Tommi Mäkinen kriittisenä uusista MM-ralleista – kilpailijatalli saamassa kohtuuttoman edun: "En ole täysin tyytyväinen"

MTV 16:57 26.07

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kyseenalaistaa WRC-sarjan suunnitelmat järjestää kaksi ylimääräistä ja kilpailukalenteria täydentävää MM-rallia Virossa ja Belgiassa.


Tommi Mäkiselle koittamassa aikainen joulu – ykköstykki jatkamassa Toyotalla

iltalehti 22:05 17.07

MM-rallin on tarkoitus palata tositoimiin syyskuun alussa Virossa. Ranskalainen Sébastien Ogier on tekemässä jatkosopimuksen Tommi Mäkisen johtaman Toyotan kanssa, kertoo Autosport -sivusto. MM-rallin kuusinkertainen maailmanmestari oli aiemmin ilmoittanut lopettavansa tämän kauden jälkeen.


Tommi Mäkiseltä paljastus tallin ykköstähdestä – "Meille erittäin positiivinen uutinen"

MTV 15:13 13.07

Sebastien Ogier on entistä lähempänä jatkosopimusta Tommi Mäkisen johtaman Toyotan WRC-rallitiimin kanssa.


Jari-Matti Latvala sai mielenkiintoisen työtarjouksen - ”Minun oli sanottava ei”

iltalehti 10:20 13.07

Jari-Matti Latvala vaalii suhteitaan Toyotan kanssa. Jari-Matti Latvala kertoo Dirtfish-sivuston haastattelussa saaneensa työtarjouksen, johon hän kuitenkin antoi kieltävän vastauksen. Ilman tallipaikkaa olevalle rallitähdelle tarjottiin testikuskin ruutua rengasvalmistaja Pirelliltä.


Kalle Rovanperän antama kyyti sai rallin MM-sarjassa meritoituneen Harri-isän kauhusta kankeaksi – "Pelästytit hänet toden teolla"

MTV 21:05 10.07

Toyotan suomalaistähti Kalle Rovanperä pääsi hurjastelemaan Suomen maaseudulle isänsä Harri Rovanperän kanssa.


Tommi Mäkinen salamyhkäinen Toyotan testistä – tiellä liikkui yllättävä näky

MTV 12:33 10.07

Torstai ei ollut täysin tavallinen testipäivä Toyotan WRC-rallitiimille Keski-Suomessa.


Toyota neljällä WRC-autolla Viron MM-ralliin – ekstrakuskina tuttu nimi

MTV 11:58 10.07

Toyotan WRC-tallin haastajaohjelmaan kuuluva Takamoto Katsuta starttaa syyskuussa ajettavaan Viron MM-ralliin Toyota Yaris WRC -autolla.


Kalle Rovanperä antoi isälleen kyytiä ralliautolla – Harri on videolla kauhusta kankeana: ”Kauheaa, pelottavaa – huh, huh!”

iltalehti 13:32 09.07

Kalle Rovanperä nauttii, kun saa ajaa isänsä kanssa rallia. Suomen rallilupaus Kalle Rovanperä viettää kesäänsä auton ratissa. Toyotan WRC-tallin Twitter-kanavalla julkaistiin torstaina video, jossa kyydissä oli tällä kertaa kaksi Rovanperää. Jos yllä oleva video ei näy, sen voi katsoa tästä linkistä. Niin sanotulla pelkääjän paikalla istui Harri-isä, entinen huippukuski itsekin.


Tallinnassa asuva Teemu Suninen odottaa vesi kielellä Viron MM-rallia – "Sehän on melkein kuin kotikisa nyt"

MTV 12:47 08.07

Vaikka Suomen MM-ralli jouduttiin tältä kesältä perumaan koronapandemian takia, saavat M-Sport Fordin Teemu Suninen sekä Toyotan Kalle Rovanperä tavallaan nauttia kotikisan tunnelmasta.


