmistunut viime vuonna. Seksipuheesta vastaa nimenomaan Dr. Ruth, joka tunnetaan kaikkialla pelkällä etunimellään. Hän on USA:n tunnetuin ja kiitetyin seksiterapeutti eikä edes suunnittele jäävänsä eläkkeelle, oli yhdeksänkymppinen tai ei. Kamerat kulkevat Ruthin kintereillä, kun hän valmistautuu viettämään 90-vuotispäiviään. Hän ei ehdi levätä laakereillaan, sillä niin monta luentoa on vielä pitämättä, kirjaa kirjoittamatta ja tv-ohjelmaa osallistumatta.


Muistatko Saija Palinin? Alaa vaihtanut Miss Skandinavia myy asuntoja: ”Taustatyön määrä yllätti”

iltalehti 07:00 24.06

Takavuosien suosikkimissi elää rauhallista perhe-elämää ja myy asuntoja. Saija Palin, 42, vastaa puhelimeen hiukan kiireisenä, sillä hän on juuri matkalla esittelemään myytävää asuntoa asuntonäyttöön. Kotiin Palin pääsee illalla yhdeksän maissa, minkä jälkeen tiedossa on vielä porrastreeni ystävän kanssa. – Nyt on koronan jälkeen pöhinä asuntokaupoilla päällä. Tuntuu, että ihmiset ovat uskaltautuneet myyntipuuhiin, Palin sanoo.


Islannissa useita maan­järistyksiä –  Grimsvötn-tuli­vuori saattaa olla purkautumassa

iltasanomat 12:25 23.06

Tulivuori purkautui viimeksi yhdeksän vuotta sitten.


Ruotsissa hukkui juhannukseen päättyneellä viikolla yhdeksän ihmistä, joukossa 10-vuotias poika

iltasanomat 02:13 22.06

Neljä hukkumistapauksista sattui juhannuspäivänä.


Hot topics