Olli-Pekka Karjalainen hyppää merkittävään urheilupestiin, joka on ollut tuulinen työpaikka – Lentopalloliitto vaihtaa jälleen toimitusjohtajaa

yle 13:08 23.09

Yleisurheilijana tunnettu Olli-Pekka Karjalainen aloittaa Suomen lentopalloliiton toimitusjohtajana.


Pirkko Arstila, 82, avoimena sinkkuna olemisesta: ”En enää halua passata ketään”

iltalehti 12:04 20.09

Entinen tv-toimittaja ja kirjailija Pirkko Arstila elää itsellisen naisen elämää. Hän ei haikaile parisuhdetta, vaikka toivoisikin arkeensa virkistäviä lounastreffejä. Hyväntuulinen ääni vastaa puhelimeen Uudestakaupungista. Entinen tv-toimittaja ja kirjailija Pirkko Arstila, 82, muutti keväällä asumaan kakkoskotiinsa. Koronapandemia jylläsi, hallitus määräsi karanteeniin ja Pirkko pelästyi. Pitkään ydinkeskustassa asunut Arstila totesi, että nyt jos koskaan oli oikea aika vaihtaa maisemaa. – Olen ollut visusti täällä Uudessakaupungissa. Kävin Helsingissä, pelästyin tyhjiä katuja ja kauppoja ja poistuin kauhuissani, hän kuvailee Iltalehdelle.


Tuulinen sää jatkuu myrskyn jälkeen – aurinkoista säätä on kuitenkin luvassa

iltasanomat 07:06 18.09

Sää jatkuu melko tuulisena, mutta ei kuitenkaan myrskyisenä.


Laulaja Tuuli häpesi kasvojaan niin paljon, että hän nukkui meikattuna – paljastaa nyt totuuden muokkaamattomassa kuvassa

iltasanomat 17:17 16.09

Iho-ongelmat ovat vaikuttaneet rajusti Tuulin itsetuntoon. Välillä hän on hävennyt niitä niin paljon, ettei ole uskaltanut näyttäytyä missään ilman meikkiä.


Tavanomaista lämpöisempi sää iskee Suomeen lakkiais­päiväksi – katso, missä on lämpimintä

iltasanomat 08:19 29.08

Elokuun viimeinen lauantai on suuressa osassa maata poutainen ja vähätuulinen. Lämpötilat ovat koko maassa hieman tavanomaista korkeampia.


Meri-Tuuli Väntsi, 40, on tehnyt 20-vuotisen tv-uran – sekaan on mahtunut myös pettymyksiä: "Olisimme halunneet jatkaa"

iltalehti 09:33 08.08

Ruokaohjelmista tuttu Meri-Tuuli Väntsi juhlii 40-vuotissyntymäpäiviään arkisesti kotioloissa. Televisiosta tuttu kokki Meri-Tuuli Väntsi vastaa puhelimeen kotoaan. Samalla hän paimentaa lempeästi esikoistaan, vuonna 2016 syntynyttä Alfred-poikaa, joka rauhoittuu television ääreen katsomaan Pipsa Possua. Tänä vuonna syntynyt kuopus on sopivasti päiväunilla. Aivan kuten nykyinen arki kahden lapsen äitinä, myös Meri-Tuulin ura on ollut pallottelemista hyvin erilaisten projektien kanssa. Televisiossa jo 20 vuotta sitten debyyttinsä tehnyt moniosaaja on vuosien saatossa tehnyt lukuisia tv-ohjelmia, kirjoittanut useamman kirjan, ollut yrittäjänä catering-alalla ja järjestänyt valtavan määrän ruokakuvauksia.


Ellen DeGeneres pyysi anteeksi kahdesti – nöyrä kirje alaisille: Lue sanasta sanaan

iltalehti 15:13 31.07

Tv-juontaja Ellen DeGeneres joutui kohun keskelle, kun hänen työntekijänsä kertoivat tv-kasvon todellisen luonteen. Nyt hän pyytää kirjeessään kahdesti anteeksi. Ellen DeGeneres on jo vuosia emännöinyt nimeään kantavaa tv-showta. Hyväntuulinen ja vitsaileva Ellen joutui kohun keskelle, kun hänen työntekijänsä paljastivat naisen todellisen luonteen. Työntekijöiden mukaan Ellenissä on kuin kaksi eri persoonaa: hymy kameran edessä on paljastusten mukanaan pelkkä rooli.


