Pingviinit pääsivät tutustumaan muihin eläimiin eläintarhan sulkeuduttua ihmisiltä – suloiset videot Chicagosta

iltalehti 12:29 27.03

Pingviinit pääsivät retkelle omasta aitauksestaan. Chicagolainen merieläimiin erikoistunut eläintarha eli yleisöakvaario on sulkenut ovensa ihmisiltä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Sheddin akvaario päätti antaa pingviineilleen vapauksia poikkeusolosuhteissa ja näyttää niille muita eläimiä ja otuksia. Pingviinien retkeilypäivä meni hyvin ja ne viihtyivät erityisesti kaloja katsellessa. Videolla nähtävä pingviini on nimeltään Wellington. Näet julkaisun myös täältä.


Huomasitko? Juhamatti Aaltonen sai valmentajalta ainutlaatuisen tehtävän: ”Tähän olisi hyvä lopettaa”

iltalehti 07:30 23.01

Läänintaiteilija toimi ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan kapteenina. Pelicansin päävalmentaja Jesse Welling ilmoitti joukkueensa tähtihyökkääjälle Juhamatti Aaltoselle ennen keskiviikon Tappara-ottelua, että tämä toimii lahtelaisporukan kapteenina. –?Rupeaa miehet loppumaan kesken, niin jollekin se piti lyödä, Aaltonen virnuilee.


Ville Niemisen potkut oli silmänkääntötemppu: ”On tajuttu, ettei enää pelleillä”

iltalehti 22:49 22.01

Pelicans on maukkaan Tappara-voiton myötä yhä pudotuspelitaistelussa, vaikka Jesse Wellingin aika on ollut Ville Niemisen jaksoa heikompi. Ville Niemisen potkut Pelicansin päävalmentajan pallilta marraskuun lopussa oli pelaajille eräänlainen silmänkääntötemppu. –?Suurin muutos on se, että on tajuttu, ettei enää pelleillä. Koutsi lähti, vaikka kukaan ei haluaisi ketään erottaa. Jätkät ovat tajunneet, että pitää tehdä hommia, sanoo joukkueen tähtipelaaja Juhamatti Aaltonen.


ESS: Pelicans-kipparin kausi on joukkueen päävalmentajan mukaan ohi

jatkoaika.com 22:49 18.01

Pelicansin päävalmentaja Jesse Welling kertoo Etelä-Suomen Sanomissa, että hänen tietojensa mukaan joukkueen kapteeni Hannes Björnisen kausi on ohi.


Kari Haakana toivoo K-Vantaalta tasaisempaa suorittamista – ”Ehjällä 60-minuuttisella voitetaan kenet tahansa tässä sarjassa”

jatkoaika.com 16:36 07.01

Kari Haakana nousi marraskuun alussa Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi, kun heikon alkukauden vetovastuussa ollut Jesse Welling sai väistyä. Tuon jälkeen joukkueen peli on parantunut ja uusi käskijä on varsinkin nuoriso-osaston tekemiseen enemmän kuin tyytyväinen.


JYP tykitti molemmat lahtelaisvahdit vaihtoon ? Pelicansin koko pelaaminen kurawellingiä

jatkoaika.com 20:53 05.12

Tylympi, terävämpi, laadukkaampi. JYPistä oli helppo keksiä kehuvia komparatiiveja Lahden torstai-illassa, kun Pelicans jäi kuudennen kerran peräkkäin pisteittä lukemin 2?6.


Pelicansin luotsi roikkuu löysässä hirressä – haluaa vakituisesti päävalmentajaksi

iltalehti 07:26 04.12

Jesse Welling on valmis vetämään lahtelaisia loppukauden ajan. Hän arvioi, ettei Taavi Vartiaisen taklaus Tuukka Mäntylään ollut tahallinen vahingoittamisyritys. Pelicansin päävalmentajaksi viikonloppuna nimetty Jesse Welling roikkuu löysässä hirressä. –?Tilanne auki, toistaiseksi olen päävalmentaja. Organisaatiossa jatkan tällä tietoa koko kauden, Welling sanoi tiistai-iltana Tampereella.


Valmentajaa vaihtaneella Pelicansilla ryöstösauma Tampereelta - Tappara esittelee uuden hankintansa

iltalehti 13:02 03.12

Illan mielenkiintoisin ottelu on Liigan Tappara-Pelicans. Tappara-Pelicans-ottelun mielenkiintoisimmat pointit ovat Tapparan uuden vahvistuksen Steven Iacobellisin debyytti sekä Pelicansin uuden valmentajan Jesse Wellingin toinen ottelu lahtelaisten peräsimessä. Tappara reagoi nopeasti alkukauden parhaan pelaajansa Tyler Morleyn pahaan loukkaantumiseen hankkimalla tilalle korvaajaksi ECHL-liigassa viime kaudella kovat 23+42=65 tehot iskeneen Steven Iacobellisin.


