Marin Metsäteollisuuden irtautumisesta: Hallituksella ei tietoa ennakkoon – "Ehdin jo toivoa, että on löytymässä aitoa yhteishenkeä isänmaan puolesta kriisin keskellä"

yle 18:10 01.10

Pääministeri kommentoi Metsäteollisuuden ratkaisua torstaina Twitterissä.


Kalle Rovanperä täyttää tasavuosia! Tallikaveri naljailee Toyotan videolla: ”Kai 12 vuotta tällä kertaa”

iltalehti 12:38 01.10

Kalle Rovanperällä on torstaina juhlapäivä. Kalle Rovanperä täyttää torstaina 20 vuotta. Suomalaisen talli Toyota Gazoo Racing julkaisi merkkipäivän kunniaksi onnitteluvideon, jolla tallikaverit onnittelevat Rovanperää. – Ei enää teini, Kalle Rovanperä täyttää tänään 20 vuotta. Hyvää syntymäpäivää Kalle, Twitterissä jaetussa videossa lukee.


Miljoonista huolimatta kadulle päätyneen ex-urheilijan ystävä: balsamointineste koukutti – ”Todella vainoharhainen”

iltalehti 11:44 01.10

Delonte West on ottanut apua vastaan. Entinen NBA-pelaaja Delonte West, 37, on päässyt vieroitushoitoon. The Athleticin toimittaja Shams Charania kertoi positiivisesta käänteestä Twitterissä. – Lähteiden mukaan Mark Cuban vei maanantaina Westin takaisin äitinsä luo. Nyt West on kirjautunut vieroitukseen Floridassa, Charania kirjoittaa.


Osuuspankkien verkkopalvelussa on häiriöitä

yle 11:21 01.10

OP tiedotti häiriöistä Twitterissä torstaina aamupäivällä yhdentoista aikaan.


”Portlandin sheriffi” päätyi keskelle Trumpin ja Bidenin mittelöä – kiiruhti kiistämään presidentin väitteet Twitterissä

iltasanomat 08:33 30.09

Presidenttiehdokkailta lipsahti virheellisiä tai harhaanjohtavia väitteitä.


F1-lupaus selvisi kammokolarista hengissä – sairaalakierre jatkuu yhä: ”Noin kahdeskymmenes leikkaus”

iltalehti 08:04 30.09

Juan Manuel Correa, 21, kävi jälleen leikkauksessa. Juan Manuel Correa oli viime vuoden elokuussa mukana F2-sarjan kammokolarissa, jossa Anthoine Hubert menetti henkensä. Correalla kävi parempi onni, sillä hän loukkasi ”vain” selkärankaansa, keuhkojaan ja jalkojaan. Mies puhui silti paluustaan kilparadoille jo viitisen viikkoa tragedian jälkeen. Kunnossa Correa ei tosin ole vieläkään, mutta hän kertoi hyviä uutisia Twitterissä.


Ilves vahvistuu liigakauden kynnyksellä: Calgary Flamesin suomalaispuolustaja lainaan Tampereelle

MTV 06:24 30.09

Kanadalaisessa NHL-joukkue Calgary Flamesissa pelaava puolustaja Juuso Välimäki siirtyy lainasopimuksella Tampereen Ilvekseen Liigaa varten, tiedottaa Calgary Flames Twitterissä.


Trumpin nimen mainitseminen on Joe Bidenille vaaliase Twitterissä: "Hän on huonoin mahdollinen henkilö johtamaan meitä"

yle 05:55 29.09

Biden tviittaa Trumpille usein öisin. Trump iskee takaisin kutsumalla Bidenia hitaaksi, uniseksi ja piileskeleväksi.


"Huonoin mahdollinen henkilö johtamaan maata" – Joe Biden käy Twitterissä Trumpin kimppuun useammin kuin Trump Bidenin

yle 05:55 29.09

Biden tviittaa Trumpille usein öisin. Trump iskee takaisin kutsumalla Bidenia hitaaksi, uniseksi ja piileskeleväksi.


Surullinen kuva julki: miljoonia tienanneen ex-urheilijan syöksykierre vetää hiljaiseksi

iltalehti 19:52 28.09

Delonte West pelasi yhdeksän vuotta NBA:ssa, mutta nykytilanne ei ole hyvä. Entinen NBA-pelaaja Delonte West, 37, on ajautunut uransa päätyttyä syöksykierteeseen. Twitterissä tällä viikolla julkaistun kuvan perusteella 16 miljoonaa dollaria urallaan tienannut West on nähty Dallasin kaduilla resuisena.