Prinssi Charles antoi tukkansa kasvaa – tuoreet kuvat

iltalehti 17:07 27.07

Prinssi Charles ja herttuatar Camilla vierailivat heinäkuussa Cornwallissa. Walesin prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar Camilla ovat siirtyneet etätöistä takaisin edustustehtäviin. Tällä viikolla hyväntuulinen kaksikko vieraili Devonissa ja Cornwallissa. Pari ylitti Tintagelin linnaan menevän sillan. Samalla vietettiin sillan avajaisia. Silta on remontoitu uuteen loistoon. Herttuatar Camillaa hirvitti sillan korkeus, joten hän vitsailikin kumppanilleen, ettei aikonut katsoa lainkaan alas, pelkästään ylös. Tintagelin linnanrauniot sijaitsevat Tintagel Head -kalliolla. Paikka on yhdistetty kuningas Arthurin legendaan.


Lukas Leonin kalenteri tyhjeni koronakevään myötä - lopputuloksena syntyi uutta musiikkia: Katso musiikkivideo!

iltalehti 09:47 19.07

Suomalais-kreikkalainen Lukas Leon käytti korona-ajan tulevan suunnitteluun. Lukas Leon ja Nelli Matula yhdistivät voimansa uutta KATO-hittiä varten. Artistit tunsivat toisensa entuudestaan, mutta aiemmin sopivaa yhteistyökappaletta ei ollut osunut kohdalle. KATO-kappale sopi loistavasti molemmille ja palaset loksahtivat paikoilleen. Lopputuloksena syntyi hyväntuulinen kesäbiisi. Jos video ei aukea, voit katsoa sen tästä linkistä.


Lukas Leonin kalenteri tyhjeni koronakevään myötä - lopputuloksena syntyi uutta musiikkia: katso musiikkivideo

iltalehti 09:47 19.07

Suomalais-kreikkalainen Lukas Leon käytti korona-ajan tulevan suunnitteluun. Lukas Leon ja Nelli Matula yhdistivät voimansa uutta KATO-hittiä varten. Artistit tunsivat toisensa entuudestaan, mutta aiemmin sopivaa yhteistyökappaletta ei ollut osunut kohdalle. KATO-kappale sopi loistavasti molemmille ja palaset loksahtivat paikoilleen. Lopputuloksena syntyi hyväntuulinen kesäbiisi. Jos video ei aukea, voit katsoa sen tästä linkistä.


Lukas Leonin kalenteri tyhjeni koronakevään myötä - lopputuloksena syntyi uutta musiikkia

iltalehti 09:47 19.07

Suomalais-kreikkalainen Lukas Leon käytti korona-ajan tulevan suunnitteluun. Lukas Leon ja Nelli Matula yhdistivät voimansa uutta KATO-hittiä varten. Artistit tunsivat toisensa entuudestaan, mutta aiemmin sopivaa yhteistyökappaletta ei ollut osunut kohdalle. KATO-kappale sopi loistavasti molemmille ja palaset loksahtivat paikoilleen. Lopputuloksena syntyi hyväntuulinen kesäbiisi. https://youtu.be/DiNlUrEE5Ug


Vihainen Gerald-kalkkuna käyttäytyi huonosti Yhdysvalloissa - koko ruusupuisto piti sulkea

iltalehti 13:37 25.06

Gerald-kalkkunan arvaamaton käytös harmittaa Yhdysvalloissa. People kertoo Gerald-kalkkunan hyökkäilyjen johtaneen ruusupuiston sulkemiseen. Oaklandissa sijaitseva Morcomin ruusupuisto on sulkenut ovensa turvatakseen kävijöidensä hyvinvoinnin. Gerald-kalkkuna on tuottanut tuskaa puiston vierailijoille arvaamattomalla käytöksellään. Gerald on suhtautunut puiston vieraisiin avoimen vihamielisesti ja jopa jahdannut kävijöitä pitkiäkin matkoja. Ennen koronaviruksesta johtuvia eristämistoimia Gerald oli hyväntuulinen kalkkuna. Eristämistoimien aikana se on kuitenkin saanut vaeltaa vapaasti, eikä se ole tavannut niin paljon ihmisiä kuin ennen koronavirusta.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 11.06

OINAS 21.3.–19.4. Ihmissuhteet vievät nyt huomiosi. Joudut ehkä paikkailemaan jotain laiminlyöntiäsi tai torjumaan liian innokasta ihailijaa. Kaikki tuntuvat nyt haluavan sinulta jotain. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Päiväsi rullaa miellyttävissä tunnelmissa. Olet leppoisa ja hyväntuulinen, eikä juuri mikään saa sinua harmistumaan tai kiihdyksiin. Toisetkin rentoutuvat seurassasi.


