Sivulliset haittasivat poliisin työskentelyä Vantaalla – uhkaava tilanne päättyi hyvin

yle 11:02 06.07

Poliisi sai itsetuhoisesti käyttäytyneen henkilön haltuunsa. 


Sivulliset haitanneet poliisin työskentelyä Vantaalla – poliisi pyytää työrauhaa

yle 11:02 06.07

Sivulliset henkilöt ovat haitanneet tehtävää häiriökäyttäytymisellä niin, että poliisin on pitänyt evakuoida aluetta. 


Vantaalaisessa ojassa elää kuoriainen, jota ei ole missään muualla maailmassa – Jyrki Muona, 70, tietää sen salaiset piilopaikat ja kertoo, miksi otus on täällä

iltasanomat 12:16 04.07

Halavasepikkä on kovakuoriaislaji, joka elää ainoastaan Vantaalla. Hyönteistieteilijä Jyrki Muona kertoo, mistä Mätäojan ensimmäinen halavasepikkä löytyi ja millaisesta kuoriaisesta on kyse.


Poliisi antoi Vantaalla puukotuksen uhrille hätä­ensi­apua poliisi­koiran ensi­apu­tarvikkeilla

iltasanomat 15:45 03.07

Koirapoliisit ovat miettineet, mitkä ovat ne välineet, joilla voidaan pelastaa sekä koira että ihminen, sanoo ylikomisario Jussi Huhtela Itä-Uudenmaan poliisista.


Korona karkotti matkustajat, mutta ex-pääministerin kuva paljastaa: Helsinki-Vantaalla silti massiivinen jono

iltasanomat 14:49 03.07

Alexander Stubb twiittasi keskeltä kiemurtelevaa jonoa.


Liki 50-metrinen maamerkki kääntää päivästä toiseen katseita Vantaalla – Tekijät halusivat siitä poikkeuksellisen, joten se on kuin esikuvansa Yhdysvalloissa

iltasanomat 10:07 02.07

Melkein 50 metriin asti nouseva kaari ilahduttaa autoilijoita aivan Porvoon moottoritien ja Kehä III:n kupeessa Vantaalla.


Lapsi menehtyi pudottuaan korkealta – Vantaalla tapahtunut onnettomuus oli tapaturma

yle 12:48 01.07

Itä-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi onnettomuuden esitutkinnan.


Finnairin koneen ohjaamoon tuprahti savua nousun aikana – matkustajat evakuoitiin Helsinki-Vantaalla

iltasanomat 12:51 30.06

Matkustajat evakuoitiin tiistaina Finnairin lentokoneesta Helsinki-Vantaan lentoasemalla savunmuodostuksen vuoksi, pelastustoimi tiedottaa.


Sara Kuivisto juoksi kovan ajan – jäi vain 0,21 sekuntia Suomen ennätyksestä: ”Ärsyttää"

iltalehti 21:23 29.06

Keskimatkojen juoksija Sara Kuivisto oli lähellä uutta Suomen ennätystä. Sara Kuivisto voitti Vantaalla hiekkaharjun kentällä naisten 600 metrin juoksun ajalla 1.29,62. Kuivisto jäi Mari Järvenpään 14 vuotta vanhasta Suomen ennätyksestä vain 0,21 sekuntia. Kuiviston aika oli Suomen kaikkien aikojen toiseksi paras.


Sara Kuivisto jäi sadasosien päähän Suomen ennätyksestä – ”Ärsyttää”

iltasanomat 21:18 29.06

Sara Kuivisto juoksi Vantaalla 600 metrin kilpailussa kauden kärkiajan 1.29,62.


Suomalaisjuoksija hätyytteli Suomen ennätystä, mutta pettyi: "Ärsyttää"

MTV 21:18 29.06

Porvoon Akillesta edustava Sara Kuivisto hätyytteli harvemmin juostun 600 metrin juoksun Suomen ennätystä maanantaina Vantaalla. Kuivisto voitti Hiekkaharjun kentällä juostun kisan ajalla 1.29,62 ja jäi Suomen ennätyksestä vaivaiset 21 sadasosaa.


Suomalaisjuoksija tykitti kauden kärkiajan maailmassa, mutta pettyi: "Ärsyttää"

MTV 21:18 29.06

Porvoon Akillesta edustava Sara Kuivisto hätyytteli harvemmin juostun 600 metrin juoksun Suomen ennätystä maanantaina Vantaalla. Kuivisto voitti Hiekkaharjun kentällä juostun kisan ajalla 1.29,62 ja jäi Suomen ennätyksestä vaivaiset 21 sadasosaa.


