Sharon Osbournen, 67, sisarusriita pahenee – veli vertaa Hitleriin

iltalehti 01:13 04.06

Sharon Osbourne ja David Arden eivät ole hyvissä väleissä keskenään. Musiikkimanageri Sharon Osbourne ei ole vuosiin pitänyt aktiivisesti yhteyttä veljeensä David Ardeniin. The X Factor -tuomari kertoi toukokuussa 2020 The Talk -ohjelmassa vaikeista nuoruusmuistoistaan. Veli kommentoi Osbournen mukaan usein ja ilkeästi sisarensa ulkonäköä. Erityisesti painosta kiusaaminen on jäänyt kirvelemään. Veli myös Osbournen mukaan houkutteli ystävänsäkin arvostelemaan Osbournen ulkonäköä. Sharon Osbourne on myös muissa yhteyksissä kertonut olevansa epävarma ulkonäöstään. Osbourne on kertonut parannelleensa ulkonäköään aikuisena plastiikkakirurgian avulla.


Prinssi William puhuu uutuusdokumentissa ensi kertaa salaisuudesta, josta on vaiennut vuosia – isyys toi mukanaan musertavan haasteen

iltasanomat 07:03 25.05

Prinssi William puhuu uutuusdokumentissa avoimesti vanhemmuuden vaikeista tuntemuksista ja traumoista.


Näin karmivat seuraukset koronaviruksella voi pahimmillaan olla: Broadway-tähti on maannut teho-osastolla jo 50 päivää ja menettänyt jopa jalkansa

iltasanomat 19:45 21.05

Tony Awards -ehdokas Nick Cordero on kamppaillut pian kaksi kuukautta koronaviruksen aiheuttamaa tautia vastaan. Broadway-tähden toipuminen on epävarmaa, sillä hän on kärsinyt vaikeista komplikaatioista, saanut aivohalvauksia ja hänen sydämensä on pysähtynyt.


Näin karmivat seuraukset koronaviruksella voi pahimmillaan olla: Broadway-tähti on maannut teho-osastolla jo 50 päivää, ja menettänyt jopa jalkansa

iltasanomat 19:45 21.05

Tony Awards -ehdokas Nick Cordero on kamppaillut pian kaksi kuukautta koronaviruksen aiheuttamaa tautia vastaan. Broadway-tähden toipuminen on epävarmaa, sillä hän on kärsinyt vaikeista komplikaatioista, saanut aivohalvauksia ja hänen sydämensä on pysähtynyt.


Nico Rosberg kertoi tallikaveri­helvetistä: Michael Schumacher kävi jatkuvaa sotaa, ystävyys Hamiltonin kanssa romahti täysin

iltasanomat 20:10 10.05

Nico Rosberg kertoi vaikeista tallikavereistaan Mercedeksellä tuoreessa haastattelussa.


Nico Rosberg kertoi tallikaverihelvetistä – Michael Schumacher kävi jatkuvaa sotaa, ystävyys Lewis Hamiltonin kanssa romahti täysin

iltasanomat 20:10 10.05

Nico Rosberg kertoi vaikeista tallikavereistaan Mercedesillä tuoreessa haastattelussa.


Michael Schumacherin tempaukset F1-varikolla saivat Nico Rosbergin raivon partaalle – ”Hakkasin vessan ovea paniikissa”

iltasanomat 20:10 10.05

Nico Rosberg kertoi vaikeista tallikavereistaan Mercedesillä tuoreessa haastattelussa.


Äitienpäivä sai fitness-tähti Ilona Siekkisen, 23, murtumaan seuraajiensa edessä – nosti esiin poikkeuksellisen suhteen vanhempiinsa

iltasanomat 19:32 10.05

Sosiaalisesta mediasta tuttu Ilona Siekkinen avautui seuraajilleen vaikeista väleistä vanhempiinsa. Siekkinen ei ole missään tekemisissä perheensä kanssa.


Martina Aitolehti paljastaa tiukat kriteerinsä seuraavalle miehelleen: "Rima on korkealla" - Eskolta kuittia

iltalehti 09:01 29.04

Martina Aitolehti erosi pitkästä suhteesta, ja kertoo nyt Instagramissa, millaisen unelmamiehen voisi ottaa seuraavaksi osaksi omaa elämäänsä. Martina Aitolehti erosi äskettäin suhdedraaman seurauksena pitkästä suhteesta liikemies Stefan Thermaniin. Hän myönsi Iltalehdelle draamassa olleen kolmantena osapuolena Sofia Belórf, joka myös eilen ilmoitti eroavansa katiska-huumevyyhtiin liitetystä Niko Ranta-ahosta. Martina on päivittänyt tuntemuksiaan eronsa jälkeen Instagramiin säännöllisesti ja kertonut myös vaikeista hetkistään. Vappu \& Marja Live -ohjelmassa MTV:llä hän purskahti itkuun moneen otteeseen suorassa lähetyksessä kertoessaan petetyn tuntemuksistaan.


Aivoinfarkti pysäytti Tiina Katriina Tikkasen – terapiassa mielen sopukoista alkoi pulpahdella kamalia muistoja isästä

yle 08:10 26.04

Kulttuurivieras, esikoiskirjailija Tiina Katriina Tikkanen toivoo, että vaikeistakin asioista puhutaan. Jopa tabuista.