Ferrarin F1-auto vaihtui "paskakasaan" – Mika Salo teki kaikkensa, mutta sai yllättäen katkeran viestin

MTV 06:01 08.07

Entisen kuljettajan Mika Salon F1-uran viimeiset vuodet olivat melkoista vuoristorataa. Salo muistelee F1:n Beyond the Grid -podcastissa, miten hän Ferrari-pestinsä jälkeen päätyi Sauberin kautta kehittämään Toyotan F1-autoa. Ura päättyi katkerasti, kun japanilaisjätti jätti Salon ilman sopimusta. 


Rallin MM-sarjan jatkuminen helpotus Tommi Mäkiselle, asiantuntija ei näe Viron osakilpailua uhkana Jyväskylälle: "Se on suomalaisille melkein kuin kotikisa"

yle 21:19 02.07

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuun alussa historiallisella Viron osakilpailulla. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on helpottunut, sillä loppuvuoden suunnittelu on nyt helpompaa.


Tommi Mäkiseltä vahva arvio MM-sarjan uutuudesta – "Yhden miehen kotikenttäkisa"

MTV 18:04 02.07

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen povaa, että rallin hallitseva maailmanmestari Ott Tänak on vahvoilla historian ensimmäisessä Viron MM-rallissa.


Kalle Rovanperä esitteli komeaa urheiluautoaan – tällaisella menopelillä nuori ralliässä ajaa siviilissä

MTV 06:33 22.06

Toyotan tehdastiimissä tällä kaudella aloittanut Kalle Rovanperä on koronatauon aikana nähty sosiaalisen median välityksellä pääosin ajamassa simulaattorissa. Nuori suomalaiskuski päätti kuitenkin juhannuksen kunniaksi esitellä omaa menopeliään.


Kalle Rovanperä ja kumppanit palasivat WRC:n rattiin – Tommi Mäkinen puoltaa uusia kilpailuja poikkeuskauteen

yle 18:26 18.06

Hyundain ja Toyotan WRC-tiimit ovat palanneet tositoimiin Keski-Suomen sorateillä testien merkeissä.


Sebastien Ogier ja Tommi Mäkinen neuvottelevat jatkosta – sopimuksen esteenä yksi seikka

MTV 18:16 18.06

Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier ja Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen ovat käynnistämässä neuvottelut ensi kauden kattavasta sopimuksesta.


Näin Sebastien Ogier lennätti Toyotan WRC-autoa Keski-Suomessa – "Sen tuntee, että tämä auto on syntynyt täällä"

MTV 20:00 16.06

Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier pääsi tiistaina ajamaan ensimmäistä kertaa Toyotan WRC-autolla Keski-Suomen vauhdikkailla sorateillä kesäkelissä.


Tommi Mäkinen epäilee: Toyotan uuden WRC-auton hyllyttämisen taustalla yllättävä syy?

MTV 17:55 16.06

Tommi Mäkisen johtama rallitalli vahvisti maanantaina, että vuodeksi 2021 kaavailtu Toyota GR Yaris WRC -autoprojekti on hyllytetty.


Tommi Mäkinen tarjoaa tähdelleen jatkosopimusta – neuvottelut alkavat jo tällä viikolla

iltalehti 10:18 16.06

Kuusinkertainen maailmanmestari aikoi lopettaa, mutta päätöksen pyörtäminen näyttää todennäköiseltä. Toyota haluaa pitää Sebastien Ogierin, 36, tallissaan. Tallipomo Tommi Mäkinen tekee DirtFishin haastattelussa selväksi haluavansa kuusinkertaiselle rallin maailmanmestarille sopimuksen myös kaudelle 2021. Sopimusneuvotteluiden on määrä alkaa Toyotan testeissä jo tällä viikolla.


Tältä näyttää Kalle Rovanperän vauhdikas paluu WRC-auton rattiin Keski-Suomessa – "Aika nopeasti fiilis löytyi"

MTV 20:48 15.06

Kalle Rovanperällä koitti maanantaina paluu ralliarkeen, kun hän istahti ensimmäisen kerran kolmeen kuukauteen Toyotan WRC-auton ohjaamoon.


Tommi Mäkinen kiinnitti huomiota erityiseen seikkaan Kalle Rovanperän testissä

MTV 20:44 15.06

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinenkin saapui paikalle, kun Toyota Yaris WRC -auto pärisi pitkästä aikaa keskisuomalaisessa metsässä.


Hot topics