Erikoinen meikkiniksi auttaa saamaan kapean nenän – tähän tarvitaan haarukkaa

stara 16:50 05.06

Meikkaamisessa hyvin tehty meikkipohja on oleellinen virheetöntä lopputulosta tavoitellessa. Contouring-tekniikka


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:50 05.06

Meikkaamisessa hyvin tehty meikkipohja on oleellinen virheetöntä lopputulosta tavoitellessa. Contouring-tekniikka


Suomigolf palaa kisaviheriöille – Jari Isometsän poika haastaa kovia suomalaisnimiä

MTV 13:22 05.06

Viikonloppuna Vihdissä järjestettävässä Golfin Finnish Tourin osakilpailussa on hyvää latausta ja kovia nimiä, vaikka Suomen kärkinimet jättivätkin tapahtuman väliin. 


Suomigolf palaa kisaviheriöille – huippukiekkoilija ja Jari Isometsän poika mukana

MTV 12:17 05.06

Viikonloppuna Vihdissä järjestettävässä Golfin Finnish Tourin osakilpailussa on hyvää latausta ja kovia nimiä, vaikka Suomen kärkinimet jättivätkin tapahtuman väliin. 


Hengenvaarallinen operaatio pysäytti Melissa Korkmanin lupaavan alppihiihtouran – toiveet olympiakullasta vaihtuivat haaveisiin stadionkeikasta

iltasanomat 10:35 05.06

Rankan kuntoutusjakson jälkeen Korkman huomasi musiikin ottaneen sydämessään alppihiihdon paikan. 20-vuotias artisti julkaisee perjantaina ensimmäisen kappaleensa.


F1-legenda kirjoitti kuin ennustuksen omasta kohtalostaan – 50 vuotta sitten kuolleen Bruce McLarenin perinnöstä kasvoi lajin suuri menestystarina

MTV 10:21 02.06

Autourheilulegenda Bruce McLarenin kuolemasta tulee tänään kuluneeksi 50 vuotta. Uusiseelantilainen pioneeri jätti pysyvästi jälkensä F1-historiaan voittamatta koskaan urallaan kuljettajien tai valmistajien maailmanmestaruutta.


Ikoninen F1-kisa jatkaa pitkään formulasarjassa – tämän vuoden GP:n kohtalo varmistui samalla

MTV 16:14 01.06

Italian Monza on osa F1-kalenteria vielä pitkään. Monzan pormestari Dario Allevi ja Italian autourheiluliiton presidentti Angelo Sticchi Damiani kertoivat, että Monza jatkaa F1-kalenterissa aina kauteen 2025 saakka.


Suomalaisen autourheilutähden elämä päättyi liekkimereen 50 vuotta sitten – menettikö maailma tulevan F1-mestarin?

iltalehti 07:44 30.05

Suomalainen moottoriurheilija Hans Laine menehtyi 50 vuotta sitten karmeassa onnettomuudessa Nürburgringillä. 25-vuotias lahjakkuus oli matkalla moottoriurheilun huipulle. Liekit nielivät Porsche 908/2:n tunnistamattomaksi kasaksi hiiltynyttä metallia. Ratavirkailijat ja muut kuljettajat joutuivat katsomaan voimattomina sivusta, kuinka suomalaisen autourheilijan Hans Laineen elämä päättyi vain 25 vuoden iässä. Vihreä helvetti oli vaatinut jälleen yhden kuolonuhrin.


Suomalaiskuski pääsi F1-ikonien Fernando Alonson ja Rubens Barrichellon tallikaveriksi – tavoite kovaan kisaan on selvä

iltasanomat 11:49 29.05

Suomalaiskuski pääsi autourheilulegendojen rinnalle.


Suomalaiskuski Fernando Alonson ja Rubens Barrichellon tallikaveriksi – ahkera harjoittelu on jo alkanut: ”Aika mahtavaa”

iltasanomat 11:49 29.05

Suomalaiskuski pääsi autourheilulegendojen rinnalle.


Suomalainen Olli Pahkala pääsi F1-legendojen Fernando Alonson ja Rubens Barrichellon tallikaveriksi – ahkera harjoittelu on jo alkanut: ”Aika mahtavaa”

iltasanomat 11:49 29.05

Suomalaiskuski pääsi autourheilulegendojen rinnalle.