Onko suomalaismiesten keihäskesä kokonaan menetetty? Lajivalmentaja vastaa: “Ei ole järkevää lähteä metsästämään yhtä pitkää heittoa”

yle 09:16 28.06

Lauantaina Vantaalla voittoa juhlinut Toni Kuusela on tällä hetkellä yksinäinen kärki suomalaisessa mieskeihäänheitossa.


Suomen keihästähti loukkaantui – kauden avaus siirtyi

iltalehti 07:08 28.06

Viime kaudella MM-kisoissa neljänneksi sijoittunut Lassi Etelätalo potee tukijalan akillesjännevaivaa. Viime kaudella MM-kisoissa Dohassa komeasti neljänneksi sijoittuneen Lassi Etelätalon piti heittää lauantaina Vantaalla Kultainen keihäs -kilpailussa, mutta kipeytynyt tukijalan akillesjänne piti miehen sivussa. –?Ei mitään hälyttävää, etteikö voisi heittää. Mutta kun tilanne on sellainen, että ei uskalla ihan täysillä laskea tulemaan, niin minkä takia kilpailla. Mieluummin haluan, että hän kilpailee sitten, kun pystyy tekemään täysipainoisen suorituksen, valmentaja Leo Pusa kertoo.


Yleisurheilun Teemakisat tarjoilivat poikkeuksellisia huipputuloksia helteisessä säässä – ”Minähän sanoin olevani kunnossa”

iltasanomat 07:05 28.06

Espoossa ja Vantaalla isännöidyt yleisurheilun Teemakisat tarjoilivat poikkeuksellisen tasokkaita tuloksia.


Muutos heitto-otteeseen teki tempun – Toni Kuusela kiskaisi keihään kauden kotimaisen kärkituloksen Vantaalla

iltasanomat 23:05 27.06

Toni Kuusela heitti kauden kotimaisen kärkituloksen 81,36 Vantaan Teemakisoissa.


Keihään kärkimies teki todella yllättävän ja harvinaisen tempun: ”Vedän tällä loppuun asti”

iltalehti 21:05 27.06

Vantaan keihäskisan tuloksella 81,36 voittanut Toni Kuusela vaihtoi etusormiotteesta hankaotteeseen. Kotimaan kauden kärkituloksen 81,36 lauantaina Vantaalla heittänyt Toni Kuusela, 26, teki kesäkuun aikana yllättävän ja harvinaisen muutoksen, kun hän vaihtoi heitto-otteensa. Aiemmin mies on käyttänyt yleisintä tapaa, niin sanottua etusormiotetta, mutta lauantaina hän kilpaili hankaotteella.


Miesten keihäspaikalla kiskaistiin kauden kärkitulos

MTV 20:17 27.06

Toni Kuusela paransi kauden kärkitulostaan miesten keihäänheitossa Vantaalla, mutta ei yltänyt toivomiinsa ennätyslukuihin. Kuusela heitti toisella kierroksella 81,36.


Kaveri ärsytti riittävästi – sitten moukarikörmy vertyi kovaan suoritukseen: ”Satanen vissiin tuli”

iltalehti 19:33 27.06

Aaron Kangas nakkasi viimeiselle kierroksella Vantaalla 76,41. Aleksi Jaakkolan 74,46 toi sopivan sisulisän. Moukarilupaus Aleksi Jaakkola, 22, kiskaisi Vantaalla lauantaina ennätyksensä 74,46. Se oli nuorten MM-mitalistin oma ennätys. –?Se oli jo vähän parempaa. Vähän pukkasi vastaan, Jaakkola tuumi.


Hirmuinen kaari! Moukaripaikalla nähtiin taas maailmanluokan tulos – mestari löi tiskiin kovat punttituloksensa

iltalehti 19:11 27.06

Krista Tervo hätyytteli taas SE-lukemia. Moukarinainen Krista Tervo on iskussa. Lauantain Vantaalla nainen lennätti lekansa lukuihin 71,35. Se on toiseksi paras suomalaistulos kautta aikojen. Se on maailmanluokan suoritus. –?Maistuu tosi hyvältä, oon tosi iloinen, kun tällaisia tuloksia tulee, Tervo tuumi.


Hot topics