Suomesta löytyi teräsrapu, jolla on poikkeuksellisen kova vastustuskyky – nyt tutkitaan, mitä se tarkoittaa

yle 12:24 10.07

Tutkimustulokset voivat tulevaisuudessa hyödyttää myös jokirapuja, joiden kanta on romahtanut Suomessa.


Suomesta löytyi teräsrapu, jolla on poikkeuksellisen hyvä vastustuskyky – nyt tutkitaan, mitä se tarkoittaa

yle 12:24 10.07

Tutkimustulokset voivat tulevaisuudessa hyödyttää myös jokirapuja, joiden kanta on romahtanut Suomessa.


Tinderiin uusi ominaisuus – videochat helpottaa treffailua karanteenissa

stara 10:00 10.07

Deittisovellus Tinderiin saattaa lähitulevaisuudessa tulla koronakriisin myötä ajankohtainen ominaisuus. Videochat-ominaisuus


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 10.07

Deittisovellus Tinderiin saattaa lähitulevaisuudessa tulla koronakriisin myötä ajankohtainen ominaisuus. Videochat-ominaisuus


Ylen aamu tänään: Raiskaustuomioon voi riittää tulevaisuudessa suostumuksen puute – lisääkö lakiuudistus raiskaustuomioita? Katso lähetys tästä

yle 06:30 10.07

Taksilain epäkohtien korjaaminen ottaa jälleen askeleen eteenpäin. Linda Huhtinen kokosi kirjaan Juice Leskisen sitaatteja.


TPS:ssä flopannut jenkkihyökkääjä vaihtaa maisemaa: ”Ei ollut tarjolla sopivaa ruutua”

iltalehti 11:09 09.07

TPS hankkiutui eroon Zach Budishista. TPS on purkanut amerikkalaishyökkääjä Zach Budishin ensi kautta koskeneen pelaajasopimuksen. – Meillä ei ollut tarjolla sopivaa ruutua hänelle, joka vastaisi hänen tavoitteitaan nyt ja tulevaisuudessa, kertoi TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.


Palkasta leikattiin peräti 75 prosenttia pois – Petteri Pennanen kertoo, miksi ei halua palata Indonesiaan: "Olisi ollut suorastaan tyhmää niillä ehdoilla"

yle 15:24 08.07

Petteri Pennanen ei osaa vielä sanoa, pelaako hän lähitulevaisuudessa kotimaassa vai ulkomailla.


NFL-tähti siteerasi Hitleriä – seura ja liiga jyrähtivät, pelaaja lupasi "harkita sanojaan tulevaisuudessa”

iltasanomat 12:15 08.07

Philadelphia Eaglesin laitahyökkääjä DeSean Jackson pahoitteli julkaisuaan ja lupasi ”harkita sanojaan ja tekojaan tulevaisuudessa”.


NFL-pelaaja siteerasi Hitleriä – seura ja liiga jyrähtivät

iltasanomat 12:15 08.07

Philadelphia Eaglesin laitahyökkääjä DeSean Jackson pahoitteli julkaisuaan ja lupasi ”harkita sanojaan ja tekojaan tulevaisuudessa”.


Vapaaehtoisuuden puute voi johtaa tulevaisuudessa raiskaustuomioon – Henriksson: "Saamme lain, joka suojaa paremmin uhria"

yle 09:30 07.07

Seksuaalisen ahdistelemisen määritelmä laajentuisi koskemaan sanallisia ja kuvallisia tekoja sekä itsensäpaljastamista.


Kylän pelastajasta tuli miljoonien eurojen lasku, kun jätefirma hoiti myrkkynsä vaarallisesti – poliisi arvioi ympäristörikosten lisääntyvän tulevaisuudessa

yle 07:40 07.07

Rahallinen hyöty ja alhaiset tuomiot houkuttelevat yrityksiä ympäristörikoksiin. Sotkut korjataan usein veronmaksajien rahoilla.


Kylän pelastajasta tuli miljoonien eurojen lasku, kun jätefirma hoiti myrkkynsä vaarallisesti – ympäristörikokset lisääntyvät tulevaisuudessa

yle 07:40 07.07

Rahallinen hyöty ja alhaiset tuomiot houkuttelevat yrityksiä ympäristörikoksiin. Sotkut korjataan usein veronmaksajien rahoilla.


