Kuopiolainen Veera etsii saunassa kohtaamaansa ihastusta julkisella viestillä – missä on ankkuri­partainen mies?

iltasanomat 22:54 15.07

”Olen se neitokainen, joka ensin rohkaisi pulahtamaan löylyjen jälkeen ja sitten heitti kylmät löylyt”, kuopiolainen Veera kirjoitti viestissä, jonka hän jätti saunassa tapaamalleen miehelle.


Tähtibloggaaja Veera kertoo avoimesti kiusallisista deittailukokemuksistaan: miehiltä satelee ronskeja ehdotuksia

iltasanomat 22:27 11.07

Olet mitä syöt -ohjelmassa nähdyn Veera Biancan viestiboksi täyttyy miesten törkyviesteistä.


Taloushuolet ovat katkaisemassa yhden maailman menestyneimmän naissalibandyjoukkueen tarinan – Iksun supertähti Veera Kauppi: "Tässä on paljon sulateltavaa"

yle 14:39 10.07

Iksu Innebandy on juhlinut naisten Ruotsin salibandymestaruutta seitsemän kertaa ja on myös hallitseva mestari.


Ruotsalaismediat: Veera ja Oona Kaupin seura luopuu sarjapaikastaan Ruotsin Superliigassa

yle 22:36 09.07

Iksu ei pelaa ensi kaudella naisten salibandyn Superliigassa Ruotsissa. Taustalla on taloudellisen tuen vetäminen pois edustusjoukkueelta.


Kansanterveys.fi: Jo kolmekymmentä kiloa hoikentunut Veera Bianca riemuitsee – ”Mihinkään ei satu ja saan kengät jalkaan”

iltalehti 21:08 28.06

Bloggari iloitsee uudesta elämästään kansanterveys.fi-sivuston haastattelussa. Suomalaisbloggaaja Veera Bianca nähtiin syksyllä hyvinvointilääkäri Pippa Laukan emännöimässä Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kolmekymppisen Veeran elämäntavat olivat retuperällä epäterveellisten ruokailutottumusten ja liiallisen alkoholinkäytön vuoksi. Bloggaajan paino oli kivunnut peräti 148 kiloon.


"Onks reiluu, et tää talouskriisi kaatuu meidän niskaan?" Liity chat-ryhmään ja lue, miten maailman päättäjät vastaisivat 15-vuotialle Veeralle

yle 07:05 21.06

15-vuotias Veera kysyy kuvitteellisessa Whatsapp-keskustelussa muun muassa Sanna Marinilta ja Angela Merkeliltä, kuinka nuorille käy koronaviruskriisissä.


Miss Plus Size -kisassa yllätyskäänne - jo toinen finalisti jätti homman kesken, nähdään kuitenkin Suurin pudottaja -ohjelmassa

iltalehti 14:43 17.06

Miss Plus Size -kisan finaalissa nähdään vain kahdeksan finalistia. Miss Plus Size -kisan finaali käydään keskiviikkona 17. kesäkuuta Helsingissä sijaitsevassa Hampton Bay -ravintolassa. Finaalissa nähdään kahdeksan finalistia, sillä numerolla yksi kilpaillut Veera Korhonen on jättäytynyt kisasta pois aikatauluongelmien takia. Korhonen tunnetaan myös suositusta blogistaan Tyyliä Metsästämässä.


Love Island Veera kertoo tarinan tatuointinsa takaa – selkärankaa pitkin kiemurtelee tärkeä mietelause: "Vähän jopa korni..."

mtv 22:06 16.06

Love Island -ohjelmasta tuttu Veera kertoo, että kyseinen tatuointi on ainoa, jota ei ole otettu "kieli keskellä poskea".


Veera Virta tunnetaan "temppari-Veerana" ja mediassa musertuneena tosi-tv-tähtenä – miten rakkausrealityyn osallistunut voi jatkaa elämää?

yle 18:30 16.06

Tositelevisiosta on tullut arkiviihdettä, mutta ohjelmiin osallistujia katsotaan edelleen tietyssä valossa.


Suomalaisbloggaaja Veeran muodonmuutos nousi otsikoihin maailmalla – hyvinvointisivusto ylistää tapaa, jolla sometähti karisti kilonsa

iltasanomat 18:01 15.06

Bloggaaja Veera Bianca on kertonut elämäntaparemontistaan avoimesti somessa ja tv:ssä. Vuoden aikana hän on karistanut noin 30 kiloa.


