Erik Riska on Sportin ensi kauden kapteeni ? Jonne Virtaselle A-kirjain rintaan uudessa joukkueessa

jatkoaika.com 18:00 14.08

Erik Riskan ja Jonne Virtasen kanssa kapteenistoon nousee puolustaja Valtteri Viljanen.


Valtteri Bottas, sorateiden sankari – F1 repi huumoria ulos lipsauttaneesta suomalaisesta

iltalehti 17:31 14.08

Mersut ovat jälleen kerran kaukana muiden edellä. Lewis Hamilton piti Mersun värit kärjessä Espanjan GP:n toisissakin vapaissa harjoituksissa. Hallitseva maailmanmestari ajoi session kärkiajaksi 1.16,883 mikä oli 0,287 sekuntia tallikaveri Valtteri Bottasta parempi. Mersuja varjosti tuttu mies, edelliskisan voittaja Max Verstappen.


Valtteri Bottas nopein F1-harjoituksissa – suomalaiskuskilla yllättävä tilanne: ”Se oli lähellä!”

iltasanomat 13:42 14.08

Valtteri Bottas oli hyvässä vauhdissa viikonlopun ensimmäisissä F1-harjoituksissa.


Linturaukka: Valtteri Bottas järjesti sulkasadon, kirjaimellisesti

iltalehti 13:31 14.08

Osuma F1-autoon koitui linnun kohtaloksi. Valtteri Bottas piti nopeinta vauhtia Espanjan GP:n avausharjoituksissa. Suomalaiselle tapahtui harjoitusten loppupuolella erikoinen tilanne, kun miehen autoon kopsahti lintu. Hidastuskuvien sulkapöllähdyksestä päätellen eläinkunnan edustaja jäi tässä taistossa toiseksi.


Valtteri Bottas ja Mercedes löivät heti jauhot suuhun – suomalaiskuskille ikävä eläinhaaveri

MTV 13:30 14.08

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas oli koko joukon nopein Espanjan GP:n ensimmäisissä harjoituksissa. Bottas ja hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton laittoivat heti vipinää kinttuihin, muiden jäädessä sekunnin päähän Mercedes-kaksikosta.


Valtteri Bottas yhä eri mieltä Mercedeksen kanssa – "Ymmärrän tallin näkökulman, mutta…"

MTV 08:59 14.08

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on yhä näreissään viime viikonlopun Britannian toisen GP:n tapahtumista. Bottas tipahti tuolloin paalupaikalta kolmanneksi. Kisan jälkeen Bottas jakoi kritiikkiä Mercedeksen suuntaan – erityisesti taktisten kömmähdysten takia.


Valtteri Bottas nostaa esiin ongelman yllättävässä sääntömuutoksessa: "Tuli ensimmäisenä mieleen"

MTV 06:50 14.08

Jos F1-sarja haluaa puuttua tallien kuskeilleen tekemiin eri moottoriasetuksiin, asialla saattaa olla myös sivuvaikutuksensa, muistuttaa Valtteri Bottas.


Valtteri Bottaksen ovella odotti löyhkäävä yllätys – Lewis Hamilton vitsailee naapurielämästä: "Se oli lahja"

MTV 06:30 14.08

Valtteri Bottaksesta ja Lewis Hamiltonista on tullut tallikaveruuden lisäksi nyt myös naapureita F1-kisaviikonloppuisin. Suomalaiskuski on nauttinut poikkeuksellisesta leirielämästä saatuaan tilaisuuden rauhoittua kiivaista ajopäivistä tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin seurassa.


Panokset kovenevat F1:n MM-taistossa? Lewis Hamiltonin leiristä haiseva yllätys Valtteri Bottaksen ovelle

iltasanomat 20:29 13.08

Valtteri Bottas raportoi elämästä F1:n ”leirintäalueella”.


Bottas haluaa jättää Silverstonen turhautumiset taakseen

yle 20:21 13.08

Oppia F1-kuljettaja Valtteri Bottas on hakenut ajamisen näkökulmasta etenkin renkaiden hallintaan.


