Tennisfani herttuatar Catherine ikävöi Wimbledonia – riipaiseva video

iltalehti 23:34 02.07

Herttuatar Catherine toimii kertojaäänenä Wimbledon-videolla. Wimbledonin tennisturnaus on maailman arvostetuin ja vanhin tennisturnaus. Se järjestetään vuosittain All England Lawn Tennis and Croquet Clubilla Lontoon Wimbledonissa kesä–heinäkuussa. Tänä vuonna kisat jäävät väliin koronapandemian takia. Herttuatar Catherine on tunnetusti kova tenniksen ystävä ja hänet on bongattu kisakatsomoista, etenkin Wimbledonista, usein. Wimbledonin tennisturnauksen Twitter-tilillä julkaistiin perutun tapahtuman avajaispäivänä video tennisfanien iloksi. Nostalgisia kisahetkiä muistelevan videon kertojaäänenä on herttuatar Catherine.


Yksi urheiluhistorian kuuluisimmista pimahduksista päätyi mainoksiin ja poplauluihin – tästä hetkestä kaikki sai alkunsa

MTV 18:00 22.06

"Et voi olla tosissasi", tennislegenda John McEnroe karjaisi Wimbledonissa kesäkuussa 1981. Yhdysvaltalaislegenda ei varmasti ajatellut tuolloin, että hänet muistettaisiin välikohtauksesta vielä vuosikymmeniä myöhemmin.  


Ulkoisista paineista kärsinyt tenniksen teinisensaatio harkitsi kovaa ratkaisua, mutta valitsi oikein – "Se oli vaikein vuoteni"

MTV 11:21 16.04

Yhdysvaltalainen Coco Gauff eteni viime kesänä neljännelle kierrokselle Wimbledonissa vain 15-vuotiaana. Yhdysvaltain avoimissa Gauff selvisi kolmannelle kierrokselle ja vuoden alussa Australian avoimissa neljännelle kierrokselle.


Urheilun nuori seksisymboli piti lukuisia rakastajia – kolmiodraamaa NHL-tähtien kanssa seurasi uusi rooli

iltalehti 07:05 05.04

Nuori venäläispelaaja kietoi helposti miehiä pikkusormensa ympärille. Moskovassa syntynyt Anna Kournikova oli tennismaailman huipulla vuosituhannen vaihteessa, kun hän voitti 1999 Australian avointen nelinpelin sveitsiläisen Martina Hingisin kanssa ja nousi marraskuussa 2000 kaksinpelissä maailmanlistalla kahdeksanneksi. Nelinpelin maailmanlistalla Kournikova oli ykkösenä marraskuussa 1999. Kournikova ei voittanut yhtään WTA-tason kisaa (neljä kertaa loppuottelussa) tai Grand Slam -turnausta, mutta 1997 hän oli Wimbledonissa välierissä ja 2001 Australian avoimissa puolivälierissä. 1998 hän kukisti maailman huipuista Hingisin, Lindsay Davenportin ja Steffi Grafin ja selvisi neljännelle kierrokselle sekä US Openissa että Ranskan avoimissa.


Maalirikas lainapesti päättyi loukkaantumiseen: Marcus Forss palaa Valioliigan portteja kolkuttelevaan Brentfordiin

yle 20:20 14.01

Forss pelasi syyskuusta asti lainalla kolmannen sarjatason eli Ykkösliigan AFC Wimbledonissa ja teki 11 maalia.


Valitseeko Markku Kanerva jokerikortin Huuhkajien EM-ryhmään? 20-vuotias kärkilupaus iski taas kovan työnäytteen Englannissa

iltasanomat 22:34 07.12

20-vuotias suomalainen hyökkääjälupaus Marcus Forss pelaa vahvaa kautta Englannin Ykkösliigan AFC Wimbledonissa.


Tenniksen superlupaus Otto Virtasen kuntoutusjakso on ohi ja valmennuskuviot ovat uudistuneet – "Nyt on miesten pelit edessä"

yle 10:26 10.11

Otto Virtanen pelasi viimeksi kesällä Wimbledonissa eikä ollut silloinkaan läheskään täydessä pelikunnossa.


Hot topics