Rallilegenda Ari Vatanen ei usko, että Suomen MM-rallia ajetaan elokuussa – varasuunnitelmakaan ei innosta :”Ei todellakaan sama asia”

yle 20:17 27.05

Viron autourheiluliiton puheenjohtaja Ari Vatanen kertoi henkilökohtaisen esimerkin siitä, miksi Suomen MM-rallin ajaminen olisi syksyllä täysin erilaista kuin normaaliin aikaan kesällä.


Kommentti: NHL julkaisi jo pudotuspelien otteluparit – mutta sarja ei ole jatkumassa vielä kuukausiin

iltasanomat 08:00 27.05

Parhaimmassakin tapauksessa pelit jatkuisivat vasta elokuussa, mutta NHL-kauden jatkumisen edessä on vielä monta mutkaa, kirjoittaa NHL-kirjeenvaihtaja Ville Touru.


Nyt jysähti: Marit Björgen, 40, tekee paluun kilpaladuille

iltalehti 22:26 26.05

Marit Björgen nähdään ensi talvena jälleen kilpaladuilla. Marit Björgen lopetti upean hiihtouransa vuonna 2018, mutta nyt nainen on tekemässä paluun kilpahiihdon pariin. – Olen ollut poissa pelistä jo kaksi vuotta ja kaivannut tietyn tavoitteen saavuttamista, Björgen perusteli paluutaan NRK: lle.


Kuva: Kaisa Mäkäräinen heitti lähes 100 kilometrin pyörälenkin – "Ensimmäinen ajo shortseissa"

iltalehti 15:46 24.05

Kaisa Mäkäräinen ei ole jäänyt sohvalle löhöilemään. Upean ampumahiihtouransa maaliskuussa päättänyt Kaisa Mäkäräinen ei ole jämähtänyt sohvaperunaksi. Nainen julkaisi sunnuntaina Instagramissa kuvan pyörälenkiltään. – Kesän ensimmäinen lenkki shortseissa. Mutta pitkät hihat ja tuuliliivi edelleen, Mäkäräinen kirjoitti kuvan oheen.


Olympiavoittaja ja kolminkertainen maailmanmestari lopettaa uransa!

MTV 07:13 24.05

Itävaltalainen Anna Veith, 30, lopettaa menestyksekkään ja loukkaantumisten murjoman alppihiihtouransa.


Alppihiihdon olympiavoittaja ja kolminkertainen maailmanmestari lopettaa uransa

iltasanomat 22:32 23.05

Itävaltalainen Anna Veith, 30, lopettaa menestyksekkään ja loukkaantumisten murjoman alppihiihtouransa.


Venäjä esitti isoa sääntömuutosta hiihtoon – tarkoituksena nitistää Norjan supertähti Kläbo

iltalehti 10:28 22.05

Johannes Kläbo on sprintin erikoismies, mikä kismittää venäläisiä. Miesten maastohiihdon suurin taistelupari viime kaudella oli Aleksandr Bolshunov-Johannes Kläbo. Venäläinen veti taistossa pidemmän korren, sillä hän voitti maailmancupin ja Tour de Skin. Vuotta aiemmin Seefeldin MM-kisoissa tilanne oli kuitenkin toinen: Kläbo otti kolme kultaa, Bolshunoville käteen jäi neljä hopeaa.


Ozzy Osbournen poika: Isäni jäänee eläkkeelle seuraavan 5-10 vuoden aikana

iltalehti 23:46 20.05

Maailman kuulun metallilaulajan poika kertoi Parkinsonin tautia sairastavan isänsä kuulumisia. Joulukuussa 71 vuotta täyttynyt Pimeyden prinssi ei ole omien sanojensa mukaan vielä pistämässä hanskoja naulaan, vaikkakin hänen tulevaa No More Tours 2 -kiertuetta on markkinoitu jäähyväisturneena. – En ole eläköitymässä, en vaan tee enää maailmankiertueita, Ozzy Osbourne sanoi viime vuonna.


Hot topics