SM-liigan maalikuningas suuntaa Sveitsiin

iltasanomat 08:55 04.07

Julius Nättinen nakutti viime kaudella 33 osumaa.


Ota, anna oikealta – Lazio yrittää kouluttaa AC Milania

iltalehti 08:30 04.07

Englannin Mestaruussarjaan saadaan tänäkin lauantaina maukas veto. Lauantain herkkupala löytyy Italian suunnalta, Serie A:sta. Lazion ja Milanin välinen ottelu on takuulla lämmin. Lazio elättelee edelleen mestaruustoiveita, vaikkakin Juventukseen on eroa neljä pistettä. Roomalaisjoukkue on ollut kauden aikana onnekas, sillä omiin olisi pitänyt mennä useampi pallo ja viimeistelykin on ollut paikkojen laatuun nähden ylitehokasta. Lazio nousi viikolla tappiolta ansaittuun 1–2-vierasvoittoon Torinosta ja voitti myös xG:n 0,9 – 1,7.


Joutuuko NHL:n suurseura luopumaan ikonisesta logostaan? ”Urheilu rajaa automaattisesti joitakin ihmisiä ulkopuolelle”

iltalehti 08:07 04.07

Viime viikkoina rasismin vastaiset mielenosoitukset ovat vaikuttaneet myös monien yritysten brändi- ja imagoratkaisuihin. Esimerkiksi Suomessa asia muuttunut asenneilmapiiri on näkynyt Valion luovuttua Eskimo-jäätelömerkistään. USA:n suurten urheilun ammattilaissarjojen kuumin keskustelunaihe on ollut NFL-seura Washington Redskins, jonka nimeä on vaadittu muutettavaksi jo vuosikymmenten ajan. Nyt jopa tärkeät sponsorit ovat yhtyneet vaatimuksiin.


HS: Sanna Marin kokosi pääministerivaalia varten kulisseissa iskuryhmän – soitti itsekin värväyspuheluita viimeiseen iltaan asti

iltasanomat 03:49 04.07

Sanna Marinin määrätietoisuus näkyi myös hänen nousussaan pääministeriksi.


Valko-Venäjällä ottelumanipulaatio ? seitsemän pelaajaa toistaiseksi pelikieltoon

jatkoaika.com 23:36 03.07

Valko-Venäjän pääsarjassa nähtiin viime kaudella ottelumanipulaatio, jossa osallisina oli Dinamo Molodetšnon pelaajia.


SM-liigan maalikuningas Julius Nättinen suuntaa Sveitsiin

yle 22:56 03.07

Jääkiekon SM-liigan maalipörssin viime kaudella voittanut Julius Nättinen siirtyy Sveitsin liigassa pelaavan Ambri-Piottan riveihin.


SM-liigan viime kauden maalikuningas siirtyy Sveitsiin

MTV 21:48 03.07

SM-liigan viime kauden maalikuningas Julius Nättinen jatkaa uraansa Sveitsissä. Nättinen on solminut yksivuotisen sopimuksen HC Ambri-Piottan kanssa, seura tiedottaa.


Viime kaudella 19 maalia SM-liigassa iskenyt MM-leijona siirtyy Ruotsiin

MTV 21:26 03.07

Niko Ojamäki jatkaa uraansa Ruotsissa. Ojamäki on solminut SHL:ssä pelaavan Linköpingin kanssa kaksivuotisen sopimuksen.


Tapparalle raju menetys – kultaleijona siirtyy Ruotsiin

iltalehti 21:06 03.07

Hyökkääjä Niko Ojamäki siirtyy Ruotsin SHL:ssä pelaavaan Linköpingin joukkueeseen. Niko Ojamäki on solminut Linköpingin kanssa kahden vuoden sopimuksen, seura tiedottaa verkkosivullaan. 25-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Tampereen Tapparassa 60 SM-liigaottelun runkosarjaottelua, joissa hän teki 19+16=35 tehopistettä.


SM-liigan maalikunkun uusi osoite selvisi – siirtyy Sveitsin pääsarjaan

iltalehti 19:31 03.07

Viime kaudella Jyväskylän JYPissä pelannut Julius Nättinen siirtyy HC Ambri-Piottaan. Julius Nättinen siirtyy Sveitsin pääsarjassa pelaavan HC Ambri-Piottan riveihin, seura kertoo verkkosivullaan. Nättisen ja seuran välinen sopimus on yksivuotinen. Ambri-Piotta julkaisi myös videon Nättisen siirrosta seuran Youtube-kanavalle. Videon aluksi Nättinen laukoo kaksi kiekkoa laukaisualustalta ja ottaa kopin hänelle heittävästä kiekosta.