Pelicans vaihtoi valmentajaa, mutta jäi jälleen pisteittä – HPK nautiskeli kuuden pisteen viikonlopusta

jatkoaika.com 07:30 01.12

HPK sai lauantaina vieraakseen edellisillan isäntänsä Lahden Pelicansin. Isoin ero perjantain koitokseen verrattuna nähtiin Pelicansin penkin takana, kun potkut saanut Ville Nieminen puuttui ja vetovastuu oli Jesse Wellingillä. Valmentajan vaihdosta huolimatta voittaja pysyi samana, kun HPK otti perjantain tapaan kolme pistettä lukemin 2–1.


Pelicans vaihtoi valmentajaa, mutta jäi jälleen pisteittä - HPK nautiskeli kuuden pisteen viikonlopusta

jatkoaika.com 07:30 01.12

HPK sai lauantaina vieraakseen edellisillan isäntänsä Lahden Pelicansin. Isoin ero perjantain koitokseen verrattuna nähtiin Pelicansin penkin takana, kun potkut saanut Ville Nieminen puuttui ja vetovastuu oli Jesse Wellingillä. Valmentajan vaihdosta huolimatta voittaja pysyi samana, kun HPK otti perjantain tapaan kolme pistettä lukemin 2-1.


Pelicans antoi kenkää Ville Niemiselle – uusi päävalmentaja kommentoi tilannetta: ”Ei tämä yllätyksenä tullut”

iltasanomat 21:12 30.11

Ville Niemisen korvaaja Jesse Welling debytoi lauantaina päävalmentajana SM-liigatasolla.


Lennart Petrellin piina päättyi, Pelicans taipui uuden päävalmentajan alaisuudessa – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

iltalehti 20:03 30.11

HPK kaatoi Pelicansin. Ville Niemiselle potkut antanut Pelicans kärsi lauantaina 1–2-tappion HPK:lle. Jesse Wellingin alaisuudessa ensi kertaa pelanneet lahtelaiset olivat jo ensimmäisen erän jälkeen kaksi maalia perässä Markus Nenosen ja Elmeri Erosen osuttua.


Pelicans taipui uuden päävalmentajan alaisuudessa – näin SM-liigassa pelattiin lauantaina

iltalehti 20:03 30.11

HPK kaatoi Pelicansin. Ville Niemiselle potkut antanut Pelicans kärsi lauantaina 1–2-tappion HPK:lle. Jesse Wellingin alaisuudessa ensi kertaa pelanneet lahtelaiset olivat jo ensimmäisen erän jälkeen kaksi maalia perässä Markus Nenosen ja Elmeri Erosen osuttua.


Voimapuolustaja rysäytti päähän – Pelicansille karmiva alku uuden päävalmentajan kanssa

MTV 17:49 30.11

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Pelicansin ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajan Jesse Wellingin alaisuudessa on käynnistynyt karmeasti.


Voimahyökkääjä rysäytti päähän – Pelicansille karmiva alku uuden päävalmentajan kanssa

MTV 17:46 30.11

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Pelicansin ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajan Jesse Wellingin alaisuudessa on käynnistynyt karmeasti.


Muutokset Pelicansin valmennuksessa jatkuvat – värväsi uuden kasvon Vantaalta

iltasanomat 18:06 31.10

Jesse Welling lähti K-Vantaan peräsimestä ja liittyi Pelicansin valmennusryhmään.


Pelicans vahvistaa valmennusryhmäänsä Mestis-valmentajalla: "Olen pettynyt siihen, miten asiat menivät, mutta samaan aikaan todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta"

yle 17:55 31.10

Alkukauden Kiekko-Vantaata luotsannut Jesse Welling liittyi Pelicansin valmennusryhmään loppukauden mittaisella sopimuksella.


Pelicans vahvistaa valmennustiimiään Suomen mestarilla: "Tuo paljon tietotaitoa ja osaamista"

MTV 17:18 31.10

Jääkiekon Liigan Pelicans on vahvistanut valmennustiimiään alkukaudesta Mestiksessä Kiekko-Vantaata luotsanneella Jesse Wellingillä. Pelicans tiedotti aiheesta torstaina.


K-Vantaa purki päävalmentaja Jesse Wellingin sopimuksen ? Kari Haakana ottaa ohjat

jatkoaika.com 10:39 31.10

K-Vantaa tiedotti päävalmentajasopimuksen purun tapahtuneen yhteisymmärryksessä.


Mestis-ennakko: Kiekko-Vantaa lähtee Mestiksen kärkikahinoihin

jatkoaika.com 11:00 26.09

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jesse Welling sanoo joukkueestaan: "Jokaisella on iso rooli."


Hot topics