Ruisrock julkisti vuoden 2021 ensimmäiset artistit: Antti Tuisku vihdoin lavalle

iltalehti 22:46 26.06

Ensi kesän Ruisrockia tehdään jo täyttä päätä. Monen harmiksi legendaarinen Ruisrock peruuntui tältä kesältä koronatilanteen vuoksi. Festivaalia järjestetään kuitenkin jo täyttä päätä ensi kesäksi. Ruisrock juhlitaan 9.–11.heinäkuuta 2021 Turun Ruissalossa.


Ohjastaja teki arvolähdössä arviointivirheen – Välkyn Tuisku paikkasi erheen ja kiri huippujännittävän Juhannusmailin ykköseksi

iltasanomat 17:57 20.06

Myös Don Williams, Staro Miami ja Hotshot Luca laittoivat parastaan pöytään.


Välkyn Tuisku lyö Juhannusmaililla kovat piippuun alussa: ”Niin kovaa lähdetään kun kintuista irtoaa”

iltasanomat 09:57 19.06

Nordic Kingin tänä vuonna korvaavalla Juhannusmaililla riittää mielenkiintoa ensi metreistä lähtien.


Antti Tuiskun Valittu kansa -livestream alkoi pätkien: ”Ei ole tähän mennessä toiminut kuin maksu”

iltalehti 21:14 06.06

Kaikki eivät suinkaan päässeet heti nauttimaan Antti Tuiskun striimatusta keikasta. Pop-tähti Antti Tuisku palasi puolentoista vuoden keikkatauolta viime helmikuussa komeasti uudella albumilla Valittu kansa. Kesäksi oli suunniteltu keikkoja. Suursatsaus, Helsingin Olympiastadionin elokuinen Bailantai-konsertti, myytiin hetkessä loppuun. Nopeasti buukattiin vielä toinen Bailantai.


Antti Tuisku tekee paluun keikkalavoille tänään – osti taukonsa aikana uuden asunnon Espanjasta: "Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä"

mtv 16:04 06.06

Antti Tuisku esiintyy tänä iltana virtuaalisella livekeikalla.


Antti Tuisku luonnehti kohuttua uutta albumiaan terapeuttiseksi kokemukseksi: "Levyn tekeminen täytti minussa aukkoja"

mtv 20:42 04.06

Antti Tuisku, 36, ravisutti kansaa ja kirkkomaailmaa viimeisimmällä albumillaan nimeltään Valittu kansa, joka saavutti hurjan suosion.


Antti Tuiskun jättisatsaus siirtyi koronan vuoksi – paljastaa nyt tekevänsä paluun virtuaalikeikan muodossa: ”Odotan tätä kuin kuuta nousevaa”

iltalehti 09:39 25.05

Antti Tuisku paljastaa Instagramissa palaavansa keikkalavoille virtuaalikeikan muodossa. Laulaja Antti Tuisku kertoo järjestävänsä 6.6. virtuaalikeikan. Artisti kertoo olevansa innoissaan päästessään julkistamaan tiedon paluukeikastaan. – En ole esittänyt omaa musiikkiani lähes kahteen vuoteen, joten on sanomattakin selvää, että odotan tätä kuin kuuta nousevaa! Kyseessä ei suinkaan ole korvaava keikka kesän siirtyneille esiintymisille vaan once in a lifetime -kokemus. Myös minulle, Tuisku kertoo.


Antti Tuisku tekee paluun keikkalavalle koronasta huolimatta – keskustelee piispan kanssa kohulevystään

mtv 09:13 25.05

Antti Tuiskulla piti olla kesällä näyttävä paluu lavoille. Sovittuina oli useita festivaaleja ja kaksi loppuunmyytyä konserttia Helsingin Olympiastadionilla. Pari viikkoa sitten ilmoitettiin, että stadionin tilaisuudet siirretään ensi vuoden kesäkuuhun koronatilanteen takia.


Antti Tuisku on käynyt läpi raskaan kevään – kertoo tunteidensa vuoristoradasta: "Olen päiväni itkenyt ja asioita pohtinut"

mtv 16:15 20.05

Antti Tuisku kertoi Vappu ja Marja Livessä käyneensä kaikki mahdolliset tunnetilat läpi koronakevään aikana. 


