Elli Reinikka olisi päässyt kouluun, mutta äidin oikeustaju päätti toisin – Finlaysonin tehdas muutti tuhansien elämän, eikä aina paremmaksi

yle 08:29 07.06

Finlaysonin tehtaan perustamisesta on 200 vuotta. Elli Reinikka oli yksi tamperelaisista, jotka elivät sata vuotta sitten tehtaasta ja sen ehdoilla.


Romahtajat vastakkain Bundesliigan ottelussa - Schalken tilastoissa hauska yksityiskohta

iltalehti 07:40 07.06

Sunnuntain mielenkiintoisin ottelu löytyy Bundesliigasta. Bundesliigan Union Berlin-Schalke -ottelussa kohtaavat sarjan kaksi koronatauon jälkeisen ajan heikkovireisintä joukkuetta. Union Berlinin saldo neljästä tauon jälkeen pelatusta ottelusta on 0-1-3 maalit 2-11 ja Schalken vastaava 0-0-4 maalit 1-10. Mitään varsinaista jalkapallojuhlaa tästä ottelusta ei välttämättä näistä lähtökohdista kannatakaan odotella. Sen sijaan ihan mielenkiintoista on nähdä, kumpi joukkueista saa alavireensä käännettyä kohti parempia aikoja. Schalken tuloksissa tauon jälkeen on tietty viite parempaan; joukkue on joka pelissä onnistunut vähentämään yhdellä maalilla omiin menneitä palloja. Dortmundille hävittiin 0-4, Augsburgille 0-3, Düsseldorfille 1-2 ja Werder Bremenille enää 0-1. Joko tänään Schalken maali pysyy koskemattomana?


Vanhan patjan ompeleet ratkesivat – ilmoille pöllähti pilvi seteleitä

iltasanomat 07:15 07.06

Asianajajan mukaan yhä useampi haluaa jättää rintaperillisensä ilman perintöä. Toisinaan omaisuus kätketään mitä erikoisimmilla tavoilla.


Suurseura erikoistarjouksessa – tällä kertaa edes Lukas Hradecký ei pelasta Leverkusenia

iltalehti 07:32 06.06

Lauantain mielenkiintoisin Bundesliigapeli on Leverkusen–Bayern München. Lauantain Bundesliigan huippupelissä, Leverkusen–Bayern München, vierasjoukkueella on kalavelkoja makseltavanaan marraskuulta, kun Leverkusen kävi ryöstämässä pisteet Allianz Arenalta 2-1-voitolla. Tuolloin Leverkusenin tähtenä loisti suomalainen Lukas Hradecký. Bayern München voitti ottelussa kaikki muut tilastot paitsi maalit ja syyllinen löytyi Leverkusenin maalisuulta. Pallonhallinnan Bayern München vei 75-25, maalipaikat 23-11 ja kulmat 8-2. Tänään Bayern Münchenillä on niin sanottu revanssin paikka.


Juhannuksena hellettä vai koleaa? Nyt säätilasta lyödään jopa vetoa

stara 14:40 05.06

Suomessa säätilan osalta vuoden odotetuin ja mielenkiintoisin ajankohta on perinteisesti


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 05.06

Suomessa säätilan osalta vuoden odotetuin ja mielenkiintoisin ajankohta on perinteisesti


Vellu Ketola jyrähtää Juha Rantasilan kohtelusta: ”Ei koskaan sitä arvostusta, joka hänelle kuuluisi”

iltalehti 12:28 05.06

– Jos joku Suomen jääkiekkopelaajista saa kymmenen ynnän, niin Juha Rantasila, Veli-Pekka Ketola kuvailee arvostustaan. Leijonalegenda Juha Rantasila täyttää tänään 75 vuotta. Veli-Pekka Ketolan tavoin Rantasila on Porista kotoisin, ja kaveruksilla on pitkä yhteinen historia. Vuonna 1965 he olivat voittamassa Porin ensimmäistä jääkiekkomestaruutta Karhujen legendaarisessa sinipaidassa.


Nyt puhuu Kulmunia valmentanut viestintäkonsultti: Ministerin ja puheenjohtajan rooleja on varmaan toisinaan vaikea erottaa toisistaan

iltasanomat 08:43 05.06

"Emme ole minkään puolueen politiikkaa muotoilemassa tai siihen vaikuttamassa", sanoo Tekirin Harri Saukkomaa.


Ilmajoen Krouvi avasi terassin – hirvi juoksi saman tien paikalle

stara 22:40 04.06

Toisinaan metsän eläimet eksyvät asutusten keskelle etsiessään ruokaa tai uutta


Portugalin liiga palaa tänään koronatauolta – Benficalle luvassa rankkari tyhjään maaliin

iltalehti 12:24 04.06

Torstain mielenkiintoisin peli löytyy Portugalin liigasta. Portugalin liiga palaa tänään kolmen kuukauden koronatauolta keskeen jääneen 24. pelikierroksen rästiotteluilla. Kierroksen kiinnostavinta antia on tarkkailla, miten sarjakakkonen Benfica on taukonsa käyttänyt, ja missä vireessä joukkue palaa peleihin.


Pelastetulta koiralta poistettiin 2,5 kiloa takkuturkkia – nyt koira on yhtä hymyä

stara 08:00 04.06

Eläinsuojaan pelastetut koirat ovat toisinaan hyvin huonokuntoisia sillä hetkellä kun


Ruotsalaisjuontaja Ulrika Jonsson paljasti riippuvuutensa

stara 21:20 03.06

Eva Ulrika Jonsson on Ruotsista lähtöisin oleva televisiojuontaja, joka asuu


Pullea siili jäi jumiin – suloinen pelastusoperaatio videolla

stara 13:20 03.06

Toisinaan nälkäiset tai liian uteliaat eläimet löytävät itsensä sellaisesta pulasta,


Werder Bremenin ja Frankfurtin ottelu on maalimäärällisesti äärimmäisen mielenkiintoinen - vieläkö Bremenin "nollalinja" pitää?

iltalehti 12:27 03.06

Keskiviikon pelivalinta löytyy Bundesliigasta. Werder Bremen-Frankfurt -ottelun mielenkiintoisin pointti on joukkueiden koronatauon jälkeisten otteluiden ero maalimäärissä sekä maaliodottamissa. Werder Bremenin neljässä pelissä on tehty yhteensä seitsemän maalia maaliodottamankin oltua juuri tuo sama seitsemän. Vastaavasti Frankfurtin otteluissa on paukuteltu 23 maalia. Vaikka maaliodottama onkin noissa peleissä ollut hitusen matalampi (18 maalia), niin kovin erilailla ovat nyt kohtaavat joukkueet viime pelinsä maamäärien osalta pelanneet.


Kissa livahti naapurin muuttoautoon – päätyi 1 200 kilometrin päähän

stara 23:20 02.06

Kissoilla on toisinaan paha tapa livahtaa omistajien huomaamatta paikkoihin, joihin


Hot topics