Veera Bianca on laihtunut jo 30 kiloa yksinkertaisella ruokavaliolla – huikea muodonmuutos päätyi otsikoihin ulkomaillakin

iltalehti 21:44 11.06

Bloggaaja Veera Biancan muodonmuutos päätyi saksalaislehteen. Suomalainen bloggaaja Veera Bianca aloitti elämäntapamuutoksen vuosi sitten Olet mitä syöt -ohjelmassa. Nyt kiloja on karissut jo kolmekymmentä, ja bloggaajan yllätykseksi hänen elämäntaparemonttinsa huomioitiin myös saksalaisessa Fit For Fun -lehdessä. Lehdessä Veeran saavutusta hehkutetaan ”menestystarinana”. Artikkelissa todetaan, että sydänsurut ja epäterveelliset ruokailutottumukset tuhosivat Veeran suhteen ruokaan ja omaan vartaloonsa, mutta vajaa vuosi sitten hän päätti lopullisesti oikaista harha-askeleensa ja vihdoin toimia terveytensä hyväksi – hyvällä menestyksellä.


Olet mitä syöt -ohjelmassa nähdyn Veera Biancan 30 kilon painonpudotus huomioitiin myös Saksassa – laihdutuskonstit keräävät kehuja

mtv 12:40 11.06

Myös saksalainen sivusto Fit For Fun uutisoi suomalaisen matkabloggaajan Veera Biancan loistavasti sujuneesta elämäntapamuutoksesta.


Bloggaaja Veera Bianca laihtui 30 kiloa – julkaisi pysäyttävän kuvaparin ja kertoo, kuinka onnistui: "Kuka olisi uskonut"

mtv 07:32 10.06

Olet mitä syöt -ohjelmassa elämäntaparemontin aloittanut bloggaaja Veera Bianca on laihtunut jo 30 kiloa.


Kuvat ennen ja jälkeen: tv:stä tuttu Veera laihdutti 30 kiloa – julkaisi pysäyttävän kuvaparin elämänmuutoksen vaikutuksista

iltasanomat 18:39 09.06

Sometähti Veera Biancan elämäntaparemontti sai alkunsa Olet mitä syöt -ohjelmasta.


Veera rakastui tosi-tv-ohjelmassa ja suhde kesti vuoden – tuskastui, kun eron syistä tivataan jatkuvasti: "On ehkä vaikea vetää raja siinä, mitä on ok kysyä ja mitä ei"

mtv 10:02 31.05

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Veera saa edelleen viikoittain kysymyksiä erostaan, vaikka siitä on aikaa jo puoli vuotta.


Peruskoulusta valmistuva Veera Lehtopuro, 16, laati poikkeuksellisen päättäjäispäivän johdosta puheen: ”Hyvällä, mutta haikealla mielellä”

iltasanomat 08:01 30.05

– Päällimmäisenä mieleen jää oma luokka sekä ihanat ja positiiviset opettajat, jotka ovat tsempanneet viimeisiin päiviin asti, peruskoulunsa päättävä Veera Lehtopuro, 16, kirjoittaa. Tänä keväänä kouluissa ei poikkeuksellisesti järjestetä päättäjäisiä.


Jatkuva matkustaminen ei ole tervettä, ymmärsi matkabloggari Veera Papinoja, kun korona pysäytti lähes kaiken lentoliikenteen

yle 20:30 26.05

Papinoja uskoo, että epidemian jälkeen matkustetaan lähemmäs, hitaammin ja vastuullisemmin.


Verkkouutisten tyypillinen kommentoija on keski-ikäinen mies, joka kokee olevansa asiallinen – tutkija havaitsi jännän yhdistävän piirteen

yle 11:52 25.05

Tampereen yliopiston tutkija Veera Kangaspunta on kiinnostunut siitä, mikä saa ihmiset kommentoimaan verkkouutisia. Syitä on monia.


Wellnessmalli-voittaja Veera, 20, julkaisi kuvia muuttuneesta vartalostaan – ”Painan enemmän kuin ikinä”

iltasanomat 13:16 21.05

Veera Könönen kertoo Instagramissa olevansa painavampi kuin koskaan ennen, mutta samalla olevansa myös itsevarmempi kuin koskaan aiemmin.


Sometähti Veera julkaisi pysäyttävän tekstin painostaan – kuuli lääkärin suusta satuttavat sanat vain 15-vuotiaana

iltasanomat 11:28 12.05

Olet mitä syöt -sarjassakin nähty Veera Bianca alkoi näännyttää itseään jo nuoresta pitäen. Se johti lopulta alkoholin suurkulutukseen.


Hot topics