Stadionkeikkansa siirtänyt Antti Tuisku kertoi tv:ssä raskaasta korona-ajasta: ”Olen käynyt läpi kaikki tunteet”

iltasanomat 21:47 14.05

Antti Tuiksu on käynyt koronapandemian aikana läpi monenlaisia tunteita.


Vappu ja Marja Live: Stadion-keikkansa siirtämään joutunut Antti Tuisku on ollut vallitsevasta tilanteesta vihainen ja surullinen

iltalehti 21:26 14.05

Antti Tuisku kertoi Vappu ja Marja Livessä myös tulevaisuuden suunnitelmistaan. Torstaisessa Vappu ja Marja Livessä vieraillut laulaja Antti Tuisku palasi kahden vuoden tauolta viime helmikuussa. Hän julkaisi Valittu kansa -albumin ja valmistautui elämänsä keikkakesään Stadion-konsertteineen kaikkineen. Keikat ovat nyt koronapandemian vuoksi jäissä ja tällä viikolla ilmoitettiin myös Tuiskun Bailantai-konserttien siirtämisestä ensi vuoden kesäkuuhun.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Antti Tuisku, Annimari Korte ja Suvi Teräsniska

mtv 14:45 14.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Miten hyvin osaat Antti Tuiskun kappaleet? Testaa

iltasanomat 18:40 13.05

Ai jai jai, nyt pedot ovat irti! Testaa, miten hyvin sinä tunnet Antti Tuiskun hitit.


Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertit siirtyvät

yle 10:29 13.05

Konsertit pidetään ensi vuoden kesäkuussa.


Antti Tuiskun jättisatsaus siirtyy - odotettuja stadionkonsertteja ei pidetä kesällä: ”Haluan kantaa vastuuni”

iltalehti 10:26 13.05

Bailantai-konsertit oli määrä pitää tämän vuoden elokuussa. Laulaja Antti Tuiskun Helsingin Olympiastadionilla järjestettävät Bailantai-konsertit siirtyvät ensi vuoden kesäkuulle. Siirron syynä on koronavirustilanne. Artisti ilmoitti keikkojen siirtymisestä Instagramissa. – Oon yhdessä Warner Music Liven tiimin kanssa seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään, Tuisku kirjoitti.


Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertit siirtyvät kesäkuulle 2021 – ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi on tärkeintä”

iltasanomat 10:12 13.05

Koronaepidemia siirtää myös Tuiskun elokuun stadion-keikat.


Antti Tuiskun stadionkeikat siirtyvät ensi vuoteen: "Ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä"

mtv 10:08 13.05

Antti Tuiskun elokuulle suunnitellut Bailantai-konsertit siirtyvät ensi vuodelle.


Antti Tuiskun olympiastadionin jättikonsertit siirtyvät vuodella

stara 10:03 13.05

Antti Tuisku ja Warner Music Live ovat seuranneet kevään aikana


Antti Tuisku, Valtteri Bottas ja muut suomalaisjulkkikset poseeraavat äitiensä kanssa: Julki liuta ennennäkemättömiä kuvia

iltalehti 14:12 10.05

Äitienpäivän kunniaksi moni suomalaisjulkkis on jakanut sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan äitinsä kanssa. Sosiaalinen media on täyttynyt äitienpäivän nimissä kuvista, joissa äidit pääsevät päärooliin. Iltalehti kokosi yhteen nostalgisia yhteiskuvia, joita julkkikset ovat julkaisseet äitienpäivän kunniaksi. Laulaja Antti Tuisku julkaisi äitienpäivän kunniaksi Instagram-tilillään koskettavan runon. Runon lisäksi Tuisku julkaisi kuvan, jossa hän halaa lempeästi äitiään.


Anni Hautala haaveilee ystäviensä näkemisestä – Antti Tuisku täräytti kaverilleen hervottoman toiveen

mtv 17:10 06.05

Anni Hautala odottaa sitä, että pääsee halaamaan ystäviään. 


Hot topics