Marin ulkomaalaisten työntekijöiden hyväksikäyttötapauksista: "Kaikki välineet riistotalouden lopettamiseksi on käytettävä"

yle 12:02 28.09

Pääministeri otti asiaan kantaa Twitterissä maanantaina Ylen uutisoitua laajasta työntekijöiden riistosta rakennustyömailla.


Lentävä tuoppi ja paljas takapuoli – suomalaishyökkääjä muisteli legendaarista ottelua: ”Pakko rakastaa Turkua”

iltalehti 11:35 28.09

Mestis tunnetaan tuhansien tarinoiden sarjana – eikä syyttä. Nykyisin SHL-joukkue Linköpingiä edustava Oula Palve palasi torstaina Twitterissä muistelemaan aikojaan Mestiksessä. Hyökkääjä jakoi samalla erittäin hämmentävän kuvan. Kuvassa yksi katsojista on vetänyt housunsa alas ja näyttää pleksiin läntättyä paljasta takapuoltaan kentälle päin. Katsojan päälle on pudonnut muovinen tuoppi.


Kolme nuorta loukkaantui ulosajossa Heinolassa

iltasanomat 21:18 27.09

Kolme nuorta loukkaantui henkilöauton ulosajossa Heinolassa Päijät-Hämeessä sunnuntai-iltana, pelastuslaitos kertoi Twitterissä.


Diilistä tuttu Miisa Nuorgam on raskaana: ”Kävin miehen kanssa pihasaunassa ja tässä on lopputulos!”

iltalehti 18:21 25.09

Miisa Nuorgam on kertonut lapsihaaveistaan aikaisemminkin sosiaalisessa mediassa. Diili-ohjelmasta tuttu media-alan monitoiminainen, somevaikuttaja Miisa Nuorgam on raskaana. Hän kertoo asiasta Twitterissä: – Ai miksi tiedän, kuinka pitkä matka on lähimpään synnytyssairaalaan, kun asuu pohjoisessa? hän aloittaa.


Avioero! Marko Ahtisaari ja Lisa Sounio eroavat: ”Ystävyys jatkuu”

iltalehti 15:53 25.09

Marko Ahtisaari kertoi avioerostaan Twitterissä. Marko Ahtisaaren ja Lisa Sounio ovat eronneet. – Olemme Lisan kanssa jättäneet avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Olemme päätyneet ratkaisuun asuttuamme erillämme pitkään. Aivotyöt ja ystävyys jatkuvat. Emme kommentoi asiaa enempää. Toivomme rauhaa meille, teille, sekä maailmalle, Marko kertoo.


Pääministeri Marin sai elinkeino­elämän taas älähtämään – selittää nyt kommenttejaan Twitterissä

iltasanomat 15:39 25.09

Marin vastasi arvosteluun twiittisarjalla.


Huomasitko? BB-Sami teki natsitervehdyksen yllytyksestä: ”Ei kukaan täällä loukkaannu tosta”

iltalehti 10:58 25.09

Big Brother -talossa nähtiin torstaina jotain sellaista, mikä ei ole yleisesti millään tavalla hyväksyttävää. Big Brother -talon 24/7 -katsojat näkivät torstaina, kuinka BB-Sami teki natsitervehdyksen. Tervehdyksestä on julkaistu videoklippi, joka pyörii ainakin Twitterissä BB:n parhaat palat -käyttäjän julkaisemana.


Raaka video sai kiekkoväen pillastumaan – NHL:n toiminta haukuttiin lyttyyn: ”Tämä on mautonta”

iltalehti 09:55 24.09

NHL:n markkinointiosastolta pääsi melkoinen aivotuhnu. NHL julkaisi Twitterissä videon, jossa pelaajat blokkailevat kiekkoja ja ryömivät sitten tuskissaan vaihtoon. Osa ei pääse vamman vuoksi penkille asti vaan jäi jäähän maakaan tuskissaan. – Hinta on maksettava, videon oheen oli kirjoitettu.


Raaka video sai kiekkoväen pillastumaan – NHL:n toiminta haukuttiin lyttyyn: ”Tämä on mautonta”

iltalehti 09:55 24.09

NHL:n markkinointiosastolta pääsi melkoinen aivotuhnu. NHL julkaisi Twitterissä videon, jossa pelaajat blokkailevat kiekkoja ja ryömivät sitten tuskissaan vaihtoon. Osa ei pääse vamman vuoksi penkille asti vaan jäi jäähän maakaan tuskissaan. – Hinta on maksettava, videon oheen oli kirjoitettu.


Hot topics