Kynämiehen viimeinen matka – tutkija löysi uutta tietoa suosikkikirjailijan surmasta keväällä 1918

iltasanomat 20:55 05.06

Marko A. Hautalan tutkimus tuo esille aiemmin tuntemattoman silminnäkijäkuvauksen kirjailija Algoth Untolan kuolemasta.


Kova takaisku Elitloppetissa – kumpikaan suomalaishevosista ei päässyt finaaliin

iltalehti 18:55 31.05

Elitloppetissa on mukana kaksi suomalaishevosta. Ravikansan viikonloppu huipentuu sunnuntaina, kun Elitloppet-tapahtuman 1609 metrin pääkisa ravataan. Finaalissa ei nähdä yhtäkään suomalaishevosta. Ensimmäisessä karsinnassa suomalaishevosista mukana oli Chief Orlando. Ori ravasi johtavan Missle Hillin rinnalla viimeiseen kaarteeseen asti, mutta taipui loppusuoralla pahasti. Sijoitus oli lopulta kahdeksas eli viimeinen.


Sara Sieppi paljastaa podcastissa, miten syvälle hän vajosi 1,5 vuotta sitten – hälyttävä hetki lääkekaapilla oli viimeinen niitti

iltasanomat 18:41 31.05

Sara Sieppi kertoo Aki Linnanahteen podcastissa, miten vaikeaa hänellä oli sen jälkeen, kun hän erosi ex-puolisostaan Roope Salmisesta.


Äidin viimeinen tahto oli luovuttaa ruumiinsa tieteelle, sen sijaan hän unohtui sairaalan kylmiöön – ruumishuoneella viestit kulkevat paperilapuilla

yle 14:00 31.05

HUSin ruumishuoneella viestit kulkevat paperilla, sillä vainajasäilytyksessä ei ole sähköistä tietojärjestelmää.


Joonas Nordmanin erikoinen fobia paljastui tv-lähetyksessä – Pirjo Heikkilä vaati anteeksipyyntöä ”kaikille naisille”

iltalehti 22:26 30.05

Joonas Nordman rupeaa kiemurtelemaan, kun puheenaiheeksi nousee naisten karvoitus. MTV:n Joonas Nordman Show’n ensimmäisen kauden viimeinen jakso ilmestyi lauantaina. Jakson yhtenä vieraana oli näyttelijä-koomikko Pirjo Heikkilä. Kevyen rupattelun lomassa Heikkilä paljasti ohjelman isännän Joonas Nordmanin erikoisen fobian. Heikkilä muisteli ohjelmassa omia kouluaikojaan ja miten kaikki aikuiset koettiin jokseenkin huvittavina ja erikoisina hahmoina. Koomikko mainitsee erään naispuolisen opettajansa, joka tunnettiin paksuista ajelemattomista säärikarvoista.


Tämä kuva kosketti koko kansakuntaa: Pyöräilevän pariskunnan viimeinen matka tallentui ikonisella tavalla

iltalehti 19:38 30.05

Paralympiavoittaja teki toukokuussa viimeisen pyörälenkin vaimonsa kanssa. Paralympiavoittaja Ad Verhoevenin, 69, tempaus on koskettanut ihmisiä Alankomaissa. Verhoeven järjesti toukokuun alussa kuolleelle vaimolleen upean viimeisen matkan. Verhoevenin vaimo, Diny Verhoeven-Brouwers menehtyi verisuonitulehduksen aiheuttamaan keuhkokuumeeseen toukokuun alussa. Hän oli kuollessaan 68-vuotias.


Uusi tutkimus vahvistaa korona­viruksen hautuneen useissa eläimissä – viimeinen kantaja on vielä tuntematon

iltasanomat 11:38 30.05

Muun muassa muurahaiskävyt ovat saattaneet hautoa koronavirusta, uusi geenitutkimus osoittaa.


Uusi tutkimus vahvistaa korona­viruksen hautoneen useissa eläimissä – viimeinen kantaja on vielä tuntematon

iltasanomat 11:38 30.05

Muun muassa muurahaiskävyt ovat saattaneet hautoa koronavirusta, uusi geenitutkimus osoittaa.


Hongkongin viimeinen brittikuvernööri Reutersille: Kiinan presidentti Xin motiivina on huoli kommunistisen puolueen asemasta

yle 11:14 30.05

Trump: Hongkongin erityisasemaa esimerkiksi kaupassa aletaan purkaa. Kiinan mukaan USA:n toimet on "tuomittu epäonnistumaan".


Marskin ritari Tuomas Gerdt täyttää 98 vuotta

iltasanomat 06:04 28.05

Viimeinen Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt täyttää torstaina 98 vuotta.


TIS: Vallun ja Emilian viimeinen iltanuotio oli liki farssi – ”Voit tulla hakemaan vaateboksisi”

iltalehti 22:00 27.05

Vallu ja Emilia eivät päässeet yksimielisyyteen edes mustien rintaliivien omistajasta. Tällä kaudella Temptation Island Suomessa katsotaan poikkeuksellisesti videoita myös viimeisellä iltanuotiolla ennen kumppanin tapaamista. Vaiheikkaan TIS-reissun läpikäynyt Emilia näki pikakelauksen duracell-pupumaisesta poikaystävästään, joka juhli täpöillä, juoksi kelteisillään allasta ympäri ja lääpiskeli sinkkunaisia.