Nina Mikkonen, 55, selätti vaikeat vuodet – 20 kilon painonpudotus sysäsi muutoksen: ”Timo olisi ylpeä"

iltalehti 08:01 05.04

Nina Mikkonen on selvinnyt kunnialla vaikeista vuosista miehensä Timo T. A. Mikkosen kuoleman jälkeen ja oppinut antamaan aikaa itselleen. Kun Nina Mikkosta, 55, pyydettiin viime vuonna mukaan Suurin pudottaja -ohjelmaan, hän kysyi pojiltaan Matiakselta, 17, ja Mikaelilta, 18, mitä mieltä he ovat siitä, että äiti lähtisi mukaan projektiin, joka tarkoittaisi suurta elämänmuutosta. Pojat vastasivat, että heidän mielestään olisi aika, että äiti keskittyisi vihdoin itseensä. – Pojat sanoivat, että ”äiti, sinä olet hoitanut niin paljon kaikkia muita, että nyt on sinun aikasi", hän muistelee Iltalehden haastattelussa.


Herätys: Oppivelvollisuuden pidentämiselle halutaan aikalisä, selvitimme, mistä hengityssuojaimia vielä saa, Trump varoittaa vaikeista viikoista

yle 06:20 01.04

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Herätys: Oppivelvollisuuden pidentämiselle halutaan aikalisä, selvitimme, mistä hegityssuojaimia vielä saa, Trump varoittaa vaikeista viikoista

yle 06:20 01.04

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Risto Leppänen kärsi lapsena vaikeista hienomotorisista ja neurologisista ongelmista – elättää nyt itsensä taikurina

iltasanomat 16:00 22.03

Intohimo ajoi Risto Leppästä niin vahvasti, ettei hän antanut minkään vaikuttaa uravalintaansa. Hän halusi taikuriksi.


Kalle Rovanperän suoritus vaikeista lähtökohdista vakuutti Tommi Mäkisen: ”Täysi mahdottomuus pärjätä”

MTV 10:31 16.03

Toyota-kuski Kalle Rovanperän taistelu Meksikon MM-rallin viidennelle sijalle oli tallipäällikkö Tommi Mäkisen mukaan vaikeissa olosuhteissa tasaisella työllä saatu onnistuminen.


Pääkirjoitus: Koronavirus testaa suomalaisten hermot – Vaikeistakin asioista pitää puhua

iltasanomat 21:00 03.03


Hiihtäjätähti kärsi vuosia vaikeasta syömishäiriöstä – huippukisa muuttui itseinhoksi: ”Kuolen jossain vaiheessa, jos jatkan samalla tavalla”

iltalehti 10:13 02.03

Jessica Diggins pelkäsi syömishäiriönsä takia kuolemaa. Yhdysvaltalaishiihtäjä Jessica Diggins, 28, on vapaan parisprintin olympiavoittaja ja maailmanmestari. Uran suurin voitto ei ole kuitenkaan ladulta, vaan siviilielämästä. Diggins on kärsinyt läpi uransa vaikeista syömishäiriöistä. Bulimia vei huippuhiihtäjän lähelle kuolemaa, mutta hän onnistui usean takaiskun jälkeen selättämään sairauden.


Yhdistetyn päävalmentajalla riitti ymmärrystä tuomariston ratkaisulle: "Näköjään tällaistakin voi tehdä"

yle 12:18 01.03

Yhdistetyn mäkiosuus vietiin läpi vaikeista olosuhteista huolimatta. Päätös ei suosinut Ilkka Herolaa.


Me Naiset: M/S Romanticin Matias eli Petteri Pennilä, 57, kertoo avoimesti vaikeista ajoistaan: ”Romahdin”

iltalehti 12:19 22.02

Ylen M/S Romantic teki Petteri Pennilästä tunnetun. Näyttelijä Petteri Pennilä näyttelee Jani Volasen ja Tommi Korpelan käsikirjoittamassa menestyssarjassa M/S Romantic Matiasta, joka haaveilee rakkaudesta. Rooli lisäsi näkyvyyttä ja pian häntä alettiin myös tunnistaa kaduilla. Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä Pennilä kertoo avoimesti elämästään. Sosiologiaa opiskellut Pennilä koki opinnot haastavina, sillä mieli teki näyttämölle. Paremmat ajat koittivat ja Pennilä alkoi työskennellä näyttelijänä. Hän sai lapsen ja meni naimisiin. Lama iski kuitenkin vasten kasvoja.


NHL-tähti Teuvo Teräväisen pikkuveli Eero laukoi liigadebyytissään komean maalin: "Hän kertoi, että kotona on salibandyn käsikirja, sieltä se varmasti tuli"

jatkoaika.com 21:38 05.02

HIFK lähti vaikeista lähtökohdista Hämeenlinnaan. Maajoukkuekomennusten lisäksi myös flunssa-aalto kavensi helsinkiläisten rivejä vielä ottelupäivänä. Nuoret pelaajat Eero Teräväisen ja Terry Andin johdolla käyttivät auenneen tilaisuutensa edukseen HIFK:n napattua vierasvoiton HPK:sta.


Hot topics