Leikkaus meni karmealla tavalla pieleen – yhtä asiaa ei edes harkita 38 vuotta koomassa olleen miehen kohdalla: ”Hän ei pysty puhumaan”

iltalehti 06:09 01.06

Jean-Pierre Adams joutui koomaan 38 vuotta sitten, kun polvioperaatio epäonnistui virhepäätösten seurauksena. – Kaikki on hyvin, olen hienossa kunnossa, Jean-Pierre Adams, 33, huikkasi vaimolleen Bernadettelle, kun tämä oli lähdössä sairaalassa. Vastikään pelaamisen lopettanut Adams oli tullut keväällä 1982 kolmen päivän mittaiselle opiskelu- ja harjoitteluretkelle Dijoniin ajatuksissaan valmentajan ura. Jalkapalloilijalle tyypillisen polvivaivan piti aiheuttaa vain pieni hengähdystauko matkalla kohti uusia haasteita, mutta hyväntuulinen tervehdys sairaalapedillä jäi viimeiseksi eläväiseksi muistoksi Adamsista.


Ilmatieteen laitokselta varoitus: Ajokeli paikoin vaarallinen, lännessä puhaltaa kovaa

iltasanomat 01:42 14.04

Tiistaista on tulossa tuulinen päivä.


Pieni mutta voimakas matalapaine puhkuu Etelä-Suomessa – puuskahuippu jo 34 m/s

iltasanomat 00:28 03.04

Myös perjantaista on tulossa tuulinen.


Tom Hanks vaimoineen saivat koronaviruksen – hyväntuulinen pariskunta kerää kiitosta rennolla suhtautumisellaan: "Kiitos päivän parhaista nauruista"

mtv 19:32 14.03

Tom Hanks ja Rita Wilson eivät vaikuta turhia stressaavan saamastaan koronaviruksesta ja elämästä eristyksessä. 


Ex on the Beach -Niko, 22, avautuu vilkkaasta seksielämästään - heiluttaa peittoa joka päivä: "Kierretään pitkin Suomea..."

iltalehti 19:16 19.02

Ex on the Beach -Niko lähti tv-kuvauksiin seikkailumielellä. Ex on the Beach -ohjelma on Nikolle, 22, yksi mielenkiintoinen kokemus muiden joukossa. Hän lähti tutustumaan uusiin ihmisiin - ja varsinkin kaunottariin. Hyväntuulinen mies kertoo elävänsä varsin viriiliä arkea, johon kuuluu peiton heilutus joka päivä. – Tottakai seksi kuuluu jokapäiväiseen arkeen. Se on ihan perusjuttua. Mä vähän innostuin tuolla show’ssa, Niko kertoo Iltalehdelle.


Vesi valtasi ennennäkemättömällä tavalla lähiön Helsingissä – Johanna kuvasi videon ahvenesta, joka uiskentelee keskellä nurmialuetta

iltasanomat 15:51 19.02

Märkä talvi ja tuulinen sää on muuttanut Arabianrannan vesipuistoksi ja hajottanut entisen rantapenkereen pois.


Prinssi William ja herttuatar Catherine rentoina Walesissa – Kate osoitti erityistä hellyyttä puolisolleen

iltalehti 07:32 05.02

Cambridgen herttuapari hempeili julkisesti. Prinssi William, 37, ja herttuatar Catherine, 38, vierailivat tiistaina Etelä-Walesin Mumblesissa. Sää oli tuulinen ja hyytävä, joten Walesiin saapunut Cambridgen herttuaparikin oli sonnustautunut lämpimästi. Katella oli villakangastakkinsa alla punainen huivi kaulaa suojaamassa ja William oli pukenut pikkutakkinsa alle villapaidan. Molemmat astelivat fanijoukon eteen kuitenkin paljain päin.


Hot topics