Sex Tape Suomi: Sukupuolenkorjaus vaikuttaa parin seksielämään – ”Halut ovat tällä hetkellä teinipojan tasolla”

iltalehti 12:25 27.05

Iinan ja Nooan halut eivät kohtaa. Koko kevään suomalaisia puhuttaneesta Sex Tape Suomi -ohjelmasta nähdään tänään ensimmäisen tuotantokauden viimeinen jakso. Erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin sohvalle istahtaa videoidensa kera jälleen kolme paria. Mukana ovat muun muassa ylöjärveläiset Iina, 21, ja Nooa, 25. Neljä vuotta yhdessä olleen parin seksielämää varjostavat erilaiset halut.


Näiden rakastavaisten viimeinen yhteinen matka koskettaa – paralympiavoittaja järjesti puolisolleen jäähyväiset, joista liikuttui koko Hollanti: "Se oli kaunista"

MTV 19:15 26.05

Kuva, jossa farkkuihin, oranssiin takkiin ja kypärään pukeutunut paralympiavoittaja Ad Verhoeven pyöräilee hollantilaista maaseututietä ruumisarkku pyörään kiinnitettynä, on koskettanut ihmisiä ympäri Hollantia ja sosiaalista mediaa.


Rohkeat taivaltajat pääosassa viimeksi – keitä kuullaan keskiviikkona Urheiluluurin päätösjaksossa?

yle 11:50 26.05

Viides ja viimeinen Urheiluluuri tärähtää eetteriin Yle Puheessa keskiviikkona 27. toukokuuta kello 15.02–16 ja 16.13–17.00.


Yleisurheilun SE-nainen Tiia Kuikka, 25, toipuu keskivaikeasta aivovammasta – yliajajalta tyly reagointi

iltalehti 07:05 24.05

Tiia Kuikka katsoo luottavaisena kohti Tokion olympialaisia. Kaikki on hyvin. Se on viimeinen ajatus, jonka Tiia Kuikka muistaa lokakuun 26. päivästä.


Netflix-sarjasta tuttu showpainija kuoli 22-vuotiaana – viimeinen viesti vetää hiljaiseksi

iltalehti 19:14 23.05

Showpainimaailma on kohdannut suuren surun. Japanilainen showpainija Hana Kimura, 22, on kuollut. Asiasta tiedotti japanilainen showpainiorganisaatio World Wonder Ring Stardom. BBC:n mukaan fanit huolestuivat Kimurasta jo perjantaina, kun hän jakoi pelottavia kuvia Twitterissä. Otoksissa Kimura oli satuttanut itseään ja todennut, ettei hän halua olla enää ihminen.


Lauantain vakiovihje: Ryhdistäytyykö Werder Bremen Freiburgin kustannuksella?

iltalehti 11:13 23.05

Lauantain vakion paras ohipelikohde on kohteen 3 kotijoukkue Freiburg. Freiburg on sarjataulukossa seitsemäntenä, mutta todelliselta tasoltaan se ei kuulu sarjan kärkipäähän. Viimeksikin se oli jättionnekas saalistaessaan 1–1-tasapelin Leipzigin vieraana. Jossain vaiheessa Freiburgin munkittaminen loppuu. Ei Werder Bremenistä kovin paljon sarjasijoitustaan (toiseksi viimeinen) parempaa joukkuetta saa tekemälläkään, mutta ei se toisaalta potentiaaliltaan aivan niin surkeakaan ole kuin alkukauden saldot kertovat.


JUURI NYT: Temppareiden Vilma synnytyssairaalassa: ”Viimeinen vinkkisi synnytykseen, Bring it on!”

stara 15:20 20.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen joutuu synnyttämään lapsensa


Tänään tv:ssä: Näin lähihoitajasta tuli sijoittajamiljonääri – työskentelee vain 15 minuuttia päivässä: Ranteessa Rolex, tallissa Lexus...

iltalehti 06:53 20.05

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman kauden viimeinen jakso nähdään keskiviikkona. Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa kotejaan ja viikkobudjettejaan vaihtavat tänään leveästi elävä entinen lähihoitaja Marko Lipponen ja 10-vuotias poikansa Miko sekä vähin varoin sinnittelevä entinen lähihoitaja Petra Salojärvi ja 10-vuotias tyttärensä Maija. Lipposen perheessä on totuttu yltäkylläisyyteen, sillä perheen isä on ponnistanut hoitotyövuosien jälkeen miljonääriksi. Viimeiset viisi vuotta Marko, vaimonsa ja poikansa ovat asuneet Thaimaassa. Suomessa miehellä on useita loma-asuntoja.


Näin tupakointi aiotaan hävittää Suomesta: suositun mentolitupakan myynti loppuu jo tiistaina, pian tulevat rumat askit

yle 14:48 18.05

Mentoli on ollut viimeinen tupakkatuotteissa sallittu maku- ja hajuaine.


Hot topics