Jari Kurri ei jää kaipaamaan Vladivostokin-matkoja – kertoo KHL:n pyrkineen joukkueiden vähentämiseen jo aiemmin

MTV 08:00 10.04

Admiral Vladivostokin jääminen pois jääkiekon KHL-kartalta oli ensimmäinen askel ruplaliigan pienentämisen suuntaan. Pian alkoi liikkua huhua naapuriseura Amur Habarovskin vetäytymisestä.


MM-kultaleijona heräsi ruotsalaisten viesteihin, tyrmäysuutinen KHL:stä ei ollutkaan aprillia – "Ensimmäinen ajatus oli, että tämä on pila"

MTV 14:20 01.04

Admiral Vladivostokin suomalaisvahti Jussi Olkinuora sai aamulla kuulla oman seuransa vetäytyvän KHL:stä.


Teemu Hartikainen iski kahdesti - Salavat tukevoitti asemaansa pudotuspelitaistelussa

jatkoaika.com 21:24 11.02

Teemu Hartikainen iski kaksi maalia ja Juha Metsola piti nollapelin, kun Salavat Julajev Ufa kaatoi Admiral Vladivostokin tiistain KHL-kierroksella.


Olympiavoittaja ja MM-mitalisti opettivat Jokereiden pelaajia hiihtämään – Yksi asia yllätti Jari Isometsän: "Ei ollut hirveän hyvä"

MTV 19:59 24.01

Helsingin Jokerit vaihtoi perjantaina vapaalle keskellä hektistä otteluruuhkaa. Torstaina Admiral Vladivostokin kotikentällään kaatanut joukkue pelaa jälleen lauantaina, kun Kunlun saapuu Helsinkiin.


Jokereille todella dramaattinen voitto – Sami Lepistöltä melkoisia urotekoja

MTV 06:16 24.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit otti dramaattisen voiton, kun se kaatoi Admiral Vladivostokin jatkoajalla lukemin 4-3.


Sami Lepistö pelasti Jokerit – Mika Niemelle kauden avauspiste

iltalehti 21:15 23.01

Jokerit kaatoi Admiral Vladivostokin jatkoajalla 4–3. Vaikka Jokerit oli hallitsevampi osapuoli pelissä, se oli lähellä hävitä koko homman jo varsinaisella peliajalla. Helsinkiläisten sankariksi nousi kuitenkin Sami Lepistö (2+1) tasoitti pelin ensin 3–3:een vain 25 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Lepistö kruunasi komean iltansa jatkoajalla, kun hän iski narripaitojen voittomaalin maalin edestä. Väkevän esityön voitto-osumaan teki Brian O’Neill (0+2).


KHL-puolustaja kuoli vain 29-vuotiaana - sairaus alkoi ottelussa tulleen tällin jälkeen

iltalehti 11:12 06.10

Samvel Mnatsjan taisteli syöpää vastaan reilun vuoden. Lopulta mitään ei ollut enää tehtävissä. Admiral Vladivostokin puolustaja Samvel Mnatsjan kuoli sunnuntaina pitkän syöpätaistelun uuvuttamana vain 29 vuoden iässä. Mnatsjalla diagnosoitiin syöpä elokuussa 2018. Mies sai kovan tällin selkäänsä eräässä ottelussa, minkä jälkeen yhteen selkänikamaan muodostui pahanlaatuinen kasvain. Syöpää hoidettiin Saksassa, mutta lopulta mitään ei ollut enää tehtävissä.


Hot topics