Nyt se tapahtui: Kanye West ilmoitti asettuvansa presidenttiehdokkaaksi

stara 16:00 06.07

Räppäri Kanye West on jo vuosien ajan vihjaillut asettuvansa tulevaisuudessa


Meghan ja Harry lakkauttivat järjestönsä, jonka nimestä Elisabeth älähti – suuntaavat elokuva-alalle

iltalehti 15:41 05.07

Herttuaparin lanseeraamaa Archewell-tavaramerkkiä haetaan televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan ilmoittivat helmikuussa, että he lopettavat royal- eli kuninkaallinen-sanan käytön omien bisnestensä tai järjestöjensä toiminnan edistämisessä. Päätöksen takana on kuningatar Elisabet, joka kielsi kuninkaallisuudella ratsastamisen sen jälkeen, kun Harry ja Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistä. Taustalla on ollut pelko siitä, että pariskunta käyttää kuninkaallista asemaansa hyväksi edistääkseen omia liiketoimiaan. Se ei olisi Britannian hallituksen eikä kuningatar Elisabetin mukaan soveliasta. Käytännössä herttuapari ei voisi siis tulevaisuudessa käyttää Sussex Royal -brändiään. Täysin he eivät ole vielä nimestä kuitenkaan luopuneet. Parin Instagram-tili kulkee edelleen nimellä sussexroyal. Myös verkkosivun osoitteessa nimi on edelleen tallella, vaikka osoitteen varsinainen nimi onkin muutettu muotoon Sussexin herttuan ja herttuattaren virallinen sivusto.


Valtionyhtiö Veikkaus on ajautunut kriisin partaalle: ”Tarvitaan pikaisesti poliittinen päätös siitä, millaisessa roolissa Veikkaus halutaan tulevaisuudessa nähdä”

iltasanomat 12:35 04.07

Veikkauksen monopoliasema on isketty rahapelimarkkinoilla miltei kanveesiin. Millainen on kriisin keskelle ajautuneen valtionyhtiön tulevaisuus?


Horoskooppi

iltalehti 02:00 04.07

OINAS 21.3.–19.4. Tunne-elämäsi on nuivaa, etkä mielestäsi saa yhtä paljon lämpöä ja huomiota kuin itse annat. Odota. Jos suutut ja sorrut syyttelyyn, tilanne vain huononee. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin aiemmin tekemäsi päätös vaivaa sinua. Sen vatvominen ei vie minnekään. Valitse asiat, jotka sinulle ovat tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa ja panosta niihin.


Aikovatko myös Carl Philip ja Sofia jättää Ruotsin? Korona saattaa jarruttaa muuttosuunnitelmia

iltalehti 11:45 03.07

Prinssi Carl Philip saattaa seurata siskonsa prinsessa Madeleinen jalanjälkiä. Ruotsin hovi ilmoitti lokakuussa, etteivät prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilla ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he tulevaisuudessa osallistu hovin edustustehtäviin. Muutos koski 4-vuotiasta prinssi Alexanderia, 2-vuotiasta prinssi Gabrielia, 6-vuotiasta prinsessa Leonorea, 5-vuotiasta prinssi Nicolasta ja 2-vuotiasta prinsessa Adriennea. Sekä Carl Philip että Madeleine kommentoivat päätöstä ja näkivät sen hyvänä asiana.


Suomesta löytyi uusi hyttyslaji – saattaa levittää malariaa tulevaisuudessa

stara 10:06 02.07

Helsingin yliopiston tohtorikoulutettava Lorna Culverwell on löytänyt Suomesta Anopheles daciae


Laivamatkustajat halutaan pitää jatkossakin lähellä Helsingin keskustaa – Tuore selvitys puoltaa keskustasatamia, mutta ratkaistavana on vielä liikenneruuhkat

yle 17:10 01.07

Selvityksessä kartoitettiin kolmea eri vaihtoehtoa siitä, mihin satamiin matkustajaliikenne tulisi tulevaisuudessa keskittää.


Hot topics