Miltä näyttävät satoja vuosia vanhat hylyt meren pohjassa? Suorassa lähetyksessä Porkkalanniemen edustalta sukelletaan syvyyksiin kello 12.45

yle 11:45 02.07

Porkkalan hylkypuistossa meneillään olevalla tutkimusleirillä myös vapaaehtoiset pääsevät tutkimaan hylkyjä.


57-vuotiaan ex-tähtiurheilijan tilipussiin kilahti taas yli miljoona dollaria – satumaiset tilipäivät jatkuvat vielä seuraavat 15 vuotta

iltasanomat 10:12 02.07

Lähes 20 vuotta sitten uransa lopettanut Baseball-tähti sai vanhalta seuraltaan taas yli miljoonan euron tilisiirron. Älyttömyys jatkuu vuoteen 2035 asti.


Amerikan­suomalaisten vanhainkoti Floridassa on toistaiseksi korona­kriisin mallioppilas – ”Se on suuri huoli”

iltasanomat 06:05 02.07

Amerikansuomalaisten vanhainkoti Finnish-American Village on välttänyt Floridan rajun koronaviruspiikin. Se on vaatinut tarkkuutta.


Kuva Senaatintorin jättiterassilta kertoo luonteen­lujuudesta: Taivas piiskaa vettä – sinnikkäimmät pysyvät juomien äärellä

iltasanomat 21:27 01.07

Torikorttelien kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer ei usko, että vanhalle hautausmaalle pystytetyllä terassilla ja avajaispäivän hurjilla sääolosuhteilla on yhteys toisiinsa.


Lemetyiselle jatkoa Peliittoihin ? vanha joukkuekaveri uutena kasvona Heinolaan

jatkoaika.com 18:22 01.07

Heinolan Peliitat jatkoi joukkueensa rakentamista tekemällä sopimukset Oskari Lemetyisen ja Markus Lahtisen kanssa.


Perinteisten Eskimo-keittiötuotteiden nimi muuttui jo keväällä: "Olemme olleet tietoisia brändinimen haasteista"

yle 07:07 01.07

Tuorekelmuista ja suodatinpusseista tunnetun Fredmanin lähes 60 vuotta vanha Eskimo-brändi jäi keväällä historiaan.


Cristiano Ronaldo veti melkoisen ässän hihasta – vanhat joukkuekaverit repeilivät muodonmuutokselle

MTV 21:30 30.06

Cristiano Ronaldo ja Juventus ovat tällä hetkellä kiinni jalkapallon Serie A:n mestaruudessa. Kausi ei ole ollut erityisen helppo torinolaisille, mutta huumori on ilmeisesti pysynyt hyvin ainakin kentän ulkopuolella.


Vanhan tietokoneen survominen väärään kierrätysastiaan voi kostautua – Lue niksit, miten vältät tietojesi vuotamisen ikälopusta laitteesta

iltasanomat 13:32 30.06

Kierrätettävät tietokoneet pitäisi aina jättää myyjille, muistuttaa Gigantin operatiivinen johtaja Janne Henriksson. MTV Uutiset kertoi espoolaisesta, jonka Lommilan Giganttiin jättämä tietokone oli päätynyt myyntiin Tori.fi -palveluun.


Janne Saarikiven kolumni: Matti Vanhanen on kuva Suomen vahvuuksista ja heikkouksista

yle 06:45 30.06

Kun suomalainen pääsee unelmiensa huipulle, hänen täytyy yhä vielä esittää olevansa aivan tavallinen suomalainen, kirjoittaa Janne Saarikivi.


Tukholman MM95-areena Globen aiotaan uusia ? Djurgården ja AIK eivät halua pelata nykyisessä pallossa

jatkoaika.com 22:15 29.06

Djurgården ja AIK siirtyivät 2000-luvun alussa lähes 14 000 katsojan Globenista takaisin vanhaan Hovetiin kolkkoa tunnelmaa pakoon. Nyt Hovet aiotaan purkaa ja Globenista tehdään huippumoderni areena. Projektin aikataulu on kuitenkin pahasti auki.