"Lionel Messi on 150-senttinen ja puoliautistinen pikkupoika” – maailmanmestari pahoitteli asiattomia puheitaan

iltalehti 16:20 03.07

Viime kesänä saapuneen Antoine Griezmannin peliaika ollut viime aikoina hyvin vähäistä. Ranskan 1998 kotikisojen maailmanmestari Christophe Dugarry on avannut sanaisen arkkunsa Antoine Griezmannin tilanteesta Barcelonassa. Dugarry ei pitänyt kynttiläänsä vakan alla puhuessaan tilanteesta RMC Sport -radiokanavan haastattelussa.


"Lionel Messi on 150 senttinen ja puoliautistinen pikkupoika” – maailmanmestari pahoitteli asiattomia puheitaan

iltalehti 16:20 03.07

Viime kesänä saapuneen Antoine Griezmannin peliaika ollut viime aikoina hyvin vähäistä. Ranskan 1998 kotikisojen maailmanmestari Christophe Dugarry on avannut sanaisen arkkunsa Antoine Griezmannin tilanteesta Barcelonassa. Dugarry ei pitänyt kynttiläänsä vakan alla puhuessaan tilanteesta RMC Sport -radiokanavan haastattelussa.


Fernando Alonso otettaisiin avosylin vastaan – "Olen todella iloinen, jos hän pystyy palaamaan"

MTV 16:00 03.07

Esteban Ocon olisi erittäin tyytyväinen, jos hän saisi ensi F1-kaudeksi vierelleen kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson. Espanjalaiskuljettajaa ollaan huhuiltu viime aikoina takaisin Renault'n rattiin.


Kärpiltä kovan luokan kaappaus! Tshekin maajoukkuepakki siirtyy toisesta liigajoukkueesta

iltalehti 14:19 03.07

Kärpät vahvistuu Libor Sulakilla. Oulun Kärpät on vahvistanut puolustustaan tshekkiläisellä Libor Sulakilla. Sopimus kattaa ensi kauden. Sulak oli viime kauden parhaita puolustajia Liigassa KooKoon riveissä. Kesken kauden kouvolalaisten mukaan liittynyt Sulak teki 31 ottelussa tehot 7+9=16.


Kärpilta kovan luokan kaappaus! Tshekin maajoukkuepakki siirtyy toisesta liigajoukkueesta

iltalehti 14:19 03.07

Kärpät vahvistuu Libor Sulakilla. Oulun Kärpät on vahvistanut puolustustaan tshekkiläisellä Libor Sulakilla. Sopimus kattaa ensi kauden. Sulak oli viime kauden parhaita puolustajia Liigassa KooKoon riveissä. Kesken kauden kouvolalaisten mukaan liittynyt Sulak teki 31 ottelussa tehot 7+9=16.


Suostuuko Vettel enää Ferrarin tallimääräyksiin? Kommentti jättää paljon kysymysmerkkejä

iltalehti 13:02 03.07

Sebastian Vettel ajaa viimeistä kauttaan Ferrarilla. Ferrari teki ison päätöksen toukokuun puolessa välissä, kun jätti uusimatta Sebastian Vettelin sopimuksen ja kiinnitti Carlos Sainz juniorin. Tuolloin uutisoitiin, että Vettelille oli tarjottu vuoden mittaista jatkosopimusta, mutta saksalainen kiisti väitteen torstaina,


Kiekko-Espoolle neljä uutta sopimusta ? Kooveessa pisteitä takonut Ollikainen vahvistamaan hyökkäystä

jatkoaika.com 11:40 03.07

Kiekko-Espoo saa vahvistusta sekä puolustukseensa että hyökkäykseensä. Kahden uuden pelaajan lisäksi ryhmässä jatkaa kaksi viime kaudelta tuttua kasvoa.


Alkuvuonna rekisteröitiin huomattavasti enemmän hybridejä ja sähköautoja kuin viime vuonna

yle 10:55 03.07

Myös matkailuautojen, mopojen ja moottoripyörien rekisteröintimäärät kasvoivat.


Kysely: Suomalaisista 44 prosenttia rajoitti vapaa-aikana fyysisiä kontakteja ystäviinsä kesäkuun lopussa

iltasanomat 08:46 03.07

Viime viikolla kyselyyn vastanneista suomalaisista 44 prosenttia rajoitti vapaa-aikana fyysisiä kontakteja ystäviensä ja tuttaviensa kanssa koronatilanteen vuoksi.


Lähes viiden miljardin euron urheilustadion valmistumassa – ällistyttävä videonäyttö saatiin paikalleen

MTV 08:30 03.07

NFL-seura Los Angeles Ramsin tuleva kotiareena SoFi Stadium alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Seura on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa, että valtava videonäyttö on saatu paikalleen.


Hot topics