Fanin kritiikki sai Mercedeksen puolustamaan Valtteri Bottasta – ”Hän on rikollisen aliarvostettu”

iltasanomat 13:58 13.08

Valtteri Bottas sai työnantajaltaan tukea Twitterissä, kun kirpakka fani moitti suomalaisen saamaa jatkosopimusta.


Katso suorana, kun alokas Valtteri Nuora ja sata muuta tulevaa sissiä vannovat sotilasvalan – Läheiset eivät pääse valatilaisuuksiin tänä vuonna

yle 08:05 13.08

Suomen pohjoisimman varusmiesten koulutusyksikön alokkaat vannovat sotilasvalan Raja-Joosepissa. Suora lähetys alkaa kello 10.15.


Mercedekseltä voimakas puheenvuoro Valtteri Bottaksen puolesta – kertoi miksi suomalaiskuski on ”rikollisen aliarvostettu fanien keskuudessa”

MTV 08:01 13.08

F1-talli Mercedes on tiedotti viime viikolla tehneensä vuoden jatkosopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa. Ratkaisu on herättänyt paljon keskustelua, ja saksalaistalli on noussut myös puolustamaan suomalaiskuskia.


Tässäkö tausta Valtteri Bottaksen lyhyeen jatkoon? Mercedeksen F1-tulevaisuus aidosti vaakalaudalla

MTV 06:50 13.08

Siinä missä Valtteri Bottas tietää tulevaisuutensa F1-sarjassa vain vuoden eteenpäin, ei myöskään hänen Mercedes-tallinsa ole sitoutunut sarjaan yhtään sen pitemmäksi aikaa.


Miksi Valtteri Bottakselle ei annettu Red Bullin voittoreseptiä? Mercedes perustelee tappioon johtanutta ratkaisuaan: "Keskustelimme mahdollisuudesta"

MTV 16:43 12.08

Mercedeksen päätös valita Britannian toisen F1-kisan starttiin keskikovat renkaat osoittautui ratkaisevaksi virheeksi Red Bullin Max Verstappenin rynnittyä voittoon kovilla renkailla aloittamalla. Mestaritalli perustelee ratkaisuaan kisan yhteenvedossaan.


Tappara saa pitää viime kauden tehopuolustajansa marraskuun loppuun asti

jatkoaika.com 12:46 12.08

Valtteri Kemiläinen solmi kirvesrintojen kanssa marraskuun loppuun ulottuvan sopimuksen.


Tappara solmi pätkäsopimuksen tehopakkinsa kanssa

iltalehti 12:13 12.08

Valtteri Kemiläinen jatkaa Tapparassa. Puolustaja Valtteri Kemiläinen jatkaa pelejään Tapparan riveissä. Tamperelaisseura solmi tänään Kemiläisen kanssa marraskuun loppuun asti kestävän sopimuksen. Kemiläinen on edustanut Tapparaa syksystä 2016 lähtien ja ollut viime vuosina joukkueen tärkeimpiä pelaajia.


Tapparalle kova ”syysvahvistus” – Leijoniin murtautunut liigatähti teki pätkäsopimuksen

MTV 12:05 12.08

SM-liigaseura Tampereen Tappara on tehnyt marraskuun loppuun asti kattavan sopimuksen puolustajan Valtteri Kemiläisen kanssa.


Valtteri Bottas täydensi palapeliä – mitä tapahtuu kuskimarkkinoilla seuraavaksi? Niki Juuselalla selvä visio

MTV 07:11 12.08

F1-sarjassa on Valtteri Bottaksen Mercedes-sopimuksen jälkeen vielä monta julkista salaisuutta, jotka vain odottavat tallien lopullisia vahvistuksia.


Mercedes-pomolle syötettiin ajatusta Hamiltonin ja Verstappenin MM-taistelusta – varoittaa unohtamasta Valtteri Bottasta

MTV 10:09 11.08

F1-sarjan markkinoinnin näkökulmasta Lewis Hamiltonille on odotettu pitkään haastajaa nuoremman polven kuskeista. Max Verstappen ilmoittautui MM-taisteluun viime viikonloppuna Silverstonessa, mutta Mercedes-pomo Toto Wolffin mukaan Valtteri Bottas on yhä täysillä mukana kamppailussa.


Hot topics