Sara Kuivisto juoksi kovan ajan – jäi vain 0,21 sekuntia Suomen ennätyksestä: ”Ärsyttää"

iltalehti 21:23 29.06

Keskimatkojen juoksija Sara Kuivisto oli lähellä uutta Suomen ennätystä. Sara Kuivisto voitti Vantaalla hiekkaharjun kentällä naisten 600 metrin juoksun ajalla 1.29,62. Kuivisto jäi Mari Järvenpään 14 vuotta vanhasta Suomen ennätyksestä vain 0,21 sekuntia. Kuiviston aika oli Suomen kaikkien aikojen toiseksi paras.


Vanha mies revittiin presidentin vaatimuksesta saarilta MM-kisoihin 30 vuotta sitten: ”Kukaan muu ei ole tehnyt sellaista maalia”

iltalehti 17:20 29.06

Seniori-ikäisen Roger Millan tähdittämä Kamerun oli 30 vuotta sitten matkalla MM-välieriin. Muistathan Roger Millan, kamerunilaiskärjen, joka hurmasi maaleillaan, hymyllään ja tanssillaan 30 vuotta sitten. Tiesitkö, että Millan ei pitänyt edes lähteä Italian MM-kisoihin?


Kommentti: Monta syytä kostoon – maksoiko Putinin Venäjä tapporahaa jenkkisotilaista?

iltasanomat 11:58 29.06

Jos väite venäläisten Afganistanissa maksamista amerikkalaisten tapporahoista pitää paikkansa, menossa on ikivanhan pelin uusin erä, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Mississippi muuttaa osavaltionlippuaan – Vanha Etelävaltioiden sotalippu riisutaan lipun yläkulmasta

yle 09:14 29.06

Mississippi oli viimeinen osavaltio, jonka lipussa oli rotusorrosta ja orjuudesta muistuttava taistelutunnus.


Mississippin osavaltion päättäjät äänestivät sen puolesta, että vanha sisällissodan aikainen symboli poistetaan osavaltion lipusta

iltasanomat 08:50 29.06

Mississippi oli viimeinen osavaltio, jonka lipussa oli rotusorrosta ja orjuudesta muistuttava Amerikan konfederaation joukkojen taistelutunnus.


Salkkarien Helena Kuulalla elämä vihdoin mallillaan – Anneli Ranta teki pikavisiitin vanhaan rooliinsa

iltasanomat 07:01 29.06

Salattujen elämien kesätauon aikana nähdään jälleen Pihlajasatu. Tällä kertaa kurkataan Helenan ja Dahlian vaihtoehtoiseen elämään.


Helsingin lippakioskit sisältävät mitä erilaisimpia ruokia ja ihmisiä – vanhat kiskat ihastuttavat ja uudistuvat edelleen

yle 19:30 28.06

Ruokakulttuuri elää mutta lippakioskit pysyvät. Helsingin keskustan alueella lippakioskeista saa muun muassa modernisoituja karjalanpiirakoita, jäätelöä italialaisittain sekä tacoja potulla.


Hurjan muodonmuutoksen tehnyt Adele julkaisi hulvattoman kuvaparin – fanit riehaantuivat ”kotifestareista”

iltasanomat 13:43 28.06

Supertähti Adele julkaisi Instagramissa kuvaparin, jossa laulaja fiilistelee vanhaa Glastonbury-keikkaansa.


Tiktok-haaste särkee sydämen - edesmenneet rakkaat jättävät tyhjiön

iltalehti 20:53 27.06

Tiktokissa muistellaan koskettavalla tavalla edesmenneitä läheisiä. Nuorten suosimassa videopalvelu Tiktokissa on levinnyt kesäkuun ajan varsin koskettava haaste. Haasteessa muistellaan edesmenneitä perheenjäseniä, ystäviä ja lemmikkejä luomalla vanha, merkityksellinen valokuva uudelleen ilman edesmennyttä henkilöä. Haasteen tarkoitus on kuvata, miltä elämä tuntuu ilman rakasta läheistä.


MM-kultavalmentaja sairastui koronavirukseen – samassa vanhainkodissa kymmenen muutakin sairastunutta

iltasanomat 14:47 27.06

Maineikas argentiinalaisvalmentaja Carlos Bilardo, 82, sairastui koronavirukseen.


Hot topics